CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
A játék könytárán belül ban egy Bin32 mappa ott van benne ez a fájl!

Next PC upgrade: 2022

extra sensory
A többi játék is szaggat neked? Mert akkor hardveres gond lehet.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Benchmark_GPU.bat teszt, ezt nem rég írtad ezt hol tudom elindítani?
gduck
Esetleg próbáljad ki a legújabb driverrel, bár nem hiszem hogy ezen múlna!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Még így is akad....nem lehet hogy télleg túlságosan újnak számít a videókártyám? Amikor vettem mondták hogy alig 2 hónapja van piacon és kb úgy júnisuban vettem....szóval nem tudom mi legyen hogy legyen XD
Viszont a vista élményi ndex szerint ahol minõsíti a gépet a a "windows aero telejsítmény 3,7 re osztályozta, de a játékbeli grafikai teljesítményt és 3d munkát meg 4.4 re....egyébként a 3,7 a legalacsonyabb értékem XD
gduck
Pl.

A Start menü/Játékok lehetõséget válasszad! Ott megtalálod a Crysis ikonját, majd ezen jobb klikk és DX9 mód!

Jah testdrive sikerült letötleni azt a dolgot amit mondtál és kciserélni a mappát...csak azt nem tudom hogy "DX9" modban hogy kell elinditani a játékot?😄
Jah még valami, a CVarGroups mappa mellet találtam a GPU-mappát amiben van két szöveges dok...az nvidia dokot végig onézve sejtéseim szerint felsrorolja hogy meik videokártyákra kombatibilis a játék,noss a legnagyobb számérték ami van az a 8800 GT és nekem 9800 GTX em van ,hát ez a bibi szerintem 😄
Figy testdrive küld már el légyszi az msn címedet az e-mail címemre: [email protected] ,mer egy kicsit tömören fogalmaztál😛 Pl: Indítsam DX9 módban,illetve írjam felül a CVarGroups mappa másolatát a zip-ben lévõvel ,lehet egyesek kiröhögnek de inkább bevalom hogy nem tudom hogy kell mint hogy mindent elrontsak 😄
gduck
Próbáljad ki EZT a konfigot! (A game/config/CVarGroups mappáról csináljál másolatot és írja felül a zip-ben lévõvel! A grafikai beállításokat a képen látható értékekre állítsad! A programot VISTA alatt DX9 módban indítsad!) A configot HeadHunter készítette 8800GTS-re optimalizálva! HIGH-VERYHIGH közötti grafikát kapsz jó sebességgel! Amúgy én most EZT használom XP alatt.

UI: Speciel én mindig XP után telepítettm VISTAt. Szal ha az egyik partíción van egy XP, akkor a másikra simán feltelepítheted a VISTAt! Fordítva nem ilyen egyszerû!

UI2: mindent HIGH-re állítva lefuttathatnád a Benchmark_GPU.bat tesztet! Az eredménybõl kiderülhet hogy esetleg nincs-e vmi bibi a géppeddel 😉

bordy
na tessék, egyszer megyek fel pb nélkülire és kapom én is ezt a respawn halálozást egybõl. többet se megyek se törtre se pb nélkülire. <#levele>
így persze hogy szar egész ahogy van ha ezt tapasztalják...
az ilyennek beletudnám verni a fejét a billébe aztán a monitorába és végül lenyeletném vele a szaros egerét majd felbasznám neki a házát hátulról.

ki próbáltam ami mondtál....sajnos rettenesen szaggat nem tudom mi van a gépemel de valami nagy gáz.... a feladatkezelõ szerint ráadásul a cpu használat alig 40% a RAM meg 80% és szaggat kibaszotul...már nagyon elvagyok keseredve 😄 A kérdésem meg hogy pl vista mellé hogy tudom felrakni az xp -t? Nem formáza le a vinyót meg stb? Me lehet az ultimate csinálja ezt az egészet...:S
kifli
tudsz adni neem modosított very high config fájlt?
gduck
A bithu mostanéban csak nagyon ritkán megy 😞 Mindig olyan "eredeti" szerveren szoktam játszani, ahol sokan vannak 😉

dronkZero
A kérdés inkább az, hogy miért nem látom, connect to ipvel sem?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Na és ilyenkor most mi van a bithumennel? Hova lehet még menni játszani? 😛
(Van némi listám nekem is, de hová szoktatok?)

gduck
Na szóval mivel majdnem egyforma gépünk van....

VISTA alatt 1280x1024 2xAA minden VeryHIGH, KIVÉVE: SHADER és SHADOW ami HIGH. Így ment kb 15-30 FPS-el! Ezt megúnva (XP és VISTA is van a gépen) XP alatt játszok módosított konfig fájlokkal!

Ami nagyon megfogja, az a SHADER és SHADOW. Ezeket vegyed lejjebb, a többi szinte semmit nem lassít ha VeryHIGH beállításon hagyod 😉

kifli
ma kipróbáltam dx10 unlockerrel és olyan 40-50 fps-em van minden nagyon magasra állítva 1024x768 meg élsimítások is maxon...
Ha jól tudom voltak itt a banner alatt very high configok de eltüntek...
valaki fel tudna nekem rakni valahova egyet?
Próbálj meg felrakni 1 xp-t, és próbáld ki, hogy azon hogy fut.
És valaki tud konkrét megoldát?😄 Mer télleg nagyon szar így ....
snowkid16
Vki tud mondani, jó szervert, lehetõleg magyart? Meg milyen a multi? Nagyon várom, hogy felrakjam az eredetit. Meg valami utasítást, hogy pl. nekem khömn, szóval nem teljesen tokos a játék, és ma vettem meg a tokost, és hogy csináljam, hogy tudjak multizni.Már végigvittem.

Shep
Hát szerintem ott a vista van rosszul beállítva, mert azon a konfigon igencsak jól kellene futnia.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

snowkid16
Wow, olyan gépen szaggat? Valljuk be nem rossz 😉, de ugye, nekem se kell elbújnom nVidia 9600GT-vel?

snowkid16
Lol, ezért kapok tõletek, de csak ma vettem meg az Eredetit xD. Eddig köhmm, kölcsön játékot kaptam xD

Jah a program verziója 1.21 ha jól tudom.
Most szépen felsorolom akkor....1280 x 1024, Élsimitást be se merem kapcsolni...😄 akkor ami a jobb oldali oszlopban van a grafikai beálításoknál a "speciális" menüben ott az összes a legnagyobra van álítva de ha pl alacsonyabra teszem akkor sincs túl sok változás (konkrétan nulla😄) (kivéve az elmosódást azt szépen nyugiba raktam ) ami a jobb oldali oszlopot illeti (textúra minõsége árnyékolás stb) az úgy van hogy : Textúra minõsége : Közepes Arnyékolás részletesége : Alacsony ,Fizikai realitás: Nagyon magas ,Árnyékolás minõsége: Alacsony....a program verziószámát azt nem tudom pontosan hol lehet megnézni de ha elmondod hol kell megmondom 😄 a VGA driver illesztõprogram verzió száma pedig...7.15.11.7474 ,várom válaszodat 😊
gduck
Jah, voltak tegnap furcsa esetek 😄

dronkZero
Ööö... Csak a munkám végeztem, semmi személyes... 😛 😄

VOIP-ot nem használtok? Próbálkoztam idõnként, de senki nem válaszolt... Pedig _nagyon_ lenne rá szükség, fõleg 8v8-ban. Ha már csak kettõ ember összedolgozik, legyalulható egy pálya...

Esti meccsen azon döbbentem le, hogy gyakorlatilag senki nem hajtott az ellenséges bázis elpusztítására, csak én vettem atomtankot, senki más. (Lehet, hogy nem volt elég pontjuk rá?)
De még ha vettem is, senki nem segített, csak mentek elõre, lelövetni magukat a tornyokkal, vagy szartak bele az egészbe...

gduck
Jah, vettem észre 😄 Engem meg állandóan lelõttél 😉

dronkZero
Na jó, tegnap délután elég nagy pechszériám lehetett, késõbb este egész jót játszottam és nem jöttek elõ a faszságok...

gduck
milyen grafikai beállításokkal játszol? mi a program verziószáma (1.0, 1.2, 1.21)? VGA driver verziója?

Sziasztok! Nem rég raktam fel a Crysis-t... Lényeg az hogy rettenetesen szaggat ha magasra vagy alacsonyra is állítom a grafikus dolgait.....és nem értem az egészet hogy miért is szaggat ien türhetetlenül mert hát mondhatni egész jó gépem van.... Op.Rendszer: Vista Ultimate, Intel Core2 Quad core 2.4ghz, EN 9800 GTX/512 MB , 2 GB 800 Mhz ram és Asus P5K alaplap....szóval nem értem miért akad enyire...légyszives segítsetek ha tudtok mert élvezhetetlen így a játék...:S elõre is köszönöm segítségeteket.
kösz

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

bertino
Szia!
nem tudnánk.
Szia!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok nem tudnátok serialt adni.? Elöre is köszi

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

kifli
hmm bithun régen tökjókat játszottam...
1.21-es most?
dronkZero
Bithumen magyar tört.

dronkZero
Láttam orral függõlegesen lefelé lebegõ helikoptert is. Fizika rox..

Aztán mi ez a faszság, hogy a bunkert azon a három négyzetméteren lehet foglalni, ahová a _sérthetetlen_ ellenségek bespawnolnak?

Meg tájékoztattak, hogy az a "mindenki, aki lespawnol, meghal"-dolog csít volt. Megoldás? Bejöttek a helyiek is csíttel, és elkezdték ugyanúgy szopatni.
...
Csodás. Na persze, ez lehet, hogy a tört szerver miatt volt...

bordy
há valami nagyon gány helyre mehettél be akkor. ha 30-an is vagyunk bent, akkor sem észlelek ilyeneket.

gduck
Hát nekem más a véleményem a multiról 😉

dronkZero
Uhh..

Azért ez a multi enyhén szólva rettenetes... Szar a netkód, az emberek/jármûvek oszcillálnak elõre-hátra, beragadt valami hang, kiestem a pályáról, és most ráadásként bárki aki lespawnol a pályán, meghal.

Mindezt két óra leforgása alatt. Ja, és ennyi idõ alatt egy centit nem sikerült közelebb kerülni a végéhez, szerintem még jövõ héten is ez a pálya fog menni...

Asszem mégsem kell a Warhead.

Tényleg csak a DICE tud normális nagyteres jármûves multis játékot csinálni?

kirol
Ok, köszi.

az angyalok szoljanak belõled

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

kifli
majd meglátom milesz akkor ha felteszem 1.2-t
mustang93
2008.09.18 és megjellenik a Cryis Warhead nevû játék a Crysis legujjab része.

gépigénye nem nagy:

Intel Pentium 4 2,8 GHz vagy AMD Athlon 2800+
1 GB RAM
NVIDIA GeForce 6800 GT vagy ATI Radeon 9800 Pro videókártya 256 MB memóriával

Szóval ugyanaz mint az elõzõjé csa kicsit gyorsabban fog mozogni mint a régibb.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

KILLER2
Úgy látszik, hogy felejtõs a nagy gépigény címû negatívuma a játéknak, mert már csak olyanokat olvasni, hogy kinek mennyire maxon megy milyen élsimítással, meg hogy honnan lehet leszedni a különbözû ultramegaveryszuperhigh konfigokat.

Töltsük le az internetet!

kifli
na feltettem crysist 8x aa meg 16x másmilyen simítás (nem jut eszembe) minden magasra rakva 1024x768-ba xp-n 50-60 fps harc közben meg 35 de akkor má gránátok robbannak meg kocsik meg hordók 😊
arty
SP pályák:

http://www.gamershell.com/news_59716.html

Crysis SP Fallout 0.4 Map (9.42M😎
Crysis SP Badlands v0.9.9 Map (9.67M😎
Crysis SP First Blood v1.0 Map (16.48M😎
Crysis SP An unexpected Operation v1.0 Map (41.8M😎
Crysis SP Coastline v0.9 Map (36.91M😎
Crysis SP Island of Physics v1.0 Map (10.7M😎
Crysis SP NK Hunt mission v1.0 Map (17.43M😎
Crysis SP NK Hunt mission II v1.0 Map (11.91M😎
Crysis SP NK Hunt mission III v1.0 Map (18M😎
Crysis SP Submarine v1.0 Map (1.32M😎
Crysis SP Ostrov v1.0 Map (12.74M😎
Crysis SP GM Construct v1.0 Map (1.11M😎
Crysis SP Point & Click Adventure Level v1.02b Map (8.48M😎
Crysis SP Treino v1.0 Map (7.42M😎
Crysis SP Island Strike v1.0 Map (22.37M😎
Crysis SP Small Outpost v2.0 Map (6.85M😎
Crysis SP Dream Experimental v1.0 Map (63.67M😎
Crysis SP Troika v1.0 Map (4.73M😎
Crysis SP Tilt v1.0 Map (5.96M😎
Crysis SP The Gauntlet v1.0 Map (19.17M😎

Forza.

Shep
Most néztem meg kiváncsiságból 1024-ben 16x FSAA-val élesebb a kép és gyorsabb is pár FPS-el, mint 1280-ban, az 1600-ra nem tudok mit mondani nekem azt nem bírja a monitor, de a fentiek alapján inkább alacsonyabb felbontás+magas FSAA, persze ez is ízlés kérdése.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nem ellet mondva hogy az 19-én!

Next PC upgrade: 2022