31662
CRYSIS
-
newc22 #6354 Nagy(ika) szerinted minek írtam oda azt a sok smilet?! Egy egyszerű poén volt amit úgylátszik piciny agyad nem tod kellőképpen feldolgozni?! Ja és miért huzzam meg magam?! Eljössz azt megversz?!!! IDIÓTAAAA!! BANNT NEKI!!! -
#6353 Mé fellehet törni? Raptor tunnya -
priluki #6352 Hogy lehet feltörni a bétát?? Kiprobálnám te bisztos tudod...
:DDDDDDDDDDDD
csak vicc volt!! sorry :D:D -
#6351 Sorry, de remélem ez egy darabig látható marad azok számára akik még nem tudnak róla.... -
#6350 A BETA CRYSIST SEHOGY SE LEHET FELTÖRNI, MERT EGYEDI KULCS KELL HOGY BEJUSS AZ EA SZERVERÉRE -
#6349 Nem lehet mükdösére birni sehogysem,hacsak nem kaptál fileplanetes cd kulcsot! -
mikiking #6348 Egyébként ezt látta már vki ? ha volt linkelve sorry
Crysis with alien -
mikiking #6347 Amugy nem tudnátok dobni egy linket a beta letöltéséhez ? Ami ingyenes ? ez msot offolás bocsiii,de ki szeretném probizni,van pár cr4ack meg iesmi,elprobalgatok vele ...... -
mikiking #6346 Most ez miiii ? -
#6345 !@#)%!!!!! -
#6344 Crysis_MP_Beta_Release_2.exe
Author: Crytek
Size: 1,436.5 MB
Created: 8/24/2004
Updated: 9/14/2007
Downloads: 2,554
Have a look overhere: http://www.fileplanet.com/144808/140000/fileinfo/
Originally Posted by Cry-Alex
To make it short we will have our first Crysis Multiplayer Beta patch ready for you guys tonight! You will receive an email with all necessary information quite soon.
Instead of releasing a patch update to all of you we have decided to send out a whole new version.
This has various reasons and is the easiest way to have an updated game version available for the second batch of keys that is going to be sent out quite soon. Further below you can see the list of bug fixes and optimizations that are included.
Patch #1 change log:
- Adjusted automatic graphic cards recognition.
- Fixed: Ingame settings show up correct selections.
- Fixed: Online access blocked by selecting auto login and remember password in online account info settings, then signing out while on the main menu.
- Fixed: Emitters that were hidden before deactivating were never removed.
- Fixed: "Weapon killed by" icon for the MOAC is an incorrect weapon icon.
- Fixed: If player exits a vehicle while it is moving up or down a hill or is in the air, player will sometimes lose collision with the map.
- Fixed: Inconsistent amounts of damage from vehicle-vehicle collisions (stops them exploding quite so easily).
- Fixed: Server graphical settings carry over through the game and set themselves on all clients' computers, irregardless of the settings each client has set for themselves.
- Fixed: Graphical settings carry over through the game and set themselves on all clients' computers, irregardless of the settings each client has set for themselves.
- Asynchronous shader compiling defaulted to 1
Explanation: We implemented an incomplete shader cache to figure out where the shader compilation issues are appearing the most. This way we can address them and fix them, but for that we would require your support. When joining a game for the first time you will encounter uncompiled shaders to appear as yellow replace-me textures. In addition to that you see a small teapot in the left upper corner of your screen. This symbol shows that shaders are currently compiling.
Ez most full új verzió mertha igen akot elég gyorsan javitgatják a hibákat!?? -
JackSparrow #6343 Ja látom! Bocsi! -
JackSparrow #6342 Mikor jön a demó/ a game? -
#6341 Én olvastam, de össze vissza baszakodni kell és nemnagyon látam hogy valaki is azt irta volna hogy ö már játszik vele, én letöltöttem a bf2-es cuccot és vot benen 1 videó... !
Amugy is mire elérnék addig vele valahogy hogy összetegyem hgy menjen addigra eltelik a 10 nap és már játszhatok vele össze vissza baszakodás nélkül! -
ipacs #6340 hát...az inkább a topikhoz tartozik mint amit te írtál. -
GazCamp3r #6339 Néztétek már azt a pr.dll file-os dolgot? elvileg azt írták, h azzal már lehet kezdeni valamit. Meg most van mégegy dolog, amire azt mondták, hogy működik rendesen. Kell hozzá egy BF 2 kód... amit beirsz, elkezdi és ha valid elkezdi tölteni a crysis bétát, és a végén kiír egy beta key-t,ami elvileg működött másoknak is :S Én még ott tartok, h most feltudtam rakni a gémet, de hogy elinduljon, azt még nemtom megoldani :( -
Nagy01 #6338 Simán pink szobát nekije ezért eh:" Ha lehuzzatok a Cd-DVD meghajtót akkor nem lehet hogy elindul próbáltátok már?!?!? :D :D :D :D :D :D :D :D "
Ilyet hogy lehet kérdezni? Én a helyedben meghúznám magam.. a másik dolog az hogy ezen kívül van még 5reggem. -
Nagy01 #6337 Te szemetelted össze a fórumot azzal hogy ,,hööö ezen a gépen eliindú?'' majd meglátod haha. -
markastor #6336 Te egyszerűen ostoba vagy. -
newc22 #6335 Simán idióta rózsaszín szobát neki! Ja meg dobjatok be neki egy Crysis beta kulcsot de PC nélkül!!! :D Had egye a fene!!! -
#6334 -
mikiking #6333 ez a szerencsétlen mit akar ? folytassa és bann lesz -
Nagy01 #6332
Ezt neked XD:D -
#6331 úgy tűnik egyedül dühöngesz itt -
Nagy01 #6330 HöHö kinek állt meg a szíve egy pillanatrA?xdDDDD -
Nagy01 #6329 BÉTAAAAAAAAA fileplanetoon gyorsaaan -
#6328 Nem azért véletlenül, mert megfagyott? -
priluki #6327 hát ha ugy van optimalizálva,(amit nem szeretnék) mint a Medal akkor téyleg medium... -
#6326 Sztem mediumon fog...
már csak azért is, mert manapság ilyen játékok jönnek ki, aminek jó hírneve van -
mikiking #6325 Sztem is . a Faq-ba olyan gép van irva,hogy simán el kéne mennie,erre it még medimoztok,meg lowoztok XD röhej -
#6324 hardon? ez biztos? -
#6323 mért pont medium szerintem hardon megy az -
#6322 szerintem nem lesz medium se
nekem meg örülök majd ha egyáltalán elindul
felbontás sem mindegy -
#6321 Radeon x550-el nem fog menni a játék ugye? -
#6320 medium -
#6319 A felhúzott amerikai zászló mintha egy darab lemez lett volna, se nem lobogott, se nem lógott...
Nevetséges -
ipacs #6318 szevasztok skacok!
Tudnátok nekem infót várn hogy mégis mire számítsak ezzel a géppel:
-Amd athlon x64 dualcore 3600+
-Nvidia 8600GTS 256mb
-2Gb ddr-II
-asus m2n-e sli
-Windows vista (de addigra lehet xp lesz...) -
#6317 Jólvan na aért nem kell meggyilkolni. én tudom h. nem fogok ezzel "törten" játszani, értem az egészet h. nem lehet felmenni a szerverre csak úgy kérdeztem h. hogyan sikerült neki... kiváncsiságból :D -
#6316 a grafika szép, még ebből a kisfelbontásból is lejön -
#6315 Crysis - rövid videó a játék hűvösebb oldaláról
Valahogy engem nem győzött meg...