CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

basszameg akkor megint kezdhetek gyûjtögetni<#szomoru1>

http://thenamelessphoto.com/

mila69en
ja:DDD most hogy számolgattam nem is olyan régen volt az<#whatever> én kb 7 hónappal utánna költöttem a gépemre:)

akkor lassan már költenem kéne rá... nah mindegy megvárjuk ezeket a DX10-es karikat:) meg a PS3-at<#nyes>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Evogordon
-ak :D

Evogordon
Beszarás... Ezeke a képek komoly <#wow2><#wow2>

lac coo
És ezt hány évvel is a játék kiadása után ? :DD

Mert kiadáskor szinte 100 ezer volt csak az ajánlott 9800 PRO vagy 5900 Ultra....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Nehogy azt hidd ! :DDDDD
Valamikor év végén , még én is kitöltöttem .
A gépem akkor a világ legjobb 10 %-ában volt !!!!
Pedig semmi extra nincs benne.....

mila69en
hát azt jó régen csinálhatták:)

szerk: ja meglepõdnél mikor költöttem utoljára a gépemere:) kb 120e forintból összerakom moncsi nélkül és megy rajt a farcy full grafón SM3.0 peccsel 4x-es simitással 8x-es szûréssel (de sztem 16x is menne még nem néztem) 40-50 fps-t:DDDDDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Istencsászár
jóvan cshez nemkell erõmû:))

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mila69en
ez pöcére jön:) x360-ra farcry-nek valami folytatása jön de annak nem crysis lesz a cime

lac coo
Nagy tévedés !!!
A Valve csinált online egy felmérést , a világ-átlag pc -ben 1 gigánál kevesebb ram van, átlag 2600 P4 van benne , és 128 megás videokari :DDDDD
Õk okosabbak mint mi : olcsó pc melóra , olcsó konzol ( ami brutál erõs...) játékra:DDDD

Én biztos vagyok benne , hogy ezeket a játékokat erõsen "támogatják" a hardwer gyártók :DDDDDDD

Szal költsétek a pénzeteket bátran !! :DDDDD Jó sokat :DDDDD

Istencsászár
max x360-ra is jön, elsõsorban pcre jön:))

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

pedig úgy tudtam ez 360ra jön.

mila69en
az X360 dx9-re épül szal semmi esélye:)

mila69en
ne a magyar átlagot nézd lol nem is magyaroknak csinálják.... valszeg amcsiba meg az EU nagyvilágban nem sok embernek akad a gépén a farcry:))

azzal tisztába vagyok hogy be kell rá ruházni mivel DX10 alap vidikari csere:)

lac coo
Lesz hv hozzá , bizonyára...
De azt vagy egy vagyonért vesszük meg , vagy várunk vele 3 évet.....
Szal én különösebben nem izgulok erre a gamera.:DDDD

Istencsászár
hát egy normális gépen megy, és jön a vista +dx10 reméljük hogy javítanak a gyorsaságon...

vagy veszel egy box360at :)

lac coo
Crytek már bízonyított :
a Far Cry sok-sok játokosnál még a mai napig sem fut full grafikán !!!
Meglepõdnél milyen a világon a pc-átlag.......

Szal ne reménykedj , hogy néhány 100-ezer pénz beruházás nélkül ezt úgy élvezed majd, ahogy a képeken van :DDDD

mila69en
hát most még nincs de cyteck egyszer már bizonyítot:)

DX10 meg tulajdonkép nem tudni hogy milyen elpazarólt erõforrásokat takarítanak meg vele én valahogy így tudom elképzelni a DX10-et:)

lac coo
Ilyen personal computer ma még a világon nics, ami ezt bírná ......

Szal szép-szép ,de csak egy szép álom marad a játékosok 95% -nak...

mila69en

ez kép bahhh.. olyan mintha valami film menne a tv-ben

remélem lehet majd helit vezetni és repkedni a szigeten és kicsit elszakadnak a linearitástól... kis szabadság jól jönne a gammában:)

Istencsászár
jah...

mila69en
de ha jól látom az egyik képbõl az derûl ki hogy lesz idõjárás változás vagyis havazás:) és megmarad a hó:D

mila69en
mert sokan elvannak ájúlva PL: STALKER topic mindíg az mondják mire jön a stalker addigra kint lesz az U3.0 gammák és nem lesz esélye érdekes ezt nem említi senki pedig ez fog büntetni nem az U3:)

Istencsászár
:)) miért kell az unrealt ennyire hájpolni eddig sem voltak nagy durranások viszont mindig szépek és kidolgozottak voltak a kornak megfelõlen... semmi különlegeset nemlátok benne ammi forradalmi lenne, ellenben ezzel, mer ez valami eszméletelen gyönyörû!!!

mila69en
úgyvélem ez ez megeszi az unreal 3.0-t<#nezze>

Evogordon
Nemfog ez kihalni csak nincs még nagyon sok hír a játékról :)

FOXX supreme
Nincs még valami hír?? Ki fog halni a topik....:)

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Evogordon
Egy kis olvasni való:
Az EA és a Far Cry fejlesztõcsapata a Crytek kitudja miért, de csak ma jelentette be teljesen hivatalosan, hogy készül a legújabb szemmeresztõ grafikával rendelkezõ akciójátékuk a Crysis. Az élmény minden eddiginél hatásosabb, és felejthetetlenebb lesz - ígérik a programozók. Aki esetleg lemaradt volna a múltkori movieról, illetve interjúról az feltétlenül pótolja a hiányosságait.

gamestar

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

FOXX supreme
Reméljük...:)

Evogordon
Különben a sztori fojtatódni fog vagy más lessz?

Evogordon
deeee 12bõl...pffff

grebber
Elbasztad ilyen géppel fel sem tenném inkább jó kis DX10-es kari max szépségében tündököljön a picike :D

Next PC upgrade: 2022

NeoMaN
Te nyelvtanból nem buktál véletlen? 6-7 hiba 1 mondatban elég tiszteletre méltó! Grat!

Evogordon
Jó mert tavaj novemberbe vettük a 6600 GT-t és mire kijön a gamma adigra biztos kintlesznek a directX 10-es kártyák is és akkor már azt veszek :) évvégéig megf mér a 6600 gt bírni fogja...

FOXX supreme
Az a 30 megás videó nagyon állat <#wow1>

lac coo
És mi a recomended ? :PPPPP

Evogordon
Jaaaa akkkor jóóóóó<#idiota><#idiota><#idiota> :D

minimum konfig:
x2 4800+ proc. 2giga ram, 7800gtx sli.:D

Evogordon
Mondjuk most hogy nézegetem a videókat kicsit elgondolkozok a gépigényrõl <#wow3><#vigyor>

Evogordon
Szerintem jól lesz optimalizálva hiszen a farcry is jól volt... Nekem régebben 9700pro-m volt és azzal ment max grafikán.

grebber
Éppen errõl beszélke proharveren volt egy cikk hogy õsszel jönnek a DX10-es VGA-k.Csakhát drága lesz mert most megvettem volna a 7800GT-t 73k-ért ezek meg lesznek 120k- :(

icewolf
Az infók szerint a játék MÁR dx10-es Engine lessz! tehát ez csak azt jelentheti hogy az idei grafkártyáknak támogatnia kell a DX10-et. Máskülönben vajon milyen gépen futott volna a cucc ha nem egy még be nem jelentett Geforce, vagy ATi videokarin? Durva lessz az már biztos...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

grebber
Hát ha nem jön év végén akkor durci leszek mert emiatt nemveszek mos új gépet majdha csak kijön ez.Mert addig képtelen leszek az új gameket ezzel a mosani fostalicska géppel tolni.

mila69en
naja én is azt várom mint a messiást:)

lac coo
Én még nem láttam ezeket a cuccokat, de az tuti ha valamit költök is számítástechnikára akkor az egy PS3-as lesz:DDD
Elegem van , hogy félévente új gép kellene.....

mila69en
szerintem lesz az még 2 év is mire megjelenik:D

csak bírjuk konfiggal majd <#szomoru1>

Evogordon
Helló mindenki :)
Gondoltam már megnyitom ezt a témát hiszen kb "10 hónap" van már csak a játékig :P. Jöttek új képek, videók, techdemo stb... http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=20067 . Mindenkinek kötelezõ... Nekem a kedven játékom volt a farcry remélem nemfogok csalódni ebbe sem...