31662
CRYSIS
-
#6314 pedig néztem a youtubeot és ugyanerre a videóra mást adott be vmikor(az is hasonlóan kezdődik) és kiíírta hogy az ea miatt eltávolítva v vmi ilyesmit angolul -
#6313 http://youtube.com/watch?v=gO58j2_Inqw ez is dúrva :o -
#6312 gametrailers -en is fent van, nem volt ez eltávolítva... -
#6311 http://youtube.com/watch?v=VP8NP38d7ks
nézzétek megy gyorsan mert az ea már többet eltávolított a youtube-ről. ezt is már egyszer, de újra felrakták :D -
Nagy01 #6310 Höhö nekem is van:D tetszik ez a fileplanet dolog elő fogok rá fizetni egy évre.Asszem 55dolcsi vagy vhogy e körül van.:D -
#6309 Nekem van fileplanet előfizum és ott biztos hogy 1-2 nappal 25.-e előtt pre-load lesz :) Ez azt jelenti, hogy megjelenés előtt meg lesz a kódolt fájl és a megjelenés pillanatában ki fog kódolódni a telepítő és egyből használható lesz! Ha ez napközben lesz, első dolgom biztos az lesz hogy megosztom veletek :D -
#6308 Az elején döglődni fognak a vonalak!!!!!!!!
De +3-4 nap, és már a világ összes letöltögetös oldalán fennt lesz, és akkor biztossan le tudod majd szedni full sebességen...
Nekem már valszeg problémásabb lesz a 8megás vonalon fullba leszedni...
Én tutkó várok addig, hogy minimum 400-al tudjam szedni valahonnét.... -
GazCamp3r #6307 Én is leszedtem a bétát, de mostmár ez a 11 napba nem halok bele. Engem inkább az aggaszt, h 11 nap mulva lesz-e egyáltalán olyan link, ahonnan lehet rendesen szedni a demo-t, mivel a fél ( mit fél, egész) világ ezt fogja tölteni, és minden szeró fullon lesz. :( az ilyen közös regg nélküli torrent oldalakon meg hiába írja, h 121321412512 seed van, akkor is csak 10-zel ha jön lefele. :( szal engem az aggaszt,h honnan töltjük majd le a demo-t... Nekem csak 1 mbit-es netem van, és má virul a fejem, ha egy játékot le tok szedni 130-cal... -
#6306 Mi a faxért nem lehet megérteni, hogy azért mert tovább megy az aktiválás az nem azt jelenti hogy aktiválva van!!!!! Egyszerűen csak átlépik az aktiválást és kiír egy üzenetet!!!
Ezt is úgy lehet feltörni mint a Bioshockot! De értelme csak akkor lenne, ha SP lenne és nem MP ami szerverre csatlakozik!!!! -
#6305 Mini Image-re gondolsz ? -
Nagy01 #6304 Óh te nagy hackR ha lehúzod akkor hirtelen megjelenik a sajátgépben a cdkulcs ???...fejezzétek már be NEM nem lehet feltörni ...vagy szerencséd van és kapsz kulcsot fileplaneten vagy az incrysis on ,vagy megvárod a demot ami 11nap múlva lesz itt ... -
newc22 #6303 Ha lehuzzatok a Cd-DVD meghajtót akkor nem lehet hogy elindul próbáltátok már?!?!? :D :D :D :D :D :D :D :D -
#6302 Én is aktiváltam egy crackel tegnap este ,csak kéri az eredeti cd/dvd-t Aztán megpróbáltam antiblaxx-el,de úgyse indul el,program hibát ír ki Inkább megvárom a SP demot,és ha fog tetszeni a játék akkor meg is veszem -
#6301 Nem meglepő. -
#6300 Természetesen csak egyszer lehet használni, ha körbeadod rövid időn belül bannolják! -
#6299 Hát igen, elég húzós. Gondolom egy keyt csak egyszer lehet használni, felváltva nem. Mert akkor lehetne akár, hogy körbejár itt a topicon xD -
#6298 ???
Hát lesz egy regisztrációs form amit majd ki kell töltened az oldalon, amikor osztják a kulcsokat. A probléma ott kezdődik, hogy nagyon nagy az érdeklődés a játék után és sztem nem sok kulcsot osztanak ki, amik ráadásul tippem szerint percek alatt el fognak fogyni :( -
#6297 De azt én hogy kapom meg? Vagy akárki? -
#6296 Annyit tudni hogy hamarosan lesz és ez az osztás független a fileplanetes osztástól (és nem kell hozzá előfizu, tehát ingyen hozzá lehet jutni). + még a FANSITE adminok is írhatnak az INCRYSIS oldal adminjának és igényelhetnek több béta kulcsot, amit majd ők oszthatnak szét a tagjaik között. Hát kb ennyit lehet tudni... -
Nagy01 #6295 HöHö ugyanezt csináltam én is a TDU-val lol.D...asszem 2:30-kor vagy 3:00 kor jött ki nem emlékszem már pontosan...de azt tom hogy frissítettem az oldalt mint az állat és akkor lefekvés előtt mondom nah mégegyszer és akkor volt már key igénylés::) -
#6294 Nem :D Én annó a TDU open bétánál csináltam ezt ;) Pedig akkor már előtte a closed bétával is játszottam. Akkor sikerült elcsípni egy olyan fileplanet oldalt, ami kb. 5 percig volt publikus (akkor épp nem volt aktív az előfizum) és sikerült leszedni az open béta klienst :) Az ment torrent oldalra egyből, hogy az itt fórumozók is le tudják szedni :) Utánna pár napra jöttek a kulcsok és ment a játék :D -
#6293 Tényleg, akkor valaki pontosan leírná, hogy hogy is lesz ez a második báta osztás? Mert nem értettem az incrysis-en a szöveget és nem tudom, hogy hogy megy ez, szóval ha valaki vágja kb ezeket, akkor beavatna? -
Nagy01 #6292 Szented egy kicsit kockás az ha 20mp-ként frissítem a fileplanet oldalát?:D Nem naon bízok ebben a comrade izében:D -
#6291 Ha el is indulna, a szerverre akkor se fog csatlakozni! Ebben csak multiplayer mód van! Bár a menüvel is egész jól lehet játszani :D
Az 1. béta kulcs osztás nem is létezett, hiszen csak a protkósok kaptak :D Szal a 2. körből biztos fog jutni (reméljük hamarosan) pár emberkének, sztem addig is felesleges szenvedni vele -
Nagy01 #6290 WÁó te nagy hackR..odanerohanjak meg vissza aztán mégegyszer oda és mégegyszer vissza...istenem szánalmas... -
newc22 #6289 Ya ez igy igaz........ :( -
#6288 Nem olvastam végig teljesen, de ha ez a Bioshockos módszer, akkor elmodnom,h ogy kéri a lemezt. -
#6286 nem tökmindegy, ...?
..minek ez a próbálgatás, csak a demóval lehet lesz játszani semmivel,..bírom amikor a mezei userek magukat ultimate hackernek tartva próbálkoznak egésznap.. -
Nagy01 #6285 Sehogyan wazzeg csak nagyfejűsködik... -
#6284 Hogyan aktiváltad? :D -
Nagy01 #6283 Akkor mostantól már csak egy helyben fogsz állni xD. -
newc22 #6282 Eljutottam idáig: Rossz lemez van a meghajtóban!
Kérjük helyezze be az eredetit!!! Ehhez kéne egy CRACK!!! :(
AKTIVÁLÁS SIKERÜLT!!! -
#6281 Hát persze, hisz a rombolhatóság teszi egyedivé a multi részét a játéknak, így kivették, hogy mindenki (aki hülye) szaladjon a bótba DX10-ért.... Hát a nagy faszt! -
#6280 Akkor még viccesebb :)))) -
#6279 Ez csak a multira vonatkozik nem a single playerre! -
#6278 Igen ezek már nagyon átlátszó dolgok...
Persze senki nem is állította soha, hogy nem DX10 reklámnak készül a játék ;))) -
newc22 #6277 Aktivációs kódot még senkinek sem sikerült megoldania?! Vagy valaki már elindította a játékot?! Valaki HELP!!! :D -
mikiking #6276 Sztem is röhej, a dx 9 nem tudná feldolgozni vagy mi a kurv@ ég ? ez hüjeség......... biztos meg lehetlesz hackelni vhogy :D -
mikiking #6275 Hát én a válaszból következtettem csak,és nem kötekedésként írtam nooo -
#6274 DX9-ben miért is nincs napszak váltás ? :)))))))))))))))))))))))))))))))
Csak nem azért hogy költsek némi pénzt:))))))))))))))))))))))))))))))))
De egy röhej ez, azért is warezben tolom , ha tolom ;)