CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Én is a Doom 3-at Geforce 2 mx400 32mb-os grafkarin játszottam végig... 😊

...5-6 fps-sel. 😞

Evogordon
Hát azt tudtuk eddig is hogy directX10-es lessz. Azt írták hogy ez lessz az elsõ dx10-es game.

rtfmZoli
Ez már directx 10-es engine lesz, volt egy korábbi videó,ahol ugyanezek az effektek(volumetrikus felhõk,rombolható környezet,soft shadow, mozgásra érzékeny növényzetstb)

lac coo
utolsó off:
Külföldön ez megy: olcsó gagyi pc melóra . olcsó szuper konzol játékra 😊)))

on.:

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

M@TriX
inkább ne menjünk bele a konzol vs PC vitába.
de igazad van, csak vannak akik nem csak játékra használják ám a PCt. aki csak játszik annak tényleg jobb és olcsóbb választás lehet a konzol (bár a játékok is ízlés dolga)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

FOXX supreme
Hát...Igaz az hogy több játékot adnak rá és olcsóbban, de hogy szebb is?? nem hinném...<#confused>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

😊))

http://thenamelessphoto.com/

lac coo
Én meg remélem , hogy eleve nem olyan "menthetelenül " adják ki a multis részét mint FC-ben 😊))))

lac coo
Mutass egy 35-40 ezer forintos PC-t ami akár csak fele olyan játékot is elvisz mint pl. a PS2 😊)))))

Én is PC-s vagyok, de ezt el kell ismerni :konzolokra soakkal olcsóbban sokkal jobb-szebb játékok készülnek😊)))

XBox 360 és PS3 most hagyjuk inkább😊)))

Fejes021
csak úgy szólok hogy az oblivion a 9600XT-n (és a többi az aláírásban látható gépalkatrészen) épp hogy megy. És ez a game majd eccer sokkal jobban fog kinézni, úgyhogy én nem bíznám el magam ezzel a karival.
De nyugi, ez még odébb van.

http://www.panoramio.com/user/518310

Fejes021
nem korai még ez a topic kicsit?

http://www.panoramio.com/user/518310

az egy dolog ,h elindul a játék. nade milyen grafikával? gef2 mxel 640*480ban minden low. egy x800as karival megmár meglehet kockáztatni az 1024 és medium beállításokal. nekem pl nem mind1 ,h néz ki a játék. fõleg ennél a játéknál ahol a graf über brutál lesz...

M@TriX
Gef2-nél gyengébb? S3 Trio? kétlem, hogy közepesen menntek volna, egy Gef3Ti200-al talán egy minimumot ki lehet hozni de az alatt, hát kissé hitetlen vagyok ezügyben.

persze alapja van amit mondasz, szóval egy közepes géppel is ki lehet hozni szép játékot, ha nem is high-on ennyi. nem kell midnig vásárolgatni össze-vissza.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hát az érdekes lehet,mert haveromnál a Doom3 Gef 3 Ti200-on is csak minimum beálitásokon tudott játszható sebességet produkálni.(AMD1600+,és 512 mega ram mellett...)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

constantin
Nem tudom mit fostok ennyit.Egy GF2 nél nyengébb 32Mb os videókártyám van.A Far Cry,Doom3,Half Life2 meg ilyen überturbó grafu játékok közepes beállításokkal simán megy.Szóval egy radeon 9600 ossal szerintem simán menni fog a játék és nem kell itt össze fosni egyes embereknek magukat hogy JAJ ISTENEM ÚJ GÉPET KELL VENNEM.Ez az én véleményem.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

csak azt remélem hogyha multi része sikeres lesz akkor nem féléveket kell majd várni a pecsekre mint most farcryban...

grebber
Hidd el jobb mint az Atari<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Evogordon
Jah remélem nem az EA fogja optimalizálni 😄 mint pl a BF2-õt 😄

M@TriX
csak aza aggaszt, hogy az EA kezei közé került a cucc 😉
de bízok a srácokban

Evogordon
Jah írták hogy nem kell majd félni akinek ilyen gyengébb gépe van--> 2000-res proci dx9-es vidi kártya az is tud majd vele játszani...

FOXX supreme
de persze, tudom hogy nem ebbe mennek a proci gyártók, ez oké! (csak példa volt)

De most komolyan, az áraktól eltekintve, a Pc csinálja legszebb grafikát, és ez fejlõdik a leggyorsabban!!! És esteleg , ha olyan jó a konzol, tudsz rajta például internetezni, vagy dolgozni, vagy bármi mást??? Géppel igen...

M@TriX
beszarás ez az engine és az FC is nagyon jól volt optimalizálva, szóval reméljük süti lesz.

Istencsászár
mutass 1et... Ps2 portoktól csak hányni lehet... sima tvn ezek nem látszódnak mer direkt ugyvan megcsinálva, de egy lcd tvn már kijön a randasága...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Amugy meg olvasom sok helyen hogy mennek a Unreal Engine vs CryEngine 2 dumák.
Hát hogy az UE3 sokkal több játékra jó meg érdekes mennyien megvették már meg minden.
Csak akik ilyet mondanak nem gondolkodnak?UE3-at mennyi ideje is fejlesztik sõk már kész is azért tudják megvenni és csomo game már azzal jön ki a Cryengine 2 még csak készülget.Bár nemtudom lehet hogy nagyon nem veszi majd senki majd meglátjuk.

Evogordon
Új képek és leírás itt

grebber
Semmi pontos év végét emlegetik de kétlem hogy ebben az évben kiadnák.

McW
Megjelenésrõl valami hír?

Mess with the best, and die like the rest...

grebber
LOl azért ha irsz ekkor baromságot kérlek ne.
7-8ezres proci aha persze csak hiszed kicsit olvasnál és látnád hogy nem nagyon mennek ebbe az irányba a proci gyártok.

Nem kell konzol vs pc mert ugyis a konzol nyer ez köztudott csak mi pc-sek nem vagy nehezen ismerjük el.
Konzol adott konfig 3-5 évig idõtálló raklap gamet fejlesztenek rá, olcsobb mint egy hasonló szintû pc.

lac coo
Mer beosztják a cuccokat nehogy egyszer a legjobbat vedd meg 6 évre , hanem évenként termeld a hasznot a hw gyártóknak 😊))

De errõl ne nyissunk vitát , nem ide való😊)
Gondolt át jobban a kérdést ...

FOXX supreme
Akkor is, árat eltekintve, a Pc a leggyorsabban, és legjobban fejlõdõ ág, a szórakoztatás terén!

lac coo
Off:

PS2 6 éves !!! 😊))))

És még lazán veszi a versenyt néhány mai közép kategóriás PC-vel, ami mellesleg 5X annyiba kerül 😊)))

ON:

FOXX supreme
hát jó, csak amíg a xbox-ok, meg a playsationok megjelennek 2 meg 3 évente, addig Pc-bõl már 2 hónap múlva szinte mindent lehetne cserélni. Jobban fejlõdik.

Evogordon
OK azért ne nyomjátok tele a topikot konzolvs pc-s témákkal.

de az átlag akkor mégcask egy "szar" a64 x2es 4800+os procival meg gagyi 7800gtxel nyomja majd 😊))

Csak ezt igy még mindig nem lehet összehasonlitani.Ma az Xbox a 700-as procijával,meg Gef3-as videókártyájával olyan játékokat produkál hogy a 3 gigás P4 is megküzd vele.(már ha megjelenne pc-re egyik másik Xbox játék)

Evogordon
Egyébként gyerekek kijött egy új videó.
http://www.playware.hu

Evogordon
Igazat adok FOXX-nak <#crazya><#eplus2>
KONZOL =<#bdead>

FOXX supreme
vagyis nem kártya, hanem a chipje.

Úristen...tényleg.
Hát készült itt egy szép,jó játék.Egy szép álom volt...De akkor feltünt egy név,EA...<#idiota>

FOXX supreme
Már elmézést, de amire kijön a playstation 3, addigra a Pc már 7 meg 8 ezres procik lesznek, abból is 3, meg Geforce 15000 GTx lesz.

És az xbox 360 ban is valami Geforce 7 ezer valahanyas kártya dolgozik, szóval annyi erõvel bele lehet rakni Pc-be is, sõt még fejletebbet is.

lac coo
Ezt EA adja ki ..😊))))

lac coo
Tõccsed !!! 😊))))

Hát a Xbox360-at elnézve,és ha a Playstation 3 nagyjából azt fogja tudni amit mondanak róla,akkor nem hinném.

FOXX supreme
Inkább fordítva... a konzoloknak kell a Pc-hez felzárkózni.

Shep
mire kijön lesz hozzá gép is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezt nem az EA csinálja...

Tényleg gyönyörû,csak hát milyen gépen fog ez játszhatóan menni?De hát mondjuk mindig ez van.Fejlõdésnek ára van.
Meg hát meg kell próbálni a pc-s iparnak is lépést tartani a konzolokal,ami nem lesz könnyû.

Evogordon
Olvastam. Ez az a játék amiben sztem nem fogunk csalódni 😊.
Egyébkén megvan nekem a szkennelt pcguru amiben benne van a CRYSIS. Feltölcsem valahova?

dr Kotász
Olvastátok az ehavi PC Guruban az elõzetest? Hát elég komolynak tûnik a game. Remélem nem Godfather-szindróma lesz a vége...
Evogordon
Tudom még most is szép és jó de azért jó lessz ez a cryengine 2. Ne is vitatkozzunk errõl majd meglátjuk 😊

lac coo
Háát...Az a két éves motor még most is motor......