CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Jamaica a Jamaicaiaké.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
és ott egy 24bappcompat miatt lép ki. Help
Ezért szeretem én a Crysist. Ha modder vagy, akkor kb vettél egy játékmotort egy 9 órás techdemóval. utána azt csinálsz vele, amit akarsz. (kár, hogy nem vagyok modder, de azért próbálkozok :))
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Ilyen kébelt keressél a csomagolásban
Amúgy pontosan milyen táp van a gépben?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nekem 667 Mhz-es ram volt a gépben és meg is látszik, hogy ki lett cserélve 1300-asra, mert már nem akadozik a játék. Igaz nekem inkább csak a nagyobb akcióknál vett le az fps-bõl, de most már egyáltalán nem szaggat. Kumma szaggatás nélkül toltam végig a játékot.
Tanulság: nem érdemes 1000 Mhz alatti ramot venni, csak mert olcsóbb. Meg fog látszani a teljesítményben.
Én nem mondom azt, hogy Mexx-nél kizárólag errõl lenne szó, de érdemes minden szempontot figyelembe venni.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Az is eleve fura, hogy más játékoknál beszaggat. Nem volna szabad ennek a gépnek! Én azzal kezdeném, hogy visszaviszem a boltba, ahol vettem, és megkérném, nézzék meg, mivel van gond. Ott vagy rosszul lettek alkatrészek bepakolva, vagy eleve rossz egy alkatrész. Esetleg nem kompatibilis a ram, (MHZ számot alaplap nem kamázza) vagy hasonló gond lesz.
Amúgy az én 8800gts-em is 5,2-t kapott az indextõl...... a 3,2 NAGYON karcsú!
http://www.freetvmaci.info/
Szal ha feltelepítettem utána már nem kell semmit csinálnom?
- Pontosan milyen az alaplapod? Sima P5K vagy olyan amiben 2 PCIE slot van? Mert akkor az se mind1 melyik PCIE slotba raktad!
- Esetleg nem oszt a BIOS IRQ-t a VGA-nak.
- Tuti 9800GTX van a gépben?
stb...
Szal nálad vmi nagyon nem kóser <#shakehead>#shakehead>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Forza.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
software: winyón, memórián található programok :)
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |