31662
CRYSIS
  • Sland
    nmagra most raktak ki egy olyat hogy: Crysis Demo For XP

sok okos még mindig képtelen felfogni, hogy nem fog működi aktivációs kód nélkül...
  • ProGabe #6753
    ha a fakó alatt azt érted,hogy nagyon sivárnak tűnik a táj,nincs benne elég élet,színtelen-szagtalan az egész.a belső terek úgy néznek ki mint egy tucat fps-nek a 90-es évek végéről,akkor én egyet értek veled :) [ezért enegem most hogy fognak ütni]

mozgásban kéne látni a dolgot,csak sajnos nekem is olyan vidkarim van mint neked :( és persze a proci,alaplap,ram is egy ócskavas
  • mikiking
    Valaki akinek nem 8800-as G-force van akármien tipus belőle olyan probalta mar ?
  • CUCLI
    nálam nem fakó, talán egy kicsit
  • spytime9
    ok ki várom :)
  • wander01
    azt majd 2 és fél ora mulva elmesélem :)

remélem nem lesz semmi gond a telepitéssel... graw2 béta eléggé megszopatott :)

ability, én is akkorá tolom majd... nagyon kiváncsi vagyok
  • Ability
    Lett Samsung 226CW 22" wide moncsim, és naná, hogy natív felbontásban hajtom. Viszont ez már nem tetszik annyira a 9600XT-nek. :/ Amúgy lent kérdeztem már, hogy azok a képek csak nálam olyan fakók? Legalább Te nézd már meg nekem... :P
  • spytime9
    8800GTX-en akad a game???????????????????? Lag?????
  • CUCLI
    "1680x1050-es felbontást nem fogja bírni a vga" wtf? O_o
  • Ability
    Majd nekem is jaú fps-em lesz, ha megjelenik végre a linuxos verzió... Bár most már nem tudom fogok-e játszani jövő nyárig. 1680x1050-es felbontást nem fogja bírni a vga. :/ Namajddolgozokmintafene^^
  • CUCLI
    jah. durván 15percig volt a gépen aztán felraktam egy 64bites xpt. csében eszméletlen jó fpsem van úgy hogy még nincs is dualcore támogatás only 64bit. jaés proci sincs húzva -.-
    szerk: jaés 1 giga van most.
  • spytime9
    létszi xp-n nézzzzz majd fps-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ability
    Valamikor még odavoltál a visztáért. Amúgy mennyi memód van most? Sacc legalább 2 giga, akkor mit panaszkodsz. Csé megy rajta, az a lényeg. ^^
  • wander01
    ez dx9 only? jolvan akkor nem is idegesitem magam a vista miatt :) legalább megnézzük mit tud az uj procim
  • CUCLI
    csak annyit jegyeztem meg ,h mivel úgyis only dx9ben megy a béta, szvsz sokkal jobban futna egy szűz xpn mint a kurva visztán ami úgy nyeli a memóriát mint egy kurva a ...
  • wander01
    na dejo hogy benéztem. én most xp-n fogom kiprobálni egyenlöre... majd mesélek :) ost jön le a cucc, megvan a key is :)
  • lac coo
    Na még egyzser :))))
  • CUCLI
    kiütöttél :C
  • mikisanzi
    sejtettem, valószínű hogy régi a torrentes verzióm. köszi
  • dante3
    XP-n senki sem próbálta, hogy hogyan megy?
  • Mr Manson
    torrent?
  • ToCsEk
    Valaki rakhatna be helis képeket, azok érdekelnek a legjoban.
  • gduck
    EZZEL!
  • Ability
    Lehet az új monitorom miatt furcsa ( ma kaptam ), de nekem olyan fakó ez a játék... Olyan érdekesen néz ki. Mondjátok már meg, hogy csak nekem tűnik annak, vagy tényleg olyan? Mert ha nem fakó, akkor megyek kalibrálni. :D
  • mikisanzi
    6720-ra tudsz valamit mondani?
  • KILLER2
    Viszont hamár neked megvan, egy kis beszámolót írnál? xD
    Pl irányításról, meg hogy milyen a multi, hányan vannak a szerveren (meg hogy mennyi a max), mi van a magyarokkal, stb.
  • gduck
    Friss ropogós BÉTA DRIVER! Kipróbálom mit optimalizáltak az NVIDIAs fiúk :D
  • KILLER2
    Ja, az sok. Én majd asszem 2xes AAval tolom inkább, de 1280ba. Nem terhelem agyon a gépem, meg fusson jól. 8x-os AA nélkül is beszarás, ahogy kinéz.
  • dante3
    Aranyos kis teknős!
  • KILLER2
    Mennyi is egy ilyen fileplanet előfizu? xD
    Amúgy tényleg, nem tudja valaki, hogy mikor lesz a kulcsosztás (incrysison)? Nagyon remélem, hogy jut belőle, szívesen kipróbálnám már, hogy mit tud a gépem, meg persze elsősorban a játékot.
  • lac coo
    Akcióban 19 fps ? Az elég gáz ;(
    Amúgy vegyél valami hűtést 88 fok elég sok .
  • dienesoft
    Jól néz ki, nagyon jól.
  • mikiking
    Amúgy milyen lett az új logom ? a régi Miki-s logot már untam XD
  • mikiking
    Gyerekek jó lesz ez nyugiiiii. egy 7600 gt-én is fog menni 800 x 600 medium beállitáéson 4x AA -el,majd meglátjátok ;)
  • mikisanzi
    mond már meg légyszi, te melyik verzióval nyomod?
  • mikisanzi
    na jó, letöltöm az új klienst, hátha az a baj, addig megnézem TF2-ön mi a pálya.
  • gduck
    Pár kép ismét (CPU,GPU hőmérséklet, FPS, CPU 1-2 mag terheltsége a bal felső sarokban látható)

• Jaffa 2843
    8xAA-val 100 fps vagy sima 4x-el? :D
  • Jaffa 2843
    ide a kulcsod megnézem xD

amugy passz :S
  • CUCLI
    dejó. 100fps