CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AZT A P*CSÁBA!!!!!!!!!!

reaper4
jó h azért van kis különbség mer a rbr-ben is volt ilyen kép de nem volt olyan a game. ettõl függetlenül kira volt 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Serpa
Evogordon
Jah már régi...

Halfer
Láttátok már ezt a videót? Én alig térek magamhoz, elképesztõen jó. Ha már be lett ide linkelve, csak nem láttam, akkor bocs.
ÍME

Evogordon
Áhh nem 😊 ilyen lessz a játékban is...
Különben ha valakit érdekel itt a honlapja http://www.crysis-thegame.com/
Kicsit hiányos még de meg lehet nézni 😊

Halfer
ez jól néz ki 😊

de ami most van, az nem alien? 😄

Evogordon
Köszi hogy beraktad 😊

FOXX supreme
na fasza!😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

berlinboy6329
Ez jobb.Csak szvsz sok a fekete a két szélén és így kicsi a lényeg.Csak nehogy aztán a STALKER sorsára jusson,h húde milyen jó oszt kiszedfik a fél játékot.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Malakai
Amúgy ez lenne az...
Úgyis gyengusabb. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Domainje van, de még nincs honlap, amúgy a kép onnan van. 😄

Én is csináltam egy bannert, de akkor már nem kell. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tudom ,h likehet szedni. csak egyszerübb lenne ha volna font 😊

http://thenamelessphoto.com/

armageddon666
wzt kilehet szedni bárhonnan ahol van fenn kép róla. de lehet hogy van ilyen font (akkor kéne cim 😄) de kiraaaa a banner! van már Crysisnek honlap? ha igen azt belehetne linkelni.

@

lézezik crysis font? vagycask háttéren van?

armageddon666
nem is naaagy... azt az 50-100at azt oldalaiból lehetne de akkor nem lesz arányos.

@

Kandurex
Ha ezt berakom, akkor megint neki állnak félméteres bannerokat gyártni, mondván, hogy itt is nagy van. Ebbõl még bõven le lehetne csippenteni vagy 50 - 100 képpontot.

....de már mindegy, berakom. Majd változtass még rajta, ha tudsz,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fenrir
Állat, rakjátok be, tök jól néz ki.

A halál csupán a kezdet...

Evogordon
Javított változat.
banner

FOXX supreme
ne is😄

Malakai
Pedig lehet szebbet lehetne ingame képbõl. 😄
Na nem kötexek... ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kandurex
Túl magas! Mondjuk a felére csökkentsd!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

FOXX supreme
ok

Evogordon
Jah de nem akarok játékból kilopott képbõl bannert csinálni.

FOXX supreme
jó, csak kicsit belelehetne vinni, azt a dzsungel fílinget😊

kéne bele zöld szín...sztem.

Evogordon
Hát magas az lehet de nem akarom lehagyni annak az idegennek a feját :S

nem lesz nagy egy kicsit?

Evogordon
Csináltam egy bannert a topiknak betetessem?
banner

bogyesz
csak jönne már ki!már tok várni!és a hülye fejemmel méf a Far Cry-t is odadtam haveromak és még mindig nem hozta el!de ebben az a legnagyobb poén hogy magát a játékot meg lepusztítottam a gépemrõl

Impossible is nothing! AND1 and Streetball 4 ever!

<#eplus2>

Evogordon
Osztársam is azzal piszkált hogy hogy lehetek ilyen hülye hogy azt mondtam hogy nem adják ki az xp-re a dx10-et. hú de kinevetem majd hétfõn <#eplus2>

Malakai
Ezt eddig is tudni/vélni lehetett, hogy Dx10 csak Vistában lesz, de Crysis XP-s verzió nem azért lenne, merthogy XP-re is lenne Dx10, hanem mert lesz benne Dx9 támogatás is!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Serpa
DirectX 10 csak a Vistában

XP s verzióról le lehet mondani.

grebber
LOL mert mintha nem lehetett volna kijátszani azt a picsa ellenõrzést!

Next PC upgrade: 2022

ewuk
szerintem az a köcsögség, hogy a legutóbbi xp patchbe nem volt benne a crysis...
Malakai
Hát nem annyira simán, ugyanis kicsit más a Dx10, de ezt nem itt kéne... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Evogordon
😄 akkor nem kell félni

nekem virágboltos xpsp2-öm van és frissiti magát , amikor bevezették az eredetiség vizgálatot akkor kb pár órával utána feltörték
Evogordon
Ezt szerintem ha akarnák az xp-be is betennék.

armageddon666
én attól parázok hogy mikor kijön majd Vista marha drága lesz :S és ugye SP2vel kb. egyidõben bevezették az online eredetiségellenõrést igy a 300 forintos Vistát nem lehet majd frisiiteni... (márha telepiteni lehet 1általán mert lehet hogy beletesznek olyan cuccot ami már telepitésnél ellenõriz online...)

@

Evogordon
Hát szerintem is jobb lenne ha az xp-be is beleépítenék na meg a 64 bitesbe is.

SZilaJMaGGoT
Ez köcsögség a microsoft részérõl..(bát eddig is elég buzik voltak) Simán beleépíthetnék xp-be a direct-x 10et... Telhetetlen disznók..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

azért ha abba belegondolsz, h most az átlag a 6600gt...merész feltételezés, hogy ezt olyan sokan fullban élvezhetik, max. jövõ karácsonykor...

Malakai
Mert ez egy Microsoft kampány a Vistához.. Pontosabban egy Microsoft kampány, hogy a PCt, mint játékplatformot támogassák, persze nem mellékesen a Vistát nélkülözhetetlenné kívánják tenni a nextnextgen játékok számára (Dx10)... 😉

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ebbõl is látszik, hogy változik a világ. Ebbõl az kezd kitünni, hogy lassan kezdik a Windows-t a PC-vel azonosítani. 😊

kirol
Én nem így értettem. Eddig 2006-ig te Linuxot, vagy Mac-et használtál? Én nem. Hanem windows -t. Mégsem az volt eddig, hogy xy Windows verzió (pl. nem PS2), hanem xy PC verzió.

Szerintem csak annyi a prózai ok, hogy a játékok 90%-a windowsra készül. És hogy miért? Mert egy mezei gémer, akinek fingja sincs a paranccsorhoz, az nem fog Linux-szal veszõdni, és Mac-at meg nem vesz szinte senki. Meg alig lehet beszerezni itthon. Ha elmész egy számtech boltba, akkor 100%, hogy windowsos gépet kapsz, meg már az embereket gyerek koruk óta windowsra tanítják. Soroljam még? 😊

kirol
Amúgy miért van olyan reklám, hogy Games for Windows?
Mit tud ez majd a játék alá tenni, amit az XP nem? Dx10-en kívül? Mert pl. egy videóösszeállításban (Alan Wake, Crysis, ...) is nem az van hogy PC -re, hanem Windowsra.

kerekTÉK

Evogordon
Milyen ték? :S