CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem meg sem veszem, ha az ellen gagyin esik össze :ccccc
A másik meg gagyin esik össze az ellen mikor lelövik.
Next PC upgrade: 2022
mindenkinek kötelezõ, a verekedés eltaszito kicsit de meglátjuk, tény hogy gyönyörû... méghogy a farcry is ien 😄😄😄 mókás... na csekkoljátok
GT
u dont have to listen anybody else but me
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
http://thenamelessphoto.com/
A zenekarból nekünk már csak egy szintis meg egy énekes hiányzik. Van dobos, basszusos, szólós, én meg dalszövegíró vagyok (és a studiot is megtudnánk oldani ha lenne már mindenkink)😄 Jó is a régi osztály és iskolatársakkal bandázni XD
Nah jól szétoffoltuk a topikot <#hehe>#hehe>
On:Most olvastam hogy az ati már a DX10 kártyákat célozta meg, bár nagyon titoktartó. És valszeg a CeBIT-en (vagy min) fogja leránta a leplet az újgenerációs holmiairól. Szerintem a Crysis lesz a tesztalany.
Jóminõségû ingém videót nem ismer valaki? (linkelhetne mert én nem találtam)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Megnéztem a galériát. Látom foglalkozol studimax-al. Gondolom már modelleztél basszusgitárt<#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe>
Én most beszezek egy hûtõventit. Mert a procim (állítólag) néha eléri a 103fokot.
de ha kiszámolom és minden hóban félre rakok 5000Ft-ot akkor jõvõ februárban mikor vizsgázom lesz már 35k-m <#idiota>#idiota> És akkor ahhoz már csak 135k-t kelle szereznem és egyenesben is vagyok. De ha karácsonyra meg ilyenek mindenkitõl pénzt kérek (ami bunkóság) akkor talán lesz 50-60k-m is... Hmmm. az biztos hogy az én módszereimmel sem hoznánk be az államadósságot.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Magiszter. Ami most van gépem (aláírásban) azt 180k-ért vettük. egy CRYSIS-überhighgraf kompatibilis géphez sztem kelleni fog egy GF7950 GX2 vagy mi... ami meg magában 160k. azt nem mondom hogy Quad-SLI szükséges lesz, de egy SLI vagy a duplakártya sztem fullhoz kelleni fog mindenképpen. proci az sztem... vmi dual core talán... de nem biztos hogy kifogja használni a 2 magot. egy A64 3500+ az sztem elég lesz. memóból viszont elég sok kell majd :S gondolkozom rajta hogy beszerzek 2 1 GBos DDR400 RAMot még és akkro 2*1GB+2*512MB=3GB RAMom lenne ami elég leszneki bõven. 2GB is elég sztem. én még nem melózok csak sulizok igy a zsebpénzembõl kell megélnem géptéren... meg néha tudok egy kis extrát szerezni. igy kaptam szülinapomra ezt a gépet. ja igen átolvastam hszeket még1szer és eszembe jutott hogy ráadásul DX10es kari kell... na most nemtom hogy mi új van DX10ben mert még nem írták (csak annyit hogy más lesz a felépitése), de sztem ami videókat láttam CRYSISbõl DX9 is elég kellene hogy legyen neki...
@
Ha msot akarok venni egy jó VGA-t akkor az már tuti hogy PCI express. Ahhoz kell vennem egy olyan alaplapot, csakhogy akkor már kompatibilis procit is kel szereznem és akkor egy DC-s mittomit veszek. Csakhogy mivel már úgyis lecseréltem a teljes konfigot ezért a RAM-ba is beújítok ami mondjuk 1giga DDR2-es. A végén meg azt veszem észre hogy máris kint van a zsebembõl 160k minimum és mégis a gépem csak egy lehelletnyit lett gyorsabb, ha a buszsebességet figyeljük, meg a mai kompatibilitási arányokat.
ez a 160k még nem is lenne probléma ha jövõre sikerûl kapnom egy jó melót aminél keresek 200nettót. Csakhogy 1. nem biztos hogy találok melót. 2.lehet hogy csak 100k-t (nettó) fogok keresni ha találok. 3.azért a pénzt nem csak 1 gépre kell költeni hanem még másik 100 dologra is.
Szóval tényleg csak azok fognak jól járni akik megkeresik a havi 500 nettót és nekik nem érvágás egy jobb gép beszerzése.
Tetszett a HL is. a CS:S tõl egyszerûen a hideg ráz. megvan eredetiben a FEAR is de az sem az igazi.
maradok az fc-nél, és ha fejleszteni kell hozzá? hát fejlesztek.
az crysis csak az elsõ roham dx10-re, késõbb jönnek a többiek.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
képek!!!
Kicsit zavaros nekem is, hogy mit hogy miért...
OFF
Hallottam vmi Bioshock nevú gémrõl,meg hogy ilyen jó lesz olyan mindentütõ lesz.Van vmi trailer v esetleg kép róla?
ON
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!