31662
CRYSIS
  • mikisanzi
    bazz, mekkora láme vagyok. szenvedek a fileplanet letöltéssel majd 6 óra lenne, még jó hogy benéztem aszfaltra és most itt lesz 15 perc alatt.
  • mikiking
    Egyetértek egyébként,ez tutira le van butitva ....... de nagyon.
  • Newfronter
    A Dx9 multi amúgy is erősen butított a single-hez képest.
  • dante3
    Akkor meg ott van a kutya elásva!
  • dante3
    xD
  • Evogordon
    Levan butítva de ezt már írták... Túl nagy lett volna a béta mérete ha nem butították volna le grafikailag.
  • lac coo
    Lehet..viszont az egyet jelent a szokásos Crytek-es netkóddal :)))))))))))))) FC multi is megette a procit, muszály volt butitani.....Azzal a netkóddal én viszont híresen jól ki voltam békülve :)))))
  • Jaffa 2843
    valaki dobna egy kitöltési ívet hogy mit hova kell irni a fizetös cuccoshoz?
  • dante3
    Nem lehet, hogy a multi le van butitva?
    Mert a régi dzsungeles videók tök szépek voltak!
  • Ability
    Megnéztem mégegyszer a képeket, megint arra jutottam, hogy fakó. FarCry alatt olyan szép intenzív zöld volt minden növényzet. Tudom, olyan a valóságban nincs, de valahogy nekem pont ez tetszett az FC-ben is, hogy olyan "karakteres" színei voltak. Szép kék tenger, erős, intenzív zöld színű nyövények, rikító sárga homokos part. :D
  • Nagy01
    Vagy talán kamuzott a srác és low-on készítette a képeket mert high-on már csak diavetítés volt és nem volt annyi ideje hogy bejárjon ennyi területet:DD
  • DarkSector
    Incrysis kimarad a kulcsosztásból
    mert semmi e-mail nem jött eddig
  • Vegas
    épp ez az, Béta.. ő bajuk.. 7 nap mulva kint lesz a normális simán kibirjuk..
  • lac coo
    A fájlokhoz hozzá lehet férni, vagy lekódolták? Texturák modellek ....

amúgy nem nagyon akarok itt zavarogni, mert nem az én játékom a vasam is gyenge ehez, de így belegondolva , ha az FC alá tennék egy 4magos procit , 8800-at meg 2 G 800-as memoriát, tuti el lehetne érni ezt a grafikai színvonalat, plána ilyen 30 fps-el :)))) DX10 powa :)))
  • dante3
    Legalább a TDU-nál kaptam kulcsot!
  • dante3
    Elég baj, hogy egy sz@ros beta demoért fizetni kell!
  • Nagy01
    Számolj egy kicsit.Tegyük fel hogy 1000kulcsot osztanak ki (AMI MÉG EGY KICSIT SOK IS szentem olyan 500-at kb) és arra az oldalra kb 10.000-en vagy 100.000-en reggeltek be a kulcs miatt nos mennyi esélyed van?(TDU bétánál osztottak 25.000kulcsot A NYÍLT bétánál).
  • Vegas
    fullon van legalább? :-/ mert beszarok ha 19fps-em lesz..
  • Evogordon
    Hát akkor nem lenne pénze a gileplanetnak
  • dante3
    incrysissel mi a bánat van, ők nem osztanak kulcsot, vagy csak mi nem kaptunk?
  • mikiking
    "mozgásban kéne látni a dolgot,csak sajnos nekem is olyan vidkarim van mint neked :( és persze a proci,alaplap,ram is egy ócskavas" és erre irtam,hogy mien géped van :D szoval ?
  • NeBby
    Ráadásul ez abból a pályanézegetős demoból van
  • Nagy01
    Nekem is vhogy a far cry grafikájához hasonlít. xD Mind1 2óra múlva megtudom hogy milyen is valójáááábaaan:D Majd csinálok holnap egy videót.:p
  • dante3
    Már törölték a torrentet!
  • Shodan
    én teljesen egyetértek, így képek alapján veled. El se hiszem hogy ez high beállítás 1280ba. Így ebből a pár képből közel nincs olan mint amit az eddigi képek alapján mutogattak az elmúlt kb 1 évben. Én is kimondom többre számítottam!
  • Sland
    Egy ilyen kamu telepítőt kétlem hogy 10percnél tovább tart készíteni. Ilyen szutykot biztos nem ad ki a Crytek...

• lac coo
    Hát leszámítva a ködöt (ami persze megeszi a gépet, DX10-ben nem tom .. :) nekem ez semmivel nem tűnik szebbnek mint az FC :))))) Szebb a teknős mint a fő karakter :))))

Ability :szvsz ez ilyen ,de valóban kissé döglöttek a színek .
  • ProGabe #6767
    olvasd el még egyszer a hsz-em...

#6759:teljesen egyetértünk úgy látszik :) nem azt mondom hogy csúnya,de valahogy mostanában nem így néznek ki a játékok(és ha valamihez az ember hozzászokik...).persze én csak képek és videók alapján mondom ezt.az élettelen nagyon jó szó erre!viszont az tagadhatatlan hogy valósághű!!talán pont ez szúrja a szemünket!annyi az effekt amennyi kell,nem viszik túlzásba.hiszen kilépve az utcára nem kapsz az arcodba egy jóadag blurt,hogy ne láss el 10 méternél tovább,és sok játékban sajnos ennek az ellentéte fedezhető fel.a HDR-t is sokszor túlzásba viszik,ha kinézek az ablakon akkor nem vakít úgy el a fény,ahogy a játékokban megcsinálták.úgy látszik ez ebben a játékban nem így van (Y)
  • mikiking
    A demo 8, míg a teljes játék 60 nap múlva jelenik meg.
    Ami hamarabb tevődik fel az fake...... ennyi
  • dante3
    Jah, már le is tiltotta a hsz-okat! lol
  • Smithwarden
    09/17 Crysis Demo For XP Full 613 Mb
    09/17 Crysis Demo For XP Full 355 Mb
    09/17 Crysis Demo For XP Full 929 Mb
    09/17 Full version Crysis Demo For XP 384 Mb
    09/17 Crysis Demo For XP Full download 187 Mb

hm sok nem fake, tobbfele verzioban is :D
  • NeBby
    Ez 1.9GB , de biztos fake , csak ott kamuzik a csávó , hogy megy
  • Sland
    Az a "demo" megegyezik a már tegnap megemlített "Demo"-val

Crysis Demo By A-CrEw.exe - 973.88 MB
    Crysis Demo By A-CrEw.part01.rar - 95.78 MB
    Crysis Demo By A-CrEw.part02.rar - 95.78 MB
    Crysis Demo By A-CrEw.part03.rar - 95.78 MB
    stb

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1138035690&no=5802]#5802[/URL]
  • kirol
    Jujj 90 fokos a VGA-d? Kemény. Nyáron mennyi volt 35 fokban?
  • NeBby
    Amúgy sztem is fake
  • Ability
    Van valami abban amit mondasz, de kimondottan a színekre is gondolok. Más játékban pl. a tankok csillognak- villognak, szép átmenetes, tükröződik róla minden szar. Itt meg olyan egyszínű. Nem tudom elmagyarázni, nem csúnya, nem zavar, de olyan élettelen. Jó persze a lakkos hatás sem sokkal jobb, de az már olyan megszokott. :D
  • dante3
    Hát én kétlem, de legyen igazad, csak akkor már minden torrentoldal tele lenne vele, sztem! Sőt most nézem egy uilyen nevü torrentfile külföldi oldalon 08.25-ös dátummal került fel! FAKE
  • NeBby
    Az nem a beta , hanem a demo! Nem kér kódot és működik! (állítólag)
  • mikiking
    Mért neked milyen géped van ?
  • Smithwarden
    A beta megegyezik a 8 nap mulva megjeleno demoval teljesen?
    Mindkettoben van / lesz multi es single is?