31662
CRYSIS
  • L2Goku
    Asus teljesitmenyre nemszabad venni :D Elehet vele jól lenni de nem a megszokot formáját hozzta most:D
  • REAKTOR
    Látom te is
  • Vegas
    igaz, hiszen rák vagy
  • REAKTOR
    Mint reklámban tudod: Mert megérdemlem
  • Nagy01
    habáááár nem biztos xD Mivel 2gtx nem jelent kétszerest fps-t...szal mondom maradjunk annyiban hogy majd kiderül^^:D
  • Vegas
    mert burzsuj vagy
  • Nagy01
    Oh nem láttam xDDD sry akkor elképzelhető hogy jól fog menni^^:D
  • REAKTOR
    Csak nekem 2 gtx
  • Nagy01
    gduck fórumozónak 30fps-el megy és neki is GTX-e van csak éppen 2gb ramja ha jól emléxem szal megy az már nállad 35-el is:D.Harcban meg 20:D.Mind1 hadjuk majd felrakod és kiderül.
  • REAKTOR
    Te milyen géppel hajtod ,hogy így tudod?
  • Nagy01
    Hú akkor most naon okos lehetsz xD.Mind1 nállam Xp-n van és 8X élsimítással.És a videó hamarosan kész lesz.
  • Nagy01
    30fps.
  • REAKTOR
    Na majd 7 nap mulva meghajtom az atomerőművemen a demót ,aztán kiderül kevés e neki az én masinám is. Új driverrel vista 64-el majd kiderül ...
  • Shodan
    De lejebb meg pont azt írtad hogy nem szabad asust venni.
  • SpiritFire
    Már van valami oyan verzó amit le lehet tölteni és nem kell regisztráció aktivációs kód stb???

Mert látom vannak már screenshotok, de faq-ban semmi...

• wesker24
    Valaki kipróbálhatná az új Forceware drivert hogy tényleg gyorsabb lett-e a játék töle vagy nem ??
  • L2Goku
    Jaja jobbanis megy a ETQW
  • L2Goku
    Lényeg hogy idöbejelzett!:)
  • wesker24
    Na megkezdödött az optimalizálás !!

Ugyanis az Nvidia újabb Force Ware drivert adott ki méghozzá a 163.69-es drivert !!

Direkt erre a célra mint a : Bioshock Crysis és az ET QW !!

• DanielT
    Az érdekes, mert 3 hete amikor játszottam a játékkal a Games Conventionon, ott is Xp-n ment a DX9 -es verzió és a fejlesztő akivel beszéltem azt mondta, hogy csak DX10 alatt lehet bekapcsolni az élsimítást, ami meg csak Vista alatt van.
  • mikiking
    és full grafon,minden maxon 8 AA-val menyi fps-t nyom ? akad a game ? te csalodtál,vagy nagyon beütött ?
  • mikiking
    Hát elég szép a kép maxon,meg mediumon is elmegy valahogy,de a minimum....hát a fk azok nagyon csunyák minimumon oh my god...de ha ez lebutittottt,akkor kurva szép lesz a teljes verzsön. .... :) király
  • Nagy01
    Amint aktiválta vki a kulcsot onnantól kezdve hiába adja meg nekted mert már érvénytelen ha minden igaz.Egyébként most csinálom a videómat.:D Majd feltöltöm valahova:D és leszedhetitek ha érdekel vkit.
  • Shep
    Azt mondjátok meg lesz ennek is ilye netről letöltöm megveszem verziója ala steam?
  • wesker24
    Igy van jól beszélsz Bro !! Adjatok néhány kulcsot hogy mi is tesztelhessük !!
  • spytime9
    valaki csináljon már egy full tesztet (beszámolót)
    1.konfig (ha lehet 8800GTX)
    2. min-max (átlag) FPS (milyen beálitássssssal )
    3.beszámoló akad a game????? Neten lag???
    4.játék élmény??? (grafika,pálya hangulata stb stb)
    5.multi játszhatósága? (viszonyitás Pl-Battlefield????
    6.milyen fegyverek kasztok vannak éleszteni lehet a játék lényege????
  • kovecses
    MIt sirtok? Mit vártatok egy beta-tól?! Inkább adjatok pár kulcsot hogy mindenki kipróbálhassa...
  • csgj
    hát nem nagy szám :P... nem is bánom, hogy nem fog menni a gépemen
  • Shep
    Na jó de minimumon még jó hogy jól megy, csúnya lenne ha azon is 30fps lenne nem?
  • Shep
    Nekem is volt jópár innos kártyám gyakorlatilag mind az volt az utolsó kettőt meg az első TNT kivéve (áttértem a silentre, inno meg olyat nem nagyon gyárt) és mind zsírul ment szarrá lehetett húzni őket és nem voltak lasabbak mint pl egy ázus, vagy emesáj, az ázus meg nem jobb annyival mint amennyivel többe kerül. Olcsó húsnak nem mindig híg a leve.
  • KILLER2
    Az azért qrvajó! Nem optimizálták túl, de azért rossznak se negyon lehet mondani.
  • kovecses
    Inno3d-t nem szabad venni! Nekem olyan van és nagyon megszívtam. Inno3d 7600GS. Ha rosssz napja van akkor kiirja hogy kevés feszültséget kap dugjam rá a kábelt, pedig rá van dugva az enermax 500W, rundll32 hibák meg nvcpl.dll hibák.

Inno3d-t nem szabd venni egy rakás hulladék!!!!
  • Shep
    Hát minimumban elég gagyi :)
  • Nagy01
    Xp.
  • Nagy01
    minimumon attól függ hova nézek:D Ha fák között vok meg a tenger mellett akkor 100fölé is meg ha házakat nézem vagyis azt a nagy gyárat ami a bétában van akkor olyan 70-80 körül.Médiumon nem mértem az fps-t de gondolom olyan 20-30-al különbözik a minimumtól.
  • L2Goku
    Gondolom az a 2 vagy 3 Test demo előtt fog megjeleni. vagy tévedek?
  • L2Goku
    De az inno3d akkoris noname maradt hiába dolgozik régota.. Elmondok valamit Nekem kb 1 honapba 3-4 VGA t visszahoznak hogy elromlot feladta és nemis huzta. (1-2 ember aztsetugya hogykell) tehát 1 eből szilszar. 2-3 darab meg inno3d . Fura 4 év allat csak 10-15 VGA t hozztak vissza (nagymárkást) ami elromlot de azokis azért mer vagy nagyon őregvolt vagy 1-2 gyárihiba avagy túlhuzták. akkor jót beszélgettűnk? UI.: Inno3D 1 Évet vállal általába MSI , ASUS , Galaxy , SAPHIRE , hadnemongyamtovább 3év körül. (Vajon miért? ) Node nem azért irtam hogy az inno3d t fikáztam hanem azért hogy lássd mire adod ki azt a 10 ezer forintot +ba . szal ebből lelehet szürni hogy Élettartalom + teljesitmény + t kapok azért a 10k ért. Node erre ha nemjőttél rá a testekböl akkor sry na is itt fejezük be.

UI.: Olcso husnak híg a leve.
  • DanielT
    Vista?
  • KILLER2
    Most akkor féljek, hogy ASUS a 8800am vagy ne?
    Javítás: már látok különbséget low és medium között, csak eddig low kép nem volt xD
  • priluki
    és mennyi az fps minimumon és mediumon?