CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De leült a topic 😄

Az egy Techdemo volt GF1 kártyákhoz. Az X-Isle már a GF2-vel jött ki egyidõben és a CryTek kilincselt vele az NVidianal sikeresen. A DMZG-t egy Whole Experience nevû banda követte el, most van egy lapukkant oldaluk ... pár Xbox játékot gyártottak.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Whole_Experience
http://www.wxp3d.com/

NeoMaN
Ée ez:
Dragoth Moor Zoological Gardens

mi lett és mibõl lett volna?

Úgy rémlik van valami köze az X-islehez.

ezek régen bennevoltak a pc guruban 😄

http://thenamelessphoto.com/

Ability
Jól mondod, az techdemo volt, amirõl pedig beszéltek az egy MOD; legalábbis az oldal és a képek amit linkeltél nem az eredeti demoból vannak. 😊 Azonos a nevük.
Basszus, keresem a képeket ezerrel, közben itt az SG-n is volt egy halom! Ráadásul az összes GF2 teszben használták, azok is tele voltak a képekkel.
Viszont az SG-n talált hír szerint az X-Isle egy földönkívûli invázióról szolt volna, mivel a FarCry-nak nem ez lett a sztorija, most a Crysisnél jön vissza.
Csakhogy volt egy Engalus néven bejelentett Sci-fi/Cyber/RPG is az X-Islevel egy idõben 😊

Evogordon
"A Crytek-et három játékmániákus fivér - Faruk, Avni és Cevat Yerli - alapította. Elsõ próbálkozásuk az X-Isle nevû techdemo volt. Csudaszép növényzettel, dzsungellel megfejelt szigetet mutatott be, telis-tele dinoszauruszokkal. Vettek egy nagy levegõt, hónuk alá csapták a demot és kimentek a 2000-es E3-ra..."

Ez viszont az eredetibõl van 😊

Ability
Szerintem kicsit félreértettétek a dolgokat, mert ez az X-Isle csak egy MOD, amibõl single és multi rész is egyaránt készül jelenleg is a FarCry-hoz.
Peetboy
Tudja valaki,hogy mi a címe annak a játéknak aminek a DRIVER-3 ban van a bemutatója????????????????????

Elõre is Köszi

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

A hajós/jeges pályáról vannak, ami volt a videóban is, csak ott nem lehetet látni milyen durva lángeffektek vannak.

Itt van pár kép a Gamershell oldalán ...
Többsége volt már itt-ott, de ezekre a lángtengeres, szikrázós képekre nem emlékszem.

berlinboy6329
De kurv@ jó nekik.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Igen. Pontosan nem tudom hány magyar van benne, de õk háramn-négyen néha megnyilvánulnak. Persze nem fecsegnek ki semmi nem publikusat, így nem tudjuka gépigényt. A megjelenést viszont õk se tudják. 😄

berlinboy6329
? lemaradt

szal téleg?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Olvasgatom,ezt a forumot,de ez a mracika,meg neu gyerek ezek tényleg dolgoznak a projecten,hogy így mondják,hoy ilyen kocsi,olyan tanmk,meg én ezt csinálom õ meg azt...

Evogordon
Hát az a 3 ember csinálta aki megalapította a crytech-et... ezmiatt tudták megcsinálni a FC-t mert megtetszett az nvidia fõnökének és...

GoKu x
jah tényleg nem rossz ahoz képest h 2000ben volt.

Peetboy
Hiszen ez olyan mint a Far Cry. Nem az?

GoKu x
most töltöm a trailert, kiváncsi vok rá....

Evogordon
Evogordon
Nézzétek meg a trailert már 2000-ben milyen szép grafikát adott le ez az engine...

Evogordon
áhh megvan. Ezmiatt tudtunk farcry-jozni 😊
http://www.xislemod.com/

grebber
Addigra hála égnek lesz már DX10-hez is gépem mire kijön!
Aztán kiváncsi vagyok milyen DX10-es gamek jönnek mér mert eddig nemtudok 4-nél többrõl.

Next PC upgrade: 2022

SZilaJMaGGoT
Jó hát... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Magiszter
Akkor jól mondtam hogy nem Dx10-re van kihegyezve csak abból van 1-2 effekt. Tehát egy DX9.0 -ás karival is simán megy maxon csak nem lesznek benne az új dolgok(fényjátékok gondolom). Ez jó hír <#vigyor>

Magiszter
Jó köszi én voltam hülye sorry<#falbav>

grebber
Olvasgatomén is.

Ott olvasottak alapján megjegyzem simán lehetne olyan graffal egy Boiling Point mintára gamet csinálni nem lenne gyenge eresztés.
Nagy terület hihetetlen grafika szabadság á de ez csak álom 😄

Next PC upgrade: 2022

Ez elvileg a fórumtémába visz, ami a hírhez van.
Amúgy fura, mert kb. a 3-ik vagy negedik hír fentrõl.

Magiszter
te lehet én vagyok vak/lusta de már a 1x-edik oldalnár járok de Crysis-t nem láttam<#nemtudom>

Szerintem olvasd el miket írtak be a srácok, elég érdekes infók vannak ott, fõleg jármû ügyben 😊

Magiszter
Köszi<#eljen> megnézem

33-ik hozzászólás.

Utolsó Crysis hyr a Hardwireden, és ott a hozzászólásokban van 😄

Magiszter
Linket tudsz adni ehhez?

Benfentes mondotta volt másik fórumban, hogy elfutogat egy 6600GT-n is.
Azt nem írta, hogy milyen beállításokkal, de gondolom "rondább" nem lehet mint a FarCry 😊

Magiszter
egy érdekes cikk a DX10-ról. kicsit teknoblabla. de akit érdekel és tudja mirõl van szó annak érdekes lehet:

A játékok jövõje: DirectX 10

Peetboy
Én 3 éve foglalkozok játékokkal,és eddig ami a legjobban bejött az a Far Cry volt.Sajnos a többi része csak konzolra jött ki,de most én is nagyon várom a CRYSIS-t.Remélem elfog menni a gépemen.(kérdés hogy,hogyan)

AMD-XP-2500+_1.5GB-RAM_Geforce-6600GT-128MB-AGP_Chaintech-7NJL4

SZilaJMaGGoT
Jó de én már régóta nem fejlesztem a pc-m csak néhány apróság lett belerakva, és kb 3 év használom.... 😄 Szal én nem úszom meg ennyivel, ezért kényszerülök várni... :S

Magiszter
Én meg ha kidobnak egy AGP-s 7800Gt-t 256 megával 50-60 környékén akkor nem költök már csak 1 giga 400-as ramra 15-20k-t és jobban jártam mintha kellene vennem egy komplett gépet (alaplap,proci,ram,vga).
És ezen már megynie kell a Krájzisznek. Mert ha nem akkor elmegyek a CryTech-hez és megharapok 1-2 emberkét.

FOXX supreme
😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

SZilaJMaGGoT
Basszki ez a sok hsz... Mindenestre én csak jövõ év közepén vagy végén veszek gépet... :\ Biztos ami biztos Crysis-ozni akarok, és nem csicska grafikán... 😄

Magiszter
Jah. Akkor nem szoltam.<#idiota>

"Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesülyedsz az õ szintjükre és legyõznek a tapasztalatukkal" (már nemtom hol olvastam)

FOXX supreme
most is onnan írok😄DDDDDDDD<#idiota><#idiota>

FOXX supreme
😄

Magiszter
Tapasztalatból beszélsz?<#idiota>

Magiszter
Határozottan.

Foxx: Most hogy mondod. Csak ne rakják rám a muszájdzsekit, mert gázos ha elkezd viszketni az orrom.

FOXX supreme
jó az ideggondzozó, ingyen koszt, hüvös van, jó az😄