31662
CRYSIS
  • Nagy01
    DDR3-al nem mész semmire...olvass egy prohardver tesztet.
  • REAKTOR
    Tinman 64 bites vistám van.Tudod mert hülye azért nem vagyok. Kacatok meg nem érdekelnek, ha meg ezen a konfigon nem megy a játék lesz ddr3 is ha kell
  • Nagy01
    TDU hoz kettőt tudtam xDD egyett Xp- alatt egyett meg Vista alatt:D igaz az open béta volt :p
  • gduck
    Az már hozzád van betonozva :D

A My Account/Beta KEYS archive alatt tudod megnézni a hozzád rendelt kulcsokat ;)
  • Nagy01
    Nektek:DD lol neketek:D
  • Nagy01
    Mielőtt vki megkérdezné NEM tudok kulcsot igényelni neketek xD.Az előbb próbáltam és ugyanazt dobta ki amivel aktiváltam tegnap:p
  • gduck
    Úgy látszik ma is 19:30-kor indult a KEY regisztráció!

Kovecses merre vagy?
  • L2Goku
    Temeg várjál egykicsit Novemberig és lás csodát. Ugyics csak Novbadobjál piacra a fullt.
  • Nagy01
    Szerintem se kell még elitélni a gamet.:p Csakhát túl sok kíváncsi van errefele:D.Mind1 mindjárt töltöm fel a videómat vagy a videa.hu-ra vagy a youtube-ra.Attól függ hogy hova sikerül.:)
  • gduck
    Azért ne hamarkodjuk el ezt az FPS dolgot ;) Ez még egy béta program!

- folyamatosan logol
    - kilépett hibával, csinált egy szövegfájlt a hiba okáról és egy képet! amivel kiadkadt <- LÁTSZIK, HOGY "DEBUG" MÓDÚ MÉG A PROGRAM!!!
    - egy csóka szerint a béta 1. verziója (ez ugye a patch2) sokkal jobban futott

Szal igazándiból, amit elfogadtunk béta feltételt, aszerint még beszélni sem lehetne a bétáról :D Képet felrakni se lehet! Azért, hogy ne tévessze meg az embereket...

Szal FPS szempontjából "perdöntő" lesz a keddi SP DEMO!

VISTA vs. XP: Akinek DX9 kártyája van annak bűn VISTA alatt futtatni, 10-20 FPS-t mondanak a béta fórumban az XP javára!
  • L2Goku
    Tesztekbe? Meg vevöi tapasztalatból?
  • L2Goku
    http://www.fileplanet.com/promotions/crysis/beta/
    De ezért fizetni :D szal aki akkar az most tud.
  • csoola
    nekem az ára kellXD!
  • Nagy01
    Azt hogy xp-n is be lehet kapcsolni az AA-t legalábbis a menüben belehet nyomni a 8X-os AA-t az hogy játékban megmutatkozik e azt nem tom megmondani mivel hogy még csak Xp-n nyomtam.
  • skinnyman
    Anyád :) Ugyanmár, 2 GTX alig ad több FPS-t, csak fogyasztja az áramot feleslegesen, nem kell az neked. Inkább add nekem az egyiket :)
  • priluki
    Nemtudsz véletlen ezekröl a cuccokrol adni valami linket,mert engem is érdekelne...
  • DanielT
    Na ez vót az! Rákerestem: "A Philips az amBX különféle kiépítésű változatait rendre 199, 299, illetve 399 eurós, a kiegészítő csomagot pedig 129 eurós ajánlott áron kínálja"

Ezt a verziót próbáltam. A szél állati szar volt, totál kiszárította a szemem és megfájdult a fejem. Mintha egy ventilátorba néznél.
  • Tinman #6978
    Philips amBX-hez van ez a szélfújós vacak, de nem nyűgözött le az olvasottak alapján... ki kellene próbálnom valahol.
  • Tinman #6977
    GTS mellé már erősen C2Duo kell... csak szólok.
    Nehogy úgy járj, mint én: Prescott 3,2@3,6 és GTS aztán a Stalker maxon, meg átlag 25 FPS volt, arénában meg 10. Most már minden ok ;-)
  • DanielT
    Ehhez a cucchoz volt csulórezgető, szélfújó meg még a franc tudja mi minden. Valszeg csak a mellény olcsóbb külön.
  • skyli991
    Megéri 8800gts-t venni? Akadni fog MAXIMUMON 1280*1024-en?
  • skyli991
    Hát biztos csak 8-as szériánál van AA shadermodel3-as játékoknál hdr mellett nekem sincs(7600gt) és 7800-on sincs.
    Bioshockban sincs, lost planetben sincs(ha HDR highon van)
  • Tinman #6973
    Még csak preorder, de nem annyi szerencsére amennyit írtál. Gondolom több cég is forgalmaz más és más fajtákat.

"Az "FPS-mellényt" októberben kezdi el forgalmazni a TN Games, több színben és méretben 170 amerikai dollárért."
  • Shodan
    igen erre vagyok kiváncsi én is, mivel előbb említette hogy minden kártya referencia, tehát szerintem tök mindegy melyiket veszed, amelyikre több a gari vagy amelyikhez sok szirszart adnak.
  • mikiking
    Nagy01 - mit szolsz ahoz amit mondtak,hogy csak vistán van AA ??? msot igaz ez ? mert ha igen akkor blöffölsz
  • DanielT
    "most várom a lövésekre reagáló mellényt"

Ilyet volt szerencsém kipróbálni, nem lövöldözőssel hanem autószimulátorral, de a lényeg ugyanaz, levegővel fújódik fel a mellény különböző pontokon, az erőhatásoknak megfelelően. Egész klassz volt amíg meg nem tudtam a 400valahány eurós árát :DD
  • Tinman #6969
    "Én szeretm kiprobálni a technika fejlődését "

És semmi DDR3? :-DDDD

Rokonlélekre találtál elhiheted... VR kesztyű, fejmozgásérzékelő, FF egér, gamer notebook, konzolok, most várom a lövésekre reagáló mellényt :-)
    A vasam majdnem olyan, mint a tiéd, csak én mindig a dobogó 2. fokáról vásárlok, ami azért jóval barátibb :-)

Egyébként érdekelne, hogy 4 GB Win XP 32 bittel mit mutat nálad...
  • DanielT
    Mondtál valamit?
  • REAKTOR
    Én szeretm kiprobálni a technika fejlődését ,így mindig megveszem az optimális konfigot. Az nem jelenti azt persze ,hogy nem nyúlok néha diablóért a polchoz, vagy más régi kedvencért. De szerintem a crysis ,és a far cry 2 lesz amely játékok ,az én elvárásaimnak megfelelnek. Meg cod4-et meglesem még,na meg a többit.
  • KILLER2
    Mibe is mutatkozik meg ez az "elcseszés" az Asus 8800asoknál?
  • REAKTOR
    Hát nincs probléma a gépemmel. Hála a jó istennek ,egy darabig talán nyugtom lesz . Ha meg rosszalkodik, mindig találok valakit aki jó áron elviszi a régi gépem. Így nem kell laggot ,meg szaggatást lesnem
  • Tinman #6964
    Az eladót sokat érdekli... a nagyker viszi el a balhét ha gáz van.

Egyébként kapásból mondok neked 5 embert aki Riva TNT-vel vagy éppen Geforce 2-vel tolja a Diablot, meg a Heroes 3-at... vastagon xarnak a Crysisra, megy úgy minden másra is :-D

Na egyrészt ezért jó a 10 év gari, másrészt meg azért, mert nagyon a bizalom az olyan VGA-val szemben amit 10 évvel adnak.
    Elvégre ha elédtesznek egyet 3 évvel, egyet meg 10 évvel és csak 7-8k az árkülönbözet, akkor, elég jó eséllyel az utóbbit veszed.
  • L2Goku
    Menyivolt a Flex GT?:D Faszakis cucc:)
  • L2Goku
    De tudod miért válal be annyit az eVGA? Elég stabil kis kártyák XFX el vetélkedik. De amugy nagyon fasza az eVGA :D Szerintem most 1ső 2. helyen van a VGA piacon ranglistán. (Nemtom pontosan) De külföldön nagyon dicsérik.
  • L2Goku
    ui: tehát ilyen 8800 Uberdrága kártyát nem!:) (Kivéve akkor ha van pénzed mer akkor tök m1 majdlecseréled egy újgenes topra) De azonfilozni hogy sokpénzedet beleáldozd nemszabad. Vegyetek egy 8600GT t (átlagfizetésel) és akkor élvezitek a dx10 et legalább. De még most nemszabad venni nagyondrága VGA t.
  • REAKTOR
    Nekem evgák-vannak és 10 év garival vettem őket. 10 év mulva már hol lesz 8800-as széria . Ki is röhögtem az eladót ,10 év gari..
  • L2Goku
    Amugymeg figyeljetek ezeket a GF8 as meg az ATI kártyákat nemszabad még nagyon drágafajtákat venni mer ezek még az Első seria. (énis csak azért vettem hogy lecseréljem az X1300 amat.) majd kb 1 vagy ha tudtok várni várjátok meg a 2. 3. új generáciot. tehát max az jövö nyár. vagy nyár elött.
  • tmisi
    Nagy01: jók a képek. Ez még minimumon is elfogadhatóan néz ki (legalábbis a víz), a Fary Cry jutott róla eszembe. De a medium és high között nem sok a különbség, igaz a minhez képest már több a részlet.
  • L2Goku
    Nade valaki tud válaszolni ?
  • L2Goku
    De ha olvastadvolna akkor odairtam a GF8 as Családot csesztek el . Amugy az Asus az nagyonjo márka:D