CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott olyan jókat lehet vitatkozni...😄 ideglevezetésnek jó
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
csak ugy megemloitettem itt h sztem azé a konzol is jóó. dehogy mindenki örüljön PC 4ever<#vigyor0>#vigyor0>
Nah elmegyek mkörûlnézek másik oldalakon... Mire visszajövök ilyet akarok itt olvasni hogy KIJÖTT A CRYSIS és kijöttek a dx10-es karik amit ingyen lehet kapni... na majd re
Gyere bordi kutya...😄<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
EZT EVO-nak küldöm...😄
EZT EVO-nak küldöm...😄
én azé nem mék abba a topicba mert akkor én is pcsek oldalán álnék meg vitatkozni minek menjek oda..
Van egy topik ahol a konzolosok és a pc-sek ölik egymást. úgyhogy aki beszélgetni akar errõl az menjen oda vagy idegorvoshoz és azzal beszélje meg.<#idiota>#idiota>
amugy mindenki azért elismerheti h jó azé a konzol is. Tudom mert volt, persze az még ne mazt jelenti h én konozolos vagyok. pc-m van és jobb is ezt én is elismerem de ha az ember csak játékra akarja használni a ketyeréit akkor a konzol az jobb.
Még nem lehet tudni. Mit eddig mutattak az csak a jéghegy csúcsa. Vagy hogy idevágóbb legyen (mert nem offoltuk szét. áhhh dehoooogy) "ez még csak a sziget csücske."
Emléxel foxx amikor mentünk 2-en a hammer-ben lámpával és orítoztunk mert féééltünk LOL<#idiota>#idiota>
az jó volt, éjszaka játszottam vele, belehetett szarni😄
Egyébként kár hogy nem olyan ugrálós mutánsok lesznek a crysisban mint a FC-ban mert így nem lessz olyan izgalmas...
most estem ki a székbõl (a kolegáim forán néznek rám és a fejüket vakarják)<#banplz>#banplz><#lama>#lama><#taps>#taps><#help>#help><#wilting>#wilting><#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként úgy megnézném azt a tech demó videót amivel az a 2 pali elnyerte tetszését az nvidiának és sikeresek lettek. Nem tudja valaki holl találom meg? 😄
szerintetek ez jobb lesz a volfejstein 3d-tõl?😄
AZ MSN címem: hazatolcson@hótmél.gremany
Foxx: nálam aludhat. sokszoros haszon van egy házam olcsóért. játszhatok a crysis-el full grafon, és van aki fõz mos takarít ha be is akarja kapcsolni a gépet <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Foxx: nálam aludhat. sokszoros haszon van egy házam olcsóért. játszhatok a crysis-el full grafon, és van aki fõz mos takarít ha be is akarja kapcsolni a gépet <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
hát....megéri csináld meg gyorsan, de nálam nem fogsz tudni aludni😄<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
hát majd 3 éc múlva ha kjön a ps4-akkor menni fog😄
Te én megveszem a házad adok érte 500k-at azért már kapsz jó gépet. Mindenki jól jár. Nekem van saját házam, neked megy a crysis full grafon<#nyes>#nyes>
csináld meg, 2 nap alatt kijátszod, oszt mehetsz a híd alá 😄DDDD
Én sem vagyok részrehajló (csak informatikus vagyok/leszek/voltam <#hehe>#hehe>) De tényleg úgy van ahogy mondod<#eljen>#eljen><#mf1>#mf1>
Azt olvastam hogy japánban nincsenek megelégedve a ps3-al... Pfff még ki se jött és már most elvan avúlva? Mirt nem tesznek bel jobb vidikártyát? jaaa bocsii
nem nézem le õket, de a gép csak jobb...
Eladom a házat csak mennyen a crysis max grafón... A nasa-val csináltatok majd szuper szmítógépet... IGEN megcsinálom <#idiota>#idiota>
Azért nem kellene lenézni õket. Van amiben jobb az X-Doboz meg a Játékállomás 2. És az pedig a verekedõs játékok<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2> órákig tudom gyakni az unokatesóimat és mindig én nyerek (mert csalok<#mf1>#mf1>)