31662
CRYSIS
-
#7035 telepités:
uninstall nvidia driver, nincs restart
majd driver cleanerrel minden nvida cuccot le kell szedni
majd restart, feltelepit beta driver
majd restart
és játék
... -
mikiking #7034 ez 69-es végü,azt mondtad 63-as kell -
mikiking #7033 Appppád .......amúgymeg sztem joban tudom mint te :D -
#7032 ok, megelsem, thx
:D -
Nagy01 #7031 Ja régen írtam már azt hogy csináltam egy videót:D.Szal csináltam egyett ott van a 7029# hsz-ben:D -
#7030 Forceware 163.69 winXP 32-bit -
Nagy01 #7029 Nahaj nem ment fel se videa.hu -ra se youtubera:D ezért rapidra került fel.
Akit érdekel az szedje le INNEN : http://rapidshare.com/files/56614279/Crysis_ingame.rar.html
Én csináltam és most büszke vagyok magamra igaz nagyon szar lett mivel 5perc alatt dobtam össze de azért érdemes megnézni:D. -
mikiking #7028 most rendelek egyet holnap má leirtam miet amd x2 dual 4000+ -
mikiking #7027 nem tudnál linkelni nekem egyet ? please -
#7026 Énisaztmondom ha megvette akkor nemszabad cserélni:D csak akkor ha majd ujgeneráciosak lesznek és sokal jobbak! de amig csak 20-25% alékal lesznek jobbak akkor nemszabad! majd ha 35-40% alékfele lesz a teljesitmény. De amugy szerintem mindenki halgason magára , te (nagyi) én mások nemtudhatyuk mien igyényei vannak killernek szoval ezért nemszabad mondani semmit:D -
#7025 Nekem csak egy 8600 GT m van én Lineage2 őzök szal azért nemkellet nagyobb vga de ha vettemvolna 8800 at akkor eVGA , XFX et. Énnekem a crysis elfut midbe nemkell több:D -
Nagy01 #7024 Ne cseréld ki semmit sem fogsz észrevenni fps-ben. -
#7023 Figy ha megvetted akkro már m1 nemfog kifüstölni . Várd meg az uj seriát . Novemberbe érkezik azok már javittót vga k lesznek. De várd meg hogy a "TE" igyényeidet kielégitie a crysisbe akkor mindenkép érdemes várni hogy uj serialegyen. -
#7022 Hallod joe . Neked még aztis elkellmondani hogy Hogykelbaszni egy csajt? röfl .D Amugymeg a Procid miat nagyon akadnifog a játék.. Semtron on nemis ajánlom hogy erőltesd... Csodalesz ha nemfűstől ki a semtrontol :D De hiába rakod fell a Processor küldi a cucost a VGA nak . Szal előszőr cput vegyél amig még olcsó! November-Oktoberbe felmegy az ára kb 25-35% alékal! -
#7021 Baszás. Akkor lehet, hogy meg kéne tőle szabadulnom, azt venni valami másikat. Mondjuk nekem se tűnik olyan nagyon erősnek, mert néhol többet várnék tőle. -
#7020 igen
amugy nekem is fent van
csak ne a 69-es végű hanem a 63-as végű, azt abioshockhoz adták ki... -
mikiking #7019 neked nincs fent ugye ??? szted érdemes feltenni ? -
#7018 FarCry alatt nálunk többen is megállapították, hogy amikor szar volt a pingjük, akkor sokkal alacsonyabb fps-t produkált a játék. Meg persze fordítva is, ha szar volt az fps, akkor 200-as (valós) pinggel rohangáltál, és senki sem tudott lelőni. Olyan godlike mód feeling multiba ültetve. :D Na én külön csemege voltam a klánon belül, mert alapból szar a netem, kevés az fps is. Mindenki szidott, mert nem tudtak lelőni... Mondjuk nekem is szar volt ám, de nem hitték el.... :/ -
#7017 Konkrétabat mitmongyak? Nekem saját tapasztalatom nincs mer én nemveszek olyat amiről 90% alékba aztmonták hogy szarlett! Asus jo csak ez a seria! Konkrétan nemteljesit annyit amit kellene. -
#7016 Tehát
g72 = nvidia 7300
g73 = nvidia 7600 -
#7015 egyszerű
mivel a crysis-t az intellel és az nvidia-val karöltve fejlesztették, ezért az nvidia csak tudja hogy milyne drivert kell kiadni a vasak alá hogy megtáltosodjanak... -
#7014 Aki akarja kinozni a gépét és megnézni milyen very hinghon.Nforce forumáról:
The "Very High" setting isn't just disabled in the beta, it is removed.
"Crysis MP Beta\Game\Config"
Veryhighspec.cfg:
sys_spec_Full = 4
Highspec.cfg
sys_spec_Full = 3
Medspec.cfg
sys_spec_Full = 2
Lowspec.cfg
sys_spec_Full = 1
"Crysis MP Beta\Game\Config\CVarGroups"
Code:
[default]
; default of this CVarGroup
= 4
sys_spec_ObjectDetail=4
sys_spec_Shading=4
sys_spec_VolumetricEffects=4
sys_spec_Shadows=4
sys_spec_Texture=4
sys_spec_Physics=4
sys_spec_PostProcessing=4
sys_spec_Particles=4
sys_spec_Sound=4
sys_spec_Water=4
sys_spec_GameEffects=4
[1]
sys_spec_ObjectDetail=1
sys_spec_Shading=1
sys_spec_VolumetricEffects=1
sys_spec_Shadows=1
sys_spec_Texture=1
sys_spec_Physics=1
sys_spec_PostProcessing=1
sys_spec_Particles=1
sys_spec_Sound=1
sys_spec_Water=1
sys_spec_GameEffects=1
[2]
sys_spec_ObjectDetail=2
sys_spec_Shading=2
sys_spec_VolumetricEffects=2
sys_spec_Shadows=2
sys_spec_Texture=2
sys_spec_Physics=2
sys_spec_PostProcessing=2
sys_spec_Particles=2
sys_spec_Sound=2
sys_spec_Water=2
sys_spec_GameEffects=2
[3]
sys_spec_ObjectDetail=3
sys_spec_Shading=3
sys_spec_VolumetricEffects=3
sys_spec_Shadows=3
sys_spec_Texture=3
sys_spec_Physics=3
sys_spec_PostProcessing=3
sys_spec_Particles=3
sys_spec_Sound=3
sys_spec_Water=3
sys_spec_GameEffects=3
As might be seen by those used to altering CFG and INI files the "1, 2 and 3 setting corresponds with low, medium and high while the fourth setting corresponding with the very high graphical option is missing/have been removed.
(Ofcourse you can still alter the other files in this folder to improve graphics but it's not really worth it as one wouldn't know what settings to adjust.)
EDIT: It's the same with all other config files in this folder, the fourth setting wich would controll how the game would look when it's set to the very high option has been removed from all those files.
(The above file actually seems to control the others as the others use those names listed in the file such as sys_spec_textures.cfg or sys_spec_shadows.cfg.)
-
#7013 Fizetős!:D -
#7012 nvidia g72 -
mikiking #7011 azt akartam irni .... de csak ez az egy game fog jobban menni ? vagy mi ? há ki sem jött még,akkor hogylehet már szoftver rá ? -
#7010 G72 -
#7009 az nem hardware hanem software, driver
gyorsabban megy a játék a beta driverektől... -
mikiking #7008 ok akkor sorry az a g72 ... na mind1,amugy belinkeltetek előbb egy hardvert ,ami msot jött ki vagy mi.....mi történik ha én azt feltesezm? vmi dierekt erre a gamera van vagy mi ? de ez h van nem értem .... -
#7007 Batch 1 09/10/2007 !!!
Batch 2 09/17/2007 !!!
Batch3 09/24/2007 ??? -
#7006 itt vagyok...mikor kapok kulcsot -
#7005 az max g72 és valami nvidia gpu jelölés lehet...
nem tudom, a g73 az tudom hogy 7600gs -
#7004 Ilyen kártya nem létezik. -
#7003 FC is ilyen volt, a multi kb 50%-al kevesebb fps-t tudott....Én egyre biztosab bvagyok abban, hogy ez egy Far Cry tuning , semmi több...
De egyébként a laggnak tényleg semmi köze az fps-hez, ha akció közben esik le akkor gyenge a géped ....
De mondom alapon is le kellett venni a multit ha olyan fps-t akartunk mint singlében . -
mikiking #7002 Tudja valaki,hogy mien kártya az a GF72 ????? vagy vmi iesmi -
Nagy01 #7001 reméljük...de ez sajnos fordítva szokott lenni :S...legalábbis nállam az összes game multiban jobban megy mint singleben.Meg ez nem lagg hanem szaggatás:D VEdd le a grafot 640-re minimumra úgy észreveszed hogy az sajnos nem lagg:S -
#7000 Szal most olyan kemény lag volt az előbb 10FPS akció közben állandóan! Szal biztos hogy a szerveren múlik és a multiplayer miatt ilyen xar az FPS! Lesz ez még jobb is ha belövik a szervereket!
A SP 100x jobban fog menni ;) -
#6999 Tényleg, az incrysis key-osztásáról nem tudni valamit? Hogy mikor szándékoznak osztogatni vagy valami? Mert regisztrálni még mindig lehet, küldeni meg nem küldenek semmit, szóval akkor most mi van? Azt tudom, hogy csak néhányan kapnak, de nem lehet tudni, hogy azok mikor? -
#6998 Igazából valami konkrétabb érdekelt volna, mert hogy most teszt, meg vevői tapasztalat az elég sokat takarhat. Úgy konkrétan érdekelne. -
#6997 Azért nem kell mert még a mostani gépem sem használja jóformán semmi, csak az fsx. Ilyen 3dmark meg érdekli a f....mat. -
#6996 De gyerekek, azt az 1 hetet, feltéve ha egy hét lesz, már kitudjátok várni nem?