31662
CRYSIS
-
#7075 Na srácok van már valami érdekes tegnap óta? -
#7074 A belső terek jó igénytelenek:S Meg nem tom minek eröltetik ezt a fordulok oszt mosódik effektust:S
MOHA-ba is idegesítet ki is kapcsoltam:S
Egyedűl a béka meg kinti tály tetszik. -
Nagy01 #7073 okés;) mindjárt csinálok képet ha sikerül egyáltalán összehoznom. -
#7072 Probáld ki a #7014 ott a very high!!! -
#7071 Ez a 19 FPS milyen felbontás mellettt volt, és ez gondolom még nem a végleges verziónál jelentkezett szerintem a driverek optimalizálásával ez még fog gyarapodni. -
Nagy01 #7070 1440*900 HIGH (very high blockolva van a bétában) és xp alatt vagyis elméletileg nincs élsimítás.Pedig lehet használni,állítgatni csak nem lehet észrevenni semmit:D. -
#7069 Ez video milyenbeállítások mellett készült? Mert a lod-ok elég jók, 5 méter után semmi nincs .... -
Nagy01 #7068 Az jó az animal killer? xD -
#7067 Aha az ajánlott gépigény (aminél nem sokkal van jobb, de mindegy is hisz ezt ajánlják hozzá ) 19- fps , az a haladás útja ? :))) Főképp NVidia-Intel kombó a tuti :)))
Lassan más félek az NVidia logótól a játék elején, főképp amióta az egyik Chrome engines játékot fullon viszi a gépem, majd egy év múlva ugyanazt az engint ugyanaz a gép, egy határozottan csúnyább játékban már mozgatni alig tudja :)))
Közben persze belekerült egy NVidia logo ;) -
#7066 Nekem is szar volt a utolsó fél évben, de senki nem hitte el :))))) -
#7065 Szerintem senkit nem néznek hulyének egyedül a folyamatos fejlődés a hardverek terén a haladás útja, hogy egyre jobb minőségü grafikát láthass ,csak hát ezt meg kell fizetni. -
#7064 Jobb mitől lenne ? Gondoljátok két hónap alatt újra írják több száz ember hossz hónapokig tartó munkáját? főkkép olyan szuper jó a szerkesztőjük, hogy minden fontos dolgot figyel és jelzi ha valamit rosszul csináltak, vagy elfelejtettek rajta valamit...
A single tuti gyorsabb lesz de ezzel arányosan sokkal részéetesebb szal ugyanazon a beálításon szebb lesz ugyan de nem fog több fps-t hozni .....
Tipikus FC :))))) -
#7063 Meglestem lol "animal killer" -
#7062 Hát ha jól tévedek a te géped eléri az ajánlottat... Sőt nem értek a hw-hez, de gondolom ennél sokkal erősebb videokari nem is igen van, max ha sli-ben fut kettő...
ehez képest már a 19 fps is enyhén nevetséges:)))))
De valahol írtam is régen, hogy csodálkoznék ha az ajánlott gép akár mediumon is normálisan megy majd....
Tiszta üzlet ez a DX10 meg a többi flanc, egy vagyont ráköltötök és semmi újat nem kaptok, csak legfeljebb "többet", de azt ilyen bika géppel simán belerakhatnák a DX9-be is ....
Én személy szerint felháborítónak tartom az ilyesfajta reklámot, hogy ezen a gépen nagyn jó lesz, csak vedd meg, és tedd fel a Vistát....Tiszta hülyének néznek mindenkit :))) -
#7061 Na jólvan, én már végleg letettem erről a key-ről, szarok bele. Megyek, azt játszok FEARt vagy valamit. 7 napot kihúzok vele, azt 20x végigtolom a demot, aztán kerítek valami jó gémet. 2 nónap bazz.... De sok... -
mikiking #7060 mér evvel mit lehet tenni ? -
#7059 Hát reménykedem benne! Azért amikor lötted az a sirály meg a békát lehetett volna kis vér vagy valami. -
Nagy01 #7058 reméljük jobb lesz.:) -
csoola #7057 nekem is... -
#7056 * Subscriber Exclusive Crysis Beta: Be one of the first to play the highly anticipated next-gen shooter from Crytek. Keys are VERY limited, sign-up now!
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( -
#7055 Amúgy szép csakhát ha olyan lassan fut mint irják :( -
Nagy01 #7054 köszönöm:D -
Nagy01 #7053 Te mihez értesz?:D -
#7052 Megéztem az a békás csuszás szánalmas de nagyon.Meg a belső térbe lötted a kijelzőt az semmi baja nem lett. -
#7051 Ezzel csak az a bajom, hogy az incrysis oldalon azt írták hogy az ott lévő BATCH 1-2-3-4 független Fileplanet 1-2-3-4-től. DE most azt látom hogy az incrysis oldalon is a Fileplanet BACTH van kiírva! Van egy rossz sejtésem :((( -
#7050 -
#7049 Ez a másik néz vissza pár postot és látod hogy már rég belet linkelve:D De csak előfizus! a másik amit mondanak! Az nem a fizetős! -
#7048 Csak az az érdekes, hogy tegnap ugyanezel a géppel 19FPS alá nem ment... -
#7047 azt sem tudom hogyan lehet előfizum...
akkor erről ennyit sajnos -
#7046 leirtam mindent érthetően, csinálj meg minden lépést!
driver cleaner
néha a google-t is használhatnád és akkor nem spammelnénk teli a fórumot.... -
#7045 ITT mást írnak! De ha nincs előfizud, akkor alma a fa alatt :(((( -
#7044 Batch 3 09/??/2007 ??:??:?? PST *COMING SOON* -
#7043 Előfizu sajna nincs, nem is tudom hogyan lehet... :( -
mikiking #7042 Instant download-access! (Or wait 294 minutes) ! hát igy nem könnyű -
#7041 Jólvan, kérlek ne spammelj már... -
#7040 BATCH3 FOLYAMATBAN!!!!!
HA VAN ELŐFIZUD MARS A FILEPLANETRA!!! -
Nagy01 #7039 Nah ki szedte már le a videómat INNEN ?:D -
mikiking #7038 oké oké eljutott,és mi a rajz avval a driver cleanerrel ? honna lehet lenyomni ? -
#7037 nem azt mondtam hogy nekem 63-as van és lusta vagyok 69-re cserélni, majd ha kijön a demo akkor lecserélem -
#7036 Mit?