31662
CRYSIS
  • DarkSector
    Na srácok van már valami érdekes tegnap óta?
  • AntiHero
    A belső terek jó igénytelenek:S Meg nem tom minek eröltetik ezt a fordulok oszt mosódik effektust:S

MOHA-ba is idegesítet ki is kapcsoltam:S

Egyedűl a béka meg kinti tály tetszik.
  • Nagy01
    okés;) mindjárt csinálok képet ha sikerül egyáltalán összehoznom.
  • grebber
    Probáld ki a #7014 ott a very high!!!
  • varga peti
    Ez a 19 FPS milyen felbontás mellettt volt, és ez gondolom még nem a végleges verziónál jelentkezett szerintem a driverek optimalizálásával ez még fog gyarapodni.
  • Nagy01
    1440*900 HIGH (very high blockolva van a bétában) és xp alatt vagyis elméletileg nincs élsimítás.Pedig lehet használni,állítgatni csak nem lehet észrevenni semmit:D.
  • lac coo
    Ez video milyenbeállítások mellett készült? Mert a lod-ok elég jók, 5 méter után semmi nincs ....
  • Nagy01
    Az jó az animal killer? xD
  • lac coo
    Aha az ajánlott gépigény (aminél nem sokkal van jobb, de mindegy is hisz ezt ajánlják hozzá ) 19- fps , az a haladás útja ? :))) Főképp NVidia-Intel kombó a tuti :)))
    Lassan más félek az NVidia logótól a játék elején, főképp amióta az egyik Chrome engines játékot fullon viszi a gépem, majd egy év múlva ugyanazt az engint ugyanaz a gép, egy határozottan csúnyább játékban már mozgatni alig tudja :)))
    Közben persze belekerült egy NVidia logo ;)
  • lac coo
    Nekem is szar volt a utolsó fél évben, de senki nem hitte el :)))))
  • varga peti
    Szerintem senkit nem néznek hulyének egyedül a folyamatos fejlődés a hardverek terén a haladás útja, hogy egyre jobb minőségü grafikát láthass ,csak hát ezt meg kell fizetni.
  • lac coo
    Jobb mitől lenne ? Gondoljátok két hónap alatt újra írják több száz ember hossz hónapokig tartó munkáját? főkkép olyan szuper jó a szerkesztőjük, hogy minden fontos dolgot figyel és jelzi ha valamit rosszul csináltak, vagy elfelejtettek rajta valamit...

A single tuti gyorsabb lesz de ezzel arányosan sokkal részéetesebb szal ugyanazon a beálításon szebb lesz ugyan de nem fog több fps-t hozni .....

Tipikus FC :)))))
  • Solid Snake
    Meglestem lol "animal killer"
  • lac coo
    Hát ha jól tévedek a te géped eléri az ajánlottat... Sőt nem értek a hw-hez, de gondolom ennél sokkal erősebb videokari nem is igen van, max ha sli-ben fut kettő...
    ehez képest már a 19 fps is enyhén nevetséges:)))))

De valahol írtam is régen, hogy csodálkoznék ha az ajánlott gép akár mediumon is normálisan megy majd....

Tiszta üzlet ez a DX10 meg a többi flanc, egy vagyont ráköltötök és semmi újat nem kaptok, csak legfeljebb "többet", de azt ilyen bika géppel simán belerakhatnák a DX9-be is ....

Én személy szerint felháborítónak tartom az ilyesfajta reklámot, hogy ezen a gépen nagyn jó lesz, csak vedd meg, és tedd fel a Vistát....Tiszta hülyének néznek mindenkit :)))
  • KILLER2
    Na jólvan, én már végleg letettem erről a key-ről, szarok bele. Megyek, azt játszok FEARt vagy valamit. 7 napot kihúzok vele, azt 20x végigtolom a demot, aztán kerítek valami jó gémet. 2 nónap bazz.... De sok...
  • mikiking
    mér evvel mit lehet tenni ?
  • grebber
    Hát reménykedem benne! Azért amikor lötted az a sirály meg a békát lehetett volna kis vér vagy valami.
  • Nagy01
    reméljük jobb lesz.:)
  • csoola
    nekem is...
  • kovecses
    * Subscriber Exclusive Crysis Beta: Be one of the first to play the highly anticipated next-gen shooter from Crytek. Keys are VERY limited, sign-up now!

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  • grebber
    Amúgy szép csakhát ha olyan lassan fut mint irják :(
  • Nagy01
    köszönöm:D
  • Nagy01
    Te mihez értesz?:D
  • grebber
    Megéztem az a békás csuszás szánalmas de nagyon.Meg a belső térbe lötted a kijelzőt az semmi baja nem lett.
  • gduck
    Ezzel csak az a bajom, hogy az incrysis oldalon azt írták hogy az ott lévő BATCH 1-2-3-4 független Fileplanet 1-2-3-4-től. DE most azt látom hogy az incrysis oldalon is a Fileplanet BACTH van kiírva! Van egy rossz sejtésem :(((
  • kovecses
  • L2Goku
    Ez a másik néz vissza pár postot és látod hogy már rég belet linkelve:D De csak előfizus! a másik amit mondanak! Az nem a fizetős!
  • gduck
    Csak az az érdekes, hogy tegnap ugyanezel a géppel 19FPS alá nem ment...
  • kovecses
    azt sem tudom hogyan lehet előfizum...

akkor erről ennyit sajnos
  • kovecses
    leirtam mindent érthetően, csinálj meg minden lépést!

driver cleaner

néha a google-t is használhatnád és akkor nem spammelnénk teli a fórumot....
  • gduck
    ITT mást írnak! De ha nincs előfizud, akkor alma a fa alatt :((((
  • kovecses
    Batch 3 09/??/2007 ??:??:?? PST *COMING SOON*
  • kovecses
    Előfizu sajna nincs, nem is tudom hogyan lehet... :(
  • mikiking
    Instant download-access! (Or wait 294 minutes) ! hát igy nem könnyű
  • kovecses
    Jólvan, kérlek ne spammelj már...
  • gduck
    BATCH3 FOLYAMATBAN!!!!!

HA VAN ELŐFIZUD MARS A FILEPLANETRA!!!
  • Nagy01
    Nah ki szedte már le a videómat INNEN ?:D
  • mikiking
    oké oké eljutott,és mi a rajz avval a driver cleanerrel ? honna lehet lenyomni ?
  • kovecses
    nem azt mondtam hogy nekem 63-as van és lusta vagyok 69-re cserélni, majd ha kijön a demo akkor lecserélem
  • L2Goku
    Mit?