CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azenyém<#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

de

sry

az elsõ nagy ték

Evogordon
Nem lecc..

SiteDisagner
DX10 lesz XP-re is vagy ez csak konkrétan vistáta specializálódik? Bár buta kérdés án ugy tudom lesz XP-re... <#idiota><#idiota>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Evogordon
Szerintem mûmár nem halogatják mert az már nagy botrány lenne stb...

Magiszter
Nem visztával fog jönni. Csupán benne van az ajánlásban a viszta mert az támogat dx10-et. Ha a visztával jön örülhetünk ha 2010-ben játszahtunk vele, mert tuti hogy jövõre megint lesz valami ami miatt csúszik.
Szóval szerintem még vagy idén december (karácsony) vagy jövõ év eleje. De jövõ év eleje lehet jobb lenne mert annál több idõ marad bugtalanítani emg optimalizálni.

xp is fog futni dx9-el, legalabbis en igy tudom
Halfer
a vistával együtt jön mert akkor jön a dx10 is, örülhetünk ha az 2007 eleje lesz ...

azt olvastam valahol, hogy lehet, hogy kijon meg az iden, de szerintem csak jovo ev eleje lesz
meg konnyen elofordulhat az is
Magiszter
csak hogy legyen egy kis on is beírtam a Crysis szót <#idiota>

Magiszter
Én akkor röhögnék egy sort ha mondjuk valami dx10-es vga mellé adnák a Crysis-t. akkor lemondhatod hog eredeti<#nyes>

armageddon666
<#idiota> azért te se gondoltad hogy amit leirtam azt komolyan gondoltam... <#idiota>
amugy sztem Vista olyan lesz hogy simán lehet majd frissiteni vagy ha legelején nem is de hamar adnak ki hozzá vmi patcht amivel kilehet jáccani az eredetiségellenõrzõt és sztem nem véletlen... Microsoft ha akarná XPt is megcsinálta volna olyanra már az elején hogy nem lehet feltörni, de akkora összegekért amikért kiadták, nem sok ember venné meg... bár nemtom... én sem naygon adok ki pénzt játékokra... de azokat amikkel jáccanék és crackelhetetlen (pl Starforce védelmesek) azokat megveszem...

@

FOXX supreme
akkor meg:D

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

grebber
Felejtsed már el ezt az eredeti Vistát mert te is tudod hogysenki nem fogja megvenni a gamer userek közül!
Még ha én lennék a világ leggazdagabb embere se adnék ki 10-ezret egy játékért.

Next PC upgrade: 2022

armageddon666
akkor ezt hol bgeszéljük meg? meg milyen warez? mindenki eredeti gameval fogja nyomni <#vigyor> hisz a 200k+-s hardverfrissités meg a 130k-s Vista után már mit számít az a +10k? <#idiota>

@

grebber
De nem itt kéne ezt elég lesz a warez is majd!

armageddon666
végülis nem off... azt tárgyaljuk hogy vajon mivel fog jobban futni majd a Crysis, melyik a jobb márka amit érdemes venni :D

@

grebber
Ez a topic is csupa off lett :(

armageddon666
nekem ami nagyon bejött driver az amit CS2HUn irtak hogy naon jó FEARhez, stb... naon jó volt mindenhez!!! de sajnos feltettem 1 régebbi játékot... és csak 60Hzen futott... ebbõl a verzióból meg nemvolt tuningolt... igy váltanom kellett és 1-2fpssel csökkent is a teljesitmény...

@

Magiszter
Szerintem ezen napokat vitatkozhatunk. Az nVidia szebb képet produkál, az ATI meg gyorsabb valamivel. Kész vége. Valami nagy cégnek fel kellene vásárolni mind2-õt és akkor ki lehetne adni egy ûbermegaállat VGA-t.
Én bevállalom a cégalapítást ti meg nyomjátok a pénzt <#hehe>

Amúgy érdekes módon én fél éve felnyomtam az omegadrivert és azóta is muzsikálnak a játékok. Nem frissítettem azóta.

a hozzá való driverek akkora szarok ,h bûn ilyet kiadni. állandóan szarakodni kell vele mert ha új játékot rakok fel akkor nemjó a régi driver stb. másik megmost ,h ez a fosadék alapórajeleken olyan hibákat produkált fcben (medium beállításokkal) ,h azthittem menten megtaposom.

Magiszter
6600Gt ez tényleg jó ahhoz képest hogy 1-1,5 éve vettem 51k-ért. Szépen megy rajta minden. De én tényleg csak azt utálom a piacgazdaságban hogy nem nagyon van átmenet a hardverekben. AGP-s kártyák kihaltak (GF7-es gen) S478-as procik kihaltak (fõleg a dc-sek), sõt még a DDR-ramok is haldoklanak (úgy tudom). kezdenek teret hódítani a BTX-es cuccok. azaz már a mostani atx-es házak is kihalásra vannak ítélve.

Én Intel+nVidia párti vagyok. Egyzser kacsingattam ADM+ATI-felé is de lebeszéltem magam valamiért. És ha gépet veszek akkor intel proci DC, +gf7800, 7900 (ha olcsó lesz jövõ nyárra)
De kinek a pap, kinek a paplan.

armageddon666
de miért nem szeretitek az nVidiát??? <#rinya>
:D én megvagyok vele elégedve! még az FX5200 is tökéletes volt! Doom3 is nagyon szépen futott vele+HL2 is! (D3 - 640*780, med graf XD; HL2 - asszem alapbol DX8on megy szal ugy trilinear szûrés, minden high, viz csak simple reflect... de igy is szép volt XD) 6600-al a másik gépen jol elvoltam, ezen meg a 6600GT naon cool! HL2/EO,Prey,TRL(nextgen-ki),FEAR mind fut tökéletesen high közeli értékeken, HLek meg maxon...

@

Ability
:DDD
eddig keményen amd fan voltam de haver mondta ,h ez a d805ös proci mennyire jó stb. megvettem kipróbáltam és baromira megvagyok vele elégedve. nameg 2x1mb cache a prociban+kis tuningal odab@sz pár csúcs procinak teljesítményben. egyedül ezt a tetves nvidia kártyát utálom ami most van gépben(7600gs) xD. ésha jobban belegondolok akkor menjen csak csõdbe nvidia <#ravasz1>

FOXX supreme
Nvidiánál annyi a pénz, hogy sztem annyira nem tartanak tõle...de ha már amd + ati páros lenne, lehetne intel + nvidia is...:)

és akkor nemhiszem hogy elhúzna az ati:)

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

armageddon666
még az is lehet :D bár ha felvásárolja és választanom kell hogy AMDrõl Intelre váltok VAGY nVIDIArol ATIra akkor nemtom hogy döntenék de sztem vidikari váltás mellett mert AMDnek jó az ár/teljesitmény aránya.

@

Ability
vagy fordítva, az amd pénzelné rendesen az ati-t aki megpróbál elhúzni, a nv meg majd felköti a gatyaszárát. :D
ha amd megvenné az atit akkor szvsz megszünne a piaci verseny ati meg nvidia között.

Evogordon
De most hogy látom az fõoldalon ezt a cikket...<#wow3>
http://www.sg.hu/cikkek/45806/kozeleg_az_ati_felvasarlasa
De én nagyon remélem hogy felvásárolja mert akkor vége az nvidiának...

armageddon666
... akkor remélem nem... :D eddig bejött az AMD, nVIDIA páros...

@

Evogordon
jah... De még egyáltalán nem biztos hogy megveszi.

armageddon666
tényleg én nVidia párti vagyok... de AMD is... na most ha AMD megveszi ATIt akkor gondolom AMD+ATI páros jobb lesz mint AMD+nVIDIA vagy nem?

@

grebber
Hehe nemsokára az az AMD max 45 lesz :D én is ilyet fogok venni.

armageddon666
nekem is kb. ennyit. de hidd el lesz olcsobban is DX10es kari! nemn csak felsõkategóiát adnak ki. egy 50k-ért (max) egy középkategoriás DX10 jó lesz nekem az X2es proci mellé. ja igen meg memóriát! sztem veszünk 1GB (egybe) memót, és sa másik gépbõl 2*256MB RAMot átteszünk ebbe a gépbe és akkor mind2ben lesz 1,5GB... de lehet hogy 2GB célszerûbb lenne....

@

Evogordon
Én eegy ilyenre gondoltam ami kapásból 60e:AMD Athlon 64 X2 3800+
Megy egy ATI R600-asra ami kb 140e.

Evogordon
Nekem x2-es procit meg dx10-es akrit kell vennem.

lac coo
Nem , már régen rájöttem, csak most már kezd nagyon eldúrvulni a helyzet !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Most jöttél rá ?:D Még most is huzzák le a madár gémereket ilyen olyan dx9es kártyával, pl ati x1800 xtx ami persze semmivel sem több mint egy xt csak pár mhzval megvan húzva azt 140 ezer... Kijön a dx10 az a kártya fél évig fog menni mer elavul, kijön majd egy ujabb annak a tunningolta meg a brutális ami 1 évig jólesz mer elavul... és igy fog menni körbe körbe... A készítõk mögött a hardwergyártók vannak ( ott a logo nem véletelenül minden játék elején + a játékban is.... )...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

armageddon666
okés :D amugy nekem sincs pénzem csak szoktam nézegetni hogy hu ez meg az milyen jo lenne... meg összeállitok magamnak gépeket vmelyik honlapon ahol lehet. és tök cool mikor a végösdszegre rátekintek XD

@

lac coo
Amúgy 50 euro-ért már meg lehet venni elõvételben a Crysis-t :)))))
Plussz a hozzá való gép plussz egy (egyelõre) eredeti Vista :))))))))

Ezek tényleg hülyének néznek ! :))))) Egyre inkább az az érzésem, hogy nem is a játékkészítés az üzlet( mert hiszen iszonyatos munka a sok ezer textura-hang objekt-animáció legyártása), hanem a hardver eladásból kapnak valami százalékot a játékfejlesztõk :))))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Gabesz amd64
x1800Xt? LOL

mar nem is gyartjak wehehhee

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
"Nekem dx-10es karim lesz,arra már eleve 140e-t számoltam, 2X1GB DDR-II=34e,meg 2XPentium D.Core 2,6Ghz=65e,meg a 16e Dual alaplap PCI-E."

ezen befostam
mi az a 2XPentium? es millas gyerek vagyol?meg nezel teszteket egyaltalan? az AMD sokkal jobb a gamekhez<#nezze>

DX10 meg egyelore nem az igazi...az elso igazi Dx10-es VGA ugyis csak a Vista megjelenese utan fog kijonni.hiaba mondjak h szeptemberben jon a G80.nem is biztos h jol fog mukodni a Dx10,mert nem tudjak letezstelni,winfos(vista) kell hozza

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

SZilaJMaGGoT
:D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Magiszter
Nem tudom, de szerintem egyikünk sem sírt. leírtuk milyen gépünk van és milyet fogunk venni. Nem volt "jaj de jó vóna", meg "hú de szegény vagok én szánjatok meg" és társai. Max annyi hogy én közöltem nekem egy gyengébb gép is megteszi nem kell csúcskategória. De nem sírva mondtam.

a sírás ez:<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

<#banplz>

vagy ti nem is sírtok? D:::

bazze ne sírjatok már. menjetek el dolgozni vagy nyuljatok le fater visakártyáját. (Y)