31662
CRYSIS
-
Ez igaz. De nagyon ráálltak erre modszerre a utóbbi időben..Sokszor olyan játékokkal akadok össze, hogy olyan ronda amit ezelőtt évekel láttam csak mégis szemtelenül magas gépet igényel. Úgy gondolom ez nem véletlen, és nem igazán tartom korrektnek.Itt még azért kapunk pluszt a pénzünkér(bár megoldható lenne DX9-ben is kissebb géppel;) ), de itt legalább a 100 forint húzásból 30-ér kapunk is valamit:))))
De perzse a DX10 shaderek jók lesznek, de a nyakamat rá, hogy még lemegy két újjabb generáció a hw-kból mire fullon lehet használni .... -
MIndenben van átbaszás. Van amiben több, van, amiben kevesebb. -
Gduck, amikor bepakoldat a képeket a beta-ról, akkor a bal felső sarokba az adatokat mivel írtad ki? -
Akkor is rablás az egész számolj kicsit;)
Persze a híres DX10 shaderek az ilyen-olyan fényszámolások, árnyékok amit a legtöbben észre sem vesznek majd, na azok majd eszik a vasat rendesen .Ha 256os karim elbírja az FC 512-es texturáit, nem fut ki a memoriából, akkor a ti brutális procitok +videokártyátok simán viszi a háromszor akkorát is. az meg már szinte fénykép minőségnek látszana a játékban!!! -
Azért remélem, hogy ez csak a beta miatt van és a játék már rendes, méretes textúrákkal fog menni. -
Vegas #7110 egyikse..
-
Látszik rajta..Csak akkor hová dolgozik a brutál gépetek, meg 700 mb videomemoria? :)))) Az nvidia zsebébe !:))) -
Engem már a játék nem hat meg. -
Na erre kiváncsi vagyok ugyis most tettem fel megint a Far Cry-t de már annyira nem hat meg a graf! -
Én kotorásztam a beta textúrái közt, hát nem volak túl nagy képek. -
Sima photoshop nvidia dds plugin .
Még soha nem boncolgattam így FC-t, de most lehidaltam, hogy alegnagyobb texturák sem nagyobbak 512-nél, ha már csak megduplázom már kétzser olyan részletes lesz...
De itt a képen kicsivel alattam, amin az ember agyába vagyunk :) , ott a talaj text nem hiszem hogy nagyobb 256X256 pixelnél ;)
Egy kép rFactorból: az eredeti 512-es texturák és a kétszeresére növelt...A ti gépetek lazán vinné még nagyobban is, szal hozzá lehet képzelni hogy nézne az ki !!! -
Srácok ezek közül melyiket választanátok?
DX9-ben való teljesítmény alapján?
X2400 HD v. GF7300 GS? -
Vegas #7103 hajrá! -
Na ezt majd megnézem, hogy hogy sikerül?
mit kell átszerkeszteni és mivel? -
Na ha lesz egy kis időm, összedobok néhány új texturát FC alá, mondjuk a növényekre... Az alap texturák elég kicsik, szal ha azt hozzáigazítom egy ilyen géphez ami nektek van, az bealázza a Crysist !:))) Főképp ahogy ezeken a képeken nézem itt is éppoly kis méretűek a texturák :))))
Majd rakok fel képeket, próbából összedobom hétvégén ....
Csak egy példa: FC-ben a víz domborzata (bump map) 512X512 pixel..... Ha ezt feltolom 2048-ra ati gépetek még lazán elbírja, mégis sokkal részletesebb lesz a tenger felszíne mint ezen a bétán, amitől úgy el vagytok ájulva ;) -
Nagy01 #7100 Ilyen komolyan mondom nincsen...most bent vagyok egy 17playeres szerveren és megint 35fölé megy néha még 40fölé is:SS hát akkor ez télleg erősen béta szagú xDD Mind1 meek vissza játszani:D. -
Nagy01 #7099 Mi a szar van ezzel?! Bemegyek egy szerverre ugyanazon a ponton 25fps ??!?! A másikon meg 37???Hát ez nagyon kész...
Viszont csináltam egy jó képet xDD Spect módban belebújhatok a csákó agyába:DDD
-
Megnevettettél! Komolyan.
-
Nagy01 #7097 Próba;-D Mind1 itt akkor is + 12fps:D. -
photoshoppolni mindenki tud:DDDD -
Menjél be az épületekhez, majd leesik :) -
Nagy01 #7094 Csak akkor ott éppen 25fps volt xD. -
érdekes ezt a képet már láttam:) -
Nagy01 #7092 Plusz a jó 163.69-es driver.:D -
Nagy01 #7091 E4300@ 2.9 , 2gb ram, 8800GTS -
Configod? -
Ja, köszi. DL ügyileg tájékozatlan vagyok.Amúgy meg ki mondta, hogy letöltöm? Ezt a játékot pont meg fogom venni. -
Nagy01 #7088 Woooohooooooo:D Béta driver powned:DD + 12Fps:ppppp
Már majdnem 40!!!!Még egy kis proci tuning mondjuk 3.2-ig meg egy kis vidkari tuning és meg lesz a 45 xD.
1440*900 high változatlanul.
-
Most is annyi másodszori belépésre 19-30 FPS kint, bent max 60... Amúgy 1280x1024,HIGH,8xAA -
Biztosan DL lemezen lesz, ha nagyobb lesz 4,5 gigánál. És bármilyen DVD olvasó beolvas DL DVD-t. Ha meg letöltöd akkor eleve mind1, h beolvassa-e :) -
Nem gond!
Mert azt szét lehet bontani....
És amúgyis ha leszeded netről wincsire, akkor meg minek lemez? -
Jegyzettömbel próbáltad , gondolom ...Bár van hogy le van kódolva... -
DL lemez szívás lenne, mert szerintem azt nem olvasná a gépem. -
Szerintem iszonyat jó a videó minden porcikája..
Olyan minden, amilyennek lennie kell...
Remélem nálam is ilyen lesz majd
Jah és végre a farcry-al ellentétben végre cool fegyverek vannak a játékban és nem néz ki olyan bénán, ahogy a fegyvert tartja....
Iszonyatdurva....
Küldjön már valaki béta aktíválós kulcsot...
1 napi használatra
legyenszíves..... -
Nagy01 #7081 Nem tom megnyitni a cfg fájlt xD. Úgyhogy ebből csak high marad:) -
De nem ő szedte 2 dvd-re szét?
Eredetileg is 2DVD-s játékok? -
Pedig van, warez-kereskedő havernál láttam már nem is egyet, címet viszont nem tudok, nem emlékszem . -
Hát az elég vicces , hogy high-nél 5 méterrel előtted nőnek ki a részletek a földből :))) Miyen lesz a lowvagy a medium ?
Áááá , nagyon nem jó ez, én mondom ...
De befejeztem, kidühöngtem magam :)) -
Csaki DL DVD jöhet szóba...
2DVD-s játékot én eddig még nem láttam... -
Tényleg, a Crysis vajon mire lesz kiírva? DL DVDre? Esetleg 2 DVDre? remélem utóbbi, mert szeritnem nagyon nem olvassa be a gépem a DL lemezt.