CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Next PC upgrade: 2022
http://thenamelessphoto.com/
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
És sajnos vannak olyan emberek akik veszik is az új cuccokat és a gyártók ezt látván lépnek megint egy magasabb szintre. Az átlag ember meg egy 2-3 éves késésben tud csak olyan gépet venni mint amilyen a "felsõ 10ezernek" volt anno. A számítástechnika hihetetlen ütemben fejlõdik, de sajnos ez a fejlõdés inkább gazdasági mint minõségi.
De mivel mi vagyunk a "kisebb" ezért nekünk csak annyi választásunk van hogy: vagy van pénzünk új gépre vagy nincs. Ha nincs akkor le vagyunk tojva: "várjátok meg míg olcsó lesz;várjátok meg az alsókategória kiadását"
ÉS ezen a felálláson nagyonhosszú ideig nem fognak változtatni (optimista vagyok).
Mert ugye a mostani ára kb 130.000.-FT!!!!
És csak pci-os van kiadva.Akinek nincs pci-os alaplapja és kénytelen az agp-el nyomulni annak most jelenleg egy hasonló kaliberû kártya van agp-be a piacon a 7800gs tipusú ami most jobb minõségben csincs 80.000.-FT alatt.Ha hozzávesszük,hogy az év végére kell majd beújjítani egy kártyát, sacc/kb 60.000-70.000 között lehet majd megvenni.És innentõl kezdve borúl minden,elbirja-e az alaplap,proci még úgy,van-e elég memória (szerintem manapság 2giga simán kell),stb stb.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Azt értem hogy a DX 10 fúúú de szép, meg jó. ÉS hogy a Crysis-ben is lesz 1-2 DX 10-es effekt. De... Azt nem értem hogy miért kell szivatni a világot azzal hogy csak Visztára jön ki a DX10? értem jó... gazdaságpolitika... de ennyire nem kell egyeduralkodónak lenni. Szerintem ha csak VIsztára hozzák ki a DX10-et akkor biztosan valaki perelni fogja õket megint sok-sok pénzre (van bõven úgyis).
A jelek szerint lemondhatok a GF9700GTX-rõl és inkább veszek valami középkategõriás DX10-es karit majd. Köszi Billi!!!
A DirectX 9 nem támogatja a fizikát?
<2006. július 18. @ 14:51 - Berkenye>2006. július 18. @ 14:51 - Berkenye>
A The Inquirer elbeszélgetett néhány játékfejlesztõvel és megállapították, a DirectX 9 nem alkalmas valódi fizikai effektek megjelenítésére.
Mindezt úgy sikerült megállapítani, hogy az API 9-es verziója számos objektumot nem támogat, és az Open GL-lel együtt van némi lemaradása a hardverekhez képest. Egész egyszerûen tehát az említett két API nem megfelelõ a grafikus processzor által számolt fizikai és grafikai effektek helyes megjelenítéséhez.
A jelek szerint tehát várnunk kell a Vista és a DirectX 10 eljövetelére, melynek Avalon grafikai alrendszere már a grafikus engine-t használja a Vista kezelõfelületének megjelenítésére is.
A DX 10 jóval több független objektum együttes kezelését teszi lehetõvé, ami sokkal komplexebb és részletesebb virtuális világokat eredményezhet. Emellett az objektumok egymásra ható fizikai reakcióit is jóval könnyebben kezeli az új rendszer.
A játékfejlesztõk a DX 10 elterjedéséig igyekeznek magukat távol tartani a GPU alapú fizikai effektektõl, ugyanis ez addig komoly problémákat okozhat az engine-ben. Az ilyesféle új látvány inkább majd csak a 2007-ben megjelenõ újgenerációs játékokban fedezhetõ majd fel. Az AGEIA PhysX használatának is csak ezután lesz értelme.
Cikk (Hardwired)
Vegas:
Gyurcsány Pack? És ha nem jön be akkor Gyurcsány Patch v2.0 és minden jóra fordul <#idiota>#idiota>
Off vége (egy idõre<#hehe>#hehe>)
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Azt mondtam okos vagyok és fúrmányos, nem azt hogy nagydarab izompacsirta tetkós kopasz cigó sok sok haverral (félmillió). Azért van némi különbség.
Amúgy úgy gondoltam hogy lenyulom az adófizetõk pénzét ha már a pénzügyön dolgozom az ikszedik kerületi ph-ban, azon belül is a könyvelésen <#mf1>#mf1>
Szóval tessék csak fizetni mint köles <#idiota>#idiota>
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
HA-HA-HA
<#hehe>#hehe>
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Next PC upgrade: 2022