31662
CRYSIS
-
#7155 Hát akkor sajnos alma a fa alatt, mert csak az előfizetőknek osztanak kulcsot :(((( Az incrysis oldalon nagyon mondták hogy külön kulcsosztás lesz ingyen, de úgy látszik felültették a "jónépet" :(((( -
#7154 Tegnap este is láttam hogy le lehetne szedni a Crysis betáját a 3 szekcióban de csak akkor ha fizetsz érte !!
Nekem meg most abszolut nincs lovém !! -
#7153 Ugy érted akkor kezdödik a 4 szekció ???
De ami ma fél 8-kor lesz az nem valami fizetős dolog ????
Mert én bevagyok regelve a Fileplanetre de nincs lovém hogy fizessek egy betaért !! -
#7152 Sztem ma 19:30-kor legyél a gép előtt :) -
#7151 De az még messze van !!
I CAN'T WAIT !!! i WANT A PLAY GAME RIGHT NOW !! -
Vegas #7150 6nap mulva frissen üdén kipihenten lehet szedegetni a demót. -
#7149 Most aztán már tényleg teli van a hócipöm az egésszel !!!
Most néztem hogy a Fileplanetnél már a 3 szekció is lezárult mert elfogytak a kulcsok megint !!
Pedig amikor kb másfél órája néztem nem volt még semmi erre tessék már megint lemaradtam !!
Köcsög Fileplanet !!! Mégis mit gondolnak ezek hogy az ember egész nap a gép elött ül !!
Végeztem a házi munkával bejövök fél 11 fele erre tessék megint lemaradtam az egészről !!
Kiváncsi vagyok vajon a 4 szekció mikor kezdödik ??? -
#7148 Hát te aztán nagy amerikás Magyar vagy tonyr baszki!!! -
#7147 ok
thx -
#7146 ha statikus az ip-d akkor sehogy, ha dinamikus akkor egy újracsatlakozással megoldódik a probléma.
másrészt. ezeregy leírás meg program van már neten amik proxy-k segítségével játszák ki a rapidot -_- -
#7145 Azt meg hogyan? -
#7144 ip csere. -
#7143 Dehogynem,oda is irta hogy a vistás driverre gondolt
ForceWare Release 163
Version: 163.69 WHQL
Release Date: September 18, 2007
Operating System: Windows Vista 32-bit
Language: U.S. English
File Size: 30.3 MB -
tmisi #7142 ezér nem komálom én a multit
pedig a cryis mp eléggé új cucc, nem sok edzett játékos lehet rajta, ellenben egy cod2 szerverrel -
mikiking #7141 Na bocs,h ismét OFFmde tegnap felbaszodtam azon a dolgon,amikor beirtam,ho rapidshare wait 260 minutes,és azt irta vmei,hogy te semmihez nem értesz ? akkor ezt meglehet bütykölni,h ne keljjen várni ?????hogy ? -
#7140 Szuper a MP csak rengetegszer fűbe harapok Nincs nagy gyakorlatom benne ;) -
#7139 Elég kemény videó ahogy elnézem a multiplayer sem lesz rossz. -
#7138 Most készül angol alapfokú nyelvvizsgára, hagyjad :) -
#7137 úristen? elhiszem hogy trendinek kell lenni interneten. de azért magyarul írjál már. köszönöm előre is. nub -
#7136 i mean 7300gt xarabb mint 6600 gt -
Matte #7135 akkor talán itt kellene próbálkozni nem??? -
#7134 omg
7300 gt ??? én 7600gs alá nem mennék, me azok a 6600 gt -nél is xarabbak
na nincs elég léd, inkább wait, me szentem nem érdemes ennyire butitott wga-t buy -
#7133 Interneten bármit meg lehet venni, sokszor még szállítási költség sincs! Másnap házhoz hozza a futár ;) -
#7132 köcce de konkrétan csak ez a két fajta kártya van az üzletbe....:( -
#7131 Ez alapján a teszt alapján LINK, jobb választás egy 7300GT! Árban ugyanott van mint amiket írtál! -
#7130 Köcce
Nem gáz, mert gyerek az mindenképpen dx9-ben nyomatná.... -
tmisi #7129 Akkor X2400, az modernebb (bár DX10-ben nem sokat ért, de legalább HD-s). -
#7128 Köszönöm a válaszokat a kártyák ügyében, de sajnos a haverom e 2 kártya közül tud csak választani...
Azt vágom, hogy nagyon gyenge mindkettő, és Crysis-ra nem jók....de kéne tudnom, hogy et a kettő közül melyiket válassza.....
Ati Radeon X2400 HD és Nvidia GF7300 GS
(árban 12-13000 környéke mindkettő)
-
#7127 És mindegyik képet meg tudnád csinálni...(akarom mondani az összes textúrát?) -
#7126 INNEN letölhető az MP bétában lévő tutorial video ;) Megnézhető a béta pályája ;)
UI: Valaki írta, hogy ATI 9800pro (SM2) kártyával játszik :) Tehát azon is elindul! Beállítás, FPS értékeket nem írt... -
#7125 Ezek a graf javítások kb mikorra várhatóak? Mert nagyon felcsigáztál ezzel . Tudnál izelítőnek majd 1 összehasonlító képet mutatni nekünk alapon és a te általad "felturbozott" grafról? -
#7124 mindegyik nagyon gyenge kártya, egyiket sem választanám, gyüjtenék még és megvennémé a legolcsóbb komolyabb dx10-es kártyát a hd2900-at a helyedben, mert jóval olcsóbb mint a 8800as sorozat. -
#7123 én a 7600gs-t választanám pár ezressel drágább csak :) -
#7122 Amit te írtál az XP-s driver és az valóban még béta ;) De én a VISTA driverről beszéltem :) -
mikiking #7121 NA MOST EZ Ati HD 2400 XT akart leni ? mert ha az akkor ez jobb dx9ben,viszont ha nem xt,akkor eldoható -
#7120 IGazából még nem!
ForceWare Release 162
Version: 162.18 WHQL
Release Date: July 26, 2007
Operating System: Windows XP, Windows XP Media Center Edition
Language: U.S. English
File Size: 46.7 MB -
Matte #7119 már csak hat nap....de fog ez akadni vistán 1gb rammal......fú ecsém... -
#7118 system.cfg fájlba írjad be ezt:
r_displayinfo = 1
Kiír egy csomó infót, többek között az FPS-t is! F12-vel lehet screenshotot csinálni JPG formátumban!
A játék futás közben 1-1,2GB memóriát használ!
UI: az NVIDIA 163.69 VISTA driver megkapta a WHQL minősítést!
-
#7117 NA erre kiváncsi leszek. Várom... -
#7116 Amúgy le lehet valahonnan tölteni a demot, nem akarok játszani vele, csak feltelepíteni, kutakodni benne ;) ?