CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
kifejtenéd?

kis butuskák -.-

berlinboy6329
De végülis a konzol is 1 PC op rendszer meg bill+egér+monitor nélkül.Abban is van ram CPU,meg vidkari,csak más a neve.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Jó teszik.De már rég fenn lenne a PC graf a topon,csak van mit javítani mégis:Graf meglett volna,csak Cryrek-ék visszaléptek a fotorealizmustól,a többi pedig a súlytalan Ragdoll:Meglövöd ésrepül 10 métert majd úgy esik össze hog a lába a nyakában van.Ennyi.Meg a realisztikus törés:az kellene a gémekbe.Súlytól függõen,anyagtól függõen törik,szakad és véletlenXûen:Szal pl betörsz 1 ajtót,akkor nem u.úgy törjön be,hogy 1x a kilincs esett le utána megint,hanem kilincs,kicsit balra törik be,kicsit lentebb,nehezebb kiszedni a baltát az ajtóból mert rosszul vágta bele,fegyverután nyúlás,nem rámegyek,csikk és kezmben van.Vetõdés meg szóval még messze vagyunk a tökéletestõl,de a Crysis 1 lépés lesz felé a grafjával.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
Én PC párti vagyok de ezt máshol ne nagyon hangoztassad mert az évek folyamán a konzol nagyon de nagyon nagyon nagyon sokszor be fogja égetni a PC-t!

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
Csak hogy krájtekék megmondták hogy mivel a konzolon sokkal szebb minden akkor ezt nektek konzolosok:<#mf1> megmutatjuk hogy gépen is lehet u.o vagy még szebb grafikát produkálni. És ezért nem fog kijönni konzolra. Mivel direkt a konzolt akarják ezzel beégetni.

régi konzolokra szvsz tuti nem. x360,ps3ra viszont tuti(ezis szvsz) ,hogy hõbörögne pár vérkonzolos ha nem játszahatna a szuper brutál konzolján krízist.lol jönnifog nextgenre...

http://thenamelessphoto.com/

Ebola75
Lehet, hogy a Crysis pont nem jön ki konzolra....(bár késõbbi portolás majdnem biztos, hogy lesz), de majd lesz helyette 10 olyan játék ami hidd el ugyanúgy oda fog baszni...de én nem csak a Crysisról írtam a hozzászólásomban! Szvsz igazad is lehet.

Magiszter
Ez igaz. De ki tudja hogy mi lesz a Crysis utódjával (ha lesz neki)?

Evogordon
Konzolra nem jön ki a crysis.

SZilaJMaGGoT
De aztán meg szépen fokozatosan elkezdik b@asztatni a konzolokat is... Elõször csak ilyen olyan kiegészítõket lehet majd kapni hozzá.... aztán stb... Vagy pedig a nagy hardver gyártók átállnak mind konzol gyártásra... Csak túl nagy lesz akkor a kínálat...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

berlinboy6329
Akkor pedig már b@xh@tják a gyártók,hogy nincs szinte kinek gyártani a cuccot mert a bénaságaikmiatt mindenki konzolozik.

SZilaJMaGGoT
Háát... Én is PC párti vagyok, és sajnálom, hogy ez így van... Ha ez így lesz továbbra is akkor a pc-s játékoknak télleg vége lesz, mert lassan áttér mindenki konzolra...😞

Magiszter
Ott az igazság.

És sajnos vannak olyan emberek akik veszik is az új cuccokat és a gyártók ezt látván lépnek megint egy magasabb szintre. Az átlag ember meg egy 2-3 éves késésben tud csak olyan gépet venni mint amilyen a "felsõ 10ezernek" volt anno. A számítástechnika hihetetlen ütemben fejlõdik, de sajnos ez a fejlõdés inkább gazdasági mint minõségi.
De mivel mi vagyunk a "kisebb" ezért nekünk csak annyi választásunk van hogy: vagy van pénzünk új gépre vagy nincs. Ha nincs akkor le vagyunk tojva: "várjátok meg míg olcsó lesz;várjátok meg az alsókategória kiadását"
ÉS ezen a felálláson nagyonhosszú ideig nem fognak változtatni (optimista vagyok).

Ebola75
Sajnos a PC-n való játék "pusztán"! üzletpolitika...mondhat akárki akármit...és egyre hülyébnnek vannak nézve a vevõk sajnos!Érdekes módon egy konzolgép 4-5 évig elfuttatja az adott platformra tervezett játékot és még fejlõdni is képes.Ha ezt PC-s viszonylatban nézzük PC-re a 4-5 év bizony négyszer ötször annyiba kerül.Megjegyzem PC-s vagyok nem konzolos, de voltam az is...és az új konzolok már grafikailag is ott lesznek a PC-k mellett, a teljesítményrõl nem is beszélve harmadannyiért...el kéne gondolkodni...érdekes módon az X360-ban biztos nem kell DX10-es kártyát cserélni a Crysis elfuttatásához...teljesen palra vagyunk véve azzal, hogy egy 120.000 Ft-os grafikus kártya egy évig, max kettõig üzemel rendesen, utána már kevés...tekintetbe véve azt, hogy a játékok nem fejlõdnek olyan nagy volumenben...szándékos züllesztés sajnos.Világosan látszik, hogy a PC-re fejlesztett játékok célja már egyáltalán nem a játékosok kiszolgálása, hanem "CSAK" a hardwergyártók és szoftvgyártók által forgalmazott termékek eladására irányul.

Magiszter
Én többek között pl azért veszek jövõ nyáron leghamarabb gépet. de lehet hogy kitolódik jövõ év végére. Akkor már egy 7900-as kari erõsen középkategória lesz ha figyelembe vesszük majd a DX10 térhódítását. ÉS miután kijönnek a DX10 középkategóriái lehet hogy egy árban lesz velük, vagy még annyi sem lesz. Ezért szerintem ez a 130.000 jövõ év végére lesz vagy 60-70ezer. Vagy a csipszeszacskó mellé mellékelik majd <#hehe>

Egyébként beszélgetünk itt,hogy ilyen 7900gtx kártya kell majd hozzá meg olyan,de kérdés kinek lesz lehetõsége egyáltalán ilyet venni?
Mert ugye a mostani ára kb 130.000.-FT!!!!
És csak pci-os van kiadva.Akinek nincs pci-os alaplapja és kénytelen az agp-el nyomulni annak most jelenleg egy hasonló kaliberû kártya van agp-be a piacon a 7800gs tipusú ami most jobb minõségben csincs 80.000.-FT alatt.Ha hozzávesszük,hogy az év végére kell majd beújjítani egy kártyát, sacc/kb 60.000-70.000 között lehet majd megvenni.És innentõl kezdve borúl minden,elbirja-e az alaplap,proci még úgy,van-e elég memória (szerintem manapság 2giga simán kell),stb stb.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Magiszter
javítás: GF7900GTX

Magiszter
Hát õõõõõõõ. Mivan?<#fejvakaras>
Azt értem hogy a DX 10 fúúú de szép, meg jó. ÉS hogy a Crysis-ben is lesz 1-2 DX 10-es effekt. De... Azt nem értem hogy miért kell szivatni a világot azzal hogy csak Visztára jön ki a DX10? értem jó... gazdaságpolitika... de ennyire nem kell egyeduralkodónak lenni. Szerintem ha csak VIsztára hozzák ki a DX10-et akkor biztosan valaki perelni fogja õket megint sok-sok pénzre (van bõven úgyis).

A jelek szerint lemondhatok a GF9700GTX-rõl és inkább veszek valami középkategõriás DX10-es karit majd. Köszi Billi!!!

Evogordon
Ezt azért beírom valamenyire ide tartozik.

A DirectX 9 nem támogatja a fizikát?
<2006. július 18. @ 14:51 - Berkenye>
A The Inquirer elbeszélgetett néhány játékfejlesztõvel és megállapították, a DirectX 9 nem alkalmas valódi fizikai effektek megjelenítésére.

Mindezt úgy sikerült megállapítani, hogy az API 9-es verziója számos objektumot nem támogat, és az Open GL-lel együtt van némi lemaradása a hardverekhez képest. Egész egyszerûen tehát az említett két API nem megfelelõ a grafikus processzor által számolt fizikai és grafikai effektek helyes megjelenítéséhez.

A jelek szerint tehát várnunk kell a Vista és a DirectX 10 eljövetelére, melynek Avalon grafikai alrendszere már a grafikus engine-t használja a Vista kezelõfelületének megjelenítésére is.

A DX 10 jóval több független objektum együttes kezelését teszi lehetõvé, ami sokkal komplexebb és részletesebb virtuális világokat eredményezhet. Emellett az objektumok egymásra ható fizikai reakcióit is jóval könnyebben kezeli az új rendszer.

A játékfejlesztõk a DX 10 elterjedéséig igyekeznek magukat távol tartani a GPU alapú fizikai effektektõl, ugyanis ez addig komoly problémákat okozhat az engine-ben. Az ilyesféle új látvány inkább majd csak a 2007-ben megjelenõ újgenerációs játékokban fedezhetõ majd fel. Az AGEIA PhysX használatának is csak ezután lesz értelme.

FOXX supreme
😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Magiszter
És te meg ne hízelegj <#mf1>

Magiszter
amíg mást nem mondanak vagy más nem történik vehetjük tényeknek is <#nemtudom><#hehe>

Malakai

Persze attól még lehetséges...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Magiszter
"A PCGames.de értesülései szerint a Crysis megjelenését az idén év végérõl jövõ év elejére halasztották, hogy bevárja a Windows Vista megjelenését. Elvégre számos Vista specifikus optimalizálás található a játék motorjában. Érdekes megközelítés, mivel az új MS operációs rendszernek is kell majd néhány év, mire túlsúlyba kerül a mostanra "családtaggá vált" XP-vel szemben."

Cikk (Hardwired)

FOXX supreme
bolond<#idiota>

Magiszter
Mé most jobb ha csak úgy megy válságba hogy még csak videókarim sincs? <#idiota>

Vegas:
Gyurcsány Pack? És ha nem jön be akkor Gyurcsány Patch v2.0 és minden jóra fordul <#idiota>

Off vége (egy idõre<#hehe>)

FOXX supreme
😄

np, maj jöna a gyurcsány csomag oszt mindenkinek dx12,5-ös vga-ja lesz!

FOXX supreme
vagyis van😄

FOXX supreme
Válságba megy az ország egy videókártya miatt😄

Magiszter
Én már feldobtam egy alternatívát<#nyes>

SZilaJMaGGoT
Én iszok, meg cigit is veszek ha nincs kitõl tarhálni(persze nem vagyok egy masszív dohányos) de a heti kiadásaim akkor se lépik túl az 1500-at...(általába) Szal az nem oszt nem szoroz... Máshonnan kell pénzt szerezni...

Magiszter
Hüle <#mf1>
Azt mondtam okos vagyok és fúrmányos, nem azt hogy nagydarab izompacsirta tetkós kopasz cigó sok sok haverral (félmillió). Azért van némi különbség.
Amúgy úgy gondoltam hogy lenyulom az adófizetõk pénzét ha már a pénzügyön dolgozom az ikszedik kerületi ph-ban, azon belül is a könyvelésen <#mf1>
Szóval tessék csak fizetni mint köles <#idiota>

FOXX supreme
biztos

elindul vele

Nem tudja valaki hogy el fog-e indulni egy X850Xt-n???

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Én már dájrektiksz tizenegynél tartok.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Hát akkor mihez igazdojanak, a 10 millió féle, ötletroham alapon fejlesztett linuxhoz? 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Serpa
nekem meg a futószalagról hozzák egyenesen, egy Ati és egy Nvidia DX10es karit ...
HA-HA-HA
<#hehe>

lopni bûn<#idiota>

Magiszter
Én meg nem iszok nem cigizek bulizni se nagyon... mert nincs pénzem, elmegy a kajára, meg a számlákra <#mf1> De majd lesz Dx10-es karim mert okos vagyok meg furmányos <#idiota>

FOXX supreme
Én nem iszok, nem cigizek, bulizni néha szoktam a haverokkal...de ha belegondolok nem is izgat a dx10😄DDDDDDDD

Evogordon
Értem.. Lehet hogy jobban jársz úgy mert még kitudja milyen kezdetleges dx10-et fog leadni...

grebber
Hát én nem adok ki érte annyi pénzt nem ér annyit majd ha olyan 70 ért lehet kapni valami jó DX10-es karit akkor veszek!

Evogordon
Én eladom majd az x850xt-t meg már öcsémmel megvan beszélve hogy részletre vesszük majd szal mihelyst megjelenik már megyünk is az R600-asért. <#vigyor1>

grebber
Aki nem iszik,nem cigizik,nem bulizik annak nem nehéz sporolni!

Evogordon
És menni manit szánsz rá?

FOXX supreme
de jó egyeseknek😊

grebber
Nekem már mióta megvan rá a zsé, én már csak ülök a pénzemen meg gyûl hozzá a többi fizetés, már csak a megfelelõ árra várok amit kiadok érte<#hehe>