31662
CRYSIS
-
#7195 Én is regisztráltam a File Planet oldalon, de mivel nem fizettem ezért nem fogok kapni kulcsot.
Mennyibe kerül egyáltalán a kulcs kérés? Még ezt senki nem irta le. Mintha 5 dollárt olvastam volna,kb 900 Ft-ba kerül a Beta kulcs? -
#7194 Mindenki megőrült itt? -
#7193 "A demo 6, míg a teljes játék 58 nap múlva jelenik meg." Nemsokidö kilehet birni hamár ennyit vártál rá:D -
#7192 ASUS hütök jók. Nemtudom én nemszeretem a vízhűtést , drága és ha gondvan vele akkor ténleg bibis=) De nagyon sokan mondták azt nekem hogy nagyon jó. Probáld ki . Hűtésterén nemvagyok nagyágyú :) Csak a Sajátomat szeretem:) -
#7191 Figyuzzatok!
Csak a fileplaneten...előfizetni a kulcsosztogatás alatt kell, vagy ha most előtte fizetek elő akkor is kapok egy kulcsot?
Nem szeretnék feleslegessen fizetni... -
#7190 Ha már így felmerült nekem egy ASUS hűtő van a procimon, a VGAn meg az alap hűtése, + 1 házhűtő fos venti, meg még1 a winyóknál és még 1 kicsi a gép oldalán is. Gondolkozom azért egy vízhűtésen, mert szépen be van tolva az asztalba, levegőhöz elég korlátozottan jut csak és a procit is fel akarom majd húzni kicsit.
OFF:
Processzor felhúzásában nem tudna valaki segíteni? Még sosem műveltem ilyet és nem tudom, hogy egy 2.4 Ghz-s core 2 duo-t mennyire lehet felhúzni és kell-e utána jobban jűteni. Meg akkor már azt is megkérdezem, hogy a ramokkal nem kell szarakodni? Mert egyik haverom kezdett el valami olyat, hogy a ram órajelét akkor meg vissza kell venni vagy mi, bár szeritnem ez baromság, de akkor már megkérdezem. -
#7189 Csodahütövel (GYK: Cooler) el simmán tugya huzzni a prociját :D -
#7188 Nekem van 6 Kristálygömböm! kell még 1 és akkor tudok kivánni :) -
#7187 Kristálygömböm nincs, de a plazmagömbömből kiolvastam, hogy ilyen coolerrel 200 FPSel fog menni maxon. xD (ezt még muszáj volt)
Amúgy szarjancsi, nem kellene úgy írnod, hogy nem tudsz szinte semmit. Mi köze a Crysishoz vagy egyáltalán akármihez a coolernek? A beteszed a géped e mélyhűtőbe, akkor sem fog jobban futni a Crysis. Az most megint, hogy 3 sorba írtad le a processzorod érdekes, de mindegy. A monitor ismét egy hiheetlenül fontos adat a gépről. Jövőbe meg nem látunk, eddig csak egy beta jött ki a játékból, amiből nem sok derül ki arról, hogy hogy fog futni. Amúgy meg a játék weboldalán kint van egy rendszerkövetelmény.
Szerintem jónak jó a crysishoz, de mediumnál biztos nem többre. Eleve DX9ben fut majd, ami nem szmottevő, de az a 2 db 7900 GS nem hinném hogy kellően hajtaná, bár nem tudom. 2.2 gigás Core 2 duo procit lehet, hogy kéne kicsit húzni, az az 1 GB ram megy nagyon kevés. Nem rég írta valaki, hogy a játék 1,2 GB ramot zabál fel, így hát az az 1 meglehetősen kevés lesz neki. Futni fog rajta, de hogy nem higheon, az egészen biztos. -
#7186 Nekem jobbvan!:) Igaz nekem csak szar zolman hütök vannak de biztos ami lehüti a gépet az egy hütő :D Méretreszabott hütö:D -
Nagy01 #7185 pokla xD -
#7184 Nem kell lefikázni a srácot, Ti is voltatok kezdők!
1, én azonnal nicket változtatnék, nehéz egy szarjancsit komolyan venni,
2, Ha nem tudod, mi micsoda, ne gizdázz vele, mert könnyen kiröhögnek, jogosan,
3, mivel (tudtommal) itt senkinél sincs kristálygömb, rossz a kérdés!
Dante. -
Nagy01 #7183 Ha jó a coolere akkor mért ne vinné 1920-ban very high-ban?? okosTóni XD -
#7182 Ej ha jo a gyári cooler ugye? :) Biztos vinnifogja ha a Cooler jó! De néha nemártana tudni mit és miről beszélünk :D -
#7181 A multi béta 1024x768 LOW beállítással menne ezen a gépem (ezt írták sajnos, DE EZ MÉG CSAK EGY BÉTA PROGI)... Persze a memória kevés lesz mert a progi olyan 1,2GB memóriát zabál ;) A FULL nem tudni hogy megy, kedd után (akkor jelenik meg a demó) lehet többet tudni majd.... -
csoola #7180 tessék itt utána tudsz néznicrysis gépigény -
#7179 320x240-ben biztos nem. -
#7178 remélem nem fog szaggatni
-
#7177 :D jovan -
Nagy01 #7176 -
#7175 nem tudunk komolyan válaszolni mert:
1. ilyen nick csak rohadz jó coolerrel rendelkező embernek juthat eszébe
2.a caps lock gombot bekapcsolva hagytad
3.a monitor fontos adat ezért valszeg amiatt nem fogja tudni senki megmondani futni fog e... -
#7174 egyenlőre senki sem tudja a pontos gépigényt. várj 6 napot, próbáld ki, imo kemény kompromisszumokat kell majd kötnöd a folyamatos mozgásért :) -
#7173 :D de most komolyan kérdem -
#7172 jaaa ha a cooler rohadt jó akkor tuti viszi :DD -
#7171 császtok !
aZT SZERETNÉM KÉRDEZNI HOGY EZ A GÉP JÓ E cRYSISHEZ : ÉN GÉPEM :
-AMD ATHLON (TM) 64 X2 DUAL
-cORE PROCESSZOR 4200 +
-2,21 ghZ
-1 gb RAM
- 2DB (DUPLA ) NVIDIA GEFORCE 7900 GS
-Monitorom az Samsung Sync Master 710 M
- ja es a cooler alittolag rohadz jó a gépbe légyszi vki vélemény -
Nagy01 #7170 Nem olyan estére gondoltam xD Olyan 20:00-óra fele.Ha neked ez nem este akkor mondjuk úgy hogy ma késő délután.:D -
#7169 Holnap benne vagyok, de ma estére kivételesen alvást terveztem
mikiking: béta fórumon olvastam.... reménykedek hogy DX10 alatt gyorsabban megy, hiszen az egy másik része a CryEngine-nek és azt még nem láttuk eddig működés közben... Kedden úgyis kiderül ;) -
mikiking #7168 És ezt hol olvasod ? Szerinted ez lehetséges ? mer sztem nem .....ugye tudjuk,h levan butitva a beta,és a demo nem lesz lebutitva gondolom.....nem 70 %-al rosszabbul ? :P -
Nagy01 #7167 Mit szólnál hozzá ha ma este együtt bemennnénk egy szerverre egy csapatban lennénk én meg frapsolnám az egészet?:D -
#7166 Az olvasom, hogy állítólag a demo 70%-al jobban fog futni... -
GrimReaper78 #7165 1. Számos játékmód van multiban, pl. Power Struggle;
2. Igen, többféle járművet is lehet vezetni (tank, dzsip, stb.). -
#7164 Single! A MultiPlayer béta az előzetes tervek szerint majdnem a teljes megjelenésésig fog menni (gondolom van még mit csiszolni rajta :) ), ezért nem lesz sztem a demóban se...
Jó ez az új ruci is, csak az is +1 gomb :D Szal szokni kell ;) -
GrimReaper78 #7163 Single. -
#7162 Amúgy ez multi demó lesz vagy single ,nem követem a topikot? -
#7161 na erre pont most sikerült megnéznem egy videót a power struggling módról. hát elég királynak tűnik. végülis az ellenfél HQ-jának az elfoglalása a cél, azt akár erőből is meg lehet oldani, de ha a pályán lévő mindenféle épületeket elfoglal vagy alien technológiát megszerez az egyik csapat, akkor jobb cuccokhoz lehet hozzájutni... jó, mert, nem túl bonyolult, mindenki azt a küldetést teljesíti amit akar, de mégsem egy sima deathmeccs vagy bázisfoglalásos móka. -
#7160 Akkor nincs más hátra kivárjuk azt a 6 napot mire kijön a Demo !! -
#7159 Az csak info oldal, ingyen nem lesz kulcs...sajna! -
#7158 Most néztem a 2 oldal egy és ugyanaz !! :((( Csak más a külseje !! Akkor meg feleslegesen várok rá mert csak az előfizetöknek osztanak kulcsot !!
Köcsög Fileplanet fizetni egy betaért !! akkor már inkább kivárom azt a 6 napot amig a demo jön !! -
#7157 1. multiban milyen játékmódok vannak? mert ha csak annyi hogy lőjük egymást, akkor felejtős, még akkor is ha mindezt nagyon szép graffal lehet.
2. járműveket a multiban lehet használni? -
#7156 Jah azt gondoltam hogy azon a helyen csak pénzért osztanak kulcsot !!
De van egy másik oldal is amit szoktam nézegetni és ott volt kiirva hogy már a 3 szekció is lezárult !!
Pedig akkor alig 1 órája néztem nem volt semmi erre tessék rá 1 órára már azt irja ki elfogyott !!
Amit te mondasz az egy másik oldal volt !!