CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
De azt is mondták hogy vagy 20x lehet végig játszani mert a történet adaptív, ezért mindig lesz valami új benne. Ezt majd muszáj lesz letesztelni?

Biztos jo jatek lesz, engem kicsit az zavar, hogy joval rovidebb lesz mint a FAR CRY, a keszitok valami 11-12orat mondtak, sajnos mar ez a tendencia minnel rovidebb jatekokat keszitenek sajnos.
Ez nem igaz X360 nem ad 60fps-t, es nem csak ebbe nem, de a jatekok nagy reszeben sem, sot mar olyan jatekok vannak keszuloben, hogy mar most bejelentettek, hogy nem 60fps-re csinaljak, hanem meglesz a folyamatos 30, errol ennyit.
PyRex
igaz, mostantól csak crysis!!!!! 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Doom3 nálam athlon 3200+ 1GB ram és 9800pro-val simán ment. De tovább megyek, még 9550-es radeonnal is elég jól játszható, persze ott már nincs minden maxon, de látványra szinte ugyanaz (lehet trükközni).

Evogordon
Hé most nem a "A Pc-s játékoknak leáldozott" topikba vagytok szal abba lehet hagyni <#ejnye1>

Istencsászár
Magamból indulok ki, mind d3 mind prey ugyan ugy megy bár még igyis szánalmas hogy mekkora fpseket produkál, fõleg nextgen konzol felbontáson 😄DDDD.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Mielõtt még tévhitben ringatnád magad elárulom a PREY tényleg optimalizált nekem a gépem a 6600GT kivételével ugyanaz mint anno a Doom 3nál.
Prey minden maxon élsimitás stb simán játszható.
A Doom 3 viszon minden maxon játshatatlanul akad errõl ennyit!

Next PC upgrade: 2022

PyRex
Most játékokról volt szó, nem a 3d studióról. De mindegy, tényleg hagyjuk...
(mellesleg PS3-ra lesz - ha nem is 3d studio, de hasonló...)

PyRex
Tedd fel az obliviont maxra és örülj az 5fps-nek
ja és költs rá 300 ezret, akkor majd lesz 45fps
az x360 meg 60-ért ad 60fps-t 😊

Magiszter
Hát nálam rendesen izzad már a vga mikor egy 100 objektes meteormezõt csinálok és rárakom a textúrákat bumpmap-el. Addig prociból meg memóból dolgozik de mikor ilyet csinálok akkor már felkarolja a vga-t is legalább is 66-70 fokról hírtelen 80 lesz a hõm. valszeg nem a semmiért.
ÉS nekem pl ezért is a PC a király. X-dobozon meg Játékállomáson nem fut a studi max és hasonlók.
De most már elég legyen tényleg!!!<#boxer>

Istencsászár
Árban a legjobb, meg az alkalmazások futtatására, munkára, szerkesztésre stb.. de ahhoz nem kell 150 ezer fts uj vga kari évente.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

FOXX supreme
viszont akinek a legjobb kell, annak pc...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Istencsászár
már oda ért 😄, sokba kerül a semmiért, de akiket még le tudnak fejni addig az nem lesz másként...

FOXX supreme
figy, nekem megéri a PC-t fejleszteni, igen sokba kerül, de más nem érhet a nyomába...és tudom hogy 3 srác is dolgozi ka crytek-nél😊

PyRex
Majd kiderül -.-
Csak annyit mondok, hogy 3 magyar srác is dolgozik a Cryteknél, de ti olyan angyon okosakat tudtok mondani - lol 😊)

"sezbb grafit ad, most és mindenkor!!!!!! a PC jobb!!"

Aha. Szerinted mennyibe kerül most egy olyan PC, amin pl. az Oblivion elfut 1280x720-as felbontásban és full grafikán (tényleg full, minden lehetséges opciót maxra tolva!) Mert az XBOX360 már 60-ért megvehetõ. Igen, 60 ezer forintért. Abból te egy rendes videokártyát sem kapsz. De azért vitatkozzunk már...

FOXX supreme
sezbb grafit ad, most és mindenkor!!!!!! a PC jobb!!! és a krájszisz csak pc-re jön ki, ha kijönne másra is akkor már belenne jelentve. sztem.

Istencsászár
Most mér mondod, itt mindekinek 100fpssel fog menni, vagyis a fórumon, azt ott fog szenvedni a 15 fpssel gém közbe, meg butíthatja szarrá hogy valahogy elfusson 😄DDDDDDDddd

Magiszter
nah ez lett érdekes. a linket nem spoilerezi? ez nagyon

Magiszter
háááááát:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hwswennek a fórumából

kirol
Hát ez valami nagyon király kis smile!<#nevetes1>
Honnan szedted?

Magiszter

Magiszter
<#banplz>

PyRex
Atyaég gyerekek, hogy lehettek ilyenek... 😊
"A Crytek majd jól megmutatja a konzoloknak" - jaja lol. A PC-s verzióból el fognak adni mondjuk X darabot, akkor a konzolosból minimum 5-10 X darabot. Akkor mirõl beszélünk? Majd valószínû, hogy direkt marad csak annál a platformnál, ami szart sem hoz neki anyagilag 😊 Ennyire ne legyetek már naívok.

X360 és PS3 (majd ha kijön) egyébként - a fix hardvernek köszönhetõen - sokáig sokkal szebb grafikát fog tudni, mint a PC (legalábbis az elérhetõ árú PC, most nem a 4xSLI-s 6-8 millió forintos egyedi - pl. Alienware - gépekrõl beszélek)

FOXX supreme
én semmit se láttam😄DDDDDDD na jó igaz!!

Evogordon
Mikor kijött a game...

Evogordon
úgy mondom

1.0-ával végülis futhatott úgy..

Evogordon
Ez tény!!!

Istencsászár
Nemkell semmi megváltást várni, ha kijön csúcs gépen sem fog normálisan menni, nomrális felbontásba. Sõt ha a vista lezabálja a fél gépet akkor még annyira se. 15-30 fps? hát igen, ha jönnek a csnya szörnyek füstök és effektek, nagy nyilt terek, akkor ko lesz a gépnek és le fog menni arra a szintre ahol már zavaró lesz a sebesség. Preyt sokan istenítik micsoda optimalizált csoda, és szép is, hát persze hogy jól megy, mer nem mai motor ( d3 ) azóta sokaknak uj konfogja lett, és cserélt vgat 100%. Mikor kijött a d3 akkor is suhant volna az olyan gépen amin most már suhan, csak eltelt közben pár év...

lac coo
Az mese !!!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Evogordon
lehet hogy több volt nem néztem

Evogordon
😄 nem volt 15 fps sztem25-30 körûl volt mert tényleg semmi szaggatás vagy lassulás. FOXX tudja bizonyítani 😊

FOXX supreme
neki jól ment.....nem 15 fps volt

-.-

lehet nem szaggat. de engem pl baromira tud zavarni a 15fps

http://thenamelessphoto.com/

Evogordon
Miért nem ment volna? Amikor kijött a game nekem 9700pro-m volt egyy 2600-os procival és 512mg rammal és így ment ultra high grafón 8x élsimítással és 16x-os aniz szûréssel akadás nélkûl.

lac coo
Hát még a tetris hogy megy 😊) Vagy a pacman 😊))

Lehet brutal grafot írni pc-re ,csak gyõzze a gép 😊))

De Te tudod a legjobban ha egy kis töblet számítás igényel a játék, mint pl. egy autó szimulátorban, tizedére kell lerontani a grafikát hogy gyõzze a gép 😊)))

Istencsászár
Most már megy mint az álom 😄DDDDDDD

lac coo
A maga idejében még egy átlagnál jobb gépen sem ment fullon 😊))))

FOXX supreme
így igaz!😄

SZilaJMaGGoT
Nem ad le semmi szebbet.. Én is PC párti vagyok, mert több dologra is akarok használni egy gépet a játékon kívül, de az disznóság amit a hardvergyártók mûvelnek a gémerekkel...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Evogordon
De nem csak a crysis... Na de mindegy sztem regeteg játék van ami a maga idejében sokkal szebb grafót leadott pl farcry

:-|

berlinboy6329
Konzol jobb grafot tud leadni?Hát most nem úgy néz ki.Crysis jött.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Evogordon
De én nemértem? Azt mondjátok hogy a konzol szebb grafikát tud leadni mint egy szgép? Én ezzel nemértek eggyet de ne kezdjük el a konzol vs pc dolgot mert már a f*szom kivan vele 😄 vki azt gondolja vki meg azt...😄

Magiszter
jah és né vitázzunk. Tamagucsi rullz!!!

Magiszter
jah. hát igen. az örök harc. De én még mindig a tamagucsira szavazok. azzal annyit ökörködtem még... nagyon régen. aztán kaptam egy konzolt: Sega Master System 2. tamagucsi ment a polcra. Aztán miután sikerül tönkrevágnom a konzolom kaptam (rá 2 évre) egy PC-t. Azóta is Pc-van. de nem játék miadt.

Csak az ismét kibontakozóban levõ pc vs konzol vitára reagáltam 😛

Magiszter
Ezt a Crytek mondta egy riportjában. csak nem egészen így fogalmazott<#vigyor>