CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
azokra a kövekre azt hittem hirtelen hogy pockok vagy patkányok😄DDDDDDDDDDDDD

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Ability
Énis néztem, gondoltam is berakom, de szerintem elég vérszegény. 😊
Evogordon
2 új kép bár nem a legjobb minõségben...

Evogordon
Na hát akkor 😄

Ability
Há' legyen má' valami kis aktivitás 😛
Evogordon
Mi UP?😊

Ability
UP! 😛
FOXX supreme
én nem verném ilyen nagy dobra....😊😄

Evogordon
Jipí nekem már futni fog a crysis mert vistám van <#idiota>

FOXX supreme
nem rossz az a progi<#idiota>

armageddon666
az nem oylan jó 😄 ebben is "csak" az a poén hogy a windows saját beépített karbantartó rendszere 1-2 windows filet fölöslegesnek talált. vagyis: windows-szemét 😄

@

egyszer nekem is volt ien.. anno.. csak akkor én takarítottam. D😄

Ability
<#idiota>
armageddon666
XP egyszer ugy romlott el hogy a beépített karbantartó progi kitörölt 1-2 windows filet és innentõl el sem indult :K

@

muszáJ

FOXX supreme
minden héten mondom én😄

Evogordon
Nem csak muszály 😄

FOXX supreme
oszt minek vírusírtó, a wint úgyse lehet megvédeni, maga a vírus 😄

vagy unatkozol.. <#idiota>

FOXX supreme
kuss má😄

FOXX supreme
hetente😄DDDDDDDDDD

Evogordon
FOXX nak meg jóhogy tönkre megy mindig a win-e. Nincs fent semmi vírusírtó meg semmi védelem 😄:😄. Meg van egy vírus ami mindig megkeresi õt és a tálcán villog meg beugranak ablakok stb...

Evogordon
Hát nekem pl x64-em van és minden héten 1szer törmentesítés, vírus ellenõrzés,registrik törlése,szemetek törlése... És nekem így kitart egy win akár 1 évig is vagy több ideig...álltalában amikor én újra rakom a winemet akkor nem azért mert beszart vagy belassúlt hanem mert valami prgival bajj van vagy valami ilyesmi...

FOXX supreme
minden apróság számít<#idiota>😊

Ability
Hát... újdonság?

Hivatalosan csak annyi, hogy kijött pár HD-s videó a Gamespot-tól, szereztek az oldalra egy moderátort, aztán volt az oldalon náhány változás, kijött pár háttérkép, és újradolgozták a videó galéria design-ját. xD
Ability
Ugyan már. 😄
Ability
Ezért kéne megelõzni, hogy ne boruljon össze. 😛
Fagyni meg... hát... nem szokott, nekem nem. Tudod ez sokindentõl függ. Ennek ellenére én azt mondom, hogy a rendszer stabilitása megfelelõ, ha rendben tartják.
FOXX supreme
a gamerõl nincs hír?😄DDDDDD winfosról beszélünk nem a gamerõl, a végén még picsán rugdosnak miatta<#idiota>

FOXX supreme
a másik az hogy gyorsabb egy újjat csinálni mindennel ,mint helyrehozni az összeborultat

FOXX supreme
belassul az még haggyán, de én úgy vagyok vele, hogy ha már kezd szar lenni, na felrakom, egy 3 hétig fasza meg gyors, utánan kezd lassulni, nem megy, fagy, ez nem tetszik az nem tetszik...akkor már sztem nem lehet megcsinálni utánan meg megint telepíteni...

Ability
Na, azért nem olyan rossz a Win, csak megfelelõen karban kell tartani. Tudod, azt mondom, hogy igen, vannak benne égetõ hibák. Ilyen az, hogy belassul stb. De magát a stabilitását megtartja, ha megfelelõen karbantarják. Engem jobban idegesít az ilyen "lemez töredezettségmentesítõ". Linuxban ilyen nincs, vagyis, más a lemezkezelés meg a fájlrendszer, és nincs szükség erre, mert máshogy oldják meg. ... és erre mi van? WinFS-t befagyasztják. Bár ha jól tudom abba is ilyen gányul oldották volna meg. 😛
FOXX supreme
ez nem divat....a használata alatt elkopott az ctrl, alt, delete gombok, a többi kiesett idegesség közbe😊

Ability
A Microsoft-nak is vannak jó programjai, csak mapaság divat lett fikázni az MS-t. Persze, én is jobban örülnék, ha egy Mac OSX futna a gépemen, de ez a Vista se tûnik olyan rossznak. Mindenképp elõrelépés XP után... Aztán, hogy hosszútávon milyen, lassul-e stb majd kiderül....
FOXX supreme
persze a microsoft????

Ability
Nem feltétlen beégés ez, én pl örülök, hogy nem kapkodják el annyira. Nemrég raktam fel a beta2-t és meglepõen jónak találtam, kellemes meglepetés volt, nem is találkoztam bug-okkal. Persze javítanivaló még van rajta. Hátha csak azért húzzák az idõt, hogy egy normális rendszert is ki tudjanak adni ... 😊
FOXX supreme
de nem is azé kéne hogy használjuk, hanem hogy játszunk<#idiota><#idiota>

FOXX supreme
😄

grebber
Na haggyuk a témát nem baj hogy csúszik a Vista mert amiket olvasok róla pff hát eléggé védtelen 😞

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
A Végén még az lesz hogy XP DX11 update. Ha a Pista olyan lesz mit a városligeti mûjégpálya. Lehet a következõ gen oprendszer hamarabb fog megjelenni.
Szerintem ezzel a mikroszoft nagyon beégeti magát. De megteheti sajnos mert egyeduralkodó a piacon. Linux rúúúúúlz 😄DDDD

grebber
Hát én azzal teljes mértékben elégedett lennék!De sajnos többször is mondták nem lesz XP-re DX10 😞

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
ez lesz a jelmondat:

Vista! Jobban csúszik!

<#banplz>

Evogordon
Max kiadnak egy xd10-es updatet az xp-re

végén az lesz h : " Áhh nem is lesz Vista "

Evogordon
Magiszter
igen. a hogy indítsam el? (kattints kétszer a parancsikonra), meg a hogy jutok tovább? (menj be az ajtón elõtted), és az elmaradhatatlan honnan lehet letölteni? (internetrõl). Már alig várom. Tök izgi lesz 😄DDD

jaja... nem indul el, szaggat stb hozzászólások tömege 😄 <#zavart2>

Majd ha megjelenik a game akkor IZZIK ez a topic is addig csak,hát,no,stb.. na de várjuk ki.....<#zavart2><#zavart2>

FOXX supreme
😊

Magiszter
Jóvanna reménykedni még szabad <#nyes>

PyRex
😊)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |