CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
😛

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

akkor majd dx7-en fogom tolni mint a cod2-t xD

Malakai
Sztem egyértelmû volt, hogy az csak rajongói hüleség, hogy only Dx10...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

GS Podcastjában mondták, h 4 fajta directx-et támogat a gamma, dx9 + a dx10 több verzióját is...ja, és azt is mondták, h durva lesz<#vigyor4>

Serpa
tudhatsz vmit
n.n

Malakai
Aki nagyon gyorsan le akar ütni vkit... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Serpa
a séta/futás közbeni kéztartáson változtathatnának.
nem tom ki fut maga elõtt ökölbe szorított kézzel.

Malakai
Ha lenne, senki nem regisztrálna VIPnek. 😄

Amúgy porfelhõt láttam, az biztos van...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

berlinboy6329
láttam,rendes házakat.(Miért nincs VIP-en kívül is szerk gomb)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Na ja.Arra lennék kíváncsi,hogy lesz-e olyan effekt mint a Fearben,ahol ha lõtted a falat,leomlott a vakolat.Mert az oké,hogy dõlnek a fák,meg robbannak a fémházak,de igazi,épített merev házakat nem nagyon láttam,se fõleg azt nem hogy rombolható-e mint a FEARben.Max a multi videkben.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

VRSDM
engem nem zavar hogy az UE3.0 cask dx-9es még igyis nagyon oda van téve

(bár crysis-ban amikor kijön a vibü és lepereg a viz na az halál😊

u dont have to listen anybody else but me

alma2
Hardwireden is van kint egy video multirol.
Csak az nem ertem miert mindig ilyen full idiota f*szalamak jatszanak ezeken a bemutato videokon./bar ez gondolom hazilag keszult./
Olyan mintha magyar focit probalna nezni az ember, hiaba szep a gyep elkapja a rohoges, majd a sajnalat 😊

szerintem

Újabb GC-s videók a GSOn!

KATT 1

KATT 2

Amit ajánlanak gépet hozzá, jó hogyha majd elfut med-high-om :S

Malakai
A fizikai számítások nagyon sok energiát vennének el.. Most képzeld el a terepet, ahol mindenfélét szét lehet lõni, alrébb lehet pakolászni. Na ezeknek a tárgyaknak az elmozdulását minden egyes játékosnál megadni. Apróbb objektumok biztos itt is mozdíthatóak lesznek, fõleg olyanok, amik nem zavarnak bele a gameplaybe számottevõen, ezek lehetnek midnenkinél máshol akár. Meg persze azért biztos lesz pár dolog a pályán, amit meg lehet mozdítani, mint manapság is van már ez multiban, csak kis számmal.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

igenigen, de hát nem a grafikával akarnak hencegni???
Ability
Igaz! 😊
sztem meg multiban kikapcsolták a terep amortizálását, mert sokat emésztene, ha mondjuk egyszerre 32-en elkezdenének rakétavetõzni a dzsungel közepén

én is! NAGYON jó a nanosuit!! azmegmiaz?
reaper4
meg gyõzzük hardverrel 😊 amúgy nekem a far cry se tetszett nagyon, de ez az én bajom 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Serpa
nanosuitot jó ötletnek tartom.

ez van, sz*r a játék... már nem is tetszik <#idiota> De nem, egyébként ez még úgysem a végkifejlettje a gamenek. biztos überklafa lesz, csak gyõzzük kivárni
Ability
Lehet csak több stukó kell bele, vagy az a golyószóró amúgy is nagyon szórt, lehet el se találta. 😛
Malakai
Pedig fizika butított, nem tudta szétlõni a fát... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

berlinboy6329
Na ja,elég bénán mozgott,mondom is h mi a seggem ez?

Ability
BTW látszik hogy laggol a hajó. Ebbõl is FarCry lesz :ASF:asFASD:GF:AS
berlinboy6329
BTW itt legalább szépen fut a gém.

berlinboy6329
Most néztem meg a 3 videót,a vége nagyon brutál.Amikor az atomjól kinézõ rakétavetõvel szétlõtt 1 tankot és a robbanás ereje megölte a játékost,és ahogy a kemera berezgett<#wow1>

berlinboy6329
Baze,nem tom,De sztem nem is lõtte.Még.Csak a 3. videót szedem.

Baze, ahogy az autó szélvédõje visszaveri a fényt! ÁÁÁÁ!
A fák miért nem törtek ?

berlinboy6329
Woá,ingame multis videók a gémsztár oldalán.Multi linkek,4db

Malakai
Jah, bár hamar lesz olyan build, ami majd Dx10 támogatású lesz. Mondjuk elõsszõr biztos csak a már használatban lévõ technológiákat portolják.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
Ja UE3-om DX9.

Next PC upgrade: 2022

berlinboy6329
DX-9?:SPics,de jól néz ki.😊Addig marad ez >😉

grebber
Unreal engine 3-as lesz az a game.De jócskán a Crysis után jön és DX9-es.

Next PC upgrade: 2022

Malakai
Elméletileg támogatja a Dx9-et ám a játék...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Serpa
akkor a DX10 szoftveresen futott?

berlinboy6329
Pfff.Láttam vmi iszonyat brutál cuccot.Interstellar marines a címe.Crysis kezdhet gyúrni,ha le akarja nyomni.

reaper4
nincs még optimalizálva 😊 v 6600gt-n tesztelték 😊

Istencsászár
nagyrészt meg nem😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csacsi
Azért a videó nagyrészén, jó ha 20-25 fps-el szalad a game...Ez elég elszomorító.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Jah, kiryálság. Bár a fegyver meg a nanosuit moddolás eléggé übertáposnak tûnik. Kiváncsi leszek, menniyre tudják majd kiegyensúlyozni a játékot.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Serpa
nekem a day/night, valamint a lightning teccik.

FOXX supreme
döglött pockok😄DDDDDDDDDDD<#idiota>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Evogordon
Huh a 80 megás videó nagyon üt <#wow1> Ja és tényleg azok a képek a 80 megás videóból vannak... Azt teccik benne a legjobban hogy minden kõ 3d-s

Evogordon
Hát ahogy elnézem a 3db 3 megás videó csak ilyen grafika bemutató.. Most szedem a a 80 megásat, arra kiváncsi vok.

Serpa
gondolom a korábbi 2 kép, ezekbõl a videkbõl van.

Evogordon
! 4 új movie !
<#eljen>
link

Evogordon
😄DDD