CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A masinám megfelel a kritériumoknak. Fõleg ha január végén veszek még egy ugyan ilyen RAM-ot. <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Edit:
Ez tetszik: 😛
"
# A single 7800GTX will run the game quite well on fairly high settings according to Crysis Art Director, Michael Khaimzon.
# Jack Mamais of Crytek said in an exclusive Crysis-Online interview that his X1900XT runs the game very well at reasonably high settings ( still unoptmized )."
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
<#sniffles>#sniffles><#unalmas>#unalmas>
http://thenamelessphoto.com/
Azt szeretném kérdezni hogy milyen er9s videó kártya kell a CRYSIS-hoz??
tudna ebben valaki segiteni???
Átdobhatnád nekem email-en, jókat röhögnék rajta 😊)) PLEASE! 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Számomra az a reális amit én tapasztalok, nem pedig amit hallok 😊)))
De pl. megtaláltam a vinyómon a régi klán TS felvételeket, szarozta ott mindenki , megállás nélkül ! 😊))
De hát mindig is ez volt, mikor ide a forumra került a téma egybõl jó volt mindenkinek 😊))
End.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
By:scom..............Crysis Forever........................2006.........

Nekem is volt idõszak amikor jó volt, csak elég ritkán 😊)))
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Srácok mely kártyák bírják a dx10 -et?
Most szeretnék kártyát újítani 1 hónapon belül!
Nekem most geforce 6600 256MB os van!
Én egy geforce 7600 GT 256 ba gondolkodom, csak egy kicsit drága 44000 HUN FT😄

Next PC upgrade: 2022
De mikor kijön az R600 én is beszerzek 1-et 😊
amúgy majd meglássuk.... A Farcry multiját is képtelenek voltak javítani , laggolós szar volt, a videok alapján ez ugyanolyan lesz ...Szal vannak fenntartásaim .
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
de sztem ez a játék az SPvel fog ütni.
"lencsecsillanást"
ez pont nem kellene bele, amilyen spéci távcsöveket gyártanak manapság.
más megoldás kellene a sniper-azonosításra.
Stalker meg a Crysis megintcsak megvenni érdemesnek tünik.
Jack Mamais, a Crysis fõdizájnere elhintett pár morzsát a multiplayer módról, ami úgy kezdõdik, hogy mindkét csapat a barrakjában spawnol. Itt a vásárló menü azonnal elérhetõ, amibõl fegyvereket és felszerelést választunk. Minden cucc presztízspontba kerül. Ezeket a harctéren elért kisebb-nagyobb tetteinkhez mérten kapjuk: ellenfél kilövése, jármû megjavítása, erõmû elfoglalása presztízspontokat hullajt pénztárcánkba. Felszerelkezés után a gép feladatot ad, ami lehet hajógyár vagy tankgyár elfoglalása: irányítótermet kell átvenni és tartani egy ideig az ellenséges ostrom alatt. A taktikai objektum feletti ellenõrzés megszerzése után átvesszük a gyár irányítását és jármûveket készíthetünk.
A gyõzelmi feltételeket a szervergazda határozza meg, melyek lehetnek idõ, pontszám és megsemmisítés. Nagyobb épületeket csak két fegyver tudja a földdel egyenlõvé tenni: a taktikai nukleáris töltet meg az idegen kedvence, a Singularity Cannon. Utóbbi darabjait a pályán elszórt ufó-roncsokból szedjük össze. A fenti Power Struggle módok mellett instant team action módba is beugorhatunk és minden technológia azonnal rendelkezésre áll. Ekkor a host beállíthatja például, hogy ne legyenek jármûvek a pályán. Szakaszhentelést favorizálnak a fejlesztõk, óra számolja le az idõt és kényszeríti a tagokat, hogy egy helyen respawnoljanak. Magasban szálló helikopterekrõl és lebegõ repülõgépekrõl leugorhatunk. Ejtõernyõ ajánlott a túléléshez..
Mozgó jármûvekrõl azonban biztonságosan ki lehet ugrani. Mesterlövészek azonosítására terveznek valamiféle lencsecsillanást, ami azonnal vagy lövést követõen megmutatja a õket a minitérképen. A mostanában nagy divat ugrándozásos lövöldözést meg szeretnék szüntetni a fejlesztõk, ám semmi bajuk sincs a campelõ sznájperekkel. Bajtársainkra irányított fegyverek nem tüzelnek, így kimarad a friendly fire. Ennek kikerülésére gránáttal ügyeskedõk vagy dzsipes ámokfutók azonnal szörnyhalált halnak, mivel a nanosuit rögtön beindítja az önmegsemmisítõ funkciót a barát kinyírását követõen. Veszélyes helyekre bekolbászolhatunk és ekkor az AI figyelmeztet, hogy ugyan lépjünk már arrébb a leszállópályáról, mert mindjárt kilapít egy repülõgép. Szórakoztató a vásárolható zárnyitó szerkezet, amivel ellophatjuk az ellenséges csapat tankját..
Repülõ egységek:
Van egy észak-koreai helikopter és egy amerikai VTOL. Kétüléses mindkettõ. A pilóta rakétázhat és hentelhet az elülsõ fegyvereket, míg a tüzér kezeli hátsó, .50 kaliberes gépágyút. Csapatszállításra használhatóak. Jármûveket azonban csak a singleplayerben cipelhet néhány VTOL. Utazás során a katonák üléseikhez lesznek ragasztva, tehát akciózni nagy valószínûséggel ekkor nem lehet.
Multiban ugyan nem lesz még az elején, de Jack említette a tornádókat, melyek kisebb tárgyakat kapnak fel és hajítanak messze nagy sebességgel. Földrengések földcsuszamlásokat okoznak, melyek átalakítják a pályát, hatalmas akadályokat hozva létre és ezeket meg kell kerülnünk. Grafikai fícsõrök megjelenítését mi határozzuk meg, így a motionblur például teljesen kikapcsolható.
Forrás:Hardwired
<2006. december 25. @ 11:07 - Chesario>2006. december 25. @ 11:07 - Chesario>
Ugyan már jócskán benne vagyunk az ünnepekben, ám a hírek továbbra is szállingóznak, ám most olyan híreket közölt a The Inquirer, aminek szerintem senki sem örül majd.
Elsõként sajnos biztossá vált, hogy a Microsoft Flight Simulator X játékának DirectX 10-es update változata fog késni egy keveset. Pontos megjelenéssel nem szolgáltak, ám 2007 elsõ negyedévére várják az érkezését. A második áldozat a Crysis, ami pedig 2007 áprilisánál elõbb biztos nem fog befutni, de elképzelhetõ, hogy a Crytek tovább csúszik majd a fejlesztéssel.
info: Gamestar
Incysis.com-on egy egy rövidke Lighting trailer ha valakit érdekel!
(TBA = To Be Announced, vagyis még nincs lefixálva.)
(\__/) ( X.x) ( } . { )