31662
CRYSIS
-
#8202 Most nyomtunk egyet Szultával, kurva nagy ez a játék! -
#8201 Remélem ezt csak poénból írtad..... -
#8200 oO este majd meglátjuk:P) -
#8199 Este 10 után bármikor :D De azt nem éled túl -
#8198 jó5let. -
Vegas #8197 este gyerünk fel egy üres szerverre ahol csak magyarok vannak D:: -
#8196 gduck fiam jössz crysis ozni? Msn em :[email protected] itt megbeszélhetjük a dolgainkat. xD. -
#8195 Engem még mindig az érdekelne hogy lesz e WCG-n ?:D -
#8194 Vááááá, mekkorát multiztam, eszméletlenül ütős lesz ez a gém!!!! Ha csak ennyi lenne több pályával, már akkor megérné megvenni! -
#8193 Köszi!
Nálam is ugyanez a helyzet, de a hajós részen (amit kértem) leesik 15FPS-re is... Érdekes, pedig a gépünk szinte tök ugyanaz :) fórum címét elküldtem PÜben ;) -
spytime9 #8192 konfigom:az aláírásomban!
minden high 1280x1024
átlag fps 35-40 max: 50 min: a vízen a hajóval egy két részen 28!!!!!
Ja a tengeralattjárón van ahol 100fps :)
Számomra teljesen játszható a game addig amíg 6 ember van a pályán aztán a 7-edik emberke után egyre jobban lagol akad!!!!!!
de ez még csak béta és dx10-ben sokkal jobb lesz a game a rendererések miatt nem mind1,hogy dx9 alap külön külön(1esével) ki számolja a karid pl a fákat vagy a dx10-ben hogy 1 textura egységnek vesz akár 100 fát is és csak 1x számolja ki ,,,
melyik is a hivatalos fórum a crysis-ben ahol a fejlesztök várják is a véleményeket??? -
#8191 Kiváncsi lennék nálatok az FPS értékekre, a következő szituban:
- US csapat, tengeralattjárótól indulva a gépfegyveres motorcsónakkal
- a War Factory felé indulva (szemből nézve a szigetet, a bal oldala felé) a vízre telepített ütegek vonalában
- menet közben jobbra fordulva (nézve a szigetet)
Szal érdekelne a min-max FPS és hogy milyen hardver/beállítással mit produkál :)
Előre is köszi!
UI: miután betölti a pályát vagy kinyiffantál 2x SPACE lenyomása után be lehet "repülni" a pályát! Érdemes megnézni az alagutakat (picit bemegy a hegybe és vége) és a sziget másik oldalát hogy milyen csúnyán van megcsinálva: "szakadék" az egész :) -
#8190 Atya világ milyen király képek grat! -
Mester01 #8189 Kérhetnék olyan képeket amiben jármqvek is vannak? kivül és belül?
köszönöm! -
#8188 Fotózni azt TUDSZ! :D Csatlakozom, állat képek! -
#8187 Állat képek! -
#8186 Par pix...
-
#8185 -
SZULTA #8184 ja és a képek minőségét kicsit rontja a jpg... -
SZULTA #8183 üdv ujra ...előfizettem a fileplanetra és szerencsémre kibrobálhattam a crysis mp betat...röviden új pc -re lexx szükségem mint sztem egész sok embernek is ha akar vele játszani ezek a képekk high beállításba kéxültek 1280x1024 be kb 2fps em volt ami nem egy egetrengetö :D ...(aki-t nem érdekel ne nézze meg...)
kep1
kep2
kep3
kep4
kep5
kep6
kep7
kep8
a véleményem az hogy dx 10 be és very highon hihhetetlenül durva lexx ...csak oda már hihetettlenül durva gép is kell...
üdv:SZULTA -
#8182 Ez rövid és velős válasz volt!
Köszi! -
#8181 Nincs. -
#8180 Hi!
Letöltöttem, feltelepítettem, ezt a crysis_multi_beta_2.exe file-t és a kérdésem, az hogy el lehet-e indítani valahogy a game-et? NEM multizni akarok, csak megnézni a grafikáját és hogy hogy futna.
Van valami megoldás?
Előre is thx! -
#8179 Akkor nézz meg egy 640 vs 320-as tesztet...és utána ne az legyen a magyarázat hogy ,,nade én gondolok a jövőre'' mivel 1év múlva már úgysem lesz meg ez a vga-m...mivel minden évben kell hogy cseréljek sajnos, ezért is nem veszek soha csúcs kártyád mindig az eggyel alattit veszem meg mert jövőre a csúcstól 2x jobbat kapok, olcsóbban! -
#8178 Nah látod ez a magyar gondolkodás... használt = szar...ezért nem megy MO-n a vatera pl mert senkisem kell a "használt szar"...míg ebay-en a külföldiek naponta csinálnak üzleteket itt meg kb 2hónap kell hogy eltudj adni vmit....Egyébként meg mit is lehetne csinálni egy VGA-val? Elmentem az eladóhoz lefutatott egy 3dmark-ot, mutatott 2játékot, hőmérséklet, doboz ,garancia...és kész...azóta is megvan és működik rendesen....Ha van rá garancia akkor meg főleg mindegy hogy hol veszed... -
#8177 Az is várhatód olyan se lesz sűrűn egy darabig! Az is 60 de inkább fölötte lesz :( -
lee56 #8176 vagy talán esetleg 2900pro 50 körül-ért -
#8175 Én használtat soha semmiből ki tudja mit csináltak vele!sose lehet tudni mondani mindent lehet! -
#8174 Én már nem adnék 512 VGA ram alá -
#8173 Használtan már most 52 körül van.És nem muszáj újat venni...én is használtan ,1hetesen vettem 15k-val olcsóbban fél évvel ezelőtt..:) -
#8172 "8800 GTS is 50k körülre csúszhat" Na ez az ami nem fog megtörténni ebben az évben sőt nagyon odébb van ez az ár még!
Legjobb választás most ami csak lehet X1950pro 35 ezerért! -
#8171 Pedig érdemes lenne. Én is azonnal akartam VGA-t venni de rájöttem hogy ha várok még 1 hónapot vagy kettőt maximum lesz pénzem egy kétszer olyan jóra :-P Türelem 8800 GTS-t terem -
Hydroceph #8170 köszi, nem tudok várni:) -
#8169 8600 GTS Az már medium-high szerintem. De ha vársz év végéig (úgyis csak novemberben jelenik meg, ha megjelenik) akkor már egy 8800 GTS is 50k körülre csúszhat illetve megjelenik a 8700 is ami valszeg olcsóbb lesz . -
CUCLI #8168 inkább neszedd. a köv kérdés azlesz ,h nemjó a key éshogy honnan lehet tölteni. szal hagyd a p.csába, jobblesz ez így mindenkinek :D -
Hydroceph #8167 kösze
akk cserélem, mit ajanlanal?:) megfizetheto arba...mondjuk 50k kornyeken -
szapor #8166 akkor most leszedjem érek vele vmit vagy nem szedjem le mer ugyse? -
#8165 Hát az a 8500GT sajnos nagyon gyenge eresztés.Lowon fog menni tuti lehet valamit mediumra is tehetsz majd de inkább tulnyomorészt LOW-ba! -
Hydroceph #8164 jahh lol, csuszott a demo stb? -
#8163 Erre 30 nap múlva kaphatsz választ legközelebb. Futna az biztos, de hogy hogy az más kérdés.