CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy nézem egy picit leadtak a gépigénybõl.

ennek a gtx-es mondatnak örülök^^

WizArts
Utólag is Jobb Új Évet Mindenkinek 😊

enyém is megfog

Sland
Gyáhááá 😛

A masinám megfelel a kritériumoknak. Fõleg ha január végén veszek még egy ugyan ilyen RAM-ot. <#worship><#worship><#worship>

Edit:

Ez tetszik: 😛

"
# A single 7800GTX will run the game quite well on fairly high settings according to Crysis Art Director, Michael Khaimzon.
# Jack Mamais of Crytek said in an exclusive Crysis-Online interview that his X1900XT runs the game very well at reasonably high settings ( still unoptmized )."

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Evogordon
gépigény itt!!!
<#sniffles><#unalmas>

határ a csillagos ég.

http://thenamelessphoto.com/

BUÉK.
Azt szeretném kérdezni hogy milyen er9s videó kártya kell a CRYSIS-hoz??
tudna ebben valaki segiteni???

PyRex
Hmm, megvannak még neked azok a felvételek (TS)?

Átdobhatnád nekem email-en, jókat röhögnék rajta 😊)) PLEASE! 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

FOXX supreme
:XD

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Evogordon
BUÉK.
A DX10 évében vagyunk jee 😄😄D

lac coo
BUÉK !

Számomra az a reális amit én tapasztalok, nem pedig amit hallok 😊)))

De pl. megtaláltam a vinyómon a régi klán TS felvételeket, szarozta ott mindenki , megállás nélkül ! 😊))

De hát mindig is ez volt, mikor ide a forumra került a téma egybõl jó volt mindenkinek 😊))

End.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Buék mindenkinek, remélem jövö ilyenkor, már legalább 4-szer végigtoltuk a Crysis-t.....

By:scom..............Crysis Forever........................2006.........

PyRex
Lacco: az egész SG-n, sõt az egész FC-s társadalomból kizárólag TE sz*rozod ennyire, mindenki más REÁLIS-an mond véleményt.

vezérszuszu
nah akkor én azt választom hogy várok amíg egy kicsivel olcsóbb lesz!

Evogordon
Hát már 120e-ért kapsz 8800gts-t 150e-ért meg 8800gtx-et. Lehet választani 😄

lac coo
Ja.., és persze ez csak személyes vélemény, nem vitát akarok megint, fõleg nem ez ügyben 😉Akár tekinthetitek semmisnek is az elõzõ hsz.-t 😉

lac coo
Tízbõl 8 azt mondja, hogy gagyi volt 😊))Tudom , hogy voltak akiknek semmi baj nem volt vele , de a többségnek igenis szar volt ! Lehet, hogy ennek a töbségnek nem hibátlan a nete ( bár más játékkal semmi bajom nem volt soha ...) , de hát egy játék net-kódjának épp az a feladata, hogy ezeket ki tudja küszöbölni , ehez Te jobban értesz ... Szal mivel 10 FC játékosból 8 azt mondja , hogy rossz a netkód , kitartok ennél az álláspontnál 😉

Nekem is volt idõszak amikor jó volt, csak elég ritkán 😊)))

berlinboy6329
3X annyi kb.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

PyRex
8800gtx, gts tudja a dx10-et egyelõre

B@dsector
nice <#finom>
a dx10-esek meg dragabbak. jóval..

vezérszuszu
HELLO!
Srácok mely kártyák bírják a dx10 -et?
Most szeretnék kártyát újítani 1 hónapon belül!
Nekem most geforce 6600 256MB os van!
Én egy geforce 7600 GT 256 ba gondolkodom, csak egy kicsit drága 44000 HUN FT😄

grebber
Énse értem miért orol mindenki a FC multira amikor én toltam igenis voltak frankó gyors szerverek lag nélkül.

Next PC upgrade: 2022

PyRex
Naaa Lacco nem kéne ezt mondani. Az hogy nálad milyen votl a neted miatt az egy dolog, meg a másik: hogy sok száz embernek nagyon is jó volt. Jó igaz: valóban jöhettek volna gyorsabban a javítások, de azért nem kell túlzásokba esni.

Evogordon
Jó neked hogy már most támogatja a kártyád a dx10-et 😊
De mikor kijön az R600 én is beszerzek 1-et 😊

Ba....meg ez iszonyat jó lesz.....<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Evogordon
3 új kép:
1.
2.
3.

Elég jól néz ki a havas táj 😊

lac coo
Farcry-ban is csillogott a lencse... Ez az egy esély volt a sniperkkel szembeni túlélésre...

amúgy majd meglássuk.... A Farcry multiját is képtelenek voltak javítani , laggolós szar volt, a videok alapján ez ugyanolyan lesz ...Szal vannak fenntartásaim .

berlinboy6329
Igen,lehetne megoldás ez is,de mivan ha mondjuk,ott sompolyog vmelyik bokorban,és mondjuk te lõtávolon belül vagy és õ is,és mondjuk ránézel egy pillanatra,akkor még lehetne idõd a csillanás után,hogy elugorj a lövés elõl.Ha nem lenne csillanás,akkor neked szevasz,max a csapapttársaid tudják meg honnan lõtt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
Far Cry multiba ha jól emlékszem a sniperest egy kis halovány kör jelezte a minimapon amint leadott egy lövést de hamar el is tünt.

Serpa
ha nem tom majd hónapokig lerakni a MPt, sztem én is megveszem.
de sztem ez a játék az SPvel fog ütni.

"lencsecsillanást"

ez pont nem kellene bele, amilyen spéci távcsöveket gyártanak manapság.
más megoldás kellene a sniper-azonosításra.

grebber
Ami tetszik azzal igen pl Far Cry-al régen sokat toltam meg a FEAR-el többi game valahogy nem érdekel.
Stalker meg a Crysis megintcsak megvenni érdemesnek tünik.

Serpa
szoktál multizni?

grebber
Azt is csak a multi miatt fogom megvenni.

Evogordon
Hát én nem venném meg a stalkert :S A grafikája egyre avúltabb és mégis 7900gt az ajánlott gépigény meg 2 giga ram.

grebber
Hát ha a gépigény türhetõ lesz akkor megvesszük ezt is a STALKER mellett.

dr Kotász
Hmm... hát ha igaz, király lesz.
berlinboy6329
Jól ám.Csak arra vagyok kíváncsi,milyen fegyverek lesznek,mert az eddig kiadott videókban az alafegyver volt legtöbbször,néha meg amit elvettünk az ellebféltõl.De mivel lesz Sniper is,több fegyvernek kell lennie,szóval van valami infó a fegyverkrõl?

Evogordon
Jól hangzik. Ezért érdemes lessz megvenni a játékot.

berlinboy6329
Crysis Multiplayer: Singularity Cannon

Jack Mamais, a Crysis fõdizájnere elhintett pár morzsát a multiplayer módról, ami úgy kezdõdik, hogy mindkét csapat a barrakjában spawnol. Itt a vásárló menü azonnal elérhetõ, amibõl fegyvereket és felszerelést választunk. Minden cucc presztízspontba kerül. Ezeket a harctéren elért kisebb-nagyobb tetteinkhez mérten kapjuk: ellenfél kilövése, jármû megjavítása, erõmû elfoglalása presztízspontokat hullajt pénztárcánkba. Felszerelkezés után a gép feladatot ad, ami lehet hajógyár vagy tankgyár elfoglalása: irányítótermet kell átvenni és tartani egy ideig az ellenséges ostrom alatt. A taktikai objektum feletti ellenõrzés megszerzése után átvesszük a gyár irányítását és jármûveket készíthetünk.

A gyõzelmi feltételeket a szervergazda határozza meg, melyek lehetnek idõ, pontszám és megsemmisítés. Nagyobb épületeket csak két fegyver tudja a földdel egyenlõvé tenni: a taktikai nukleáris töltet meg az idegen kedvence, a Singularity Cannon. Utóbbi darabjait a pályán elszórt ufó-roncsokból szedjük össze. A fenti Power Struggle módok mellett instant team action módba is beugorhatunk és minden technológia azonnal rendelkezésre áll. Ekkor a host beállíthatja például, hogy ne legyenek jármûvek a pályán. Szakaszhentelést favorizálnak a fejlesztõk, óra számolja le az idõt és kényszeríti a tagokat, hogy egy helyen respawnoljanak. Magasban szálló helikopterekrõl és lebegõ repülõgépekrõl leugorhatunk. Ejtõernyõ ajánlott a túléléshez..

Mozgó jármûvekrõl azonban biztonságosan ki lehet ugrani. Mesterlövészek azonosítására terveznek valamiféle lencsecsillanást, ami azonnal vagy lövést követõen megmutatja a õket a minitérképen. A mostanában nagy divat ugrándozásos lövöldözést meg szeretnék szüntetni a fejlesztõk, ám semmi bajuk sincs a campelõ sznájperekkel. Bajtársainkra irányított fegyverek nem tüzelnek, így kimarad a friendly fire. Ennek kikerülésére gránáttal ügyeskedõk vagy dzsipes ámokfutók azonnal szörnyhalált halnak, mivel a nanosuit rögtön beindítja az önmegsemmisítõ funkciót a barát kinyírását követõen. Veszélyes helyekre bekolbászolhatunk és ekkor az AI figyelmeztet, hogy ugyan lépjünk már arrébb a leszállópályáról, mert mindjárt kilapít egy repülõgép. Szórakoztató a vásárolható zárnyitó szerkezet, amivel ellophatjuk az ellenséges csapat tankját..

Repülõ egységek:
Van egy észak-koreai helikopter és egy amerikai VTOL. Kétüléses mindkettõ. A pilóta rakétázhat és hentelhet az elülsõ fegyvereket, míg a tüzér kezeli hátsó, .50 kaliberes gépágyút. Csapatszállításra használhatóak. Jármûveket azonban csak a singleplayerben cipelhet néhány VTOL. Utazás során a katonák üléseikhez lesznek ragasztva, tehát akciózni nagy valószínûséggel ekkor nem lehet.

Multiban ugyan nem lesz még az elején, de Jack említette a tornádókat, melyek kisebb tárgyakat kapnak fel és hajítanak messze nagy sebességgel. Földrengések földcsuszamlásokat okoznak, melyek átalakítják a pályát, hatalmas akadályokat hozva létre és ezeket meg kell kerülnünk. Grafikai fícsõrök megjelenítését mi határozzuk meg, így a motionblur például teljesen kikapcsolható.

Forrás:Hardwired

nem is olyan nagy a gépigénye!😄

grebber
Hát jaja, meg addigra tuti lesz ati/nvidia középkategorás dx10-es kari.

nekem ez jo hír, legalább készlesz addigra a gépem D:

grebber
Késnek a DX10-es játékok

<2006. december 25. @ 11:07 - Chesario>
Ugyan már jócskán benne vagyunk az ünnepekben, ám a hírek továbbra is szállingóznak, ám most olyan híreket közölt a The Inquirer, aminek szerintem senki sem örül majd.

Elsõként sajnos biztossá vált, hogy a Microsoft Flight Simulator X játékának DirectX 10-es update változata fog késni egy keveset. Pontos megjelenéssel nem szolgáltak, ám 2007 elsõ negyedévére várják az érkezését. A második áldozat a Crysis, ami pedig 2007 áprilisánál elõbb biztos nem fog befutni, de elképzelhetõ, hogy a Crytek tovább csúszik majd a fejlesztéssel.

info: Gamestar

Incysis.com-on egy egy rövidke Lighting trailer ha valakit érdekel!

Mondjuk nem bántam volna!!!!Ha tényleg december!!!<#wilting><#wilting>

Malakai
Pontosabban külföldi oldalak közül elég sok a TBA 2006-ot úgy írja ki, hogy December 2006, valszeg innen jött és ja, az elsõ dátum a TBA 2006.
(TBA = To Be Announced, vagyis még nincs lefixálva.)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
Szerintem onnan hogy még nagyon nagyon régen ez volt kb az elsõ megjelenési idõpont 2006 december.

Honnan vették ezek ezt???Szerintem elirás!!!