CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kijött 2 videó az incrysison a tegnapi CES-rõl,csak kib... lassan jön nekem.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Next PC upgrade: 2022
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De biztos nem a legutóbbi 2 évé... (legalábbis az AMD-s része)
MSI nekem sem szimpi, és a KN9 SLI lapjuk hiresen rosz is, bár még sose volt semmilyen MSI-m.
MAXTOR-ban is egyetértünk (de ez is jobban érvényes a múltra, jópár éve voltak hires gondok a maxtor vinyókkal), és a maxtor sem rosz minden esetben, a 200G-s diamond max 10esm kiválóan müködik, igaz mondjuk már nem vennék maxtort legközelebb, mivel seagate megvette és most már az alsó-közép kategóriás vinyókat adják ki maxtor néven elvileg.
CODEGEN vegyes mivel a régi gépemben még mindig müködik, de azért rizikós lehet (nem vennék uj gépbe már), igaz eddig 2 codegen tápom is volt hosszu ideig, és szerencsémre egyikkel sem volt gond.
SMC meg no comment 😊
Intel Inside - Idiot Outside
ikszDé 😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nos azért nem érte le egyik játék sem a 100%os procihasználatot mert csak az egyik magot használják, ezért a windows a processes-nél csak max 50%ot fog írni. Próbáld meg a Gothic 3-at, asszem az már multicore-os, ahogy a crysis is az lesz.
Intel :Mennyi 1+1?
Amd azonnal mondja a választ
AMD :3
Intel: Hát sajnálom de ez rossz válasz.
AMD: De gyors volt!
:XD
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
http://thenamelessphoto.com/
Forca Barca
msi lapom is volt. azis jó
maxtor kuka
kodegány kuka
smc azmeg vegyes :o)
http://thenamelessphoto.com/
Forca Barca
ram kéne alá..😄 azt mindenképpen akarok,csak nem tudom még 1 ilyent vagy 800mhz?mármint 2*512/800
Forca Barca
Azért igy is szép tuningot csináltál pedig, mire nem elég neked ez, most komolyan?
Térjünk vissza a crysishez, végülis nem proci totyik. 😊
igaz még várok vele mert akkor ramot is kell vennem.
és nem (anyuci/apuci pénze)
igazabol az idegesít ebben a CPU-ban hogy 240-es fsb felett kihasal:S,holott 280 fsb-t is menni kéne neki
nah de térjünk vissza crysis-hez
Forca Barca
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
csak azt irtam h elveri az e6300 és ha már vennék akkor nem 35k-ért egy szar .3800+. hanem 40k-ért .e6300. ami egy pár évig elég lehet.. de hamar el lehet felejteni ezeket, majd ha kijön az intel 4magos cpu.. AMD véged!!44
És azt azért csnem gondolod, hogy egy 3800+/4000+x2 drágább lenne bármelyik core2-nál...