CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Hát nem teljesen fotó.Az leet volna de aztán elvetették ezt az 5letet a fejlesztõk.Talán a köv motor majd olyan lesz.Azon gondolkoztam,h ez után a gém után el kellene rugaszkodni a dzsungeltõl,és vmi mást csinálni,megmutatni h ott is tudnakalkotni Crytekék.

Kijött 2 videó az incrysison a tegnapi CES-rõl,csak kib... lassan jön nekem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ez a kép nagyon szép olyan mint egy FOTÓ:

nyáron remélem már tolhatom<#circling>

grebber
Most azt nemvágom hogy az egyik képen a háztetõn az a fasza ruci mindig rajtunklesz vagy csak néha vagy hogylesz?

Next PC upgrade: 2022

PyRex
HAha ez nagyon jó vicc, de ha nem tudnád, az eredet ivicc pontosan fordítva szólt, ráadásul még a pentium 1-es idõkbõl származott, amikor is az intel egyes pentium procikba hibás volt az fpu. amd-nél ilyen nem volt...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Bence94
helo vannak új képek és elég ütõsek katt

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

red bull
Lol 😄 de nem fog 😄 LOLOLOLOL

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Scottt
Yaj ha ez menne a gépemen 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

"Egyébként ez 2 éves szervíz tapasztalat."

De biztos nem a legutóbbi 2 évé... (legalábbis az AMD-s része)

MSI nekem sem szimpi, és a KN9 SLI lapjuk hiresen rosz is, bár még sose volt semmilyen MSI-m.

MAXTOR-ban is egyetértünk (de ez is jobban érvényes a múltra, jópár éve voltak hires gondok a maxtor vinyókkal), és a maxtor sem rosz minden esetben, a 200G-s diamond max 10esm kiválóan müködik, igaz mondjuk már nem vennék maxtort legközelebb, mivel seagate megvette és most már az alsó-közép kategóriás vinyókat adják ki maxtor néven elvileg.

CODEGEN vegyes mivel a régi gépemben még mindig müködik, de azért rizikós lehet (nem vennék uj gépbe már), igaz eddig 2 codegen tápom is volt hosszu ideig, és szerencsémre egyikkel sem volt gond.

SMC meg no comment 😊

Aranyos, akkor mondok én is egyet, még a Pentium 4-es idõkbõl

Intel Inside - Idiot Outside

ikszDé 😊

Pedig a winfosban a 2 magot külön mutatja, mondjuk az lehet, hogy ilyen gamék mint a cod2 nem használják rendesen a 2-t, sõt biztos.

buldozer99
jaja én is azt figyeltem...

Forca Barca

Magnum PI
Miért mozog olyan gyorsan a gyerek keze a videón? Mintha fel lene gyorsítva

jujj plazmatv-n fogom nyomni (Y)

max full után..

dante3
Hát igen,de egyre sûrûbben jönnek a videók,remélem hamarosan legalább egy demót is kapunk!<#gun>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

buldozer99
Király...csak rövid,lehetne hosszabb😄

Forca Barca

Tigristank
Nem semmi. Kár, hogy ilyen rövid. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

buldozer99
xD<#idiota>

Forca Barca

Magnum PI
Nem olvastam el minden hozzászólást ezért nem tudom hogy válaszoltak-e már erre.

Nos azért nem érte le egyik játék sem a 100%os procihasználatot mert csak az egyik magot használják, ezért a windows a processes-nél csak max 50%ot fog írni. Próbáld meg a Gothic 3-at, asszem az már multicore-os, ahogy a crysis is az lesz.

FOXX supreme
Intel és AMD beszélget
Intel :Mennyi 1+1?
Amd azonnal mondja a választ
AMD :3
Intel: Hát sajnálom de ez rossz válasz.
AMD: De gyors volt!

:XD

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

grebber
Magyarítani remélem azért lehet majd 😄

Next PC upgrade: 2022

nem.

http://thenamelessphoto.com/

Evogordon
Hát nemhiszem 😄 Jó lenne azlért 😊

Senkkik
és mivan a 4 magos amd-vel? <#miaz>

Legalább magyarul jelenik meg, mert az EA fogja kiadni😛

Az MSI lapodba meghúztad az AMD-t?

buldozer99
nekem is mindenki az mondja hogy cseréljem le,mert hogy jön a 4 magos intel azt amd-nek vége... még várok😄

Forca Barca

amd azjó
msi lapom is volt. azis jó
maxtor kuka
kodegány kuka
smc azmeg vegyes :o)

http://thenamelessphoto.com/

Ezt meg mindenkinek.Kizárólag magán vélemény.Amit nem szabad venni: AMD,MSI,Maxtor,Codegen,SMC.A proci az csak nézõpont kérdése.Egy biztos nagy tuningot ne várjon senki tölle.tisztelet persze a kivételnek.Egyébként ez 2 éves szervíz tapasztalat.

Szerintem meg cseréld le azt a szart.😊Most még jó áron ki tudsz szálni az AMD-bõl lehet hogy egy két hónap és szart se fog érni.szerintem 😛

buldozer99
azt lenne jó megtudnom hogy minek a procinak van itt vége vagy a lap nem birja már,mert felrakom 1,35V-ra és akkor sem megy 2400mhz nél tovább

Forca Barca

Evogordon
Én egyenlõre veszek egy amd x2 4400+-ot mert most nincs pénzem alaplap és memória cserére és ez is bõven elég lessz a crysis-hoz.

buldozer99
jó igazad van... elég midenre<#hawaii>
ram kéne alá..😄 azt mindenképpen akarok,csak nem tudom még 1 ilyent vagy 800mhz?mármint 2*512/800

Forca Barca

Még ha valaki régi rencerét cserélné le core2-ra az még érthetõ, de egy viszonylag uj jó amd-s procit mi értelme cserélni, ráadásul alaplpostul + talán még memóriástul is?

Bocsi akkor az anyuci apuci, meg a majdnem le-hülyézésre.

Azért igy is szép tuningot csináltál pedig, mire nem elég neked ez, most komolyan?

Térjünk vissza a crysishez, végülis nem proci totyik. 😊

buldozer99
nem csak játszok hanem konvertálok,vágok stb...
igaz még várok vele mert akkor ramot is kell vennem.
és nem (anyuci/apuci pénze)
igazabol az idegesít ebben a CPU-ban hogy 240-es fsb felett kihasal:S,holott 280 fsb-t is menni kéne neki
nah de térjünk vissza crysis-hez

Forca Barca

SZilaJMaGGoT
Nekem ha most lenne 2 magos amd-m nem cserélném le, de mivel hogy csak február-március körül veszek új pc-t, ezért megnézem az ár/érték arányt... Aki azt mondja, hogy a c2d jobb, azok se azt mondták, hogy akkor most mindenki cserélje le az amd-jét...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Már ne haragudj, de te vagy a legjobb példa most erre a hülyeségre, hacsak nem fogsz majd éjjelnappal vidot konvertálni meg tömöritgetni, rohadtul nem fogsz majd különbséget látni core2 és a64 x2 közt... <#rolleyes>, de tudodmit, a te pénzed bánja (esetleg anyuci/apuci pénze inkább), ha neked core2 kell, vegyél azt...

Sland
Nem csak õ, én is 😉

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

buldozer99
nem azért igazábol nem jön be az AMD:S:S
meg csak 2,4ghz megy hát huzon a ....

Forca Barca

Ne mondd má, hogy az X2-esed lecseréled E6300-ra, mert Vegas azt mondta, hogy jobb...

Te nem érted, épp azt írtam, hogy még mindig olcsóbban jösz ki ha amd-t veszel, és az a szar 3800 is bõven elég, sõt sok is lesz még pár évig, de ha elvakult intel párti vagy, vagy megrögzött csakisalegjobbatveszem idiota, akkor sose fogod megérteni, errõl ennyit, én befejeztem...

buldozer99
pontosan...
én is most tervezek e6300<#idiota>

Forca Barca

nem érted... itt nem csak a gyorsaságról van szó, hanem az árról is..

mondta valaki?
csak azt irtam h elveri az e6300 és ha már vennék akkor nem 35k-ért egy szar .3800+. hanem 40k-ért .e6300. ami egy pár évig elég lehet.. de hamar el lehet felejteni ezeket, majd ha kijön az intel 4magos cpu.. AMD véged!!44

Nem az a lényeg, hogy meik a gyorsabb (nyilván a core2), hanem hogy ezt nem fogod észrevenni játékon belül. De te tudod miért is veszel gépet...

És miért is kéne 5000+ ot venni (vagy a méggyorsabb conroe magos intelt!), amikor a 3800+ x2 -s procimon sem haladta még meg egyik játék (és a hülye hsz-eknek elébemenve nem passziánszal és tetrisszel próbáltam, hanem cod2, fear, oblivion stb stb stb...) sem az 50%os procihasználatot? <#confused>

És azt azért csnem gondolod, hogy egy 3800+/4000+x2 drágább lenne bármelyik core2-nál...

Senkkik
40k-t aztaaa