CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy biztos lehet külsõ nézet is, mert elég sok screenshoton van.
http://thenamelessphoto.com/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerintem ez az egész kép hihetetlen, hogy így néz ki. Ez PS-os vagy nem tudom, de videón sincs ilyen szép. Ez olyan mint egy fénykép.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
úgy emléxem, h 4féle "képessége" lesz a rucinak.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ui.: geforce 2 szerintem DX7-es. 😊
Jöhetne már valami demo is<#vigyor1>#vigyor1>
Forca Barca
LINK
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Kicsit színesítem az topicot!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
az tényleg igencsak beszteszt kép. már látom magamelött ,h kínai katonákkal bontom majd a rozoga faviskókat <#eplus2>#eplus2>
http://thenamelessphoto.com/
Itt is van ni.
Itt meg 4K X 3K-s méretben.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Next PC upgrade: 2022
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Tetszett amikor a kis benzineskannát meglövi a kocsin elkezd kifolyni a benzin ahogy folyik ugy egybõl elkezd égni majd robban kurvajó.
Next PC upgrade: 2022
@