CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Hát mivel az ajánlott gépigényhez pont egy 7600gt-t írtak lehet hogy elbírja...

Az király hogy lesz külsõ nézet is,már csak az a kérdés bírja-e a 7600GTi-m amit tegnap vettem.

Evogordon
Miért van errõl a pályáról annyi videó? ez valami teszt pálya vagy mi?

Jobb az FPS nézet, jobban bele tudod magad élni a szituba. 😊

Milyen legyen egy FPS-ben? TPS, hogy mire rájössz mi merre 6x lelõjjenek? 😊
Amúgy biztos lehet külsõ nézet is, mert elég sok screenshoton van.

Csak fps nézet lesz majd benne?

ez annyira gáz. két egyforma fûszál. ígymás nemis kell a játék :@

http://thenamelessphoto.com/

De ha jobban megnézitek két egyforma pálma is helyet kapott!😄 Ilyen szart😄😄 (leghátul és a viskó feletti)... Ismeritek, szinte már közhely: Az élet kurva szar játék, de a grafikája minden lehajaz. Vagy nem is így van?

Hõkövetõ rakétát még nem találták fel, de nanosuit már van 😊)

Malakai
Engem inkább arra emlékeztet, hogy kiszedtek onnan egy logót, feliratot, volt már ilyen fû ismétlõdés jobb alsó sarokban máskor is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kirol
Hát az a csávó is úgy ki van dolgozva grafikailag, hogy még.

reaper4
azért túlzásokba ne essünk. tény ,h szép , de nem 1 fénykép...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Tigristank
Azért attól még messze van. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Evogordon
Videón is ilyen szép... Nézd meg újból 😄

kirol
Meg kit érdekel, hogy vab 2 egyforma fûszál.
Szerintem ez az egész kép hihetetlen, hogy így néz ki. Ez PS-os vagy nem tudom, de videón sincs ilyen szép. Ez olyan mint egy fénykép.

kirol
Miért nem látjuk magunkat? A Far Cry-ban is lehetett nézetet váltani.

SZilaJMaGGoT
Nem semmi...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Evogordon
Nem azóta van újjabb csak lessed a gametrailers-t 😊

Evogordon
Hát az a kép bevan vágva azért mert magunkat ugyebár nem látjuk és nem bírták jobban megcsinálni..

Az a #4-dik cry video ami kb 7másodperces? 😊

berlinboy6329

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

jaws30
Crysis oldalon ,hogyan kell letölteni a File Type:MPEG videokat!!!

Evogordon
A gametrailers.com-on megint van egy új videó.

Serpa
vmelyik tavalyi E3as vidben elmondják a nanosuit jellemzõit.
úgy emléxem, h 4féle "képessége" lesz a rucinak.

Malakai
Multi videókon eddig csak speed, meg strength boostot láttunk, persze ez nem zárja ki, hogy más is lesz. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

berlinboy6329
Neeeem pattognak azok.Ha jól emléxem,mondták,hogy tesznek ellene vmit.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Tetszik ez a nanosuit dolog, csak félek multiba mindenki pattog majd jobbra balra speed maxon, és minden irányból kapod majd a lövéseket, bunnyeffekt rulez 😄

Evogordon
Hát na mit tudsz velük csinálni? 😄😄

Akkor a dx7-et updatelem fel XD

😊

dr Kotász
Hmm... te legalább kérezni tudsz <#vigyor3>
Ability
FarCry topicban meg olyat kérdez egy gyerek, hogy angol FarCry-ra rámegy-e az az új mod. Hát nem basszus, olyan jól megy a magyar piac, hogy csak a magyar verzióra megy fel. Komolyan, nem kell érteni hozzá, csak gondolkozni. Van olyan is, hogy már a kérdést sem értem. Van, aki a training pályán akar lelõni egy embert, majd beállítja, hogy játékhiba miatt nem lehet. Komolyan kezdek félni, egyre többen vannak. Még írni se tudnak, nemhogy kérezni. 😄

ui.: geforce 2 szerintem DX7-es. 😊
buldozer99
Tényleg egyre gyorsabban önnek a videok😄
Jöhetne már valami demo is<#vigyor1>

Forca Barca

Evogordon
két új videó!!!
LINK

Evogordon
Ja én is veszek egy dx8-at geforce 2.õt és majd rárakom a dx10 <#wilting><#lama>

istenem

dante3
Nanoruha van rajt és ettõl vannak különleges képességei!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Abban az új gameplay videóban rohadt nagyot tudott ugrani meg gyorsan futni,ez valami szuperkatona?

Az nvidia 7800GTX-re is lehet Directx 10-t rakni,nem csak az nextgen videókártyákra?Ja és csak fps nézet lesz benne?

dante3

Kicsit színesítem az topicot!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

berlinboy6329
Na ja,megspórolod a bontás költségeit.

"A nanosuitosúgybeverekazellennekhogy átütiaházoldalát kép a beszteszt!"
az tényleg igencsak beszteszt kép. már látom magamelött ,h kínai katonákkal bontom majd a rozoga faviskókat <#eplus2>

http://thenamelessphoto.com/

berlinboy6329
3 kép a Crysisból a HW-n(A nanosuitosúgybeverekazellennekhogy átütiaházoldalát kép a beszteszt!)

Itt is van ni.

Itt meg 4K X 3K-s méretben.

SZilaJMaGGoT
Egy felturbózott id motorral biztos nem ütne... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Kandurex
Végül is egynek elmegy, mint story.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
"Történetünk a nem túl távoli jövõben játszódik, mikor is kiélezõdik az ellentét a kommunista rezsim Észak-Koreája, és a kapitalizmus és szabadság öntitulált védõszentje, (nem, nem Geroge Bush, de langyos!) az USA között. A dolgot még tetézi, hogy a diktatórikus atomhatalom területére egy furcsa aszteroida csapódik. A dolog eleinte csak a tudósok fantáziáját izgatja, ám amikor bejelentik, hogy egy különös dolog lapul a szikladarab belsejében, a katonai vezetõk is felkapják a fejüket, és egy egész sereggel védelmi vonalat húznak a szigetek köré. Ez persze nem tetszik az amcsiknak, akik a helyszínre küldik speciális alakulatukat, hogy szaglássza ki, mi is folyik a messzi északon.Fõszereplõnk, a néma és arctalan Jake Dunn maroknyi hû emberével nekivág a dzsungelnek, hogy kifüstöljön onnét minden csúnya észak-koreait, akit csak fellel, és hogy hamarosan rájöjjön, a meteorban nem igazán barátságos szándékú valakik csak a megfelelõ alkalomra várnak…"

Next PC upgrade: 2022

Evogordon
Én úgy tudtam hogy elõször mindenki mindenki ellen lesz aztán összefognak és szétlövik az alienek seggét <#gun><#alien>

Scottt
Ácsi asszem vmit vhol elirtak: mert a faq az azt irja h korea meg az usa eggyütt harcol az ufók ellen akkor az 1ik screenen miért az van h a koreai autóból koreiak lõnek a fekete cuccos manusra aki sztem mi lesznük

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

PyRex
elvileg állandóan.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

grebber
Na lejött az egyik új videó fasza nagyon.

Tetszett amikor a kis benzineskannát meglövi a kocsin elkezd kifolyni a benzin ahogy folyik ugy egybõl elkezd égni majd robban kurvajó.

Next PC upgrade: 2022

armageddon666
A dzsungel a leg interaktívabb terület a növényzet miatt szerintem szal ha villogni akarnak akkor csinálnak még ilyen dzsungeleseket.

@

Evogordon
Nagyon szép <#eljen>