CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Hát nem semmi ez a videó.

kirol
Amúgy márciusban pont olyan alaplapot, CPU-t, Ram-ot veszek, mint a tiéd.

Durva nagyok a cuccod?

kirol
Na akkor priviben írd már meg mit mennyiért vettél mennyi garival.
Mert én is néztem ott is, de az olyan simlis dolognak tûnik, én meg olcsóbban meg tudom venni boltban, mint a PH-n.
Csak keresgetni kell, sokan meg azt hiszik, hogy a PH a kánaán, közben meg nem. <#vigyor>

dante3
Teljes konfig csere volt nálam pár hónapja és mivel nem boltban vásároltam,megspóroltam több ,mint 40 ezer forintot!Aminek egy részét jobb videókarira fordítottam,mint az eredeti elképzelésem volt!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Prohardveren van pár ember,ott vettem én is a ramot,meg mindent, és megkaptam a garilevelet is hozzá 5 évre szól!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kirol
Akkor ugyan honnan vegyek. Nekem kell a cuccra a max gyári gari (pl. Corsair 5 év), meg olcsóság is kell.

dante3
Nem érdemes boltban vásárolni,nem is tudom mikor léptem át utoljára pc kereskedés küszöbjét!

kirol
Na hát márciusig csak lemennek az árak és akkor már lehet mindenkinek jobb gépe lesz, mire kijön.

dante3
Hát konkrét nincs, azt írták 2007 második negyedév!

kirol
Mi is a legutóbbi megjelenési dátum?

dante3
Hát ha ki akarod kerülni a lehetséges szaggatásokat,akkor biztos!

viszont nekem meg 1giga ram kell ugyerzem ://

dante3
Pontosan,én i erre értettem,hogy megéri inkább c2d procit venni,mint egy akrmilyen amd-t! Sztem.

e6300 veri az x2 5000+.... és azért nem mind1 h 40k vagy 80k..

nm, elég idegesitõ kezd már lenni ez a mindenáron core2 hype...

Evogordon
hmm kössz a tippet 😊 Hát igen drágák mostanában a ramok szal tényleg várok még vele..

...éri a fenéket, kiadsz érte 50ezret + alaplap, + mivel 2gb ddr1-e van még memóriát is vehet, 120-150e alatt nem fogja megúszni, és örülhet ha el tudja adni régi gépét...

Arról már nem is beszélve, hogy a gyorsabb core2 procitól nemnagyon fog felmenni az fps-ed, legalábbis sokkal kevésbé mintha videokártyát cserélnél.

Evogordon : szerintem, 1részt várd meg, hogy fog futni mostani gépeden.
Aztán ha jól fut (amire minden esélyed megvan) a gép fejlesztéssel majd ráérsz foglakozni ha AM3 megérkezik, akkor rögtön cserélhetsz ddr3 ramokra, és megspórolod a ddr2-eseket.

dante3
Cseréld le Allin1 codecs-re!

armageddon666
Nekem rózsaszín az egész videó :C KLcodec.

@

windows 2000 nem támogatja?

dante3
Hát nekem a bsplayer meg sem tudja nyitni!

dante3
nálam a quicktime talán kétszer egy pillanatra megakad! Majd megnézem bs-el is!<#eplus2>

berlinboy6329
Érdekes,nekem 9600 atlantis van 256 MB DDR-rel meg 1 szimpla AMD 2400-es proci,és a BSPlayernek meg se kottyan.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

dante3
Akinek nem támogatja a videókártyája a HDCP-t annál szaggathat a movie,ezt olvstam én is!

Senkkik
azért szaggatott mert hd videó és nem biztos hogy a videó kártyád ezt teljesen támogatja. (vagy valami ilyesmi.. én is úgy hallottam)

dante3
jól teljesít,70-ért árulják prohardveren

Evogordon
Juh megse merem kérdezni hogy hogy teljesít meg hogy menyibe volt neked az e6600-os 😄

dante3
megéri

Evogordon
Igen ezt nekem sokna mondták szal lehet hogy veszek én is egy e6300-asat...

Evogordon
Ez a kép se semmi 😊
kép

Sland
A legerõsebb X2 gyengébb mint a leggyengébb Core2. ÉS az X2 sokkal drágább...
Sztem Core2-t vegyél!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Evogordon
Hát amit a crysis oldalán írtak gondolom nem kamu és most azért késik egy kics9it a crysis mert optimalizálják hogy gyenge gépeken is mennyen... Én annyira nem félek a gépigénytõl addigra beszerzek egy x2-es procit és ha médium-high-on játszhatok majd vele akkor azon fogok.

Attila8805
Az lehet hogy veri a gears of wart de milyen gépen fog majd rendesen futni?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

buldozer99
Igen karaj ez a videó<#merges2>

Forca Barca

Evogordon
Azttaaa kicsit oda b*sz ez a videó <#merges2>
Sz*rrá veri majd a gears of war-t....

dante3
A videóban sem volt mindíg szaggatás mentes,egy kicsit félek ettõl!

grebber
Na megnéztem én is nemsemmi tulajdonságokkal ruház minket fel az a ruha.

(gondolok itt arra a nagy ugrásokra,a gyorsításra, meghát amikor fegyverrel odabaszott embernek nemkicsit repült el 😄 )

Jó lesz ez én tudom 😄

Next PC upgrade: 2022

dante3
Nem ez annál sokkal jobb!itt is fent van,érdemes megnézni!

grebber
Ez a video vajon a tegnap belinklet lehet?

Next PC upgrade: 2022

berlinboy6329
Teljesítmény a köbön!!! 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

kirol
Ja. 😊
Nekem még az se lesz.

Viszont fel tudom majd installálni. Azért már ez is teljesítmény! <#vigyor5>

jaja 1024x768-ban meglesz min. graffon a 20 fps tehát 800x600 on éépp hogy nem akad majd közép graffon.......

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

bejaccast végignézem az elég is

kirol
Ha 20 nem is, de a 10 meglesz 800*600-ban.

jah, remélem ezzel lesz 20fps D😄:d

Evogordon
7950gt-t vettél vazze? <#vigyor2>

dejóleszmá vazzge mikor én is igy tolom full grafon D:AD:ASD:a

Evogordon
Videjó

Na ja ez legalább az sm2.0-ás karikon is fog menni. Most ezmiatt hogy a splinter 4 sm3.0-ás karikon mehetett gondolom nagy veszteség volt hiszen sokan nem vehették meg ezmiatt.

Én is ezen gondolkoztam. Ha csak teljesítményben gondolkoztak és nem számsorrendben, akkor mennie kell x700-on is. Fõleg mert SM2.0 kártya kell neki, szóval... (Nem úgy, mint a Splinter Cell 4, ahol elvileg egy X800XT ugye jobb, mint az X1300, de míg utóbbi az elsõ SM3-as ATi kártya, addig az X800XT teljesítménye ellenére sem képes futtatni a játékot, mert csak SM2-es.)
De azért én megnézném a Crysist X1300-on. A minimum általában azt jelenti: 640x480, LOW. Ez a felbontás még CRT-n sem ad élvezhetõ gépet, TFT-n pláne nem.

radeon x1300 na nee de az x1300 egy gyengus all in wonder kiadás aminál az x700pro is jobb és akkor az x700 asomon nem futna el minimumon????

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"