CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Jah sztem átb@szás, de remélem, hogy nem az...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

berlinboy6329
Mehnéztem a 2 képet.Lehet,hogy az 1. videó,mert látni a lejátszót,de a másodikon nem.Mondtad,h lehet full screenbe is nézni.Ez igaz.De a csávónak akkor miért van a keze a billentyûn?Az 1. képen nincs ott.Vagy csak azért van ott,h azt higgyük épp játszik?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

SZilaJMaGGoT
Na ez az... Hidd el én is azt kívánom, hogy ne legyen kamu, de nem is akarom beleélni magam...

berlinboy6329
Dehogy nem. :S

Akkor meg kiadhatnák,hadd nézzük meg.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

SZilaJMaGGoT
Nem lehet a videókat full screenbe lesni?? 😊

berlinboy6329
Az lehet,hogy az 1.-n látszik,de a másodikon?

OFF:Nem tud vki olyan lcd/tft moncsi,ami tudja a 2K felettei felbontást(A 2048Xakárhanyasat)

SZilaJMaGGoT
Amúgyis sokak szerint kamu... Mivel képekkel is alávolt támasztva, az elsõ képen látszik a media player 11... szal videó... Bár én nemtom.. Én is azt mondom, hogy hiszem ha látom...

VRSDM
ezt írták azt írták 😄 sok ilyen láttam-hallottam-olvastam már
majd ha kezem között lesz, akkor meglátom milyen

u dont have to listen anybody else but me

Evogordon
Tényleg jól megy és még pedig azt írják hogy az optimalizálatlan pre-alpha verzión tesztelték.

berlinboy6329
Ha 2048-on 60-al megy akkor nem hanyagolják el az optimalizálást.Jó gém lesz ez.Grafika terén biztos.Még az Interstellar Marines-ra vagyok kíváncsi,mit tud majd graf terén az UE3-mal.Alig van róla hír is.

Evogordon
Volt már 😊
Ebként lesz ilyen energia cucc a ruhában ami ha lemerûl újra kell töltõdnie szal nem futhatunk mindig full speed-el meg nem ugrálhatunk majd állandóan

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Rage47
miért, az tök jó😄
remélem lesz vmi töltötségi szint vagy valami a ruhában és nem lehet vele folyamatosan ugrálni meg szupergyorsan menni 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

VRSDM
tééényleg? nemondmár 😄<#vigyor2>

Tigristank
Gondoltam, hogy úgy értetted, ez csak egy poén volt, ha nem vetted volna észre...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

VRSDM
carmack bácsi azt is mondta 2000-ben hogy 2008-ra nemlesz vidkártya, ugyanis a cpu, bõven ellátja majd annak a feladatát, is 😄
hát egyelõre inkább minden szarral bõvítsd a géped, nem az hogy kevesebb mindent tegyél bele :S

/igaz nekem is a64dualcore3800+ van

grebber
Ezt a többmagos dolgot Carmack bácsi is leugatta õ GHz-ek növelése mellett tobzodik.

Next PC upgrade: 2022

Evogordon
Itt végig rajtad lessz a nano ruci.

VRSDM
debil-ek ugy értettem pl hl2-be ahogy megkaptad a grawgun-nak a továbfejlesztetttjét pl...

Tigristank
Nem. Egy gombnyomásra le fogja venni a ruhát és aztán fõhõsünk meztelenül fogja ijesztgetni a földönkívülieket. <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

neki meg ez az egyenruhája 😊
sztem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SZilaJMaGGoT
Hát figyelj én is az ilyen olvasott szövegek alapján írtam azt amit írtam.. A dx10 is egyfajta elõrelépés csak(még) nem használják ki... Ezzel az erõvel maradhattunk volna akár dx7-nél is mert dx9-en is van egy rakat optimalizálatlan szar... Tényleg átbasznak minket a hardver gyártók de tudsz jobbat?? Vagy megbarátkozol a konzolokkal vagy többet költesz.. Én sajna nagyon hozzászoktam a pc-hez... Ami igazán fölösleges az szerintem a multicore procik, több fejlesztõ is panaszkodott hogy sokkal bonyibb ilyenekre fejleszteni...

VRSDM
én erre a nanosuit-ra gondoltam

gondolom , katonán is mindig van egyenruha

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Evogordon
Itt egy kis érdekesség---> link

VRSDM
ja és a ruhát kibeszéltétek már?
most akkor mindig rajtunk lesz?

grebber
Ezt tesem gondolod komolyan.

"A DirectX 10 szorosan a Windows Vistával együtt érkezik. Elsõ nagy elõnye, hogy az API és a meghajtó/grafikus kártya között sokkal kevesebb vezérlési tevékenység zajlik, így több erõforrás használható ki a tényleges számításokra. Míg a DirectX 9-nél a vezérléssel kapcsolatos és a hasznos mûveletekre fordított idõ aránya nagyjából 40/60 százalék, addig a DirectX 10-ben ez 20/80 százalékra javul. Igazából ez nem is a DirectX 10-nek köszönhetõ, hanem a Vista újfajta API/driver-kezelésére vezethetõ vissza, vagyis az NVIDIA videokártyáinál is javul majd a hasznos mûveletek idõaránya."

Ez tényleg jól hangzik meg minden de lófaszt nem ér mert kurva játékfejlesztõk nem optimalizálnak.

Egyre több olyan szemét jön ki ami ocsmány és okádékul fut.
Jöhet itt DX20 is klasszzikus újdonságokkal õket nem érdekli csak az hogy egy évbe 20x cseréljé gépet hogy fussanak a szarjaik.

Remélem a Crysis megmutatja hogy léteznek még optimalizálni tudó fejlesztõk.

Evogordon
Hát gondolom very easy-be jácottak hogy azért ne haljon már meg mikor videót csinálnak...

VRSDM
titek nem bosszant ez a dolog? mármint az AI
most a heli attak-os filmben, 2katona áll vele szemben egyik gugol másik meg áll, és semelyik sem, lõ faszink beleküld fél tárat és meghalnak :S
hol itt a realitás csírája is?

SZilaJMaGGoT
Ezt már sokan elmondták, hogy a dx10-nek nem az effectekben van a lényege...

SZilaJMaGGoT
Na ezaz...

Evogordon
Max nevet változtatnak.. Végülis ennek már más nevet akartak de végül is maradt a jól megszokott directX név.

kirol
Mért, akkor mi lenne utánna, ha az lenne az utolsó?

berlinboy6329
Nem azt mondták,hogy a 10. lesz az utolsó?

kirol
Én dx progiról beszéltem nem VGA-ról.

grebber
Mire kijön már lesz bõven DX10-es videokártya választák A-tól Z-ig.

akkor lesz jo a dx10 mikor tervbe vala véve a dx11 .-.

kirol
Tudom hogy nem full dx10, de valami csak lesz benne. Ahhoz meg nem árt a dx10.

grebber
DX10 csak egy extra.

Még rengeteg idõ kell míg olyan game jön ki ami only DX10!

kirol
És még a zajánlott gépnél is azt írják, hogy Dx9, meg XP.
DX10 meg sehol. 😊

Senkkik
meg egyáltalán minek?

grebber
Egy szó nem volt arról hogy lesz TPS nézet benne!

Bence94
szerintem nem lesz bennne vagyis 100% de attol még lehet . meg nem is mondták semmilyen riportban.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Egyébként ki honnan tudja hogy lesz-e benne tps mod?Ez már biztos?

Értem,tehát akkor futni is fog,tps is lesz benne,király.Ja és én csak azért szeretem ha van tps,mert szeretem látni játék közben a karakterem,az meg más kérdés hogy így nehezebb,de nem baj.

Ability
Majd ha hazaértem, akkor nekiesek, s frissítek rajta kicsit, mert már tényleg több pontban is vannak régi/nem hiteles adatok.

Addig is örülnék, ha kicsit törnétek a fejeteket, és adnátok valami ötletet, hogy mivel lehetne még kiegészíteni, mert hát meg kell vallani elég vérszegény lett. Csak kérdés kell, válasznak utána tudok nézni. 😊

ÉS AMI MÉG IDE VÁG: biztos észrevettétek már, hogy a FAQ-ban felül a banner mindig más. Egy egyszerû kis scripttel van megoldva, hogy véletlenszerûen illesszen be a bannerképek közül egyet. A gond ott kezdõdik, hogy ezek a képek már elég régiek, s nem is a legjobbak. Igazából még anno a bannerpályázatra leadott képek közül szedtem ki párat (ami alkalmas volt), s nyomtam rá egy igénytelen átmenetet. 😊

Szóval, akinek van kedve/ideje megdobhatna pár képpel, amit be tudnánk tenni...
Evogordon
A FAQ-ot nem frissítik.. Már azóta lejjebb vitték a gépigényt.
Itt nézd meg-->gépigény

SZilaJMaGGoT
Én nem értem márt jó egy fps játékban a third person...végülis verekedni meg kungfuzni nem nagyon kell benne... :/

F.A.Q.-ban ez van:
Ajánlott konfiguráció:
Nvidia Geforce 7800 GTX