CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Akkor meg kiadhatnák,hadd nézzük meg.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
OFF:Nem tud vki olyan lcd/tft moncsi,ami tudja a 2K felettei felbontást(A 2048Xakárhanyasat)
majd ha kezem között lesz, akkor meglátom milyen
u dont have to listen anybody else but me
Ebként lesz ilyen energia cucc a ruhában ami ha lemerûl újra kell töltõdnie szal nem futhatunk mindig full speed-el meg nem ugrálhatunk majd állandóan
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
hát egyelõre inkább minden szarral bõvítsd a géped, nem az hogy kevesebb mindent tegyél bele :S
/igaz nekem is a64dualcore3800+ van
Next PC upgrade: 2022
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
sztem
most akkor mindig rajtunk lesz?
"A DirectX 10 szorosan a Windows Vistával együtt érkezik. Elsõ nagy elõnye, hogy az API és a meghajtó/grafikus kártya között sokkal kevesebb vezérlési tevékenység zajlik, így több erõforrás használható ki a tényleges számításokra. Míg a DirectX 9-nél a vezérléssel kapcsolatos és a hasznos mûveletekre fordított idõ aránya nagyjából 40/60 százalék, addig a DirectX 10-ben ez 20/80 százalékra javul. Igazából ez nem is a DirectX 10-nek köszönhetõ, hanem a Vista újfajta API/driver-kezelésére vezethetõ vissza, vagyis az NVIDIA videokártyáinál is javul majd a hasznos mûveletek idõaránya."
Ez tényleg jól hangzik meg minden de lófaszt nem ér mert kurva játékfejlesztõk nem optimalizálnak.
Egyre több olyan szemét jön ki ami ocsmány és okádékul fut.
Jöhet itt DX20 is klasszzikus újdonságokkal õket nem érdekli csak az hogy egy évbe 20x cseréljé gépet hogy fussanak a szarjaik.
Remélem a Crysis megmutatja hogy léteznek még optimalizálni tudó fejlesztõk.
most a heli attak-os filmben, 2katona áll vele szemben egyik gugol másik meg áll, és semelyik sem, lõ faszink beleküld fél tárat és meghalnak :S
hol itt a realitás csírája is?
Még rengeteg idõ kell míg olyan game jön ki ami only DX10!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Addig is örülnék, ha kicsit törnétek a fejeteket, és adnátok valami ötletet, hogy mivel lehetne még kiegészíteni, mert hát meg kell vallani elég vérszegény lett. Csak kérdés kell, válasznak utána tudok nézni. 😊
ÉS AMI MÉG IDE VÁG: biztos észrevettétek már, hogy a FAQ-ban felül a banner mindig más. Egy egyszerû kis scripttel van megoldva, hogy véletlenszerûen illesszen be a bannerképek közül egyet. A gond ott kezdõdik, hogy ezek a képek már elég régiek, s nem is a legjobbak. Igazából még anno a bannerpályázatra leadott képek közül szedtem ki párat (ami alkalmas volt), s nyomtam rá egy igénytelen átmenetet. 😊
Szóval, akinek van kedve/ideje megdobhatna pár képpel, amit be tudnánk tenni...
Itt nézd meg-->gépigény
Ajánlott konfiguráció:
Nvidia Geforce 7800 GTX