CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
hol van torrentben demo?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Tigristank
Kihagytad a HDTV vásárlást. 😛

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

SNAKE01
tehülyevagy -.-

Itt egy kis érdkesség: http://www.crysis-online.com/forum/index.php/topic,746.705.html
Ja és különben már van belõle demó torrentbe, csak 4Mb-nál mindig megakad.<#gunyos1>
SZilaJMaGGoT
Én ezt tudom, ezt mondtam multkor csak azthiszem evo értett férre, mondjuk aztán elmagyaráztam, hogy mit hogy értettem... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

PyRex
De ez hülyeség, már megbocsáss. Szerinted ha DX9 módban indítod el a crysis-t akkor majd kevesebb épület vagy fa lesz benne? LOL ezt te sem gondolod komolyan 😊) Textúrák sem lesznek rosszabbak, ki van zárva.

Malakai
Amibõl persze adódik, hogy a látvány is jobb lesz, hiszen nagyobb sebesség, be lehet még pakolni mégtöbb objektumot, textúrát, effektet...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PyRex
Amúgy meg a DX10 látványban baromira nem ver rá annyit a DX9-re, mint azt hiszik sokan. Sõõt, szinte semmit. Leginkább sebességbeli különbségek lesznek.

Istencsászár
A GOW bemutatója anno pc-n futott. A Crysis-t nem most kezdik el konzolra fejleszetni, az már javában zajlik, és valszeg ugy is lett megírva a motor h könnyen lehessen portolni. Nemhinném hogy gyengébb lenne az xes verzió, mivel abban a gépban annyi fölös powa h simán elvivszi... Ez a játék lesz az esõ ilyen próbálkozás, szal ennél lesznek szebbek jobbak idõvel, itt nemfog megállni semmmi, ugyan ugy mint Xen a GOW. Az effekteket simán ki hozzák az xbõl, amit pécén dx10 alatt próbálnak eladni... ha kicsit megerõltetnék magukat a fejlesztõk akkor dx9bõl is elõ lehetne varászolni minden csicsomát, csak az iparág nem ezt diktálja.

És akkor most jön az a rész hogy milyen pécé kell ahhoz h normális felbontásba, max grafon fusson a krájzis, ellenben a 100es X ahol biztos meglesz a HD felbontás és a stabil frémrate.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SZilaJMaGGoT
Nem úgy volt, hogy PC-n is nagyrészben dx9-en alapul majd a gém??

grebber
Ezzel a nyúhjtogatással semmire nem mentél volna mivel konzolokra jóval több übergame van mint pc-re.

Next PC upgrade: 2022

Bsza meg, pedig már hittem, hogy majd jót nyúltogathatjuk a nyelvünket a konzolosoknak, hogy bibibí Crysis csak PC-n van és milyen fasza game.
Grebber: teljes mértékben igazad van, legtöbbször csak a sz*r játékokat portolják át, azt is pocsékul.<#miaz><#confused>

PyRex
Valószínû elbírná a Crysis-t az xbox360, csak ez is marketing. Nem hiszem, hogy ha fullra optimalizálják, akkor egy 3 magos proci, meg egy iszonyatosan gyors gpu (ami ugyan nem dx10, viszont FIX - tehát csak arra az egyre kell 100%-ig programozni - nem kell minden más szarral kompatibilisnek lenni) ne bírná el. Egyszerûen kizártnak tartom...

grebber
Ez a jó a konzolos cégeknél van valami kurvanagy név pcre ami "exklúziv" azt megszerzik maguknak ellenben a pc-sekkel basznak átvenni konzolról a fasza gameket 😞

WizArts
Szép a logód 😊

Evogordon
De remélem úgy lessz mint a sz*r GOW-nál hogy kijön pc-re és + 1 év múlva jön ki xbox-ra.. Na meg az miért is van hogy a pc nem bírná el a GOW grafikáját most meg a crysis-on fognak butítani hogy tudjanak játszani az xbox tulajok?

PyRex
"Hát ez sem lesz Xklúzív. 😞"

Ha most genya lennék, visszalapoznék párat és belinkelnék minden lenézõ hozzászólást, amikor be mertem írni, hogy jön konzolra is... 😊

PyRex
hmm, de ezt nem is értem: firefox és ie alatt hogyhogy mások a fejléc színek??

berlinboy6329
Hát ez sem lesz Xklúzív. 😞

De legalább õk "rosszabb" verziót kapnak.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
Várható volt a pénz nagy úr!

Örm
Hello!
Ezt most olvastam egy konzolos oldalon!
"1UP Show legújabb felvonásában megtörtént a sokak által várt bejelentés: egy fejlesztõ elárulta, hogy az eddig PC exkluzívként ismert Crysis Xbox 360-ra is meg fog jelenni.
Igaz, a két verzió nem lesz száz százalékig ugyanaz, hiszen míg elõbbi DirectX10-re lesz optimalizálva, addig utóbbi változatot az X360 DirectX9-éhez kell igazítani, így bevallottan kompromisszumokat kell majd kötniük a készítõknek. Éppen ezért - bár az univerzum, és többnyire a sztori is megegyezõ lesz - a grafika és a fizika terén is kénytelenek lesznek visszavenni egy keveset: az X360-as Crysis kevésbé veszi majd igénybe alsó állkapcsunkat, mint PC-s társa - mondta a fenti fejlesztõ úriember."

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Csak ugy száguld majd a gépeden a crysis 😊

En sem hiszem el ezt a 2048X...-es 60FPSt Annak a monitornak nincs is ekkora felbontasa csak 16...-as, es mar most van par olyan jatek kint amit a 8800GTX se tud futatni a fent emlitett modban, es sebesegben, meg ugye mikor a Far Cry megjelent optimizalas ide vagy oda, akkor se tudta semmi sem futtatni meg 1600-ban sem, de meg 1280-ba sem kimaxolva mindent 60FPS-el!
SZilaJMaGGoT
Hát sztem 2 giga ram nem ártana...

na csá, szerintetek egy GeForce 7950 GT 512 Mb videokártya elég erös lenne vagy még az is kevás lenne???
na meg persze 3.6 Gh-es proci?meg egy 1.5 Gb RAM??
nektek mi a véleményetek???

kirol
Na az nincs közel.

grebber
Nyár elõtt semmiképpen nem jön.

Tigristank
Így jártál. Mondjuk te többet is írtál. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Addig fogalmazgattam, míg megelõztél. <#wilting>

Cat 02: Te hol láttál 7600GT 60-ért??? Max fél évvel ezelõtt, most már 35-ért is van. <#wink>
Gideon: A 7600GS-nél a 200 Ghz-et nem tudom, honnét szeded, annak 400Mhz a proci-órajele (többnyire). Az általad említett kártyák közül egyébként mind a kettõ jó lesz neki, szerintem alacsony-közepes beállításokkal (a jelenlegi hivatalos gépigény alapján), szerencsére ez a játék is részletesen finomhangolható lesz, mint anno a Far Cry. A fõprocesszor terén viszont nem tudom milyen van neked (ha csak az a 2,2 giga nem az...), de 2.8 GHz a minimum és gondolom nem cerkára gondoltak. Na ezé fejlesztek én is addig.<#nyes>

Tigristank
Egy GeForce 7600GT már 40000 Ft alatt is kapható.

kirol
Egy 200 Ghz-es procival 1 millióx 1,5milliós felbontásban is menni fog.

Gideon Wieth
sziasztok! Gef 7600 gs 200 gigahertes procival vagy egy 2,2 gigás és ati x1600 Xt procival ne is álmodjak hogy megy a játék ? vagy van esélyem minimum beállításon? LEsz-e pontosabban ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

lehet hülye kérdés de hát csak értetek hozzá D:
egy 7600 gt kb 60 rugó és egy dx10-es olcsó videó kari van olya jó mint egy 7600 gt és van kb 60-50 körül ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SZilaJMaGGoT
LOL... jah... XDD 2 db 8800GTX-el megfûszerezve esetleg... 😛

VRSDM
kurva jó a logód, (csak kár hogy IE-hez van igazítva

a kikerült verziókról a véleményem ugyan ez... nincs jobb reklám a balhéknál 😄

u dont have to listen anybody else but me

PyRex
Ne légy naív: a HL2-t NEM azért halasztották el, mert kikerült a netre. Ezt csak a türelmetlenül várakozó közönség torkán tolták le így. Ez sima marketing: ha "véletlenül" kikerül egy demo pálya (ami gyakorlatilag nem is lesz a játékban), egybõl mindenki arról fog írni, a netet elárasszák a tesztek, stb. Mindenki ki tudja próbálni a gépén és gyakorlatilag nekik is jó: hiszen egybõl látják, hogy valós körülmények között milyen a gépigény, hogyan teljesít majd a játék, tehát felfogható egy ingyen beta tesztelésnek is vagy egy olyan nagy ingyen hírverésnek, reklámnak, hogy azt el nem tudnád képzelni. A Stalker szerinted miért került ki anno? Beveszed, hogy véletlenül? 😊 Én nem... 😊

kirol
Hát márciusig már csak kibírja mindenki? Vagy késõbb jön?

Evogordon
Aztán már nagyon jó lenne.. Elhalasztanák aztán 1 vagy 2 évre mert újból írják az egészet mint a hlaf-life 2-nél...

PyRex
Egyébként jó lenne, ha "véletlenül" kikerülne valami lopott verzió belõle... 😊

PyRex
Biztos úgy értették, hogy ilyen felbontásban a core2-es gép képes lesz videót lejátszani a játékról 60 fps-sel... <#hehe><#eplus2><#nyes>

np, megbocsájtok, most az eccer <#bee1>

VRSDM
én irtam félre sry 😄
elnéztem a betûket 😄

akarom mondani még béta verziós sem volt, mit nem értesz ezen? 😊)

VRSDM
akarod mondani alpha?

És ha ez még béta verziós sem volt akkor ennél csak jobb lehet majd 😊

dante3
<#idiota>Ezen a felbontáson próbálták és 60 fps-el ment a leírt konfiggal!
Ha igaz,bár kétlem! Úgy legyen!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

jaws30
Micsoda ,hogy ez a minimum gépigénye 2048x1536-on 60 FPS!!Ezen indul csak el?

VRSDM
istenem 😄 mintha nem tudná rárakni a kezét :S
könyörgön csináljak neked olyan faszás belélõs képet magammal? épp majd nyomom le a billentyüt, könyörgöm akár photoshop is lehet :S

másrészt az én gépemen is lehet ilyen a játék, fps ugyanis nincs kiiratva 😄 / másrészt azt is lehet kamut átrakni oda :S mondom majd az én gépemen mutassa magát

Senkkik
hát biztos van olyan monitor de van rá legalább 300.000 -ed? <#idiota>