31662
CRYSIS
  • KILLER2
    8800 GTS 640 MB, C2D 2.4 Ghz, 4 GB RAM
    Ezzel azért futnia kell rendesen. Remélem.
  • mikisanzi
    ahogy elnézem a modósításokkal sokat foglalkoztak, szép nagy lista.
  • mikiking
    Rosszul fogalmaztam,sorry
  • mikiking
    milyen géppel tesó ?
  • Magiszter
    25 nap és minden kérdés megválaszolást nyer :-D

#8592: Az a 10FPS rengeteg. elvégre nem mindegy hogy 15 vagy 25 fps-t fog menni. Az első olyan mint egy diavetítés a második meg mint egy mozifilm :-P
  • Peetboy
    De még fejlesztheted az AGP-s rendszeredet. Mint ahogyan a #8537 hsz-emben leirtam 1-2 tippet. Nekem is AGP-s rendszerem van és mivel nincs rá 2-300 rongyom az egészet lecserélni, ezért hamarosan egy új VGA-ba fektetek bele kb. 40-et. Aztán utána majd 1-2 év múlva elgondolkodok az új gép vásárlásán.
  • reaper4
    azért szar a játék ,mert nagy a gépigénye? nem azért , mert nem élvezhető?? hmm
  • KILLER2
    Fogom.
  • VRSDM
    kulcsra vár ;)
  • mikiking
    Ez így lesz ..... és ezért lesz egy szar ez a game...de nem baj,bizakodunk,egyébként te jáccod a betat , vagy jácottad ?
  • reaper4
    másfél hónap alatt nem fognak tudni annyit optimizálni (ha 1általán tudnának. max butítják) .esetleg lesz 1 jó driver ami ad + max 5fps-t. ja és az a szuperkártya amit említesz nem 120 lesz :) 1 20ast még minimum rádobhatsz szvsz :)
  • KILLER2
    Ja, az a gond. Azért jó lenne valami nagyobb változás, de ez teljesen kizárható. Mondjuk +10-15 FPS talán még belefér. Mert azért ahogy most fut, az tényleg fos. Attól félek, hogy amikor megjelenki a játék, az nvidia véletlenül pont kiad egy 120e Ft-os szuperkártyát, amivel normálisa fut a crysis.
  • reaper4
    100% ,h nem lesz akkor a változás. ez már szinte kész.
  • KILLER2
    Kb én is így gondolom, de azt te sem mondhatod, hogy teljes mértékben vegyük semmisnek a bata-t. Ez is a játék, csak még nincs teljesen kész, de ekkora változás azért szerintem nem lesz a teljes és e között. De neked legyen igazad és futkározzon a gépemen 60 FPSel very highon.
  • mikisanzi
    beta client 3 megjelent a fileplaneten.
  • Magiszter
    Megint felmerült az a téma hogy milyen rohadt nagy a crysis gépigénye. Kérem tegye fel a kezért az aki már játszott vele. Nem nem a multi béta téta baromsággal hanem a full-al amit novembernebn adnak ki... Ja hogy senki? Akkor miröl van szó? Honnan tudjátok hogy milyen gépen hogy fog menni?
    Lehet én vagyok a hülye de nem kellene megvárni míg megjelenik és mikor látom hogy egy mai csúcs gépen alig produkál 10fps-t fikázni hogy de szar. Vagy éppen fordítva hogy simán virit 60-at is egy középkaton mediumban vagy high-on? Értelmetlen szócséplés a köbön.
    Én a hiszem a ha látom elvet vallom. Addig meg nem spekulálok mert értelme nincs.
  • reaper4
    "Menő cuccok meg nem igen működnek még eggyütt a progikkal" ha te ezt tapasztalatból tudod akkor legyen igazad :). és ha még agp-d van akkor télleg csak vársz hátha ingyen adnak cuccot. csak neked :)
  • lac coo
    Az én gépem nem fejleszthető, AGP stb ....Menő cuccok meg nem igen működnek még eggyütt a progikkal ,szal még várok ;)
  • reaper4
    1x kell jobban beruházni. utánna elég szinten tartani. én így látom. amit mondtál azzal azt éred el ,h soha nem fogsz fejleszteni :). vagy amikor végre rászánod magad akkor sokat kell költeni sajna. a szinten tartás olcsóbb és sok játékkal mégis fullon tudsz játszani. most pl nagyon lement a 4magos core 2 q6600 ára. ezért is vettem meg. 200k-t nem adtam volna érte... jó mondjuk nekem ez a hobbim kiskorom óta ,szal elfogult vagyok(igaz míg "fiatalabb" voltam nem volt rá lóvém , de mára a munka nemesít csak qrva szar:D).
  • Banano
    #Killer amint megjön a pénz ,bereggelek a fileplanetra.Szóval ha minden igaz szerda környékén.
    Kinek kell még fileplanetes reg?:D 2000Ft a számlámra, és akkor amint megjön intézem.;) <Reklám>:D
  • Mr_no_NaMe
    DX9-es videót mér nem raknak már ki? Magasról letojja már mindenki milyen a dx10 mert már mindenki látta...
  • lac coo
    Tudom:) Az a baj , hogy mindig abban a stádiumban vagyok, hogy arra várok , hogy olcsóbb legyen :))) Sokáig a dual procik ár csökkenését vártam, most meg a nagyobb 4magosokét:)))))
  • reaper4
    így van. de nem is ez miatt kell rá költened hanem az elkövetkezőkért. én sem költöm össze vissza a pénzt erre. most pl várok a dx 10.1 es vgak ra. nem fogo most venni dx 10est ez miatt, mert baromságot követnék el. okosan kell fejleszteni amennyire lehet :D de ezt gondolom tudod...
  • lac coo
    Jól néz ki nem vitás... De milyen gépen megy ???? Egy tuti, ezért a játékért nem fejlesztek az tuti ....Nincs arányban a grafika a HW-val ....Akinek meg mindegy, bármi áron full kell neki, az bátran költse a pénzét :)))
    Mindenki maga dönti el .Amúgy nem idegeskedem :))) Egyszerüen a szokásos vevő-lehúzásnak tartom és nem kérek belőle :))))
  • VRSDM
    csak hogy tisztába legyetek, GRAW-ba nem igazi néven vannak a fegyverek, nem is valódiak piciben eltérnek. ez XM-8 nak hívják, egyenlőre sehol sem rendszeresített fegyver, jó ez már a jövőben van :] mind1. szóval XM8 ;)
  • reaper4
    ha meg nem éri meg neked a fejlesztés akkor játssz mással és költsd másra a pénzed. de ilyenen ne idegeskedj :)
  • reaper4
    én nem így látom. ha játszol szinte minden játékkal akkor észrevennéd a különbséget. főleg az utolsó belinkelt videón #8545. és ne teljes képernyőn nézd !!!:) na mind1. aki nem akar fejleszteni az vegyen konzolt és próbálja meg élvezni azt...
  • lac coo
    Ott a pont ! Ez pont ilyen játék, abból következtetve amit eddig láttam ...
  • lac coo
    Mihez képest elég jó ? Mondjuk FC-hez képest ez a demo picivel jobb, főként amitől életszerűbb az a színvilág ....Tudom ez csak béta, de ennek egy 6800-on vígan fullon kéne szaladgálni .
    De nem kezdek bele ebbe megint, sajnos ez a tendencia van a PC-s játékiparban ....
    De a remény hal meg utoljára ! :)))

Én spec megnézem ha már 300 rugót költök gépre azt miért is teszem ....
  • reaper4
    aki élvezni akarja az 1re jobb grafikát annak fejleszteni kell. ezt tudomásul kell venni... más kérdés,h van 1pár olyan játék ami nem indokolja a fejlesztést (gép), mégis akad. de ez más tészta...
  • reaper4
    hát azért elég jó lesz a graf és ehhez kell a gép. vagy ne fejlődjön soha a graf,h a szarabb gépeken is elinduljon? nálam is qrvára fog akadni tuti, de inkább várok a gaméval amíg fejlesztek, de élvezni akarom a full beállítást.
  • varga peti
    akinek van felesleges kulcsa priviben irhat
  • lac coo
    Meg becsődöl a Crytek ;)
    Abba nem kezdenék bele ismét , hogy ez a brutális gépigény mire megy el ....700 M video memoria..LOL
  • DarkSector
    Én örülnék, ha egyedül lehetne benne mászkálni..
    De szerintem ez nem olyan egyszerű...
  • DarkSector
    Én viszont igenis egyetértek azzal, hogy legenek szép inkább nagyigényű, de még kicsit sem butított játékok..
    Ha nincs pénze valakinek erőssebb vasra, akkorr játszhat sok másik játékkal is...
  • lac coo
    Ha valmi komoly cracker neki állna fel lehetne törni, ha az EXE-ből kiszedi a kulcs ellenörzést ... De beta-szarokkal nem igen foglalkoznak ;) Aztán hgy menne -e vagy sem multiban, vagy csak egyedül lehetne mászkálni benne az már más kérdés :))
  • lac coo
    Azon gondolkodom, hogya Steam nem kevés embernél végzett hardware- felmérése szerint nem hogy minimumban fog totyogni a játék, de el sem indul a felhasználók 70-80 %-ánál... :)))

És még mondja valaki , hogy véletlen van az NVidia logo :O)
    Vagy miben bíznak a Cryteknél, a külföldiek egyértelműen konzolra költenek szívesebben mint a brutál PC-re.....

A Far Cry legalább elment a leggagyibb gépen is, ez meg egy jónak mondahatón sem hajlando elindulni .
    Nekem mikor kijött az FC 8200 SE 64 megás kártyám volt de lowban tudtam vele játszani :))))

• KILLER2
    Igen, viszont ami neked szól, azelőtt ott van a hsz száma.
  • varga peti
    amugy nem nekem küldted LOL
  • varga peti
    hova kell ualni a zsetont mert már crysosni akarok