31662
CRYSIS
-
#8643 Lelehet vonni...
De miért olyan következtetést vonnak, le, ami alaptalan...
A Béta is messze fellülmúlja a Crysis-t....
A Crysis VeryLow-on szebb mint a FarCry...ennyi.... -
#8642 LOL :))))
Kiveszek egy texturát a Crysis-ból, odaadom a 3 éves fiamnak rajzoljon valamit rá, valszeg elég csúnya lesz (mondjuk a fegyver texturája...), de mégis ugyanúgy fog futni mint eddig :))) -
MattX #8641 Énis tesztelen a bétát és tudom... csak nem értem mért vonnak le egyesek messze vono kovetkeztetéseket... -
#8640 De az Unreal Tournament 3 lesz igazán ütős....
...mármint vizuális szempontból... -
#8639 Még a béta is szebb milliószor...
Ha csak a fegyvereket nézzük...
Már élethűbb... -
#8638 Szebb vagy nem?
Ha szebb, akkor miről beszélünk?
Ha szebb valami, akkor oda teljesítmény kell..
Ha élsimítás is van, akkor meg pláne...és így tovább...
Új motor..új vas -
MattX #8637 Nem hiszem h egy 2. generácios betabol le kellene vonni a kovetkeztetést... majd ha megnézed a full játékot, és akkor mondod ezt megértem... csak a lényeg h nem a 10 éves atikon kell néegetni amd procival ennyi... no comment -
#8636 De méretre, felbontásra ugyanolyan mint FC, az mindegy mi van rárajzolva :))))) Csak van közöttük egy kis különbség . 200 000 Ft :)))) -
#8635 -
#8634 Pont a textúrákon van a lényeg..
Miért min kéne még javítani?
Eddig mindig is a textúrákon volt a fejlődés..
SM1.0->SM2.0-SM3.0------->SM4.0
Ennyi..
Ez sosem lesz másképpen..
Ezért kell az erős vas..ez nem újdonság..meg persze a fizika...
A környezet meg valóban ratyi lett a fák a házak szánalmassak lettek..
Ezen némileg javítanak az effectek..de a karakterek a fegyverek és a járművekre lehet azt mondani, hogy ...IGEN! -
#8633 Egy faltól 10 centire, szeben állva :)))))) -
#8632 Így van, amit sokan fantsztikus javulásnak látnak 8pedig technikailag nem az ) az a realisztikusabb texturkban van... FC-ben kicsit rajzfilmszerű minden mintázat-felület, itt már odafigyeltek erre, de ez semmivel sem jobb és főként nem kéne egy 10X erősebb gép alá .. De szemre a fák geometriája sem részletesebb sokkal .... -
#8631 Persze hogy csúnya..
Butítgatják, hogy GF8600GT-ken is fusson... -
#8630 Értem én..
Csak a haver nem írta, hogy a 25fps-t hol mérte... -
#8629 UT3-GoW-AC
Na ezek a szép játékok... -
#8628 Képek alapján volt, ahol nekem még csúnya is volt. Amúgy biztos más mozgásban, de annyira nekem sem jön be. Vagyis tetszik, szeretnék játszani vele, de nem dobom magam hátra miatta. Amúgy FC szépen elment maxban. Akkoriban jött ki a 9800 sorozat, lehet, hogy mellőzni kellett a max élsimítást, de elment az szépen, és jól is nézett ki. Nekem 9600-om van, azzal is jól futott Single alatt. Multi alatt már meghalt. :D -
#8627 Hát az agyam eldobom :))) Ebben mi a grafikai csoda ?????????
Textura :FC részletesség, Geometria: nem tom, ha lesz szerkesztő megnézem .......
Gyanítom ez egy szokásos megfoltozgatott motor azok szoktak ilyen lassan futni .... -
#8626 Frapsal lehet benchmarkingot csinálni (lehet rosszul írom :P ), min, max,, átlag fps .... -
#8625 Gépigény kérdésére válaszolva: jójó nállam is olyan 15-50fps el megy E4300 @ 2.9ghz 2gb rammal és GTS-el...de ha úgy nézzük hogy egy grafikai csodáról van szó nem is rossz :D...a far cry is sokáááig nem futott a high-end gépeken jó jó elment de képes volt csúnyán belassulni/szaggatni..ugyanez a helyzet a crysisnál is, GTX-en elfogadhatóan fut 1280*1024-ben.És egy interjúban azt mondta egy emberke (nem crytek-es) hogy a crysis lesz jó sokáig a grafikai etalon szal nincs miért sírni.:D -
#8624 Nem értem?
Ez nem válasz... -
#8623 Na ezaz... -
#8622 Fraps, benchmarking.... -
#8621 Már csak az állatok miatt is több az objectum..
Igen!
A geometria is nagyon fontos nekem..
És a környezet is interaktívabb..
Soroljam még?
Mindez SM3.0-án... -
#8620 És heze hozzá jön még, hogy alacsony (szvsz 40 ) alatt már erölködik a gép és elkerülhetelen a beviteli szközök késée . Pl. egér... az meg FPS-ben elfogadhatalan.. És ha jön egy húzósabb jelenet akkor 2 mp hatásszünet :)))) -
#8619 Csak játékra nem elég....
Mert a bökkenő az, hogy ezt már régóta szerettem volna mondani, hogy...:
HOL??????????
HOL????
Hol 25FPS???????
Na ez a nem mindegy!!!!!!!!
Zárt térben..?
Nyitott helyen?
Tűzharcban?
Vagy a menüben?
Minimum FPS?
Maximum?
Vagy átlag a 25fps??????????
Na ez a Nem mindegy!!!!!!!!! -
#8618 Ez igaz .. és Akkor add hozza az milyen gépen futt maxon, és ennek milyen nem létező gép kellene (ha lenne) :))))Valahogy durván nincs arányban, pláne hogy nincs több objektum, a texturák ugyanazok csak valamivel reálisabb színvilággal, max a geometria jobb kicsivel...Erre megy el egy 10X erősebb vas :)))))) -
#8617 Szerintem meg szép. Amúgy pont kikerestem az egyik 1on1 meccsemet, de sajnos a képfeltöltő oldal már törölte a meccsről készült képeimet. Na ha azt láttad volna, akkor meglepődtél volna. Egy Half-Life 1 hozzá képest csoda volt... -
#8616 Alapvetően kinőttem a játékokból , az nem érdekel hogy mennek, amit rendszeresen játszok arra bőven jó a mostani is ....3D meg grafika a mostani dilim arra meg azért már nem igen tudom ezt a rendszert fejlesztgetni :)))) Ezt az évet már tuti kihúzom ezzel .... -
#8615 Egy videót azért látsz folyamatosnak 30 képkocka/sec-nél, mert van átmenet a képek között. Egy játéknál ez még mindig kevés, ott nincs átmenet, ott minden kép teljesen kirajzolódik, nincs elmosás. -
#8614 Igen, de a másik oldalon többen vannak..
És a legtöbb játékkal pont ez a baj..
Itt ott csipegetnek belőle, hogy kis gépeken is faxa-n fusson oszt a végén csak a csutka marad az almából..
És akkor meg látszódni fog a közepében a kukac..
Én egészséges almára vágyom..
Másnak meg jó a kukacos...
Remélem érted a hasonlatot... -
Gabosh #8613 Hát 8600 on médiumon min mennie kéne , nekem is azvan ..
Egyébként meg nem aztke nézni h huhde jo grafika ha cscak erőműn fog futni , nekem okes ha butitnaak rajta valamennyit ,csak mennyen jol , és legyen jo a fizika meg a játékélmény+legyen változatos....
Szal engem nemnagyon érdekel hogy gametrailerekben jobban néz ki game ,nekem jo ez igy is ahogy bétában van csak legyen optimalizáltabb. -
#8612 Igen..
Mindenki megnézheti maga..
1.4-es pachel játszottam full-ba 1024-en..
Szép szép, de a grafika még mindig régimódi...látszik rajta. -
#8611 Háát ha ez a 8600-as az új karid, akkor már most tedd magadat fekvő helyzetbe... -
#8610 high felejtős pedig -
#8609 van benne valami -
mikiking #8608 Tuti lefexek,ha kb egy mediumon,vagy highen nem fogok tudni vele jácani 1024-en , mert most vettem videokarit,megg procit :@ -
#8607 Far Cry-ban eleve a karakterek, meg a járművek gagyibban néznek ki, még full grafon is..mint a low bétában..
Háát akkor ne beszéljünk a környezetről..mert a vizen kívül semmi nem szép a mai szemmel nézve a FC-ban..
Én tudom..
Fullon 40FPS-el játszogattam vele mostanában, és akkor is gagyi... -
mikiking #8606 picsábamár kezdtem örülni hogy hasonló lesz mint az enyém...kár -
#8605 Igazad van, tényelg sok, de én inkább 25-35re gondoltam. 15-25 között elég durva a különbség. Diavetítés xD -
#8604 előfordul. semmi gáz.