CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
hát abban ilyen (ha nem jobb) szinten törik a fa... és sima dx9 😉
u dont have to listen anybody else but me
Töltsük le az internetet!
Spirit: Csak remélni tudom, hogy most tényleg odafigyelnek a hibákra. Anno FarCry-ba még ClanBase nyomására sem nagyon akartak kiadni javítást, csak amikor valami üzlet is volt benne. Pl SM3, HDR. De még utána is maradt minden, volt itt no-recoil, nadebug, binobug, de még az engine is bugos volt. Alapvetõen "torzult a tér". Gyakorlatilag tudtál úgy pályaelemeket használni, hogy ha beálltál mögé, akkor nem is látszottál ki, és nem is lehetett lelõni. De a kedvencem még mindig az, hogy bármilyen tereptárgyba bele lehetett feküdni, és szabályosan pl egy dobozból lõttél ki. Csak akkor tudtak kicsinálni a többiek, ha a hátad mögé kerültek jóformán... 😊
@
simán kibírjuk ennek a megjelenését is 😊))
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Valaki ugorjon már ki a Cebitre és lopja már ki azt a demot, amit ott ki lehet próbálni😄
Dührohamok törnek rám,mikor végig nézem a legjobban sikerült hd múvikat, majd végigfutom a fórumokat, torrenteket, hivatalos oldalt, és még mindig semmi hír róla, pedig mostmár tényleg ideje lenne. Szeptemberben akarják kiadni, ráadásul már január 31-én bejelentették, hogy hamarosan nyilvánosságra hozzák a MP beta-programjukat.(egyébként a nagy bejelentés, amit Incrysis-on írnak még nem úszott el.Egy idióta mondta,hogy pénteken, az admin úgy írta,hogy "soon".Ma javította magát a pletyis gyerek,hogy félreértelmezte az infot, "next friday", vagyis jövõ hét péntekre gondolt).
Ha szeptemberben akar megjelenni, akkor augusztus elsõ felében arany lesz. Ha mondjuk 3 hónapig bug irtás lenne, akkor május elsõ felében járunk.Ha mondjuk a hibagyûjtés, és beküldés 1 hónapot vesz igénybe, akkor mondjuk április elsõ napjaiban kellene kiadni a bétát.És ugye még be sem fejezték.(Azt mondták,hogy oda akarnak figyelni a játékosok igényeire, és emiatt csinálnak bétatesztet, hogy a lehetõ legtöbb hibát kijavíthassák)
Szóval..Hol is van az a BÉTA?????
nc
u dont have to listen anybody else but me
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
@
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
@
Csak legfeljebb nem lesznek benne extrák.
A fa döntögetés,fa szétlövése, ház rombolás ezek mind királyak lesznek,csak DX-10 en.
Ja meg láttam videót róla, a kocsi is fog döcögni az út egyenetlensége miatt.<#mf2>#mf2>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Na mind1, lesem a híreket, hátha találok valamit. Azonnal jelentkezem.
Bocs, nem vagyok fejlesztõ😊
Jah, és berlinboy: Kihasználja a dx10-et rendesen. De tsztázzuk egyszer és mondenkorra már végre. dx10-ben lesz pár effekt, ezt ugye tudjuk.Azonban ugyanolyan grafikára állítva dx10 alatt jó 30%-al gyorsabb lesz az új Vistás driver model miatt. Tehát tulajdonképpen fps vesztés nélkül nyugodtan állíthatjuk dx10-re, nem úgy,mint anno az Fx5200-eseknél..(tudja a dx9-et az is, na de hogy?Volt olyan dx9-es játék, amit 10fps-nél jobban hajtott? 😄)
A Crysisban egyelõre úgy néz ki,hogy a dx10-es verzióba olyan effekteket is bele tudtam csempészni, amitõl dx9 alatt megfeküdne a vas,így pl. multiplayerben dx9 alatt nem lehet majd fákat döntögetni, csak dx10-ben.Hogy ez megoldható legyen a szerver indítható majd dx9, és dx10 módban. Ez elsõsorban azoknak szívás, akik megvették a méregdrága 8800Gtx-et és ha multizni akarnak, vagy egyedül futkosnak a pályán, vagy leveszik dx9-re. 😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
@
Figyeljétek,hátha:
InCrysis
Arra ugye emlékeztek,hogy január 30-án azt mondta Yerli,hogy "hamarosan" nyílt multi bétát fognak kiadni tesztelésre.
És ugye már az is BIZTOS,hogy idén megjelenik a játék, Yerli szerrint Q2 van megcélozva, de ezt lehet,hogy elcsúszik Q3-ra.
Ebbõl arra következtetek,hogy vagy hivatalos megjelenési dátumot kapunk, vagy egy mp bétát?Esetleg mindkettõt?
Drukkoljunk!
Source
Itt
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung