CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
nemérdemes mert a vicecity 2x olyan gyors lesz =DD

u dont have to listen anybody else but me

KILLER2
Igen, azt tudom, de most nem igazán van félretett pénzem egy 100000es videókártyára, megaztán mire megjelenki lehet, hogy másikakat is adnak ki és akkor me már inkább azt. Vagy a 8800 jó lenne? De most a procim a fõ kérdés.

Töltsük le az internetet!

ja
dualcore proci és egy uj videókari
nem hiszem hogy 6600gt-n még elfutna türhetö sebességen minimumon se

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

KILLER2
Szeretnék egy kis segítséget kérni tõletek. Tudom nem ide tartozik, de örülnék, ha segítenétek. Szeretném tuningolni a gépem, nagy részben a Crysis miatt. A mostani konfigom: Intel pentium 4 CPU 3.00 GHz 2.99 GHz (a sajátgépbõl másoltam, nem tudom, hogy ez a két adat proci mire utal, örülnék, ha erre is segítenétek rájönni), 1 GB RAM és egy GeForce 6600as videókártya. Szeritnem ez nem gyenge gép. A videókártya picit kezd elavulni, de most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy érdemes lenne-e egy dual-core procit tenni bele, azon belül milyet és menniybe kerülne. A válaszokat köszi.

Prince of Máté
COd2... ez crysis...

armageddon666
#3344 ték -.-'' legalábbis szépszám

@

Na akkor az idei az elmúlt 2 nap termése:
A játék már BIZTOSAn megjelenik Q3-ban, valószínû a szeptember elejei dátum. Lesz SP, és MP demo is, ez közvetlenül a játék megjeléenése elõtt esedékes. Lesz még MP beta is, ennek megjelenési dátumát még nem adták ki, viszont a 20000 keyt cáfolták, de azt nem lehet tudni,hogy több, kevesebb, vagy teljesen public lesz-e. (A bétának legalább 2-3 hónappal kell a játék elõtt kijönnie, tehát legkésõbb júniusban megkapjuk, bár érzésem szerint hamarabb)

Ezenkívül megjelent még egy 10 perces in-game movie is ezt a Crysis-online-ról szedhetitek, szerintem érdemes. Pár "jelentéktelen" interjú, és azt hiszem ennyi.
Keyt kb 2 nap alatt csinálnak hozzá, a kulcsellenörzõ szervert meg pillanatok alatt ki tudjuk tiltani,hogy ne kommunikáljon vele.Nyugi😊

A Béta kiadása max 2 hónap, de tulajdonképpen bármikor itt lehet.Szóval lessük a híreket.
bertino
hacsak nem olyan lesz a multi része, mint stalkernak, amiben még LANozni se tudsz key nélkül
õk már gondoltak a hamachira...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

armageddon666
szvsz cod2-t ne hasonlítsuk ehhez -.-

@

grebber
Akkor amikorra mondták év vége felé.

Next PC upgrade: 2022

kirol
De ha nyáron akarják ezt, akkor mikor jön ki a teljes. 😞

Max nem fog neten menni, nyugi.Majd hamachizunk.Vállalom a szerver szerepét, van itthon több gép.Majd egyiket belövöm.8-10 embert tuti elbírok(Cod2 alat 12 embert simán viszek). 😄

Ha meg a single-t sem engedi, úgyis feltörik percek alatt. Egyébként az interjú szövegben NINCS benne a dátum, csak a crysos-online-on írnak Q3 elejét. Szerintem ez elég késõ, feltéve,ha szeptemberben akarják kiadni. Reménykedjünk.
20.000 nagyon kevés 😞

http://thenamelessphoto.com/

kirol
Esetleg kiadják ezt a 20000-et és mindenkinek meglesz. 😊

grebber
20.000 béta key 😞 na ebben sem leszek benne.
Remélem majd kiadnak bétát ami mindenkinek elérhetõ lesz!

Amit már napok óta mondok, beigazolódott.Kár,hogy még nem tudni mikor jön:

Info a Béta demoról
asszem pcguru köv számba irnak rola mert kibróbálták a srácok...

armageddon666
grebbe úgyérti hogy olyan kártya még nem jött ki. amúgysem az a jó kérdés hogy milyen (mert a legjobb ugye) hanem hogy mennyi <#gonosz1> (amúgy aszondják páran hogy nem lesz akkora a gépigény mint sokan gondolják)

@

grebber
Még nem jött ki a játék nemlehet tudni nem vagyunk jósok.

ok.akkor pontosan milyen grafikus kartya kellene ahoz hogy pl: A Crysis teljes grafikan menyen?

te meg 1 kempernúb karancsaljáról <#gonosz1>

langyi vagy -.-

már megjelent, csak ti kis pöcsök nem tudtok róla. vágod?

Evogordon
Nem vagyok a cicád xDDD

Csero90
Nembaj Cica...elleszünk mi a Stalkerral amíg kijön a Cry...utána te mész Crysisozni én meg sírok h nemmegy a gépemen xDDD

Evogordon
Ja 1.jén meg kijelenti a crytek hogy április elsõ bolondjai vagyunk és nem kell magyarázkodniuk miért késik a játék 😄

Peetboy
<#bdead><#taps><#taps>Biztos lesznek még aranyköpések. Aztán pár hét múlva meg: "nekem megy maxon a játék és neked?", "Nem tudok fát dönteni,meg házat dönteni, te tudsz növényeket mozgatni,mert én nem?"
<#guluszem1><#wilting><#idiota><#gun><#gun>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

armageddon666
bazz 2007.04.01 >> ÁPRILIS 1!!!! a sok gyökérnek akik ezzel idegesítenek mindenkit hogy mikor jön má ki ezt kell beírni -.-"""

@

óó várj még kicsit. lesznek ittmég olyan aranyköpések 😄😄D😄:

http://thenamelessphoto.com/

kirol
Jaj Istenem, nem tûnt fel hogy az április elseje?<#falbav>

KILLER2
Háááát. valami elég minimum konfigon, de nem vagyok szakértõ.

Bocs az offolásért !
Na nekem ien a gépem : 1 gb ram , Ati radeon 9600 256 mb 128 bit , 2,4 ghz proci
Menne a game? vagy hogy ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

bertino
aha
és ezt honnan veszed ?

Peetboy
Már tavasszal meg fog jelenni a Crysis.Pár hét és az 1. Demot is le lehet tölteni.
Már occsóé adják a ramot.

AMD 2500+ Barton,1,5GB RAM, Inno 6600GT-128MB-AGP

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

grebber
Ez hülyeség valamikor év uccsó felében jön ha jön!

2007.04.01-én jön,ez a datum mar vegleges vagy csak.....?

bertino
headshot <#idiota>

Evogordon
😄DDD

aucs xD

armageddon666
2007.04.01-én jön ki -.-'

@

VRSDM
ha nagyon várnád tudnád a pontos megjelenési dátumot

Valaki tudja a Pontos megjelenési dátumot??? már nagyon várom a kicsikét.😊
VRSDM
énsem értek hozzá ... mindenesetre... jól kibeszéltük 😄

Ability
😛

Persze, hogy tudnak, de a sebesség eléggé kérdéses. Bár most mondom konzolhoz nem értek. Nem tudom milyen proci van benne, meg hogy milyen architektúrával dolgoznak stb. Lehet ott azért egy ilyet könnyebben meg lehet valósítani. PC-n szerintem nem véletlen, hogy még nem volt ilyen fatördelés.
VRSDM
ahm--- és belémköt ... /jogosan igaz...
a lényeg hogy régi architektúrák és tudnak nagyon jóat alkotni, nem kell ahhoz az überszarás konfig

Ability
Nem tudom melyikre gondolsz, de ha konzolos, akkor nem beszélhetünk DX-rõl. 😛
KILLER2
Köszi. Csak mert konzolra van ez az instincts predator, aztán azt hittem, hogy PCre is van több része.

Nekem elég lenne 1 pálya is jó sok fával,csak legalább az enginet ki tudjam próbálni.