31662
CRYSIS
  • Magiszter
    A "connection refused" az azért van mert még nem raktam fel a 3-as pecst? Vagy valami másért?
  • gyuri12
    majd egésznap úszkálsz:)
  • kill3r21
    jah hogy ez csak vistára van akkor buktam
  • L2Goku
    Nekem ez a Viz gecire bejön :D
    Viz.
  • L2Goku
    ForceWare Release 163
    Version: 163.69 WHQL
    Release Date: September 18, 2007
    Operating System: Windows Vista 64-bit
    Language: U.S. English
    File Size: 43.2 MB
    http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_163.69.html
  • L2Goku
    De mindig ezek a Kurva sárgaszemüek .D
  • priluki
    Nekem mikor indulok akkor rakosgatja össze a texturákat,de csak az elsö alkalommal amugy az én gépemen Xp dx9, 1360*768 low: 40-50 Fps, Medium : 25-35 Fps, High:15-25 Fps.. holnap megrobálom vistán is..
  • kill3r21
    pontosan mejik driver raktad fel?
  • L2Goku
    Énekemis elöször. utaána felraktam az uj Nvidia drivert és supi :D 1024*768 Fullba (High minden , nem ultra high mer azt nemengedi de nemtom miért:D ) AA nélkül simán megy akadás nélkül... 28 as serveren. De az MP nem egy nagy WooooHaaa.. ez még ugyis optimalizálva lesz.
  • gyuri12
    nem kéne káromkodni...:/

ezen elmegy(tudom,hogy ott a gépigény,stb)?

ati9600
    1,5 giga ddr1-es ram
    2ghz-s proci.

jószar tudom,de lowon,640*480-nál úgyis mind1:D
  • bordy
    nekem is szét eset amíg 1024.ben voltam. kirx krax volt minden. átnoymam 800*600-ba és megjavult. ha kell vedd le 640*840-re vagy mennyi a legkisebb. :D
  • kill3r21
    nekem szétesik a textura..nem tom van e rá vi megoldás :(
  • bordy
    hehe, low-ba 800*600-ba eltudok nézelődni, 1 fragot sikerült szereznem is :D
    naon állat. tiszta jó a feeling. majd nyáron. singl rész az tuti naon gázul menne mert az fullosabb garfilag.
  • DarkSector
    Jesszusom és ezé még fizettem volna...
  • DarkSector
    Milyen csend?
    Én látom csak, hogy sokkal szebb a Crysis?
    Vagy elromlott a szemem..?
    Mondtam már én is..
    Egyszer már letiztáztuk, hogy mindegy miért, vagy hogyan, de akkor is szebb...
    Csak ez a béta annyira béta nálam, hogy erre kb azt mondanám, hogy 50%-os állapotában van a játék..
    A bokrokat a szemem előtt rakosgatja jobbra ballra...
    Tiszta gáz így....
    Remélem a single demo az már normális lesz!!!!!!!!!!
  • lac coo
    Hehe..Nem hajt engem semi, csak kicsit felvilágosítom a népet mire is szórja nagy iszonyatosan a pénzét, ami amúgy mindenki magánügye :))))))))

Csak nem kéne ezerszer beírni, :hogy milyen überszép mikor rohadtul alig marad e lettől a Far Cry, persze mikor berakok valami képet akkor csend van :)))))
  • kill3r21
    nah én buktam....minden textura sárga :D
  • VRSDM
    jó elhiszem hogy örül az akinek van gépe futtatni :] de azért nem kéne kinyírni az internetet :D
  • kill3r21
    nah 10 perc nekem..azt megyek bár nemtom hogyfog futni csak valamien szinten ha játszhato lesz már jóó..azt uj gépen már nem lesz gond
  • Dave64
    Van!
    csak ultra nem

total high-ban már 1024-nél szaggat (de viszont gyönyörű)
  • kill3r21
    van benne high már?
  • Dave64
    Az igaz, hogy nem az a grafika ami a videon (dx9), de legalább tuti hogy rengeteg gépen menni fog (mármint ez a demo)
    Nekem 1280*1024 med/high megy
  • kill3r21
    itt al ink vazze..fileplaneten kell kulcsot regelni és azért nyilt béta mert kell csinálnod egy ingyenes filepalnet reget
    ingyenes fileplanet reg = crysis key ennyi a lényeg
  • priluki
    Hi,most kapcsolodtam be ,látom felpörögtek itt az események ,valaki segitsen már ki pls.. ha leszedem a Betát ehez is kell valami kulcs? Vagy ez a nyilt béta már megy simán? ja,és nem tudtok adni privibe valami linket Ftp-re? thx
  • kill3r21
    Nah huzhatjátok ezerrel :)
  • Peetboy
    Nekem már fent van az új Driver a Bioshock-hoz szedtem le. Már csak a Crysis kell. Most az Európa serverről szedem, de nem lett gyorsabb. Most is csak 30-40-el jön 10-12 órát ir ki. De el sem hiszem, holnap már játszhatok vele, nemcsak a 8800 kártyás hencegő kis parasztok.
    Na most télleg jó éjt mindenkinek!
  • AntiHero
    Nem is vagy fent MSN-en:P
  • Dave64
    TUTI nagyon!

először aszittem egyik serverre se enged be, de asztán sikerult!!!
    kemények a srácok is

most földobom az uj drivert >> game
  • kill3r21
    hogy megy?
  • Dave64
    Uhh srácok NAGYON KOMOLY!!!
    Ezért érdemes még várnotok egy kicsit !
  • kill3r21
    én flashgettel töltöm :D
  • Peetboy
    Ez a Download Manager van nálam is. De szerintem mindenki ezzel tölti, mert mással nem is lehet tudtommal. Na mindegy én megyek aludni. Addig el indul a letöltés, talán reggelre le is jön.
    Csak nehogy úgy járjak ,mint Bordy, aztán lejön 2 Kb-os fájl.
  • Peetboy
    Most magadnak válaszoltál?
  • bordy
    ugyan ez volt nekem is. 46-ra vissza és csaak a számok csökkentek, majd váratlanul bedobta a letöltést és lejött 2 kb.
  • kill3r21
    keres meg msn en :)
  • AntiHero
    nekem 6 percnél vissza ugrott 46ra. 10 perce vagy még töb megse mozdul 46 perc még mindig(EURÓPAI)
    Annyi változik hogy előrébb kerülök a listán de a perc nem:S
  • bordy
    én meg ie alatt felnyomatm valami ign-es download managert, automat leszedi majd oda ahova belőtem. így nem kell virrasztanom az inditsért.
  • Peetboy
    Na ez fasza volt. Megszakadt a netkapcsolatom és mivel újra inditottam a gépet, így nem tudta folytatni.
    Nem baj, most az Európai serverről fogom szedni, azt mondjátok arról maxon jön. Még 30 Perc. LOL
  • kill3r21
    nekem már 35% 130 k/s el jön lefelé addig filemelk meg msn :D
  • bordy
    nekem elkezdte szedni és lehozott valami 2kb-os fájlt, heheh, vicc.
    jó hogy ma este aludni akartam rendesen végre. megszaporodtak a sterverek viszont fp-n. persze az usa-k.