CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
a szaggatásást a gépen 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
u dont have to listen anybody else but me
itt is meg lehetne oldani, de mondom a legjobb a találat alapú sebzés ... nem ez hogy 3x és kussolhatok :S
Ha meg nem tetszik, akkor úgyis csinálnak majd realisztikus modot... vagy átállítják a sebzést a szerveren.
#3695: Hát van pár érdekes eset az tény, de elég ritka... 😊
a sniper-ek nem azért ölnek egy lövésre (a mai létezõ fegyverekre értem, mert akkorát roncsol... sõõt a legtöbb esetben minél kissebb roncsolással lehet a legnagyobb halálszázalékot elérni...
tudni illik, akár hol találja el a töltény a testet, a véráramban akkora tulnyomást idéz elõ, hogy az összes érfal elpattan és a vér pillanatok alatt, elárasztja a testet, értsd szétrobbannak az ereid ...
nanosiut ide vagy oda :S xar ez hogy (3lövés kell), miért nem lehet elosztani normlásian, hogy láblövés - fejlövés - kar-váll stb. már a cs-ben is van ilyen :S nehogymár itt ne lehessen megoldani, ez bizony árkád vonás (lsd. cod2 ... lelövöd megfekszik de kell neki még1 a földön mert már nyúl is a pisztolyáért :S ) nevetséges ez szerintem
Töltsük le az internetet!
csak a vga meg a proci van 150e 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
#3677: Ez szép és jó, emg minden, de egy valami nem ok. NEKIK MIÉRT VAN CRYSIS DEMÓJUK ÉS NEKÜNK MIÉRT NINCS?
Én ezt tervezem, talán a hétvégén meg is lesz.
Asus P5B-E Plus alaplap
2x1GB RAM (mhz-t még nem tudom, de ha nem lesz olyan drága, akkor 800 Mhz), talán 1x 2GB
ASUS GeForce 8800 640es videókártya
Core 2 Duo 2.4 Ghz processzor
Innen vettem néhány ötletet, többek között az alaplapot. ha valaki gépet akar cserélni, akkor ez jó választás szeritem.
Next PC upgrade: 2022
Alaplap:
Asus M2N32-SLI Deluxe Wireless edition
Processor:
AMD Athlon 64 X2 5200+ 2*512kb dobozos Socket AM2
Videokártya:
Asus GeForce EN8800GTX 768MB TV DVI PCIExpress
Memória:
2 darab,2GB 800MHz DDR-II RAM Geil Ultra (2 X 1G😎
Remélem nem lesz probléma a játéknak😊
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Nekünk miért nincs?<#vigyor3>#vigyor3>
Legyen már nekünk is! Nem?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!