CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Szerintem unalmas már ez a banner. Váltani kéne tényleg.

csak a csákót kéne valahogy átszerkeszteni a mostaniba 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Ability
Mit szólnátok, ha lenyúlnánk a crysis-online bannerét, és kicsit átalakítva azt raknánk be? A mostani is nagyon tetszik, de ez jobban. 😊 Továbbá SG logó helyére is lehetne tenni valami crysis-os képet, illetve ebben a textareába is...
bertino
én is várom
a szaggatásást a gépen 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

KILLER2
Így legalább van téma. Jujjdevárommáreztagémet!

Töltsük le az internetet!

Ability
Szerepel ott az is, hogy fejlövésnél egybõl megfekszik az ember. Ergo van találat alapú sebzés. Na de hagyjuk is, nem kell még ezen rágódni. 😊
VRSDM
én csak a "cikk"bõl indultam ki . " 3 golyó kell távcsövessel hogy meghajlon " ott ezt irták ... :S (valószínüleg nem így lesz)

u dont have to listen anybody else but me

Ability
Itt is lesz találat alapú sebzés. Gondolom fejes egy golyó, mellkas max 2, láb már esetleg 3, és így tovább. CoD2 meg teljesen más világ. Ott nincsenek nagy pályák, és nem tudnak elrejtõzni az ellenfelek...
VRSDM
öhhömm... bocs hogy megint off... cod2-ben is ottvannak, egy lövésre ölnek, és egyáltalán nincsenek nagy elõnyben, aki tudja használni annak kincs, de átlag úser-nél egy darab kaka ... ott pl. jól kiegyensúlyozott...

itt is meg lehetne oldani, de mondom a legjobb a találat alapú sebzés ... nem ez hogy 3x és kussolhatok :S

Ability
Amúgy kell az a több lövés sniperrel. Ha meghalna elsõre, akkor túl nagy elõnyben lenne a sniper. FarCry-ban is eleinte elsõre haltak, aztán minden láma próbált állva snipeolni, mert azt látta a jobbaktól. Btw, CS-ben is csak AWP öl elsõre, az meg mindenhol tiltva van.

Ha meg nem tetszik, akkor úgyis csinálnak majd realisztikus modot... vagy átállítják a sebzést a szerveren.

#3695: Hát van pár érdekes eset az tény, de elég ritka... 😊
VRSDM
vagy ratewaxol ;] vagy laggbind-el ;]

Ability
Látod te a killcam-ben. Azért, mert laggol a másik játékos, és nem pontos a killcam, attól még eltalál...
lol cod2ben még ugy is meghalhatsz hogy el se találnak 😊

SZilaJMaGGoT
Sztem is...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

VRSDM
3lövés hogy meghaljon?
a sniper-ek nem azért ölnek egy lövésre (a mai létezõ fegyverekre értem, mert akkorát roncsol... sõõt a legtöbb esetben minél kissebb roncsolással lehet a legnagyobb halálszázalékot elérni...

tudni illik, akár hol találja el a töltény a testet, a véráramban akkora tulnyomást idéz elõ, hogy az összes érfal elpattan és a vér pillanatok alatt, elárasztja a testet, értsd szétrobbannak az ereid ...

nanosiut ide vagy oda :S xar ez hogy (3lövés kell), miért nem lehet elosztani normlásian, hogy láblövés - fejlövés - kar-váll stb. már a cs-ben is van ilyen :S nehogymár itt ne lehessen megoldani, ez bizony árkád vonás (lsd. cod2 ... lelövöd megfekszik de kell neki még1 a földön mert már nyúl is a pisztolyáért :S ) nevetséges ez szerintem

KILLER2
Az is igaz. De a megjelenésig csak ki kell bírnunk valahogy 😄

Evogordon
Én max egyszer hogy a teljeset jobban élvezzem : D

KILLER2
Csak az a demo jöhetne már. Az biztos, hogy hetente 1x minimum végigtolnám.

buldozer99
igen😄

Forca Barca

KILLER2
Hát igen. Rég volt már fejlesztve a gép, néha szánni kell rá 😄

látom neked is van pénzed rendesen 😛
csak a vga meg a proci van 150e 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

KILLER2
Mármint a tervezett configom?
#3677: Ez szép és jó, emg minden, de egy valami nem ok. NEKIK MIÉRT VAN CRYSIS DEMÓJUK ÉS NEKÜNK MIÉRT NINCS?

buldozer99
tökéletes...😄
sztem inkább core 2 mint amd😄

Forca Barca

KILLER2
Háááát. Ez qrva sok elsz és talán felesleges is.
Én ezt tervezem, talán a hétvégén meg is lesz.
Asus P5B-E Plus alaplap
2x1GB RAM (mhz-t még nem tudom, de ha nem lesz olyan drága, akkor 800 Mhz), talán 1x 2GB
ASUS GeForce 8800 640es videókártya
Core 2 Duo 2.4 Ghz processzor
Innen vettem néhány ötletet, többek között az alaplapot. ha valaki gépet akar cserélni, akkor ez jó választás szeritem.

Evogordon
Tudtam hogy valaki ezt fogja mondani : D

buldozer99
inkább core 2 -.- (sztem)

Forca Barca

Evogordon
Az jó hogy úgy oldották meg a snipert hogy kell vagy 2-3 lövés a testre és akkor hal meg az ellenfél.

van rá több mint fél milliód?
grebber

Next PC upgrade: 2022

Én ahogy megláttam a játékot utánna néztem hogy mijen konfogon megy és elhatároztam hogy beszerzem ezeket😄😄😄
Alaplap:
Asus M2N32-SLI Deluxe Wireless edition
Processor:
AMD Athlon 64 X2 5200+ 2*512kb dobozos Socket AM2
Videokártya:
Asus GeForce EN8800GTX 768MB TV DVI PCIExpress
Memória:
2 darab,2GB 800MHz DDR-II RAM Geil Ultra (2 X 1G😎
Remélem nem lesz probléma a játéknak😊

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

szerintem nemsoká lessz demo
SZilaJMaGGoT
<#wilting>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Létezik a Crysisból demo?
VRSDM
nekem is nyár vége - õsz eleje rémlik :$

<#unalmas>

KILLER2
Igen, sajnos én is így érzek. De azért reménykedjünk.

kirol
Szerintem tuti nem jön júniusban.

KILLER2
Crysis-online-on az van, hogy júniusvan jön. Remélem igaz.

KILLER2
Nem tudom, azért kérdezem. De mindjárt utánanézek.

szeptember nem?

KILLER2
Most nézegetem a crysis-online-t, a screenshotok angyon fosósak.

KILLER2
Remélem mostmár hamar kiadják a DEMOt. A játék mikor is jön? Nyár elején? Azért ez az AIT kártya érdekes. Na mindegy, mostmár amrad a 8800as. Nem fogok azért másik kártyát keresni, hogy ultra magas helyet maximum grafon játszassak. A 8800at már oyan jól kinéztem.

És ekkor több ezer ember erre gondolt, én lõn, lett Crysis demo.<#hehe>
KILLER2
De.

kirol
HOC-n van, hogy az új ATI jobb a Crysis Demo alatt, mint a 8800GTX. Amit leszarok, de honnan van nekik Crysis demójuk?

Nekünk miért nincs?<#vigyor3>
Legyen már nekünk is! Nem?

hen-tes
Nekem matroska splitter, ac3filter, coreavcpro és egy divx van fent. Ezzel minden elfutott eddig ami a kezem ügyébe akadt, legyen az hd, vagy bármi szarabb. Ha ezen felül volt még ffd, vagy xvid, akkor nem ment a hd. Pedig a gépem bírta volna.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bertino
+ffdshow és powerDVD manconcept mpeg1-2 kodekje és akkor télleg semi nem szabhat akadályt lejátszásban...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ability
Szerintem bírná a gépe. Egyébként nem kell hozzá semmi különös kodek, csak az ilyen alap dolgok. Divx, xvid .... Na meg egy Windows Media Player Classic. Az mindent visz rendesen. 😊
buldozer99
enyhén drága...😄

Forca Barca

kirol
Ez a videó már volt korábban is párszor.
Nekem nem akad. A géped nem bírja lejátszani. A régi nekem is ezt csinálta. Mármint akadt.