CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nálam akad a hang sajnos😞 Ti milyen lejátszóval+kodekekkel játszátok le hogy nem akad?

Next PC upgrade: 2022

bertino
lol bazz minden szar HD-t ebbe a fos .wmv-be tömörítenek
gõzük sincs mennyi minõségvesztést követnek el ezzel...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Oké de hidd el , hogy [url=http://prohardver.hu/f.php?mod=35&fwhat=milyen&id=0&from=0]EZ[/url] a legalkalmasabb hely erre a problémára!!
É smost folytassuk akkor a Crysis-t.
Frankó az új videnyóó!!<#eljen><#eljen><#eljen>

KILLER2
Köszi. Írtam is, hogy bocs, csak itt sokan gondolkodnak ezen, ezért gondolom megkérdezem õket.

Töltsük le az internetet!

Ha lehet ne ebbe a topicban fogalkozz a harwered updatejével, van erre alkalmasabb topic is, de azért segitek, remélem ezzel befejezted itt!!
Köszi!!

KILLER2
Ja és esetleg még olcsó is.

KILLER2
Na hamarosan meglesz a gépem fejlesztése, szóval akkor (megint bocs, hogy itt) megkérdezném, hogy nem tudok-e pesten valami jó PC boltot, ahol van Core 2 Duo proci, 1 GBs RAM, alaplap meg 640es 8800 (mégis ez lett). Köszi.

hen-tes
Fincsi. :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

KILLER2
Na mindegy, akkor nézzük tovább a hibákat. Csak nekem úgy tûnik, mintha ebben sokkal több hibát találnánk, mint egy átlag játékban (bár ezeket nem hibának nevezném, inkább grafikai részlethiánynak vagy nem élethû dolgoknak). De végülis nincs ezzel semmi baj, mert a játékélményhez semmi köze nincs annak, hogy mennyire szögletesek a bokrok, hogy mûanyag-e, hogy 3Dsek-e a felõk. Ha a játékélméyne jó, akkor még egy 10 éves játékon is el éeeht lenni, ha meg szar lesz a Crysis játéákélménye, akkor meg feldughaták maguknak a grafikát.

Evogordon
új videó

link

VRSDM
ROTFL ez a legviccesebb, még jó hogy leirjuk minden hibáját, elvégre magyar ember már csak ilyen...

de viccet félretéve, figy azt hogy milyen csodaszép azt mindenki látja, azon nincs mit taglalni ránézel -> 5perc shokk -> állad összeszedése ...

én anno a vegas-nál is minden kis hibát megszóltam, a szépet látod, a hibákat nem

ettõl függetlenül mindenki tudja hogy korszakalkotó játék lesz (akár ha csak grafika terén) ...

3644 - senki sem mondta hogy, "húdeszaer, milyencsúnya" csak szimplán szarabb a víz az eddigiekhez képest ... és megjegyeztük

szerintem meg ti állítsatok már, másrészt ha meg valaki csak fikázna, ahhoz sincs közötök, ez egy fórum ahol mindenki véleménytnyilvánít, ha valaki sonicbuzi és neki ez nem tetszik fogadd hát el, azért mert ez a CKRÁÁÁJSZÍÍÍSZ attól még nemkell mindenkinek ájuldoznia ...

huzzátok ki a nyelvetek crysziszpapa seggébõl és tisztábban láttok majd

köszönöm /
és hogy ha flame volt

u dont have to listen anybody else but me

DanRyu
Felháborítóan álltok a dologhoz! Mire 1 hét megjelenésnél tartunk majd, az lesz, hogy hú de szar lesz meg milyen csúnya, stb. Csitíccsatok már a tempón!<#confused>

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

LoL ugy beszéltek mintha már toltátok volna vele...

KILLER2
Nem tudom minek kell észrevenni minden hibát. Persze nem baj, ha írjátok, hogy ez sem jó, meg az sem, de valamiért minden hibát nagyobbnak tüntettek fel. PCre (meg talán másra se) még nem volt ilyen szép játék. Nem kell tõle túl sokat várni, így is örülünk, ha egyáltalán elindul a gépeinken.

DanRyu
Figyi, biztos nem fog igazi víz szépíteni a játékban még! Nekem tetszik az egész amit csak eddig láttam a játékból.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

xotyi
Mondjuk a FarCry-ban is szép volt, csak nem romlott azóta 😄

Trance&Friends nothing more..

Evogordon
Itt ténylegn nem valami szép a víz de nézzetek meg kézi kamerás felvételeket.. Ott gyönyörû és rá se lehet fogni hogy szerkesztettek rajta mert az interjú videó.

kirol
Nekem is feltûnt. Ezen nincs Photoshop meg nem dolgoztak rajta 422 órát, mint az összehasonlítós képeken.

xotyi
nemtom ti hogy vagytok vele de a 2. képen a víz az olyan "mûanyag"<#szomoru1>

Trance&Friends nothing more..

húnyebazzeg😛
lehet gyûjtögetni vasra,több heti hidegélelmet félretenni..

buldozer99
aztakurva

Forca Barca

800x600 D:::

Evogordon
new screenshots
elsõ
másodikkk
harmadik

Evogordon
Szerintem a crysisba jól megcsinálják a szörnyeket..
Gondolom sok olyan email érkezett a fejlesztõknek hogy a szörnyeket így elb*szták... Csak tanúltak belõle.

bertino
renderképet összehasonlítani valós környezettel ?
talán ha ingame képeket mutogatnának lenne értelme

SötétBarom
Far Cry-t nem rontották volna el a szörnyek akkor, ha csak organikus, ijesztõ monszták lettek volna benne.. De a vége felé már jöttek a 3m magas, kéz helyére mûtött rakétavetõvel operáló Doom alázó szörnyikék..

Na azok b*szták el.. Mindig is utáltam az FPS-ekben a nehezen lelõhetõ ellenfeleket, akinek le kell osztani 3 tár ólmot, meg egy rekesz rakétát és két hátizsáknyi gránátot.. Ehelyett szívesebben küzdök meg mondjuk 30db kisebb NMIvel..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

KILLER2
Szeritnem fasza lesz. Bááár. Taktikázós játékmenetnek szeritenm búcsút mondhatunk.

buldozer99
hát sztem a far cry a mai napig a legjobb game... és ezzel faterom is így van...😄
õ nagyon ritkán játszik,de a far cry-t 3x vitte végig😄

Forca Barca

VRSDM
farcry szerintem is elbaszott lett a szörnyekkel... :S

itt ufo ... egy próbát megér ;]

KILLER2
Igen, de akkor sem értem. Bár azért kicsit hiányzott a tektikázás meg lopakodás. Az meg megintcsak msá, hogy nem igazán szeretem az ilyen szörnyes játékokat. Bár a Crysisben amint elnézem ezekben több a fém mint a hús.

kirol
Kb 15 körül vagy? Mert akkor lehet, hogy neked semmi bajod vele.

KILLER2
Serintem nincs semmi baj a FarCryvel.

kirol
Micsoda? Én azt hittem, hogy az alap, hogy hangyák fognak futkosni a földön, meg majmok ugrálnak a fákon, amiket egy éhes tigris próbál meg elkapni stb.<#szomoru1>

Amúgy sajnos sejtem milyen lesz a játék:
Szép grafika meg minden ami kell, és közben halomra kell majd gyilkolni a sok idióta szörnyet.
A Far Cry is milyen állat volt az elején, míg csak ember ellenségek voltak. Aztán jöttek a hülye szörnyek dögivel, és itt uninstalláltam is.

Bárcsak itt ne így lenne.

armageddon666
amúgy csak szerintem homályosak a képek? o.O mármint a valódi is 😄
mellesleg ha fele ilyen szép már örülök... fav graf eddig HL2EOnak van... szal ^^ az a határ 😄

@

KILLER2
Nagyon gagyi. Hogy lehet valaminek ilyen szar a grafikája.
VAlószínûleg így is majd bele fog dögleni a PCk nagy része a játékba és rengeteget szidjátok. Nem kell ennyire maximalistának lenni. Most komolyan mit vártok ettõl a játéktól? Attól még, hogy kegyetlen szép még nem kell azr várni, hogy minden tökéletes legyen benne. Nem tök mindegy, hogy most szögletesek-e a bokrok? Fasza árnyékok, jó MI, élethû fizika, kidönthetõ fák, 3ds felhõk, mi kel még? Másszanak katicák a leveleken?

kirol
De kinek fog így kinézni?
Nem hiszem, ha játék közben megállsz, akkor ezt/ilyet fogsz látni.
Ez a kép:

meg gagyi is, mert tök szögletesek a bokrok.

gman906
Vajon melyik sziget ez, ahonnan merítik a pályákat?

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

armageddon666
én nemvágom nagyrészén h melyik a renderr XD

@

VRSDM
halllleeeLLUAajajjaa 😊

volt kép ahol tényleg elgondolkoztam ... /azthittem mindenhol a jobboldali a renderkép... aztán jöttem rá hogy az egyiknél nem ;]
cselesek a srácok

mindenesetre megyek, összekaparom az állam 😊

grebber

Next PC upgrade: 2022

DanRyu
Sajna már 4 napja nem jött normális új játék.😞

KILLER2
At tudi, hogy még átgondolom, mert egy ideje mást sem csinálok. Sajnálom rá a pénzt (ilyen öszegeket), de azért most ezt megveszem bele, ezzel úgy is kihúzom jó pár évig. A 320assal is elleszek a mostani 6600asom után. Köszi a sok segítséget. A végleges konfig majd attól függ, hogy ga többi dolgot milyen áron tudom beszerezni.

Ability
Jó tanácsként mondom: gondold még meg. Szerintem egy 320-assal jópár évig vígan eljátszogatsz. Gondolj csak bele, a mostani játékonál semmi különbség nincs a két változat között. Gondolom nézegetted a PH! tesztjeit. Csak ott jött ki kicsit nagyobb különbség (~10FPS), ahol kizárólag nagy felbontású textúrákat megjelnítõ játékkal próbálkoztak. Mióta is vannak 512-es VRAM-al szerelt VGA-k? Hát elég régóta. Kihasználják a többletet? Nem igazán mondhatni. Különben is, ez az érték elhanyagolható, és arról még nem is esett szó, hogy ezt 1600-as felbontásban a lehetõ legnagyobb beállítások és látványjavítók mellett tették. A Te általad említett felbontsában valszeg semmi különbség nem lenne. Ez pedig a Crysisre is igaz fog lenni. Nem kell azt hinni, hogy ilyen látványnál megeszi a gépet. A Crysis-be az agyonhangoztatott újdonságokon kívül semmi új nem lesz. Semmi olyan igazán számításigényes. Gondlok itt arra, hogy majd törni fog a fa, de ettõl még az "átlag textúrák" a játékban nem fognak elrugaszkodni a mostani játékok által használttól, és a fa törésének számítása sem eszi meg a memót. Továbbá: DX10. Mit nyújt? Neeem, nem a ficsörökre gondolok. Hanem arra, hogy optimalizálták, és elvileg 30%-al gyorsabban futhatnak rajta a játékok. Ez elég jelentõs sebességnövekedést jelent. Nem értek hozzá, mint ahogy itt más sem, de merek következtetni, hogy ezzel együtt a memón is kevesebb adat halad át. ergó kevesebbel is beéri.

Na ezek után gondold át újra, hogy melyiket akarod venni. Én semmit sem tudok biztosra mondani, de valszeg mire odáig jutnak a játékok, hogy kihasználják ezt a mennyiségû memót, addigra már elavult lesz ez a széria. De ki tudja, lehet beüt majd valami játék, ami extra nagy textúrákkal dolgozik és nagy tereket jelenít meg. Na akkor talán kelleni fog majd a 640-es változat. De ez nem valószínû. Egyébként ha megteheted és nem is sajnálod rá a pénzt, akkor vegyél 640-eset, és akkor biztos lehetsz abban, hogy nem ér váratlan meglepetés.
sajna nem 😞
csak a szokásos flém<#buck>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Evogordon
Azt hittem már hogy van valami új hír a játékról hogy 26 új hozzászólás van a topikban.

buldozer99
nah de mostmár én megyek!
jo8

Forca Barca

buldozer99
depo,onnan meg a legolcsobb boltbol...😄

Forca Barca

ezeket az árakat honnan nézted?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

bertino
van pénz szarásig

KILLER2
Szerintem ennyi rá/lebeszélés után a 640es lesz. Ha már ennyit költök rá, azon már ne múljon.