31662
CRYSIS
  • strebacom
  • KILLER2
    Nem lehet próbálgatni. Lehetett.
  • strebacom
    Hali 7600-on hogyan fut, isteni ez a game, Crysis el sem tudom hinni hogy lehet próbálgatni!!!
  • SötétBarom
    Ügyes. Még1 játék ahol meglesz a 10k megjelenés előtt :)
  • newc22
    crysis béta kulcsér wanadoo ftp kódot adok!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ÜBER LOL!!!
  • mikiking
    Vki nem adná nekem a kuclsát egy kirpobálásra,tényleg nem kell több,csak egy kirpobizás,adok érte ami kell,csak xeretném kiprobizni
  • KILLER2
    Nincs valakinek felesleges kulcsa?
  • KILLER2
    Bassza meg! Hát ezt jól lekéstem. Kurva életbe!
  • AntiHero
    ÖöööööÖöööö...Nem
  • newc22
    AntiHero nem adod oda a beta kulcsot picit csak megnézném a gamet!!! :D na lécci! :D
  • AntiHero
    Már nincs...
    Tegnap este óta asszem ma 3ig volt ingyen kulcs osztás.
    Max akkor játszhatsz ha valaki neked adja beta kulcsát!
  • newc22
    röviden tömören NINCS!
  • mikiking
    Na cső.én msot jöttem géphez,van rá valami mód,h betazzak ?
  • newc22
    Valaki küldjön már el egy beta kulcsot e-mail: [email protected]
  • bordy
    heeeejj, nem éééér
  • AntiHero
    Volt NYILT BETA ennyi.
  • Evogordon
    Ja mi ez a 550 új üzenet? pff mi lesz itt ha kijön a demó mi lesz itt ha kijön a teljes????
  • KILLER2
    Basszus. Most jövök haza, erre 525 új üzenet. Új rekodor emberek. Valaki tömören beavatna, hogy mi történt a betátval pontosan?
  • Bala10
    fura... azt hittem olyan, amilyenné tesszük.
  • newc22
    Ne már..... küld el lécci!!!!
  • bordy
    igen,erre probáltam rávilágítani h összecsapot lett ott valami.
  • Gundark1234
    Ne örülj sajna megelőztek.
  • newc22
    Ohhhh örök hála Gundark!!! Hova küldted az üzit ide vagy e-mailt írtál?! Köszönöm szépen Gundark!!! Jövök Egyel... :D
  • magellaner
    windows xp-n megy a beta?
    Valaki válaszoljon már!
  • Gundark1234
    Hopsz az előző válasz az nem válasz akart lenni. Valamit elbaxtam.
  • Maxtreme
    Kezd bennem összeállni a kép hogy anno miért is nem lisencelte kutya sem a Crytek motort :D (többek között)
    Faszányos a netkódja, grat.. :)
    Pedig aztán ha belegondoltok a SP résszel jobban meg kell dolgozni a cpunak. Különböző scrpitek, AI, etc kiszámolása.
  • Gundark1234
    Na ez gyors volt. Privi ment. Enjoy.
  • AntiHero
    NA így min fut? Anyámon esetleg
    dx10 bemutató!

De 8800gts-en sose fog így!

LINK JAVÍTVA!
  • newc22
    Aki már unja a crysist az dobjon meg 1 kulcscsal címem [email protected]!!! Thxxx
  • bordy
    na jó, de azért az nem játéknak indult hanem techdemonak. gondoltak egyet hogy legyen belőle valami game, ha emlékeim nem csalnak. rég vót mán.
  • kirol
    Ó bakker, itt várni kell min. 46 percet, hogy elkezdhessem letölteni?
    Milyen gyorsan jön azután?
  • Ability
    FarCry nekem single-ben med beállításokkal 100 fps felett ment stabilan. Multiban 20-30 fps, és olyan szinten low-on volt minden, hogy el sem tudjátok képzelni. Mindent levettem a konfigban. Színmélységtől kezdve, egészen addig, hogy a növények nem jelentek meg, a talaj meg egyszínű volt, nem volt mintázata jóformán + árnyékok sehol sem voltak. Előbb már akartam mutatni képet az egyik CB meccsemről, még a kommentek között is meghökkentek, hogy hogy néz ki a játék nálam. Tényleg le volt butítva, még csak nem is DX9-el ment, hanem sima 8-as verzióval. Nem ismertél volna rá, minden egyszínű volt, a fák lombjai mint a régi játékokban ilyen kereszt alakú volt. Nem 3D, hanem ilyen kereszt alakú kis kinyúlások.... Egy Half-Life 1 is megverte volna részletességben, és ilyen szintű butítással is csak 20-30 fps. :/
  • magellaner
    Most komolyan Vista kell az új verzióhoz? vazz
  • DarkSector
    Hol lehet a multiban P-t szerezni?
  • bordy
    állítólag nem is lesz minden benyomva elöszőr mert összeszarná magát a csúcsgép is, és majd csak később kapcsolnak be dolgokat mint FC-ben a Hdr-t.
  • Banano
    Szerintem akkorsem láttunk még ilyen grafikát...szóval nem is csoda hogy ennyivel megy ...vagy az uccsó remény az ahogy hallotam hogy a far cry is 50%-kal lassabban ment multiban mint singleben szal ez is lehet a " baj"
  • Gundark1234
    Na, én befejeztem a tesztelgetést. Sajna a gépem nem bírja, plusz sok a Darwindíjas majomszökevény. Akinek kell egy béta kulcs az írjon privit. First come first serve lesz szal az első játékos viszi.
  • AntiHero
    Így van...csak ezt eggyeseknek nehéz felfogni.
  • magellaner
    ugye a beta 3. verziója meg xp-n? H egyszer elkezdem a letöltést a fileplanetről akkor közben nem áll meg ugye a letötés szal nem kell várni megint 40 percet!?
  • Ability
    Ezt mondja mindenki, de ha tényleg kiadják a tervezett időpontban, akkor már nem lesz idejük nagy optimalizációra. Egyébként ez csak egy elterjedt duma, hogy mennyire optimalizált. Nem számít ám olyan rohadt sokat a kód tisztogatása (jobb esetben). Itt majd butítani lehet. Leveszik sok objektumról az árnyékot, meg mindenféle cuccot, ami egyébként nem feltünő, és tényleg jobban fog futni, csak ez nem optimalizáció. Ez butítás.