CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
gõzük sincs mennyi minõségvesztést követnek el ezzel...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
É smost folytassuk akkor a Crysis-t.
Frankó az új videnyóó!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Töltsük le az internetet!
Köszi!!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
de viccet félretéve, figy azt hogy milyen csodaszép azt mindenki látja, azon nincs mit taglalni ránézel -> 5perc shokk -> állad összeszedése ...
én anno a vegas-nál is minden kis hibát megszóltam, a szépet látod, a hibákat nem
ettõl függetlenül mindenki tudja hogy korszakalkotó játék lesz (akár ha csak grafika terén) ...
3644 - senki sem mondta hogy, "húdeszaer, milyencsúnya" csak szimplán szarabb a víz az eddigiekhez képest ... és megjegyeztük
szerintem meg ti állítsatok már, másrészt ha meg valaki csak fikázna, ahhoz sincs közötök, ez egy fórum ahol mindenki véleménytnyilvánít, ha valaki sonicbuzi és neki ez nem tetszik fogadd hát el, azért mert ez a CKRÁÁÁJSZÍÍÍSZ attól még nemkell mindenkinek ájuldoznia ...
huzzátok ki a nyelvetek crysziszpapa seggébõl és tisztábban láttok majd
köszönöm /
és hogy ha flame volt
u dont have to listen anybody else but me
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Trance&Friends nothing more..
lehet gyûjtögetni vasra,több heti hidegélelmet félretenni..
Gondolom sok olyan email érkezett a fejlesztõknek hogy a szörnyeket így elb*szták... Csak tanúltak belõle.
talán ha ingame képeket mutogatnának lenne értelme
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Na azok b*szták el.. Mindig is utáltam az FPS-ekben a nehezen lelõhetõ ellenfeleket, akinek le kell osztani 3 tár ólmot, meg egy rekesz rakétát és két hátizsáknyi gránátot.. Ehelyett szívesebben küzdök meg mondjuk 30db kisebb NMIvel..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
õ nagyon ritkán játszik,de a far cry-t 3x vitte végig😄
Forca Barca
itt ufo ... egy próbát megér ;]
Amúgy sajnos sejtem milyen lesz a játék:
Szép grafika meg minden ami kell, és közben halomra kell majd gyilkolni a sok idióta szörnyet.
A Far Cry is milyen állat volt az elején, míg csak ember ellenségek voltak. Aztán jöttek a hülye szörnyek dögivel, és itt uninstalláltam is.
Bárcsak itt ne így lenne.
mellesleg ha fele ilyen szép már örülök... fav graf eddig HL2EOnak van... szal ^^ az a határ 😄
@
VAlószínûleg így is majd bele fog dögleni a PCk nagy része a játékba és rengeteget szidjátok. Nem kell ennyire maximalistának lenni. Most komolyan mit vártok ettõl a játéktól? Attól még, hogy kegyetlen szép még nem kell azr várni, hogy minden tökéletes legyen benne. Nem tök mindegy, hogy most szögletesek-e a bokrok? Fasza árnyékok, jó MI, élethû fizika, kidönthetõ fák, 3ds felhõk, mi kel még? Másszanak katicák a leveleken?
Nem hiszem, ha játék közben megállsz, akkor ezt/ilyet fogsz látni.
Ez a kép:
meg gagyi is, mert tök szögletesek a bokrok.
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
volt kép ahol tényleg elgondolkoztam ... /azthittem mindenhol a jobboldali a renderkép... aztán jöttem rá hogy az egyiknél nem ;]
cselesek a srácok
mindenesetre megyek, összekaparom az állam 😊
Next PC upgrade: 2022
Na ezek után gondold át újra, hogy melyiket akarod venni. Én semmit sem tudok biztosra mondani, de valszeg mire odáig jutnak a játékok, hogy kihasználják ezt a mennyiségû memót, addigra már elavult lesz ez a széria. De ki tudja, lehet beüt majd valami játék, ami extra nagy textúrákkal dolgozik és nagy tereket jelenít meg. Na akkor talán kelleni fog majd a 640-es változat. De ez nem valószínû. Egyébként ha megteheted és nem is sajnálod rá a pénzt, akkor vegyél 640-eset, és akkor biztos lehetsz abban, hogy nem ér váratlan meglepetés.
csak a szokásos flém<#buck>#buck>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬