31662
CRYSIS
-
#9329 új VGA driver... -
priluki #9328 Egykis multi tesztet nyomtam.. Igazábol nem lesz ez rossz,bár a közelharc nem tetszik,olyan "Fear beütéses" az egész,rohangál az ember jobbra balra aztán tunkol.Igy olyan érzésem van 50% hogy én vagy ö hal meg.Viszont ha jol alkalmazod a képességeidet és a kellö pillanatban átváltok max power-re letudom csapni mint a taxiorát,ez most nagyonsokszor bejött mert ugye szük terepen nemigen tud kimozdulni elölem.. :)
-
mikiking #9327 te most hüje vagy ? azt irtam NEM 8800-as kari ...erre azt irod,h 8800 gts 320 mb ...az sztem 8800-as kari.és nem hiszem,h azon a karin szarul menne -
szapor #9326 Hedgehunter akkor meg adod nekem a keyedet? -
#9325 kiprobaltam a betat bar ne tettem volna.. miez...??Feket feher vagy tok sotet vagy feher minden, uj driverek, uj windows, semmi.... uninstallnal meg kaptam egy kek halalt.... Megsohsem kaptam amiota Xp media centerem van... Ennel tobb kellett vona.... -
szapor #9324 akkor most mit tegyek?potyára szedtem le? :S -
#9322 valóban, most adták ki, hidd el ha lenne optimalizáltabb verzióuk azt tették volna nyilvánosság (ott sem hülyék a marketingesek, nekik sem biznisz hogyha mindenki leszarozza a motorjukat (vagy épp ki sem tudja próbálni) /jaa, vagy biztos magukat akarják sztárolni hogy a maradék időben mennyit sikerült optimalizálniuk/ ... ja és a 111napos megjelenés, ebből lejön a 2hetes szállítgatás, ált. legalább 2-3 héttel előtte aranyra kell kerülnie, vagyis 2 hónap. nemtudom hányan dolgoznak rajta (szvsz 90-100ember körül) de annyi idő játékfejlesztésben. köhöm. (főleg ekkora volumenü játéknál, ennyi lehetőséggel, ekkora térrel.
nem leszólni akarom, mert tényleg hatalmas durranás játékról van szó, de jelen állás alapján inkább durrantok kettőt és szagolom mint hogy ezért a látványért haljon meg a gépem :C -
szapor #9321 GYEREKEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@:@ EZ NEM IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thank You
Your information has been collected.
már 1kor kiírta de még mindig semmi :S -
#9320 Evga 8800GTS 320mb -
#9319 Ember :ez a kép egy 5 léves játék színvonala !!! Beta nem beta ezt a te gépednek 500 fps-el kéne vinni !!!!
Jó tudom ....optimalizálják .... -
#9318 megmondjam? :D
amióta low-ban van :) -
#9317 Még szaros fél-1 óra. Ingadozik össze-vissza ez a szaros letöltés. Egyszer 90 kb/s, egyszer 200, néha felmegy 300ra, míg a teljes letlöltésem az 400-500 kb/s. Most már csak akkor lennék rosszul, ha feltenném a beta-t és nem lenne jó a kulcsom. De akkor már asszem a mentő vinne el. -
#9316 papa ez full LOW meg beta,,,:D ha full is ilyen lesz az isten áldjon komolyan de addig nem tudsz meggyözni :D -
mikiking #9315 És pontosan miennel : -
#9314 Igen, szar vele:( -
#9313 ja amúgy itt a FC képek valóban 800*600, míg a C-BETA 1024*768, tudom az éleken más, meg a távoli részleteknél... de legalább ne csaljunk :] vagy a végén még kiderül hogy nincs is 800*600 a beta-ban? :]
9312 - és mellé nézd meg, a víz föld találkozást, a talajon szétnyújtott szarrámosott textúrát, a "növényzet" minőségét, ja és a bumm meg egymásrapakolt textúrakupac... (ráadásul nem is értem mióta átlátszó egy robbanás ...
[apro]/bordy nem a te géped szólom le, hanem ami és ahogy fut rajta :* -
#9312 Én má nem csépelem mert semmi értelme, eleve már a mondandóm lényegét alig hajlandó megérteni sok ember ;)
Itt a közeli bumm alattam ... 19 fps,kb 10 objekt és egy robbanás.... híjjjj dejó is ez ...:O) -
mikiking #9311 Na valaki próbálta már NEM 8800-as karin ???? -
Matte #9310 A két kép között elrejtettünk 3 és fél évet.....meg tudod találni mindet?
én nem.....ronda mindkettő....... -
#9309 Valaki beavatna, hogy miről is szól ez a multi? -
#9308 X1950XT-n csak feketeséget látok semmi mást játék közben. HUD még működik meg a menü is, azok színesek.
Semmilyen beállítással sem akar működni...
Ötlet? -
#9307 mi a faszé fehér minden textura ???
mindenböl a legujabb dráywer wan fent..
5let ? -
#9306 egy picit közelibb bumm :)
azt a 19-est nem nézni hehe
FC szebb, nem szebb, én azt már rég meguntam, marad ez. olyat taktikáztam valakivel hogy váá. beröhögtem kegyetlenül már. futás, armor, álcázás,armor,álcázás...
van egy olyan sanda gyanum hogy ezt majd ugyan úgy lehet állítgatni amúgy. csak multi révén biztos hiányos a könyvtár.
-
#9305 ha te mondod...nekem 8 játék érdekel graf is ...de ha az szar lehet joa játék :D -
#9304 tudom örökösen ugyan azt csépli lac coo és én...
de azért tessék. kill3er21 " crysis-t még nem láttuk full grafon "
khm. tessék full graf, kb. hasonló scenery-vel mint ami a FCmodomnál van... (jó tudom ez múviból kivágott, homályos stb, de akkoris ... nc -
#9303 Biztosan lehet. -
ellington #9302 autókat borogatni, meg hordókat hajigálni hogy lehet? vagy az csak a teljesben lesz elérhető? -
#9301 Hi!
Felraktam a 3as bétát és nem tudok kreálni login-t. Nektek megy? nálam csak forog az a szar kis kör és nem történik semmi -
CUCLI #9300 sg motor elvileg auto kicsinyít -
#9299 persze mert mindent a pofid elött tölt be ..sztem fullban ezen majd változtatnak azért akad be -
priluki #9298 hogy tudom lekicsinyiteni a kép méretét hogy beférjen ide? -
#9297 gyerekek az normális ,hogy 8800gtx-en 30 fps körül megy highen a külsö terekbenés néha lejjebb is esik:S
?meglepödtem legalább 60 körüli értékre szémitottam atlagba. -
#9296 Így van.. Valszeg az volt itt a butításm hogya texturák az "első mipmaptól indulnak", tehát a fullosban is csak a közelebb eső texturák lesznek szebbek,,, FC alatt ha valaki nagyon ráérne,kicserégetné a texturákat nagyobbra illetve hihetőbbre, minden és mindenhol szebb lenne ! -
#9295 johát engem lényegében a játék érdekel és nemárt ha jol is nézki....amugy igen vasat kell venni aá ha valaki játszani akar vele....de én pont ezmiatt vettem xboxot is....ott fut minden :D
de crysis nem lesz :D -
#9294 mindez igaz is hogy szebb lesz, de nézzük meg a beta-t majdnem maxon, grafikába szebb már nem lesz. és ez a FC mod most ugyan akkora textúra méretekkel készült mint az bétátok, ergó a majd megjelenő teljes játék magasabb textúrái szebbek lesznek, de amit linkeltem azok a FC alap textúrái (kivéve tenger) na most ha még azt is lecseréljük 2x akkorára mint a CRYSIS végleges verzióba. hidd el inkább játszanátok azzal mint ezzel ;) mert az elindulna fullmaxon ezmegnem fog . tény nemtény ez van.
elismerem ez valóban csodaszép lesz totál maximumon. (csak legyen mellé fél milliód gépre) és ez a szám nem tulzás... -_- -
#9293 És talán addigra valaki gyárt még HW-t is alá ;))))
Na , tényleg befejezem a szájtépést, senkit nem akarok idegesíteni ... Amiért szóltam az NEM az volt, hogy szebb-e vagy sem (jóhogy szebb..), hanem hogy milyen áron mit kapunk !
Ez a demo így ahogy van egy nagy adag átba..ás, ahogy azt sajnos már megszokhattunk az elmúlt években, adunk valami kicsit cserébe kérünk egy ötször erősebb gépet .....Számomra ez elfogadhatalan.....És az ez csak beta dumát is el kéne felejteni szvsz, Abilty helyesen írta le mi fog történni a játékkal a kiadásig ...
Jó játékot mindenkinek ! -
#9292 ma 15:49 | privát | válasz erre | #9167
Sokat nem fog változni, már szinte minden kész van, ilyenkor már csak bugjavítás megy, de a kinézet nem változik, és a gépigény sem sokat. Ha meg mégis, akkor #9167 -
#9291 hidd el crysis full grafon ütni fog....szebb lesz mint ez a kép amit belinkeltetek...az hogy az mien gépen fog futni az máskérdés...de nem lesz szabb a farcry még agyon modositva se higyétek el :D
sokat kilehet belöle hozni ezekszerint...de majd egy fullos nem béta crysis lesz akkor beszéljünk erröl nem egy bétát haonlitgassunk egy full játékkal.... -
#9290 Eleinte nem, később meg már mindent tiltottak. Szar volt a CB/ESL konfig, semmit nem számított az a kis növényzet alul, nem takart el senkit, nem volt könnyebb nélküle a játék. De a végén olyan vérremenően tiltottak mindent, hogy olyat még sehol sem láttam. Nem lehetett lentebb venni a színmélységet, tiltották a widescreen módot, ha a játékban beállítottad LOW-re a grafikát (tehát semmi cvar hekk), akkor is jöttek a cvar error üzik, ha beléptél egy szerverre. Mindig úgy kellett szórakozni, hogy melyik szerver éppen miért dob ki. Egyiken tiltani kellett a ködöt, másikon be kellett kapcsolni. Minden szerver más volt, de mindegyik megszabott valami fasz beállítást, így mindig álligatni kellett... -
#9289 jo de ez atom full graf.....FCben
Crysist meg nem igen láttuk full grafon...az meg hogy 150 fpst megy az kurvára mind1
crysisbna legyen átlag 25 azt helo....persze nem az én gépemen....
köztudott hogy pc iparban....rajtuk mulik hogy fut a játék...sztem :D