CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
pl nagyobb poly számú egy karakter és a gépigény ugyan akkora mindt a dx9-nél de semmiféle efektrõl nem beszéltem.
mind1 levan zárva.
<#lama>#lama>
wapolok
Töltsük le az internetet!
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
<#lama>#lama>na
wapolok
Nembaj windows pora ^^
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Killer: PM ment!
Vistát meg nem itt kéne megvitatni.
Lenne néhány kérdésem róla:
-3dsmax és photoshopot el lehet-e indítani rajta valahogy
-driverek hogy vannak rajta
-NTFS fájlrendszerrel milyen viszonyban van
Választ légyszi priviben, ekzd sok lenni az OFF.
Meg nekem valahogy lassan bootol a Vista. Linuxon olyan, hogy bakapcsolom a gépem, várat is kb 10 mp-t rögtön a legelején a raid figyelmeztetés miatt maga a gép. Na mindegy, ez nem is lényeges, csak mondom, hogy ezzel együtt olyan 20 mp mire kidobja a logint! Vista alatt nekem sokkal több! Ekkor még a Vista be sem töltötte a hálózati dolgokat, még bootol tovább, csak kidobta, hogy lehet bejelentkezni. Linux alatt, amikor kidobja, hogy nesze lépj be, akkor már minden be van töltve. Hálózat ... minden....
Ha felraktad, akkor szedsz hozzá egy XGL-t, felrakod Beryl-t, és nézel nagyot, hogy a windows ilyet az életben nem fog tudni. 😊)
ui.: Videót nem ér nézni róla, mert mind szar! Sosem fogja átadni azt az élményt, de amik készültek azok is szarul mutatják be.
Mondjuk HD filmeket tényleg nem nagyon bírja, ami zavar is, de szerencsére csak keveset nézek filmet PCn. Linuxból leszedtem egy Live CD pont most, de nem akar elindulni a gépemen.
Aztán felraktam linuxot, és nem tudok elszakadni tõle. Már csak le kéne szoktatni magam a játékról, ami amúgy is célba volt véve, és viszlát windowos. Ha kikupálódik a Vista, akkor sem lesz olyan, mint egy linux. De itt abba is hagyom, mert az átlag júzer nem fogja sosem elismerni alinuxot, igazából ki sem tudják próbálni milyen, mert türelmük és hozzáértésük nincs. Bár aki csak netezik, meg zene/film, esetleg munka, azoknak alapjáraton is jobb, mert ezek már nagyon egyszerûen meg vannak oldva. 😊)
ui.: persze Crysis miatt lesz egy win is a gépen, ha eljön az idõ. 😄
És akkor ON
#4326: Lehet, hogy tudnának, de ha belegondolsz, akkor is jöttek volna szebb játékok, amikhez lófaszt sem ér egy régebbi kártya, ezért elõbb-utóbb keleltt volna 8as széria, ha van, akkor meg miért ne lehetne DX10es. Meg aztán nem tudom, mibõl gondolod, hogy lehetne fizikai gyorsítót tenni a régi kártyákba. Nem hinném, hogy annyira profi vagy ezen a téren, hogy ennyire vágd, meg azt se, hogy pontosan milyen a DX10. De javíts ki, ha tévedek.
Végül pedig ne szidjétok már annyit szegény Vistát. Legtöbben még nem is használták, de fikázzák ezerrel. Elõször próbáljátok ki hosszabb ideig, aztán mondjatok róla véleményt. Meg aztán XP sem volt kezdetben tökéletes.
- Shader Model 4.0
- Geometry Shaders
- Stream Output
- Integer and Bitwise Operations
- Alpha to Coverage
- Constant Buffers
- State Objects
- Texture Arrays
Egy játék ha dx10-be van írva megcsinálhatják szebbre és még mindig akkora a gépigénye mint a dx9-es játénak...
Na meg ott van a geometry shader amitõl a tárgyak elhajolhatnak, összenyomódhatnak stb stb...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gondolom a hozzád hasonlók uezt csinálták dx7->8 dx8->9 váltásnál is, menjetek vissza játszani dx6-on, mert anno leszaroztataok minden újítást, azóta mégis jó lett?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Played in DirectX 9 mode. The gameplay includes enevr seen actions and features of the game.
DX9-es "csak" de kurva szép 😄
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Ne is említsd az új BiA traiert.Nem tudom miért,de szerintem 1 raklap sz@r az egész.A textúrák undorítóak.Fakóak,tiszták,sehol 1 koszfolt vagy valami,a fegyverek hangja olyan,mint 1 varrógépé és még sorolhatnámUE3 engine,mi?Na persze.
ON
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!