CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
LOL megveszem a licencet.
OK?
Kapsz 10 % részesedést árban megegyezünk.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

rastaman
azért trabanttal mégsem járhatok 😊 ha autó akkor pedig tuningolni is kell. zene.felnik stb és azis sok-sok pénz 😊

sztechnika
De régen én is ilyen voltam a legjobb gépet akartam,de azóta rájöttem minek<#szomoru1>

sztechnika
Egy autóval nem járnál jobban?<#ejnye1>

rastaman
márpedig igaz. én is most gonolkodom h milyen gépet rakjak össze. és eddig kb 250.000-nél járok. monitor,hdd,ház nélkül 😊

pedig be fog baszni
bertino
az bebaszna

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Crysis = Új gép
azé pro helyett inkább xt ha mégis radeont akasz és nincs több pézed, az 1650 xt elég korrekt kártya, gforcot viszont nem vennék 8800 gts alatt ...

PLackó
erõsebb az 1650pro, de a 8500 meg dx10-es.
De minkét kártya gyenge,fõleg ehhez a játékhoz!

ok,kösz

bertino
felbontásnál max...

Egy grafikus kártyánál a Memóriabusz mennyire számÍt?

rastaman
ok köszönöm

bertino
flash playerrel

rastaman
off: a .flv-t mivel játszam le? a 11-es media player, valamint az mplayer sem eszi meg... pls help.thx.np

kirol
Ez semmi, kakesz.
Nézd meg az én Engine -emet: kirol Engine 147 beta.

Ez a kép ingame kép!!! és pl. sokkal jobb, mint a Doom 3, bár ott is kb. ezt látod állandóan, csak ugyen nem ilyen részletesen, mint az enyémben.<#vigyor3>

grebber
Off:

Carmack új engine-je

A végén mit mond a "mester" amikor Crysis 2 rõl beszél azt vihog a nép??

Next PC upgrade: 2022

berlinboy6329
Nem egy mai darab az oldal.Régebben is létezett már csak más volt a neve.Tudom,mivel jártam oda néha,csak akkor még vmi www4.xymittudoménmármi.info volt a címe.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Magiszter
Ahogy én észrevetem az akadások tipikus játéknál elõforduló akadások. Gondolom sokan megfigyelték már hogy ha betöltünk pl egy lövöldözõs játékot akkor az elsõ lövésnél kicsit megakad, az elsõ robbanásnál, az elsõ vér-a-falra-loccsanásnál. utána már megy folyékonyan tovább minden és nem kell többet "töltenie" ezeket az effekteket. Itt is errõl lehet szó. persze ez bizonyos szintig kiküszöbölhetõ. És elhihetitek ha nekem ilyen grafikán csak annyire akadna összetenném a két kezemet 😄

Itt egy új crysis oldal http://www.crysis-hq.com/ !

Van olyan trailer ahol DX10-es grafikával fut a játék?Nem a DX9 vs.DX10-re gondolok olyanra ami hosszabb!

A füst és robbanás efektek miatt is megakadhat,hiszen a környezet a fizika törvényei szerint lett elkészÍtve és minden eggyes robbanáskor megmozdulnak a fák,a bokrok,...!

Evogordon
Érdekes mert a játék folyik de tényleg néha megakad. Szerintem ez azért van mert tölti be a páyla többi részét és nem bírja el a ram vagy kitudja 😄 Biztos kifogják ezt javítani.

grebber
Nemtetszik nekem hogy néha néha megakad a kép remélem a fullban nemlesznek ilyen akadások!

Evogordon
De van egy fasza videó amikor viszi rendesen a játékot és nem az az unalmas nanosuit pálya 😊

grebber
Persze leszedtem õket mert töttök mindent ami Crysis 😄 ,de ugyanazt mutatják be mint eddig a nanosuit képességeit ami már lassan a csapból folyik 😞

Evogordon
ja persze <#taps>

Egyébként vannak új videók a crysis online-on.

Bocs,de nem én Írtam!

Az unokatesóm volt,de õ csak 8éves!

SötétBarom
ok,meg próbálom,legaláb egy valaki aki legaláb próbál segÍteni!NEM ÚGY MIND EGYESEK!

ok, megpróbálom, legalább van valaki aki próbál segíteni! Nem úgy, mint egyesek.

nem vagyok egy nyelvtanhuszár, de ez már súlyos..
(ha esetleg nem ez az anyanyelved, esetleg határon túli magyar vagy akkor bocsánat.)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ok,meg próbálom,legaláb egy valaki aki legaláb próbál segÍteni!NEM ÚGY MIND EGYESEK!<#shakehead>

Ability
Ha valaki tud segíteni, akkor majd írni fog. Én is segítenék, de nem vagyok jártas benne. Viszont itt nézhetnél tesztet, biztos van.
hen-tes
Nem.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Hahó,valaki meg tudja mondani melyik graf-al futna jobban és szebb grafikával!

grebber
Azért azt a gumieltünést kijavithatnák mert az nagyon nem valódi!Meg AI-n javítsanak és akkor jó is lesz!

DanRyu
Az a jó ha megtömik minden életszerü dologgal, majdnem valódi lesz már.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Shader Model 4.0 a GeForce-hoz tartozik!

Tudna nekem valaki segÍteni,a Crysishez keresek új Graf kértyát szerintetek melyikkel futna jobban?

Ati X1650PRO IceQ 256 MB GeForce 8500 GT 256 MB

Processzor frekvencia: 600 MHz Processzor frekvencia: 450 MHz
Memória / Processzor interfész: 128 bit Grafikus motor: NVIDIA CineFX 4.0
Memória: 256 Mb Memória / Processzor interfész: DDR2 128 bite
Busz: PCI Express Memória: 256 MB
Memória frekvencia: 1400 Mhz Busz: PCI Express
DirectX 3D Hardware: DirectX 9.0 Memória frekvencia: 400 MHz
OpenGL: OpenGL 2.0 DirectX 3D Hardware: Microsoft DirectX 10.0
RAMDAC: 400 MHz Shader Model 4.0

EZ NEM REKLÁM<#ejnye1>,csak kÍváncsi vagyok Crysis szakértõk véleményére is!(Mivel nem nagyon tudok angolul ezért az angol hivatalos oldalon nem tudtam megkérdezni)

remélhetõleg <#szomoru1>

http://thenamelessphoto.com/

KILLER2
Ez rohadt jó. De várom már a játékot. Szeptemberben adják ki nem?

Töltsük le az internetet!

mikor a csirkével megdobja az autót... azon behaltam 😄DDDD
a faszi amúgy melyik srác lehetett, neu vagy marcika?

http://thenamelessphoto.com/

berlinboy6329
Azért lehetett látni,hogy még nem tökéletes minden.Néhány helyen elég masszívan beakadt a játék.A kis mini dolgok,mint a lánctalp nem is rosszak,és leszenek benne csirkék is....Meg ki tudja még mit raknak bele a megjelenésig.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Evogordon
Jaja kemény lesz nekem a lánc talp tetszett a legjobban 😄D

gduck
Ez durva 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
Megnétem ezt a videót és újabb negativum amikor a kocsi gumiját szétlõvi az meg hirtelen eltünik és csak az abroncs marad 😞

KILLER2
Fasza lenne, ha a a lökéshullám lekaszálná a fákat. Az nagyon durva lenne.

Töltsük le az internetet!

Magiszter
Eh. nem kismiska dolgok lesznek benne. Egyre jobban tetszik a játék.
Az a tank a végén, ami miniatomot vagy mit lõtt. Kiváncsi vagyok ez hogy néz majd ki multi közben. Megyek a dzsungelben és jön a lökéshullám oszt nyomhatom be a speed-et hogy elfussak elõle 😄

Nem beszéltél konkrétan, de attól még csinálhatnak eddig nem látott effekteket is a hatékonyabb dx müködésbõl eredõen, már ha a Vkártyák bírni fogják 😊

Utolsó OFF volt bocsi 😊

Evogordon
De az más. Mert az szkriptelve van aszem,.

Katun
GDF ---- Crysis
Hátha érdekel valakit
Nézzétek meg.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG