CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
wapolok
u dont have to listen anybody else but me
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
de ez ...
mind1 . száni
épp egy 2. világháborús oldalnézetes (kis) játékon dolgozok egyik brátommal
de kéne olyan ember aki segíteni tudna nekünk
a lényeg hogy tudjon rajzolni(pl
MSN címem: [email protected]
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Innen szedhetitek le de sztem nem éri meg :\
@
Amennyiben azonban csupán frusztrációidat illetve az életben elszenvedett atrocitásokat szeretnéd kompenzálni egy anoním környezetben keltett vitával amiben mindenkinek bátran megmondhatod hogy az édesanyja mivel foglalkozik tekintsd ezt az írásomat semmisnek.
Megértésed köszönöm: Magiszter
Jó lett.
Amúgy valamelyik fejlesztõ íróasztalán van kint a demo, biztos õ is arra gondolt.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://thenamelessphoto.com/
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
szerk.: végülis te géped te pénzed, fél év mulva ugyis megbánod, hogy ennyi lóvét kiadtál, mert tök felesleges volt a dolog szinte
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Fullmaxon szinte mindennek kell a gép (még az NFS-eknek is). De ha visszaoptimalizáljuk, fut az gyengébben is. Elvileg pont azért késik a játék, mert optimalizálnak. Legalábbis tavaly ezt mondták.