CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blekk Síp
És északon észak van, délen meg dél!!!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

van egy uj játék készülöben!crysis a neve ,szeptember környékén jön ki

wapolok

Mikor volt itt szinvonal, ne viccelj 😊

buldozer99
Neked muszály mindenhova hülyeségeket beírnod?<#kocsog><#levele>

Forca Barca

Ability
Ez még csak a kezdet. 😊
VRSDM
<#wow3>mi lett az sg-vel? jött a nyár, lement a színvonal? -.-

u dont have to listen anybody else but me

rastaman
jah vágom már <#vigyor3>

nagyon jó a Demo<#gun><#nyes>

gman906
úgy, hogy flamelnek a demóval

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

rastaman
és ez most hogy kapcsolódik ide <#kerdes>

VRSDM

álmodban<#eplus2>

dante3
Persze!<#wilting>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Bocs Demoja!

Hy,igaz a hÍr,hogy kijött a Crysis deomja?<#vigyor>

armageddon666
tényleg nem értik a viccet....

@

VRSDM
a vicc hogy ezzel nem is hülyíti, még ha csinált volna valami fék cuccot és mindenki leszedte volna stb.
de ez ...
mind1 . száni

Magiszter
Zéró G.-s videjó: Zero G

Magiszter
Nem is értem mi a jó abban ha hülyítjük a népet... többnek érzitek magatokat tõle? Vagy esetleg ez okoz kielégülést? Vagy csupán elfolytott agresszióitokat élitk ki így? Esetleg jó neketek ha mások szidalmaznak? Ha kijött egy demó akkor egy mûködõ linket kérünk, ha nem akkor meg mondjátok azt. Ennyi.

retard
bocs hogy így ide "pofátlankodok" de nekem fontos
épp egy 2. világháborús oldalnézetes (kis) játékon dolgozok egyik brátommal
de kéne olyan ember aki segíteni tudna nekünk
a lényeg hogy tudjon rajzolni(pl tankot, házat stb)
MSN címem: [email protected]

Ability
Ne legyetek már ilyen egyszerûek... <#bohoc>
dante3
<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Na asszem már vágjuk a témát rendesen. XD

Nem baj, úccse jó a link.<#action>

dante3
Nem jó a link!<#zavart2><#idiota>

armageddon666
Nekem nem tetszett a demo... hiába nyomtam fel maxra a grafikát... (de megvan a stabil 33 FPS ^^) nem olyan látványos élõben -.- meg a játékmenet sem az igazi... gagyesz techdemo -.-

Innen szedhetitek le de sztem nem éri meg :\

@

Evogordon
b*zd meg nem értik a viccet 😄

Magiszter
Most ha mindenkit elküldesz melegebb éghajlatra még nem tudjuk hogy hol van demó és miként lehet megszerezni (amit ugyebár ügyesen bejelentettél nekünk). Szóval ha egy kicsit konkretizálnád az általad említett demó hollétét akkor bizonyosan válveregetéssel és nem hátbacsapkodással fogadnánk bejelentésed. Bár a trágár kifejezéseket amivel illettek csupán egy arra illetékes személy tudná kitörölni, azért nézd el nekünk/nekik, mivel kinyilatkoztatásod másokban erõs érzéseket kavart, lévén egy nagyon várt játékról van szó körünkben. Ezért ismételten kérlek hogy mondj többet az általad említett demóról.

Amennyiben azonban csupán frusztrációidat illetve az életben elszenvedett atrocitásokat szeretnéd kompenzálni egy anoním környezetben keltett vitával amiben mindenkinek bátran megmondhatod hogy az édesanyja mivel foglalkozik tekintsd ezt az írásomat semmisnek.

Megértésed köszönöm: Magiszter

Evogordon
Kint van a teljes játék!!!!

Ja ez nem a colin dirt topik <#zavart1><#vigyor>

neked is kA 😊

Hallod vegas, azzal nagyobbat ütöttél volna, ha azt mondod, hogy : "MEGVAN A DEMO! JÁTSZOTTAM! KIRÁLY!!!"<#banplz>

VRSDM
<#sir><#wow1>mit meg nem engednek egyesek az "internet rejtettsége" mögött <#wilting><#bdead>

száni

kA 😊

kirol
Ó, mi már ez a hátték az irkálós résznél?
Jó lett.

Amúgy valamelyik fejlesztõ íróasztalán van kint a demo, biztos õ is arra gondolt.

dante3
Azért finomabban!<#banplz>

apád fasza van kint XD
Katun
Ennyi <#eplus2><#idiota>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

bertino
lol... linkkel mutatkozz már legalább... A:SD:ASD:AD:ASD:ASDA:SASD?A:FAF?A:

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

csak egy van

Magiszter
Egyet mutass!

dante3
<#wilting>

-.-

http://thenamelessphoto.com/

grebber
Agyad vant kint nem a demo!

Next PC upgrade: 2022

KINTVAN A DEMO!!

bertino
hajrá

rastaman
és vista alatt. ez kimaradt

rastaman
mert gondolod hogy: amd 2500+ geforce6600 1Gb ram elég lesz neki. nem szoktam fél évente gépet fejleszteni, hanem ami van azt használom 4-5 évig. és most jött el a csere ideje... ha meg nem tudsz minden körülményt akkor meg inkább ne ugass... bocs az off ért. és igen gondolhatsz amit akarsz, nem a te pénzed hanem az enyém, ha hülye vagyok akkor az a saját bajom, nem a te hibád.

gduck
Hoppsz 😊 nálam ez pont fordítva van... Régebben semmi értelme nem volt megvenni a csúcskategóriájú VGA-t, mert nem volt rá szükség! Most viszont ha "teljes pompában" akarsz játszani egy játékkal, akkor sajnos bizony kell a csúcskategória....

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bertino
gratulálok neked, sok eszed van

szerk.: végülis te géped te pénzed, fél év mulva ugyis megbánod, hogy ennyi lóvét kiadtál, mert tök felesleges volt a dolog szinte

Attól függ, kinek. Te nem láttad a DX9 vs DX10 videót. Nekem a DX9-tõl is leesett az állam.
Fullmaxon szinte mindennek kell a gép (még az NFS-eknek is). De ha visszaoptimalizáljuk, fut az gyengébben is. Elvileg pont azért késik a játék, mert optimalizálnak. Legalábbis tavaly ezt mondták.