CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt én is tudom. Azért mondtam, hogy optimista a táblázat.

KILLER2
Ezen csak elfut:
CPU: Core 2 Due 2.4 Ghz
VGA: GeForce 8800 GTS 640 MB
RAM: 4 GB 800 Mhz
Windows Vista
Hely biztos, net meg gondolom, hogy rendben lesz.

Töltsük le az internetet!

hen-tes
Az ajánlotton sem fog fullon menni.. (nagyon nem..) ezt azért vedd számításba.. 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Basszus, most nézem, változott a gépigény egy csöppet.
Forrás: Crysis-Online

Minimum Requirements
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Graphics: Nvidia 6600 or ATI X1600 - Shader Model 2.0
RAM: 1GB
HDD: 6GB
Internet: 256k+
Optical Drive: DVD
Software: DX9 with Windows XP / Vista

A memória mostmár 1GB, elfelejtették a 768-at. A VGA is változott.

Recommended Requirements
CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2 / Pentium D / Core 2 Duo)
Graphics: Nvidia 7800GT or ATI X1800XL Pro (SM 3.0)
RAM: 1.5GB+
HDD: 6GB
Internet: 512k+ (128k+ upstream)
Optical Drive: DVD
Software: DX9 with Windows XP / Vista

Az ajánlott kari 7600/X1600 volt, most meg ez. Nah akkor lehet gondolkodni, mi is lesz. A táblázat viszont ehhez képest túl optimista.

INNEN SZEDTEM

hen-tes
Azért bízom benne, hogy egy 8800gts elviszi ekkora felbontásban közepes beállítások mellett.. Belegondolva nem valószínû.. :\

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

grebber
Á olyan felbontásba nem mozdulna meg 😄

Next PC upgrade: 2022

hen-tes
Azért kiváncsi lennék egy ilyen tesztre, ugyanezen kártyákkal, csak persze valós adatokkal. 😊
Meg azért hozzá vehetnének egy két felbontást (1600*1200, 1680*1050,...)

KILLER2
De azé ezt jól megfogalmaztam 😊

dante3
Tiéddel nem lesz gond sztem!<#kacsint>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Evogordon
Az én karim sincs ott <#rinya>

dante3
Jah, kb. 7900gs - 7900gt szinten van a kártyám.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

KILLER2
Olyat még nem láttam, de lehet ez alapján következtetni erõviszonyok alapján.

dante3
Ati kártyákról nem készült ilyen táblázat?

KILLER2
Nem modom én se, hogy nincsenek benne érdekes dolgok.

Ability
Hát de nehogy már 7600GS Very-Hight-ban X FPS, SLI-ben pedig Very-Low-ban csak 10 FPS-el több. Meg mi értelme egy ilyen kártyánál Very-Hight-ba tesztelni, ha láthatóan rosszul szerepel? Meg akkor kéne viszonyítási alap, lehetne az SLI-s teszt is ugyan olyan beállítások mellett.

Ha figyelmesen átnézed, és viszonyítasz a többihez, akkor észreveszed, hogy nem ez az egyetlen "érdekes" dolog.

#4494: A készítõknek biztos van információjuk, hogy mik a várható gépigények...
KILLER2
Az tuti, hogy nem pontos, de biztosan nem most találták ki az értékeket. Gondolom az eddig kész demon tesztelték, abból pedig kiderül néhány dolog.

Senkkik
hogy is lehetne elhinni, mivel még a játékot nem készítették el teljesen ezért nem is tudják megmondani min hogy fog menni.. max tippelni...

Ability
Ezt ne vegyétek komolyan, több hihetetlen dolog is van rajta, és nem is hivatalos...
Nincs ott, de gondolom, csak a modernebb kártyákon tesztelték.
Attól még támogatni fogja, legalábbis a min. gépigény alapján.
Egyébként kissé csalóka a teszt, mer nem értem, az SLI-ken miért LOW-MED-ben nyomatták a 7600-okat...

Magiszter
Mondom hogy kell még az az 1 giga ram plussz 😄 Amúgy szerintem ez a felmérés a valósághoz nagyon közel áll, legalábbis amit eddig tudunk a játékról erre lehet következtetni.

VRSDM
ez nem hivatalos -.-

u dont have to listen anybody else but me

grebber
Nemlátom a 6600GT-t 😞

NA EZT NÉZZÉTEK MEG!
Megy ez majd, mint a szél! Én már ki is néztem magamnak az 1024x768 HIGH-ot. Azon tuti megy.

Magiszter
Csak majd mond hogy hova dobod, jah és ne túl nagy erõvel 😄

Armageddon:
Azért mert ha még optimalizálgatják lehet hogy a végén sokat fog csúszni a játék. Bár az nem baj mert majd menni fog jól, meg szépen, viszont másrészt meg baj, mert akkor csak még többet kell várni. Könyörgöm egy DEMO-t legalább adjanak ki. Még ha csak 10 perces is lesz!!!

KILLER2
Remélem ez így igaz, mert az nagyon fasza lenne.

tarti19
nah igen 😊
2 Giga ddr2-es 800Mhz-es ramot már 25K-ért kapsz ami téynleg nem nagy érvágás fõleg Kingston ramocskát.
Valszeg én is ezéárt cseréltem le a régi gépem egy teljesen új configra aminek ezt a játékot elkell vinnie magas grafikai részletessággel majd.
Különben kidobom a 8800Gts-t mega dual core 6400-t és mellé a 2 giga ramomat

armageddon666
miért nem ?😄 sztem pont hogy azok 😄 a nem optimalizált verziókon is szépen futnak ^^

@

Magiszter
"Statement - A Crytek employee said his 7800GTX ran the game on "fairly high settings smoothly".

Nekem ez teszett igazán mivel 7900GS TOP-om van 😛 tehát ha veszek még 1 giga ramot ami nem nagy érvágás akkor már egész szépen kell majd mennie 😄

DEMO sem ártana hogy letszeteljük 😄 bár ezek a "still unoptimized" feliratok nem túl biztatóak 😞

VRSDM
kihagytak pár szót " run in 640*480 and very low quality" 😄

"Official Statement - anybody with a 6600/X600XT or better will be be able to run Crysis."

EZAZZZ. <#worship>És nekem még jobb is van.<#nyes>

Magiszter
Nem tudom ezt olvastátok e, vagy van e valami valóság alapja:

Official Statement - An 8800GTX can max out Crysis including full AA.

Video - An 8800GTX played Crysis maxed @ 1920 x 1200 in its unoptimized state very smoothly indeed. The only slowdown occured when a building exploded and that was only for a couple of seconds.

Statement - A Crytek employee said his 7800GTX ran the game on "fairly high settings smoothly".

Statement - A Crytek employee said his X1900XT ran the game "with most settings on high smoothly".

Official Statement - anybody with a 6600/X600XT or better will be be able to run Crysis.

Video - a video showed a French reviewing team playing the game's deathmatch alpha on medium-high settings with a 7800GTX (still unoptimized).

Video - a Crysis flythrough run in real time on an 8800GTX shows the game running very smoothly on max settings, and judging by the crispness, I would say that had a good amount of AA on it as well.
Plus other statements in various interviews and some videos which I cannot think of right now.

Magiszter
Remélem az uborkázásnak egy DEMO lesz a vége rövidesen 😛

VRSDM
killer-nek igaza van, uborkáznak a cryteknél, de akkor legalább menjetek ti is nem kel flémelni ...

KILLER2
Hát sajnos tényleg nincs semmi hír a Crysisrõl. Se új kép, de új videó, se cikkek, se demo. De így legalább nagyobbat fogunk nézni, amikor megkapjuk a kész játékot. Csak az a kár, hogy nyár végén adják ki, mert akkor már nem lesz idõ, míg most itt a nyár.

Ability
Sok kiadónak van saját fejlesztõcsapata. A Crytek csak fejlesztõcsapat. FarCry2-t pedig nem õk csinálják.

Örülnék viszont, ha a topicot nem ilyen értelmetlen sötétség árasztaná el. Nem nyúlok most bele, mert egyelõre úgysem lehet semmi lényegesrõl beszélni, de azért nem ártana jobban meggondolni mit írtok be.
Az ubi? Szal nem a Crytek??? Bár azt nem tudom, hogy egy cégnek lehet-e két kiadója... Vagy csak a game-nek kell külön egy?

Az Ubisoft egyébként kiadó, az nem csinál semmit (a marketingen kívûl).

:²/

wapolok

KILLER2
Nem azért, de tonyo9 most igazából miket is ír ide? Mert nem igazán értem. Elõször a Crysis topicba beírja, hogy lesz Crysis, aztán linkel egy oldat, majd beírja ennek a topicnak a címét. Most meg hogy lesz Far Cry 2 is (mondjuk ez nem baj). Ha lesz, remélem, hogy nem lesznek benne szörnyek.

igen! készül a far cry 2 is!

wapolok

Evogordon
Ott az igazság 😊

bertino
<#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Én ugytudom hogy a Far Cry 2-öt pontosan hogy az UBI csinálja!

Meg azt hogy nem FarCry2 lesz a neve, mert a licenc az UBISoftnál maradt.

grebber
Annyit hogy lesz és ennyi!

FARCRY 2 mit lehet tudni?

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1138035690

wapolok

[url=http://crysisfaq.homeip.net/[/url]elég sok infó itt

wapolok

KILLER2
<#action>Beszarok.<#action>
<#action>Beszarok.<#action>

Fent klikk a GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK pontra, ott mindent megtalálsz. A demo kivételével. <#circling>

huh. esetleg van még valami infó? érdekel a téma 😊 milyen stilusú a játék,gépigény,DEMO<#idiota>,stbstbstb...

http://thenamelessphoto.com/