CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
És egyáltalán nemazért tettejm fel a kérdést hogy majd elolvassátok lejebbnézzetek és aztmondját húúú de komoly srác OMG, hanem azért mert nem olvastam teljesen végig a topicot és nemvagyok teljesen tisztába vele hogy milyen beállitásokon megy majd el mert (azt énis tudtam hogy egy mediumot vinni fog), akkor még vettem volna bele valmit de nekem a medium-high beállitás bõven elég!
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
amugy hogyan tudsz két nvidia kártyát crossfire-be kötni? <#idiota>#idiota>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Lehet hülyeséget kérdezek, de plz válaszoljatok hogyha tudtok!
Nemvagyok valami nagy szakértö ezért kérdezlek titeket hátha tudjátok, hogy kb milyen beállitásokon fog futni a Crysis a configomon?
Tudom biztosra nemtudjátok megmondani de ha megpróbálnátok megköszönném!
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
Next PC upgrade: 2022
Töltsük le az internetet!
ráadásul ami a képen van az csak egy sima háttérkép..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
De azért nem lenne rossz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végülis igazad van. Ha ennyire nem birod ezt, akkor majd ezentúl nem mondom. De hagyjuk is ezt a konzolos témát, mert elegem van. Mindenki beleköt mindenbe, én is, meg más is. Maradjunk a Crysisnál. És PCn. Elvégre Játékosok fóruma ez, nem a konzolosoké.
Next PC upgrade: 2022
<#whatever>#whatever>
Egy 3 éves idõszak alatt én pl lecserélem a mostani 8600gt videókártyámat egy 8800gtx-re..mondjuk úgy 2 év múlva, 40k körül. veszek plusz 1g ram-ot úgy 6-8k körül, úgy 1 év múlva. Majd alaplap+plusz proci csere, a régieket eladva, legyen mondjuk egy erõsebb Core2-es egy ib9-es lappal, ez kijön úgy 30k-ból 1 év múlva. Költöttem tehát úgy 80k-t 3 év alatt, a gépem már rég gyorsabb egy "next-gen" konzolnál, ráadásul a pc mindenre használható, nem beszélve arról,hogy konzolra én még komoly játékot nem láttam, ami 15 év fölött élvezhetõ lenne 10 percnél tovább.
A pc-t basztató kedves emberkék folyton azzal jönnek,hogy félévente 100k-s videókártya(a régit meg kidobják)..ez messze nem igaz.
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
De most tényleg elég. Nem tudom mi bajotok van a konzolokkal, mert ha veszel egy nem 360at, akkor biztos min 3 évig megleszel és kb fele annyi lesz, mint a géped. De a gépet 3 éve alatt azért erõsíteni is kell, tehát árban jóval több lesz mint a konzol. De mostmár ON. Mindenkinek más a véleménye, nekem pl ez. Kár is ezen vitatkozni.
Monitorról nem hallottál?
mind1, ne offoljunk
ON
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.