CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Szerintem amit a Crysis videókban láttatok, azok SLI-s 8800 Ultrával mennek így...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nyufeee
Kösz megnézem!
És egyáltalán nemazért tettejm fel a kérdést hogy majd elolvassátok lejebbnézzetek és aztmondját húúú de komoly srác OMG, hanem azért mert nem olvastam teljesen végig a topicot és nemvagyok teljesen tisztába vele hogy milyen beállitásokon megy majd el mert (azt énis tudtam hogy egy mediumot vinni fog), akkor még vettem volna bele valmit de nekem a medium-high beállitás bõven elég!

Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit

buldozer99
LoL<#idiota>

Forca Barca

gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
Akinek ilyen gépe van tuti megoldja <#nyes>

Next PC upgrade: 2022

erõsen kétlem :\
amugy hogyan tudsz két nvidia kártyát crossfire-be kötni? <#idiota>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Srácok a 6200+os 8magos AMD ATHLON 64-en 8GB RAMMAL 8800ULTRA CROSSFIRE-ben + physix kártya + meg sok jó dolog szerintetek lowon menni fog a game? <#gonosz1><#mf2><#zavart2> ezt látom itt kb...

arc? <#mf2>

PyRex
csomó ember (tisztelet a kivételnek) ál-kérdéseket feltéve dicsekszik 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Evogordon
Nem azért mondom de ezt az emberek direkt csinálják? 8800GTS 320mb.. Az nvidia 4. leggyorsabb vga-ja és meg meri kérdezni hogy hogy fog menni? Mit hiszel hogy geforce 9800GTX-re tervezik a játékot és akinek pl 7800gt-je van annak már else fog indúlni a játék? Persze hogy szinte minden beállítás high-on fog menni 1280* akárhányban be is b*szna ha nem.

bertino
mondhat bárki akármit, a fele se biztos, hogy igaz belõle

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nyufeee
Hello mindenki!
Lehet hülyeséget kérdezek, de plz válaszoljatok hogyha tudtok!
Nemvagyok valami nagy szakértö ezért kérdezlek titeket hátha tudjátok, hogy kb milyen beállitásokon fog futni a Crysis a configomon?
Tudom biztosra nemtudjátok megmondani de ha megpróbálnátok megköszönném!

Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit

KILLER2
Jól hangzik.

Töltsük le az internetet!

grebber
KILLER2
Ami a képen van, az sima szar. Nem modnom, hogy rossz ez a fekete, de hogy is mondjam, Crysishez picit extrább illik. Meg aztán hülyén is van benne a tokban.

naja
ráadásul ami a képen van az csak egy sima háttérkép..

KILLER2
Mostani borító szebb.

Attila8805
Ja valszeg.
De azért nem lenne rossz.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

fake <#szomoru1>

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

KILLER2
Ja bocs, ez kimaradt xD De azé jófejek, hogy az Xesekre szarnak rá. De igazából megértem õket és full jogos, hogy szarnak bele egy ilyen fostalicskába. MS hülye volt adni neki egy szaros bill+egér támogatást. írni lehet billel, amúgy semmi. Röhelyes. PS3 rendesen kezdi behozni a lemaradását.

bertino
csak ennyit kellett volna elolvasni 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az Epic Games tegnap megerõsítette, hogy az egyensúly részükrõl a PS3-as változat egér és billenytûzet-támogatásával lesz megoldva.

KILLER2
"Nem mondom, hogy a PC nem lehet kényelmes"
Végülis igazad van. Ha ennyire nem birod ezt, akkor majd ezentúl nem mondom. De hagyjuk is ezt a konzolos témát, mert elegem van. Mindenki beleköt mindenbe, én is, meg más is. Maradjunk a Crysisnál. És PCn. Elvégre Játékosok fóruma ez, nem a konzolosoké.

grebber
Már megint ez a székes görnyedés LOL. Azthiszed gépezni nem lehet fotelbõl mennyé má ezzel a foteles dumával!

Next PC upgrade: 2022

KILLER2
Nem olvastam el a cikket, de az elsõ mondatban ott virít a PS3, Xbox 360at meg nem láttam sehol. Szóval csak a PS örülhet. De szerintem a konzol épp azért jó, mert nem kell a székben görnyedni, hanem a fotelbõl kényelmesen lehet játszani. Nem mondom, hogy a PC nem lehet kényelmes, de a konzol itt értelmét is veszti. Tehát a PC még mindig elõnyben van.

bertino

Evogordon
Élvezet lesz nekik analóggal ugrabugrálni <#vigyor1>

KILLER2
Azé kár, hogy kiadják konzolra. Valahogy ez az a játék, ami egyáltalán nem illik konzolra.

Nyugi, én nem fogok vitatkozni... Az a lényeg,hogy a Crysis elsõdleges PC-s lesz, így nem lesz gránátjelzõ, meg egyéb okosságok.
KILLER2
Ne féjl, most fejezzük be. DE valamirõl csak ebszélni kell a megjelejnésig :S

jajj gyerekek ne kezdjétek már itt is....

<#whatever>

KILLER2
Jól van, én se vitázok többet. Nekem eddig mindig drágábbnak tûnt, a PC, mint a konzol, de mondjuk én kevesebbet is cseréltem és az elõzõt se nagyon adtam el, mert az már eléggé kiöregedett. Xbox 360at én szeretném kihagyni ebbõl, mert az külön történet. Te se mondasz hülyeséget és részben egyet is értek veled, de ha 2 év mûlva veszel egy 8800 gtxet, akkor ha addig esetleg kijön egy új konzol, amit kétlek, de ha ami valószínûbb, hogy jobban ki tudják használni a PS3at, lehet, hogy az messze nem lesz olyan, mint egy next-gen gép. Ezt mos nem azért mondom, hogy az igazamat bizonyítsam, de nekem az a véleményem, hogy grafika/ár arányban a konzol mindig is veztni fog a PCvel szemben (xbox 360az hagyjuk, mert nekem már van benne vízhûtés és egyenlõre RAMra vár, mert hibás az egyik, amúgy eddig 4x ment tönkre nem egészen 1 év alatt). Viszont azt kell mondjam a konzol tényleg CSAK játékra van. Igaz, hogy az XBOX szarrá moddolható volt, de soha nem helyettesíthet egy konzol egy PCt. A PC lehet, hogy drágább és hamarabb el is avulhat, de mindig is jobb lesz, mint egy konzol. Az megint csak más, hogy amilyen iramban most fejlõdik az informatika, lehet, hogy 2 év múlva egy 8800 gtxel örülünk ha elindul valami. Ki tudja mi lesz itt 1-2 év múlva.

Teljesen egyetértek veled,bár azért vannak jo játékok konzolon is,nekem is van x360-om😊 ,de a Pc-é messze az elsöbség.A nagy fikázás közben azért arrol elfelejtenek beszélni,hogy 40 fokba pl jobb ha bese kapcsolod a boxot mert ráolvad az asztlara stb. Ezt tapasztalatbol mondom mert nekem a nyáron már kétszer dobta be a törülközöt,és ez tömeges jelenség!!! Szoval ennyi...

Nem akarok harcot, de a kérdpésedre(Nem tudom mi bajotok van a konzolokkal,) ez a válaszom:

Egy 3 éves idõszak alatt én pl lecserélem a mostani 8600gt videókártyámat egy 8800gtx-re..mondjuk úgy 2 év múlva, 40k körül. veszek plusz 1g ram-ot úgy 6-8k körül, úgy 1 év múlva. Majd alaplap+plusz proci csere, a régieket eladva, legyen mondjuk egy erõsebb Core2-es egy ib9-es lappal, ez kijön úgy 30k-ból 1 év múlva. Költöttem tehát úgy 80k-t 3 év alatt, a gépem már rég gyorsabb egy "next-gen" konzolnál, ráadásul a pc mindenre használható, nem beszélve arról,hogy konzolra én még komoly játékot nem láttam, ami 15 év fölött élvezhetõ lenne 10 percnél tovább.

A pc-t basztató kedves emberkék folyton azzal jönnek,hogy félévente 100k-s videókártya(a régit meg kidobják)..ez messze nem igaz.
VRSDM
vagy tört bétát <#hehe>

u dont have to listen anybody else but me

vezérszuszu
JAh nem ártana ha kidobnák végre a teljest!

gman906
Nem ártana, ha a hónap végére elkezdõdnének a béta tesztek.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Evogordon
Béta fázisban van a crysis. Most olvastam a crysis-online-on

KILLER2
Viszont a 360at eddig mindig meg lehetett javítani. De mostmár tényleg OFF. Amúgy meg ha konzol, beszéljünk a PS3ról, ha nextgen kell. Igaz, hogy én azt nem szeretem túlzottan, de minõségre az van konzol szintem. Volt PS1em, GCm, XBOXom és most 360am. A 360 az elsõ, amivel gond van. PS1nek volt is meghajtógondja, de ha rávágtam egyet az is mûködött. TV meg a 360 elõtt jó volt a gagyi. 360hoz meg monitor.
De most tényleg elég. Nem tudom mi bajotok van a konzolokkal, mert ha veszel egy nem 360at, akkor biztos min 3 évig megleszel és kb fele annyi lesz, mint a géped. De a gépet 3 éve alatt azért erõsíteni is kell, tehát árban jóval több lesz mint a konzol. De mostmár ON. Mindenkinek más a véleménye, nekem pl ez. Kár is ezen vitatkozni.

buldozer99
hamár veszek egy fos konzolt nehogymá azzal is monitoron játszak:S

Forca Barca

nekem jol nezne ki a 22"-on :>

Attila8805
Pfff!
Monitorról nem hallottál?

bertino
naja... a gagyi konzolhoz meg kell a TV is, ami plusz min. 100 sztem

mind1, ne offoljunk

ON

L2Goku
Na es ugy meik is az olcsobb?😄 3 xbox vagy 1 normalis PC ?😄 mer ha alzod az ember akkor csak 2-3 evente kell fejleszteni 😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
Hát nemtudom en lassan 10 eve pc zek , edig 2x ment szet a gepem. Akkoris csak azert mert buta voltam es INO3D Vga t vettem 😄 de leszamitva Nekem meg sohanement szet a gepem .. "Lekopogom"

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

bertino
gratulálok... 😊

KILLER2
Ha a 360ra értjük nekem 1 éves lesz és eddig 3x ment tönkre, plusz 1x a szervízben tesztelés közben. Most RAMra vár.

bertino
a 2-3 év alatt tönkremegy 4x minimum

KILLER2
Azért nem feltétlen 2-3 mire kiadnak egy új konzolt és nem is csak 2-3 évig kell azt megtartani. Senki nem mondta, hogy rögtön meg kell venned az újat. PS2 is hány éves már és még mindig csinálnak rá játékokat.

L2Goku
Joh , biztos jo a Konsol akinek csak jatekra kell 😄 Es igazad van csak fele anyiba kerul egy Xbox mint egy gep , de azt a kis penz nesajnald 😄 Egy Imba Gep 2-3 evet kitesz, namos 2-3ev alat kiadnak mas Konsolt es veszed az ujat! akkor azt nemkell fejleszteni ?😄 Nemertem en...