CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
trailer
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ha lenne rá CS, meg GTR/GTR2, LFS és satöbbi, amikkel játszom és amik sose lesznek konzolon
szal sose fogok azt venni
megveszed akkor még ilyen hûtés mod olyan mod,normális TV hogy élvezd,aztán már nemis annyi az annyi!
Szal konzol kalap kaki<#eplus2>#eplus2>
Forca Barca
A 360 játékra szeirntem piszok jó. Kényelmes irányító és szép graf. Ha gondolod hozzátehetem, hogy a 360 hárdverileg az eddig készült leg selejtesebb és leg rosszabbul megtervezett konzol, ami vlaha is létezett. Ez tény, de játékra attól még jó.
Töltsük le az internetet!
hisz alig gyártottak hibátlan X360at...
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Next PC upgrade: 2022
és egy fejlesztõcsapat, ahol elõször a PCsekre gondolnak
(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)
Barny, 09:34 - PC - Játék: FPS
(C&VG) Az Electronic Arts is kiadta az aktuális negyedévi pénzügyi jelentését (néhány száz millió dollár profit, tucatnyi sérült tinédzser, ahogy mindenki megpróbált Harry Potter játékhoz jutni, egyszerre), amibõl kiderült, hogy enyhe késés után, úgy november magasságában érkezik a Crysis.
Ezzel együtt a CryTek vezérigazgatója, Cevat Yerli már tudatosan hergeli a népet a játék konzol változata kapcsán. "Elméletileg bárhol elfut ", és ehhez hasonló mondatok hangzottak el az angol PC Gamer magazinban készült interjúban. Házi Bábel-halunk így fordította le a fenti C&VG linken található Yerli idézeteket: Lesz konzol változat, valamikor jövõre, addig is tessék szépen megvenni a Crysis-t és játsszatok vele! (thx TnS!)
info: Hardwired
Úgy fog járni akár a timeshift barátunk...
Csak finomítgatnak, csak finomítgatnak és lassan eltelík az idõ...
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
--
szörnyek miatt ne félj mert szuperinteligens világmegfagyasztó ûrlények lesznek 😛 multi meg... szerintem DM, TDM, CTF, ilyesmi lesz DX10ben... de azis lehet hogy lebutítják hogy ne zabálja annyira a sávszélt vagy valami...
@
#5273: 360 úgy van, hogy amikor regiszrtálsz livera, akkor van 1 hónap ingyen goldod, aztán ha lejárt átvált silverre. A silver ingyenes, ed azzal csak letölteni lehet, játszani nem. Azt csak golddal lehet ami meg fizetõs. Plusz újabban a moddolt gépeket bannolják. Én bevallom, lassan 1 éve van 360om. Amíg tartott az ingyen gold, összesen 5 percet játszottam egy FPSel neten. Egyedül a Gears of Warnál jutott eszembe, hogy veszek goldot, de nem lkett belõle semmi. Inkább haverral ingyen toltuk co-opban vagy egymás ellen. MS nagyondícséri a 360 mutliját, de szierntem nem nagy szám. Ingyen teljesen jó, de hogy fizetni kell érte, sokkal többet várna az ember. Multizni PCn jó, akárcsak az FPS.
Akkor még 1 ok hogy nem veszek konzolt ^^
@