CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem a bétával fogunk elõször játszani 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
http://thenamelessphoto.com/
Next PC upgrade: 2022
u dont have to listen anybody else but me
Nah mindegy, mondtam én nem tom hogy az-e vagy sem, letölteni sajnos nemtudom, mert nincs rapidaccom... Ha mégsem az akkor nemkell leszednie a fejem...
xP
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
xP
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
xP
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
nekem ezt írja:

u dont have to listen anybody else but me
Töltsük le az internetet!
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Azért a Crytek az csak Crytek. nem oly' xar mint pl a JoWood vállalkozásai
ld. FC. Én ebben bízok, h legalább 1024-ben mediumon fullon fog menni.😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Crysis béta és Gamespy licensz
<2007. augusztus 17. @ 10:11 - Chesario>2007. augusztus 17. @ 10:11 - Chesario>
A Crysis gyönyörûséges világára várhatóan novemberig kell várnunk, hacsak nem tudjuk lezsírozni magunknak a bétatesztben való részvételt.
Az IGN Entertainment jelentése szerint a Crytek beszerezte magának a Gamespy multiplayer rendszerét, így ezen keresztül lehet majd a multiplayer meccsekben részt venni. Bejelentették továbbá a multiplayer bétateszt szervezését is, ami a Fileplanet oldalán lesz majd elérhetõ még a novemberi premier elõtt. Mivel a fejlesztõk nagyon sok visszajelzést várnak a bétától, ezért valószínûleg nem zárt jelleggel indul majd el a dolog és bárki jelentkezhet majd rá.
info: Gamestar
Még jó, hogy nem a nyári kánikulában jön a game, legalább meg tudom rángatni a vga-t. :-)
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Nemtom a 6600-nál a simára gondoltak-e vagy a GT-re.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Megy 7600 helyett 7800. Pedig úgy örültem, hogy a CPU kivételével megütöm az ajánlottat....
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN