CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legjobb PC-s játék Crysis!
Next PC upgrade: 2022
Csak mert az van az ajánlott gépigényben.
Remélem nincs túl sok különbség köztük.
De nagyon nagy a videó!!<#vigyor>#vigyor>
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
u dont have to listen anybody else but me
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
de látod milyen láma kérdéseket tesznek fel
hülye kérdés, hülye válasz
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
@
sorry, ha már volt
@
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
meg mert elég gyenge kártya
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
(2.66 GHz, 4 MB L2 Cache, 1333 MHz FS😎
500 GB SATA hard disk drive (7200rpm)
2 GB (2,048 M😎 DDR2-RAM Memory
Ezek jók de az a 8500GT nevetségesen gyenge eresztés!!
wapolok
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Mondjuk ezt a játékot megveszem eredetiben az tuti. Utoljára a Resident Evil 2-õt vettem meg 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
http://thenamelessphoto.com/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kis kamerás video egy tornádoról. Érdekes módon ha jól láttam multiplayerbõl van? 😮