CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
hát azért csak megy majd😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DarkSector
Bocs az OFF-ért, de ez valszeg sokakat érinteni fog!!!!!!!!!
Alaphelyzet...
Régebben leszedtem az X-fire-t....és most meg UPDATE-elni szeretné magát, de ha ezt megengedem neki, akkor lefagy utána a gépem!!!!!
Namost aki ezzel a gondal szenved, az most örülhet, mert mérgemben megHACKEL-tem a szemét X-fire-t, hogy ne kezdjen el frissíteni azonnal!!!!!!!!!!!!!
Akit érdekel, az adjon Priviben jelet!
ON....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

meg nincs meg, az se biztos hogy meglesz, mert volt kollegam el akarja adni a sajatjat, elegge olcson..

De az tuti hogy egyedül van a 2900xt CF-el 😄

uHs Gerzson
Ha már elindul az félsiker nem? 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

fsgh
kb😄 én a 7600gt és 3700-as proci mellett jó ha közepesen menni fog:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

uHs Gerzson
Az biztos 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

w77d
örülj neki, de nem vagy egyedül akinek valszeg jól fog menni <#mf1><#buck>

hd2900xt cf-n jolmegy majd 😉 bibíí

kétlem

DarkSector
Semmi gond...nem történt tragédia...<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ja ez kérdés
9600 xt-n megy majd<#zavart1><#idiota><#kuss>
fsgh
jaja aztán már láttam a faqban:s mind1 lényeg hogy van idõpont... kiváncsi leszek a gépigényére😄

DarkSector
Már ez a 3.vagy 4. hír....
Köszke, de gyosabbak voltak az elõzõ hozzászólók...

fsgh
😄 Pc Guru 😊

Kapaszkodjon mindenki a bugyogóba - vagy amibe tud -, ugyanis pontos dátumot kaptunk a Crysis demonstrációja kapcsán! Habár nem sokat látok a könnyeim miatt, ám megpróbálok részletes leírást adni a történtekrõl.

Végre-valahára megtört a jég és pontos dátumot kaptunk minden idõk egyik legjobban várt játékának demójáról, illetve annak megjelenésérõl. Tegnap már megemésztettük közösen a trilógiára bõvülést, s úgy tûnik, ma sem kíméli meg gyenge idegzetünket a Crytek gyermekei.

Alexander Marschal - Crytek kommunikációs menedzser - közölte az örvendetes hírt, miszerint nemsokkal sulikezdés után, tehát szeptember 25-én érkezik játékuk hivatalos demó változata. A publikált Crysis-messiásban egy egyjátékos missziót játszhatunk végig - biztosra veszem, hogy még a játék korai fázisában, tehát nem ûrlények ellen -, s a fejlesztõk elmondása szerint lesz egy hatalmas meglepi is benne. Mi a fenét lehet erre még mondani, emberek? A gépet sürgõsen tupírozzátok fel, ha szükséges, és mindenképpen készítsétek be a szívgyógyszert, mert van egy olyan érzésem, hogy kapunk az arcunkba egy kis akciót.

grebber
Hiába probálsz meggyõzni engem hogy szép mert nem ,az átlagos! Vegas nekem jobban tetszett karakterek jobban kivoltak dolgozva.Pl a víz megjelenítése tegyünk oda valami csillogo szart mert azt szereti a nép ja szereti de akkor könyörgöm a víz legyen már víz ne csak ott legyen ne mozduljon és reagáljon azért valamire.
Bioshock na igen az szép.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Crysis-ról új videó nincs még,
Ami mondjuk az ûrlényeket mutatja????????

DarkSector
Köcce megpróbázom!!!!!!!<#vigyor3>

DarkSector
Igen, de én azé örültem volna egy "már kijött játék" címére...
GoW meg én is várom, de az asszem Decemberre jön csak, vagy jövõre!
De most Per pillanat....Sem Vegas meg haverjai nem érnek látványban a nyomába szerintem...
Ajánlom, ha még nem próbáltad eddig, hogy Sprintelve támadj, és a Full Screen-es effect-el kb olyan, mint a GoW-ban a Sprint.....
Jah és nekem Bio meg azé furi, mert az már annyira effectes, hogy sokszor semmit nem látok a játékban, és azt se tudom lelõni, aki az orrom elõtt szaladgál...
MOH meg letisztultabb sokkal...és valósághûbb egy cseppett...

grebber
GameCam az jó kis progi!

grebber
Nem ahhoz hasonlitom hanem a többi ue3-as gamehez BlackSite Area 51 ,Geras of War ami lassan vagy több mint 1 éves eddig ez a csúcs, Straglehold is szebbnek tüik szerintem, BiA 3-at megse említem.

Evogordon
NIncs egy hónap és itt a demó jupííí xD

Evogordon
Jupí jupíí jupííí 😄

DarkSector
Jah mert most haveromnak akartam csinálni és MOH-t nem tudja lerögzítení....<#vigyor3>

Törölt felhasználó
Az nekem is jól jönne...
DarkSector
Hupsz...
Tudnátok mondani egy jó progit, a FRAPS-on kívül, amivel játékban képet és hangot is lehet felvenni,

DarkSector
Háát nemtuom milyen a videókártyád, de ez minden csak éppen nem ronda....
Persze ugye izlések és pofonok, de nem hinném, hogy bármely eddigi U3-as játéknál akár 1 cseppet is rondább lenne...

DarkSector
Igaz, hogy nincsenek szétlõhetõ tárgyak, de hogy az U3 megcsúfolása lenne??????
Háát ezt nem a Crysis-hoz kellene hasonlítani....

bertino
jah, nálam is bûnronda grafja volt a demonak
bioshock simán legyalázza...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SötétBarom
Nemtudom te mirõl beszélsz, az kurva yo!!! Ottmarad a golyónyom a lámpabúrán meg mindeN!!!44 <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

grebber
Ezse tetszik sõt ez csít már.Ha lassitás kell ott a Fear nekem.
UE3 megcsufolása a moh airborne. Nemhoztak ki belõle semmit nem lehet szétlöni semmit.

Azoknak tette be, akik mondjuk a Gamestar magasröptû oldalait nézik csak ... 😉

Roger6
Én meg köszönöm SötétBarom-nak, mert én meg nem olvasom azt az oldalt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SötétBarom
Huh, bocs.. Remélem nem sértettem meg senkit -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Igen, mi is tudjuk olvasni Hardwired oldalt, köszönjük!

SötétBarom
Crysis: Demó megjelenés

Sogun, 09:30 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (hozzászólás?)

(HW Insider) A Crysis szóló demója szeptember 25-én érkezik, szólt Alexander Marschal, a Crytek Community Managere. A történet teljes elsõ hadjáratát végighentelhetjük és bónuszként hatalmas meglepetést kapunk. Végre logó nélkül is elérhetõ a Nanosuit HD és alacsony felbontású MOV tréler.
Thx, Mocib!

Törölt felhasználó
Far cry-ban én is sokat kalandoztam 😊
Elõszedném újra, de most annyi jó game jön, nekem meg holnap az új gép, úgyhogy sok lemaradást kell pótolni.

30 óra kell, hogy legyen.
DarkSector
Igen megértelek....
Csak attól még elismerést érdemelnek a fiúk a videóban látottakért, mert ez filmbeillõ alakítás!
BIA HH meg valóban sirály....

gduck
Azt hittem a multiplayer béta elõbb jön mint a demó 😄 (bár még jöhet) SZUPI!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

koschwarz
bioshockot még nem próbáltam de a moh airborne az eddigi videók alapján annyira hidegen hagy. az összes II. WW-s játékkal játszottam már és egyszerûen nem érzem hogy ez adna valami pluszt az egészhez. az hogy nem egy csõben kell haladni, nem elég manapság. bia hells highway: ott legalább csapatirányítás is van. és nem kevésbbé gyönyörû a graf.

a far cry-t viszont most nyomom, és egy mai konfiggal elbaxxottul gyönyörû még ma is, és a dzsungelben kommandózás még ma is sokkal izgalmasabb az airborne-os cuccnál. úgyhogy a crysis-t várom

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DarkSector
Játékidõ nekem biztos sok lesz, mert be fogm barangolni az egész területet.....
Már FarCry-ban is sokszor eltévedtem a szigetcsoportoknál, meg sokszor csak úsztam meg csónakáztam szigetrõl szigetre...
De a jáékidõ szerintem 20-30óra lesz elsõre....

Törölt felhasználó
Végülis lehet nem is baj. Láttunk már elég sok videót, az amardjon meglepetés 😊
Játékidõre mit tippeltek?
VRSDM
semmi nemvolt még, anyahajóról sem volt a belselyérõl igazán film, csak egykét montázs ... sajnos :S pedig nagyon májerkedtek hogy mittomén hány évig készült 😄

u dont have to listen anybody else but me

DarkSector
Na nem tetszik...ez csak érdekességképpen nyomattam, hogy mibõl lesz a cserebogár....
Hájtek képességek kellenek, de még nincsen nanosuit...sebaj addig belebujhatsz neo bõrébe!!!!!!
Ez addig talán lefoglal titeket a demo érkezéséig...
Szerintem iszonyat cool!!!!!!!!
Slowmotion, fast motion és teleport?
Mindenképpen fura hogy pont most a Crysis idején jutott eszükbe belerakni a játékba....😄

DarkSector
#5560.....

Törölt felhasználó
Szerintem jó képek ezek.
Olyan videó van, ami már az idegenek hajójában játszódik, vagy csak én nem találkoztam még vele?
Roger6
Ez most netán egy másik topicba akart menni? Esetleg a MOHA Airborn-ba?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

VRSDM
off: mi ebben olyan baromi jó? a hangok nem változnak hiába gyors/lassu. a fegyver ugyan olyan gyorsan lõ. szintén sebességfüggetlen. eléb bugyuta mod :S

u dont have to listen anybody else but me

Roger6
Ez tényleg baromi jó videó!