CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem jó hosszú demó lesz!
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Nézd az én szemszögembõl!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az új MEDAL OF HONOR egy csipetnyi extrával!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
De most is van azé addig mit pusztítani...Bio-ban meg MOH-ban...
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
moderátorok és házigazda: legyetek majd rendesen talpon, közeleg az idõ, mikor kézhez kapunk egy korszakváltó játék demó változatát
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szerintem vegyél egy erõs kétmagosat azt mire olyan gamek lesznek amik csontra kihasználják a 4 magot akkor már nem 60 ezer lesz a proci ára hanem olyan 30-40 az intel féle (mivel AMD még seholba sincsen és nem is tudom milyen áron lesz).
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Szerintem 3-4 ezer plusz pénzt simán megér a Pro.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
SAPPHIRE X1950PRO 256Mb HTD Full PCIE
Sorry az off-ért, de jó lenne ebbõl a kis pénzbõl jó gépet venni.
Köszi a segítséget!
Pont az ellenkezõjét javasolja...
teszt
Ez mondjuk AGP-s teszt, de DX9-ben mind1 hogy PCIE vagy AGP.
GT-s tesztet most hirtelen nem találtam. De ezek talán meggyõznek. 😊
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Most készülök gépet venni. A Crysis miatt fõleg!
Ez szerintetek jó:
-GIGABYTE GA-965P-S3
-INTEL Core2 Duo E4500 2.20GHz 775 BOX
-KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 800Mhz 2 Db
-SAPPHIRE X1950GT 512MB DDR3 HTD Full PCIE
Ez a Nano ruhás trailer nagyot üt, már vagy 10-szer megnéztem. Én nem tudom mi lesz ha kijön a gaem, de egy hétig biztos táppénzen leszek 😊
"Ezt követõen egy már négy éve elindított projektre állnak át, de vannak egyéb titkos játékaik is készülõben."
Crytek és 4 éve már hehe ebbõl ultrabrutálság lesz és ez a titkos játékok is sejtelmesen hangzanak.Remélem sok ja gameünk lesz a Crytekes arcoktól!
Dixie Flatline, 12:35 - PC - Játék: FPS
(Gamespot) A Gamespotnak sikerült sarokba szorítania Cevat Yerli Crytek vezért és kihúznia belõle néhány zaftos információ morzsát. A Crysisen még 2-3 napot kell dolgozniuk, hogy minden tartalom a helyére kerüljön, elkészüljenek a játékkal. A november közepére idõzített megjelenésig viszont a hibákat lapáttal fogják agyoncsapkodni és tovább polírozzák az egyes játékelemeket. Ezt követõen egy már négy éve elindított projektre állnak át, de vannak egyéb titkos játékaik is készülõben. Oh és a Crysist trilógiaként tervezték, tehát ha kielégítõ eladásokat produkál, akkor a nagy álom akár valóra is válhat.
info: Hardwired
Starcraft2 e-mail: [email protected]
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |