CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Offoló. Ez valami q....vajó <#buck><#eljen>
Törölt felhasználó
Oh yeah 😊
Remélem jó hosszú demó lesz!
gman906
CRYSIS Demo Szeptember 25. Link

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

DarkSector
Nem???????????a MOH nem tetszik??????????????
Nézd az én szemszögembõl!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az új MEDAL OF HONOR egy csipetnyi extrával!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Piros betûs nap lesz. Csak bírjam ki addig.

Töltsük le az internetet!

grebber
Moha nem tetszik semmiben se graf se más sima fps a fejlesztések amik max a +-t adják engem nem érdekelnek! Bioshock meg még nincs sajna csoroknak való verzió!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Jah cool...
De most is van azé addig mit pusztítani...Bio-ban meg MOH-ban...
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Hehe akkor jöhet ki akármi ekkor csak ezzel a demóval fogom zuzni!

bertino
<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

moderátorok és házigazda: legyetek majd rendesen talpon, közeleg az idõ, mikor kézhez kapunk egy korszakváltó játék demó változatát

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
Nemrégiben jelentette be a Crytek, hogy véget ért messiásként várt FPS-ük fejlesztésének oroszlánrésze, a Crysis kész, mindössze csak optimalizálni kell, és az esetleges bugokat kiszûrni. Ebbõl adódóan pedig már nem volt meglepõ a hír, hogy a cég üzletet kötött a Gamespy-al - valószínûleg ez egy - amúgy beígért - multiplayer bétát jelent a közeljövõben. A demo azonban immár biztos, méghozzá az egyjátékos része, hiszen az Eletronis Arts hivatalosan is közölte, hogy szeptember 25-én világszerte letölthetõ majd a Crysis próbaverziója, amely a videókból már többször is megcsodálhatott elsõ pályát fogja tartalmazni. Tessék beleírni a naptárba.

DarkSector
Ez mindennel így van.

Roger6
Mondasz valamit.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkSector
Nem hinném, hogy gagyi, mert mozgásközben azé tuti tud lenni ez ami a képen van....

Roger6
Hát elég gagyi képek... :-(((

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csunya :sss

Roger6
Nem tudom, volt-e már:

Crysis alien-képek

grebber
Én amondó vagyok 4 magosat még felesleges venned hacsak nem konvertálsz mindenfélét éjjel-nappal.
Szerintem vegyél egy erõs kétmagosat azt mire olyan gamek lesznek amik csontra kihasználják a 4 magot akkor már nem 60 ezer lesz a proci ára hanem olyan 30-40 az intel féle (mivel AMD még seholba sincsen és nem is tudom milyen áron lesz).

k3nGu
szerintetek 2 magosba mien jó provit vegyek, vagy van az a Q6600 vagy mi a neve, 2, 4 ghz-es . inkább most veek egy erõs 2 mgaosat, vagy egy 4 magosat, ami talán gyengének számít a 4 magosok terén?

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

dante3
PH-n a Sapphire X1950 PRO,512MB GDDR3/256b,DL-DVI,fan 35 820 Ft 2 év garival!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Miért a Pro az drágább a GT-nél?

OFF:
Szerintem 3-4 ezer plusz pénzt simán megér a Pro.
koschwarz
az 1950pro majdnem ugyanannyi mint a gt, de sokkal gyorsabb és a pro az szerintem ma már a minimum határ egy játékgéphez. innen már csak felfelé érdemes menni, mint már ha dx9-es kártyáról van szó.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

grebber
Én a GT miatt irtam hogy óva intik embereket mert gyengusz azért mondtam 3-6 fps minusz az nem olyan gyengusz még simán jó!

Én is úgy értettem ahogy most te írod, hogy az XT nem éri meg.
Törölt felhasználó
Erre gondoltál:

SAPPHIRE X1950PRO 256Mb HTD Full PCIE

Sorry az off-ért, de jó lenne ebbõl a kis pénzbõl jó gépet venni.
Köszi a segítséget!

DarkSector
Szerintem félreolvastál....
Pont az ellenkezõjét javasolja...

grebber
Csak gyorsan kukkantottam bele 4-5 game tesztjébe és számomra az a 3-4-5 fps + nem olyan meggyõzõ mint ahogy te leirod!

Roger6
Nekem 1950XT-m van. Én is Pro-t akartam, de aztán bementem a boltba, és mondtam a fõnöknek, hogy gyõzzön meg engem, miért itt költsem el a 150.000 Ft-met. Erre belevágott egy nagyobb vinyót, meg egy XT kártyát ugyanazért az összegért. Próbálj meg te is alkudni. Árakban nincs nagy különbség, de vannak olyanok, akikkel lehet azért tárgyalni ilyen módon. Próba szerencse.

Pro-t kapsz 39k-ért is már 2 év garival! Ja és amúgy XT-t nem érdemes venni, mert jó ha 1-2 vagy 5-6 FPS-el többet érsz el vele, a Pro a jó választás.
teszt
Ez mondjuk AGP-s teszt, de DX9-ben mind1 hogy PCIE vagy AGP.

GT-s tesztet most hirtelen nem találtam. De ezek talán meggyõznek. 😊
Soldiers
vegyél nvidiát

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

grebber
Hát ha nem akkor elmehet a Crytek egy melegebb éghajlatra!

dante3
X1950gt-t ne vegyél, mindenhol óva intik az embereket tõle, elég gyengusz! Csak jót akarok!<#kacsint>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Törölt felhasználó
2 db lesz a memóriából, 2 giga csak elég lesz, nem?
grebber
Azt a VGA-t nem ismerem de szerintem 1950pronál nemsokkal rosszabb ha nem jobb (nemtom) ramból nem ártana még 1GB procival szerintem nincsen gond!

Törölt felhasználó
OFF

Most készülök gépet venni. A Crysis miatt fõleg!
Ez szerintetek jó:

-GIGABYTE GA-965P-S3
-INTEL Core2 Duo E4500 2.20GHz 775 BOX
-KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 800Mhz 2 Db
-SAPPHIRE X1950GT 512MB DDR3 HTD Full PCIE

Ez a Nano ruhás trailer nagyot üt, már vagy 10-szer megnéztem. Én nem tudom mi lesz ha kijön a gaem, de egy hétig biztos táppénzen leszek 😊
grebber
Engem ez a két dolog érdekel:

"Ezt követõen egy már négy éve elindított projektre állnak át, de vannak egyéb titkos játékaik is készülõben."

Crytek és 4 éve már hehe ebbõl ultrabrutálság lesz és ez a titkos játékok is sejtelmesen hangzanak.Remélem sok ja gameünk lesz a Crytekes arcoktól!

A trilógia szóra majdnem felriadtam, hirtelem a HL2 epizódjai jutottak eszembe.

Törölt felhasználó
Nagy tervek...
grebber
Crytek tervek: Crysis trilógia, új játék

Dixie Flatline, 12:35 - PC - Játék: FPS

(Gamespot) A Gamespotnak sikerült sarokba szorítania Cevat Yerli Crytek vezért és kihúznia belõle néhány zaftos információ morzsát. A Crysisen még 2-3 napot kell dolgozniuk, hogy minden tartalom a helyére kerüljön, elkészüljenek a játékkal. A november közepére idõzített megjelenésig viszont a hibákat lapáttal fogják agyoncsapkodni és tovább polírozzák az egyes játékelemeket. Ezt követõen egy már négy éve elindított projektre állnak át, de vannak egyéb titkos játékaik is készülõben. Oh és a Crysist trilógiaként tervezték, tehát ha kielégítõ eladásokat produkál, akkor a nagy álom akár valóra is válhat.

info: Hardwired

Szerintem várhatsz 1 évet a gépújítással simán, mennek az idei játékok a gépeden gond nélkül, szinte mindegyik maxon. Majd 1 év múlva egy 4-8 magos procit venni, még pedig Intel vonalon, 4GB RAM-al, és ha a jövõ év végén újítasz akkor egy GF 9800-at rakj a gépbe. Persze ha mind ezekre lesz pénzed.
procit minek?

NeBby
A procit mindenképp cseréld le , meg a memóriát se ártana 800MHz re , amit még tudsz húzni 1000MHz ig...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

k3nGu
nyah szerintetek újítsak be?én a procira gondoltam csak és a RAM az maradhat?bírnia kéne:S

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

gman906
16

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

bertino
november

vezérszuszu
Pontos idõpont a megjelenésre?
MErt addigra beújítok!

DarkSector
150XT a különbség!

bertino
magától értetõdõ 😄