CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
még nem jelent ám meg😛
V9ykn8_TZL0
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ja ha ezen a gépen így fut, tényleg nem olyan jól optimalizált. 😞((
Csináltak egy csomó screenshotot.. Ja és egy kis gépigény:
Ezzel a géppel:
Core 2 Duo @ 2.7ghz 4 gb DDRII 667
Saphire X1950XT 256 - 500GB HDD SataII
Medium/High beállításban, blur nélkül 30-40 FPS-t produkált.
Volt néhány grafikai illetve hang problémája, de ez már a beta baja.
Azért szerintem lehetett volna jobban is optimalizálni azt az engine-t.
Elõfizetõk tölthetik és játszhatnak. De ahogy látom késõbb is csak az elõfizetõk?
Kéne nekem coop módos játék, ha tud valaki ilyen fps-rõl, akkor az kérem szóljon!!!
ON
2
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egy linket esetleg valaki?
2 priváton vagyok...de ott is baszkurál sokszor jönni...és vissza kéne tölteni...
Na akkor jön FTP papa és lehúzom, mellette mást is tudok csinálni, mert nem megy a feltöltés, és tutkó, hogy fix idõ alatt megvan...
Nekem ez megér 200-300ft-ot...
Next PC upgrade: 2022
Nekem elhiheted, a 8mb-es netemmel....
Bioshock, meg MOHA is 3-4 nappal elõbb volt torrenten, de baszhatom, mikor 10e-en rátapadnak, meg nem is szídelik!
Aztán ahogy felment ftp-re 90 vagy 120perc alatt megvolt....Ennyi inkább várok 4-5 napot, és akkor a fake-et és az esetleges vírusokat is kikerülöm...
<#vigyor2>#vigyor2>
De majd torrentrõl leszedem, ott úgyis gyorsabban jön le nekem, meg ott tudok pausolni is.
ezért van EVO aki gyorsan leszedi és házhoz hozza..
Sztem lesz minimum 2 giga, de megéri.
(igazából a pályákra nem nagyon emléxem mert akkoriban játszottam pár szigeten bolyongós game -val ) <#wilting>#wilting>
Töltsük le az internetet!
De igazad van, ez tényegl nem FC topik.
Jön hozzá sok jó mod majd!
Na de ez nem a Far Cry topik!
<#wink>#wink>
Hát ha a te erômûveddel nem megy maxon, akko visszaültetném még a programozókat egy kicsit az iskolapadba, hogy tanuljanak még egy kicsit az optimalizálásról.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szerintem mindegy, hogya ATI-s, vagy nVidia-s vagy. Én nVidia-val kezdtem, most meg ATI. Intel-el kezdtem, most meg AMD. Nekem mindegyik bizonyított, ahogy az Old Spájsz! Akkor is menni fog a Crysis a gépemen...
Vagyis bízom benne...TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
http://st0rmy.blog.hu