CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hü, ekkora hatással volt rád az a szép nVidia logó? 😊

Prince of Máté
inkább le se töltöüttem, mert ismerem azt a "demot"

na felraktad?

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

"Hm az jó mert nekem 6600GT se vitte maxon mert highon még ment szépen de élsimitást már nem birta akadt tõle 😞"
Bocsi most látom a válaszod, a max alatt azt értettem, hogy Very High, de 1024-ben és élsimítás nélkül. De nálam ez akkor a maxot jelentette. 😊

DarkSector
Csak szét kell nézni, hogy 8xxx-esbõl van több tulaj, vagy X2xxx-es-bõl??????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kisgabo
tesz a fejlesztésekbe lét, az tuti. azért a logó. mondjuk, matroxot nem sokat látok. 😊

ati.... nem lép valamit az amd, elsüllyed.

lac coo
Az nem jelent semmi jót, hogy az NVidia logot látod minden játék elõtt .Legfeljebb annyit, hogy biztos lehetsz benne , hogy az anyagi támogatásért fejében tuti a legerõsebb NVidia kártya kell majd az adott gémhez 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

L2Goku
Énis jóbban örûlnék ha az ATI kicsit összeszedné magát .
De ami tény és nemérdekes ezen vitatkozni az hogy az ATI nemtud sponzoralni sok játékot és elentéttel az Nvidia meg mindenhez szinte a nevét adja , aki ért hozzá tudja mirõl beszélek.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

NeBby
Az csak egy olyan demó , hogy meg lehet nézni egy kis részét a falunak ,de se ellenség se semmi...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

L2Goku
-Al zárt az ATI idén :/ TÉNLEG NEMVAGYOK TISZTÁBA! Nemtom én kereskedö vagyok és ha valaki - al zár az nalúnk csõd! De nemtom te hogyvagy ezel. Ha a többi évekbeis ilyen - okal zár akkor kaput neki Híába vette meg az AMD ..

ui.: Kandurex: Nem nemhalotam rola :/ Lehet hogy van egy pc válalkozásunk és en NEMÉRTEK hozzá! Csak disznek foglalkozok vele.

Node ha kicsit utána olvastok akkor láttok 1-2 igazságot.. Az ati nemképes válaszolni az Nvidia VGA ra, és ha ez a seria amit most fejlesztenek / teszteégetnek se tud majd válaszolni az Nvidia ra akkor Hiddel DRASZTIKUS Változások lesznek az ATI nál . És en azonse csodálkóznék ha az AMD csinálna egy Tipikus ATI Seriat ami csak AMD+ATI Combo lehet és igy Ráutalná a vevõket hogy ATI legyen az AMD Proci mellet.

Nékem ez a meglátásom.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Ability
Arról van szó...
kisgabo
ati /amd/ válasza a 8600 szériára a hd2600/pro-xt/ ha ilyen lez a következõ is, akkor sírhatunk.

kisgabo
támaszabályzat legördülö piros kerete?

Prince of Máté
Mert kíváncsi vagyok mit ír ki!!

Evogordon
Szerintem azért lassabbak a dx10-es játékok mert még nem teljesen dx10-esek pl a bioshock is dx9-es de átlehet állítani dx10-be is de még mindig vagy 80%-ba dx9-et használ. Majd ha kijön a dx10.1 meg teljes dx10.1-et támogató játék biztos gyorsabb lesz mint a dx9.

Kandurex
"Tuti fake, de azért leszedem"..akkor minek szeded?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ability
Páran itt az SG-n átvették a szabályzatnál használt animációs scriptemet. Nekik üzenem -- ha látják amit írok --, hogy most egy új, sokkal komolyabb fajta van berakva. Cseréljék le erre, megéri. Újraírtam az egészet kb, minden testreszabható, sokkal finomabb a lassulás, stb. ...
Prince of Máté
GIgatorrentsen már fennt van a demo 😄

Tuti fake, de azért leszedem, csak 1 giga.

Elvileg ezek a fájlok vannak benne:
Fájlok: Méret:
Crysis Demo By A-CrEw.part01.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part02.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part03.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part04.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part05.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part06.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part07.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part08.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part09.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part10.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part11.rar 16.09 MB

grebber
Ezeket várom én is, de csak akkor ha a mostani gameknál a tesztekben azt látom hogy DX10-ben csak pár fps-el kevesebb vagy több mind DX9-ben nem 10fps minusz meg ilyenek mind most!

Next PC upgrade: 2022

A Gef 9800 az már 10.1-et támogat és valszeg ez egy ütõs sorozat lesz, de megvárnám mindenképpen az Ati válaszát.
grebber
Én elleszek a 7600GT-mel azt addig nemveszek VGA-t amig nem azt látom hogy DX10-ben is kb majdnem ugyanolyan gyorsak lesznek mint DX9-ben mert ami most megy DX10-ben az egy vicc.

kisgabo
8700 ..... " az új chipeket csak a gyártástechnológiai változásra utalva illetik G9x kódszámmal. "

8600 vékonyabb csikkal. pedig illene egy 8800gts 8600gt szutyok közti kari... 8600gts ára meg egy vicc.

Evogordon
Most novemberben jön a geforce 8700gt/gts és az ati hd 2700gt/xt azok már csak jók lesznek.

kisgabo
hát, ha nem adja ki gyorsan, és nem lesz ütõs cucc... akkor azért nem lehetetlen a csõd. dehát a csõd sem olyan csõd... mint nekem hóvégén. 😊

k8 lassan elavult, hd2600 kaki / 8600gt szutyok széria is jobb/ hd2900 aranyáron.

szal, nincs ütõs termékük.... most.

Evogordon
Ja csõdbe megy azért fejleszti a k10-et meg az új radeonokat. grat

Ez egy ALPHA verzió volt amivel ott játszottak, tehát közel sem tükrözi a beta változatot, így érthetõ a gépigény is szerintem, meg a bugok. És hozzátették hogy ezek a bugok már mind javítva vannak. Nem kell aggódni szerintem.
Ja amúgy DX10-ben sokkal lassabbak a játékok most, driver és a Vista miatt is.
Viktor9202
Hát nem nagyon, nem tudja mit beszél

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

grebber
Csödbemegy lol látom nemvagy tisztában a dolgokkal.

Kandurex
ezt így kétlem...hallottál arról a cégrõl, hogy AMD?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

L2Goku
Hát Fix 30 FPS em volt nekem oblivionba Fullba 1024*768 ba. 30 amikor sok enemy amikor meg kevés akkor tõbb nagyon sokat számit hogy hogyconfigolod a gépedet.ATI s voltam 7 Évig de most az Nvidia kicsit odavert neki. Sõt az ATI lassan csödbemegy. Kicsit olvas utana.

ui: Oan Cégtöl nemszabad vásárolni ami csödbemegy 😄

grebber
Hm az jó mert nekem 6600GT se vitte maxon mert highon még ment szépen de élsimitást már nem birta akadt tõle 😞

Én meg amikor elõször szereztem meg a FC-t (2005 vége), szerencsére már akkor maxon tudtam tolni (9600XT-n), nem bántam meg, hogy nem vettem gyengébb VGA-t, fõleg mivel már idén ezt is cserélni kellett. :S
NewFronter:
Mondjuk az hozzá kell tenni, hogy a srác DX10-ben játszott! És egy 8600GT-vel! Már ebbõl is látszik, hogy mire képesek az olcsó DX10-es karik. 😞

grebber
Na akkor ez sem lesz az év játéka 2 hónap alatt nemfogják megváltani a világot 😞 És ahogy nézem a nagy igy meg úgy optimalizálnakból semmi sincs 😞

Mindegy majd ezzel is úgyleszek mint a Far Cry-al hogy kiadása után 3 évvel már van olyan gépem amin maxon tudom tolni és nem akad!

Hozzátették hogy ez a build Augusztus 23 elõtti verzió.
Ilyen gépen játszott a srác:

AMD 64 X2 5600+ 2.8GHz
2GB RAM
NVIDIA GeForce 8600GT (VRAM unknown, DxDiag stated 1492M😎
Windows Vista + DirectX10
HP w1907 19" Monitor (1440x900)

640x480-as felbontásban és medium beállításokkal.
GC-n készült kis videók
Hát jó sok bug volt abban a demóban.
bughalmaz :/ CSÉH powah 😊
de azért crysishoz és FC2höz sok reményt fûzök.persze feltétel ,h elinduljon a gépemen <#idota>

http://thenamelessphoto.com/

Ability
Ráfekszel pl. egy dobozra. Hátracsúszol a széléig, egészen addig, amíg lesüppedsz kicsit. Na ekkor jó gyorsan megnyomod az ugrás, majd a guggolás gombot. Ha sikerrel jártál, akkor kettõ dolog történhet, teljesen véletlenszerûen. Vagy állsz a doboz tetején, vagy benne fekszel. Ezt csak külsõ szemlélõk látják, viszont mindkét esetben lelõhetetlen vagy. Õk csak azt látják, hogy a dobozból jönnek ki a golyók. Te darálhatsz, õk meg nem tudnak kilõni. Ellenszer: általában hátul kilóg a lábad. Ha azt lövik, akkor meg lehet ölni. Viszont pár kivételtõl eltekintve sosem kerülnek olyan pozicióba, hogy erre lehetõségük legyen.

Ez csak 1 bug, de van vagy 6-7 legalább ilyen súlyos. Egyébként szinte bármibe bele lehet feküdni, még a zászlóba is. Bár ott én jobb dolgot használnék. 😛
grebber
Légyszi írj már pár olyat hogy buggal visszaélnek mert nemtom elképzelni hogy történik ez!!!!!!

Én anno far cry bétájával toltam nagyon sokat neten semmi gond nem volt vele!

Ability
Már elég régóta nem. Sõt, már rühellem az egész játékot! Eléggé undorító, hogy a nagy "PRO" játékosok csak bugokkal tudnak hozzájárulni a játékélményhez. Nem hiányzik nekem, hogy falon keresztül lõnek, nincs a fegyvernél lövésszórás, egyszerre 5 gránátot dobnak rám, vagy hogy beállnak egy helyre, ahol szó szerint átlõ rajtuk az ember. Mindig is undorodtam ettõl, bár könnyen megoldottam: én is használtam, és rend szerint szidkozódtak utána, pedig a kimondott csalást, például a fegyverszórást nem is ûztem. 😊 Csak azért játszottam sokáig vele, mert elsõ multis játékom, ahol kiemelkedõ sikereket értünk el, sõt, nagyon jó volt a hangulat a csapatban. Minden nap összejöttünk, és elvoltunk. Aztán valahogy minden megváltozott. Egyre többen csaltak, használtak bugokat, és sokan a csapatból nem tudtak csak úgy alkalmazkodni, sõt, nem is akartak. A meccseken csak szidkozódtak, majd a kedvük is elment a játéktól. Én utána kicsit még játszottam, 1on1-be kezdtem. Ott nagyon jól elvoltam, amíg nem kaptam új netet. Ez után nem csak a pofátlan játékstílust kellett elviselnem, hanem az állandó laggot is. Na ez már nem nagyon tetszett. Megfosztott legjobb szórakozásomtól, az állva sznájpolástól. Publikon nem nagyon voltak olyanok, akik ezzel éltek volna. Nem is könnyû. Menni a sniper puskával és lõni célkereszt nélkül. Sokan nem is tudták elviselni, sõt, elhinni, hogy ez lehetséges. Pedig bizony, aki tudott bánni vele, annak legalább olyan szuperfegyver volt a kezében, mint CSS-ben. Na az új net után errõl kellett lemondanom. Mert hiába találtam el, hiába vérzett, hiába kiabált, hiába játszódott le a "találat" animáció, mégsem sebzõdött. Ez pedig nekem nagyon nagy gyengém, hogy az ugatós kis francia vagy német kölköknek elég épp hozzám érnie, és már halott is vagyok. Persze nem azért, mert jobban lõnek, hanem mert nekik nincs bugos lövés, nekik mindig sebzõdik mindenki. Valahogy nem tudtam elviselni ez után, hogy az amúgy is elõnnyel rendelkezõk lenyomnak. Ez most lehet egós, de hozzászoktam, hogy csak 4-5 játékos volt, akikkel megizzadok. Netváltás után nem tudtam élvezni még a publikot sem. Mert ugyan mindig is szar volt magyaroknak a FarCry multija, de ezek után nálam az a vélemény alakult ki, hogy "ELVISELHETETLEN". Azért is szidom mindig, most is azért írok ilyen hosszú kommentet. 😄

Pedig amúgy nem rossz kis játék, csak kicsit kellett volna törõdni a multi részével, és nem lett volna itt gond. Talán még ma is játszanék vele. Na persze nem úgy mint régen, hogy egész délután, abból már kinõttem. Most semmi sem tud lekötni 1-2 óránál tovább. De néha benéznék, vannak még olyan játékosok ott, akiket nagyon kedvelek, és nagyra becsülöm õket. Nem csak azért mert kitûnõ játékosok, hanem mert végig rendesek voltak, nem éltek vissza a bugokkal, ha gondunk volt, akkor vártak, akalmazkodtak, és amúgy viccesek voltak. 😊

Próbáltam egyébként párszor benézni. Csapatból vannak, akikkel még most is tartom a kapcsolatot, és van, hogy benézünk kicsit. De nagyon ritka, mindig elmegy a kedvem tõle. Egyrészt a netem miatt, másrészt azért, mert azóta nagyon béna lettem. Egy mezei jack carver is lenyom, és nem élvezem.
kisgabo
ability, már nem tolod far cry?

Prince23
Pff, most keverem a szezont a fazonnal.... ezekszerint FC2---

VRSDM
topkiktéves hsz nem ? :$

u dont have to listen anybody else but me

De ha mondjuk funból elkezdesz rombolnia pályán. 😄
w77d
de, ha állsz és bámulod 😄

Törölt felhasználó
Az mondjuk nem növeli a játékidõt 😊
gman906
meg a tárgyak,épületek, fák is interaktívabbak lettek

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Törölt felhasználó
Én minimum dupla annyi játékidõt várok.
Itt azért nagyobb bejárható terep lesz.
SötétBarom
Far Cry ennél bõven több volt, vagy csak én emléxem rosszul?
Btw. FC2 múvi egészen odabaszós.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Prince23
Hmmm, télleg nem lesz medipak.
hát ez nagyon jó... ez a golyó kikaparás ez nagyon ütõs...ezekszerint sosem fogunk szaladgálni full egészégesen... végre realisztikus lesz!

Soldiers
A demo 18, míg a teljes játék 70 nap múlva jelenik meg! olvasné kéneeeeee!!!!!!

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN