CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
Bocsi most látom a válaszod, a max alatt azt értettem, hogy Very High, de 1024-ben és élsimítás nélkül. De nálam ez akkor a maxot jelentette. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ati.... nem lép valamit az amd, elsüllyed.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ami tény és nemérdekes ezen vitatkozni az hogy az ATI nemtud sponzoralni sok játékot és elentéttel az Nvidia meg mindenhez szinte a nevét adja , aki ért hozzá tudja mirõl beszélek.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
ui.: Kandurex: Nem nemhalotam rola :/ Lehet hogy van egy pc válalkozásunk és en NEMÉRTEK hozzá! Csak disznek foglalkozok vele.
Node ha kicsit utána olvastok akkor láttok 1-2 igazságot.. Az ati nemképes válaszolni az Nvidia VGA ra, és ha ez a seria amit most fejlesztenek / teszteégetnek se tud majd válaszolni az Nvidia ra akkor Hiddel DRASZTIKUS Változások lesznek az ATI nál . És en azonse csodálkóznék ha az AMD csinálna egy Tipikus ATI Seriat ami csak AMD+ATI Combo lehet és igy Ráutalná a vevõket hogy ATI legyen az AMD Proci mellet.
Nékem ez a meglátásom.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tuti fake, de azért leszedem, csak 1 giga.
Elvileg ezek a fájlok vannak benne:
Fájlok: Méret:
Crysis Demo By A-CrEw.part01.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part02.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part03.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part04.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part05.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part06.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part07.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part08.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part09.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part10.rar 95.78 MB
Crysis Demo By A-CrEw.part11.rar 16.09 MB
Next PC upgrade: 2022
8600 vékonyabb csikkal. pedig illene egy 8800gts 8600gt szutyok közti kari... 8600gts ára meg egy vicc.
k8 lassan elavult, hd2600 kaki / 8600gt szutyok széria is jobb/ hd2900 aranyáron.
szal, nincs ütõs termékük.... most.
Ja amúgy DX10-ben sokkal lassabbak a játékok most, driver és a Vista miatt is.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ui: Oan Cégtöl nemszabad vásárolni ami csödbemegy 😄
NewFronter:
Mondjuk az hozzá kell tenni, hogy a srác DX10-ben játszott! És egy 8600GT-vel! Már ebbõl is látszik, hogy mire képesek az olcsó DX10-es karik. 😞
Mindegy majd ezzel is úgyleszek mint a Far Cry-al hogy kiadása után 3 évvel már van olyan gépem amin maxon tudom tolni és nem akad!
Ilyen gépen játszott a srác:
AMD 64 X2 5600+ 2.8GHz
2GB RAM
NVIDIA GeForce 8600GT (VRAM unknown, DxDiag stated 1492M😎
Windows Vista + DirectX10
HP w1907 19" Monitor (1440x900)
640x480-as felbontásban és medium beállításokkal.
Hát jó sok bug volt abban a demóban.
de azért crysishoz és FC2höz sok reményt fûzök.persze feltétel ,h elinduljon a gépemen <#idota>#idota>
http://thenamelessphoto.com/
Ez csak 1 bug, de van vagy 6-7 legalább ilyen súlyos. Egyébként szinte bármibe bele lehet feküdni, még a zászlóba is. Bár ott én jobb dolgot használnék. 😛
Én anno far cry bétájával toltam nagyon sokat neten semmi gond nem volt vele!
Pedig amúgy nem rossz kis játék, csak kicsit kellett volna törõdni a multi részével, és nem lett volna itt gond. Talán még ma is játszanék vele. Na persze nem úgy mint régen, hogy egész délután, abból már kinõttem. Most semmi sem tud lekötni 1-2 óránál tovább. De néha benéznék, vannak még olyan játékosok ott, akiket nagyon kedvelek, és nagyra becsülöm õket. Nem csak azért mert kitûnõ játékosok, hanem mert végig rendesek voltak, nem éltek vissza a bugokkal, ha gondunk volt, akkor vártak, akalmazkodtak, és amúgy viccesek voltak. 😊
Próbáltam egyébként párszor benézni. Csapatból vannak, akikkel még most is tartom a kapcsolatot, és van, hogy benézünk kicsit. De nagyon ritka, mindig elmegy a kedvem tõle. Egyrészt a netem miatt, másrészt azért, mert azóta nagyon béna lettem. Egy mezei jack carver is lenyom, és nem élvezem.
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Itt azért nagyobb bejárható terep lesz.
Btw. FC2 múvi egészen odabaszós.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
hát ez nagyon jó... ez a golyó kikaparás ez nagyon ütõs...ezekszerint sosem fogunk szaladgálni full egészégesen... végre realisztikus lesz!