CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Nálam elvi aggálya van, hogy Vistára váltsak. Ubuntu alatt 150MB-ot foglal le a rendszer a memóriából, Vista alatt az 512-bõl meg semmi nem marad. Nem tudok megnézni még egy HD videót sem pl...
kovecses
Hát azért mert az op. rendszer csere olyan drága hogy inkább veszek egy új videókártyát az árából...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

gduck
OFF:

Egy valamit nem értek... Tudom, az XP viszonylag sok évig futott, de elõtte is voltak más Windows verziók. DX verziók is voltak. És persze grafikus kártyáknál is pl. DX7, DX8, DX9... Ha váltani szerettünk volna, kellett az új vas. Most az XPt is cserélni kell, na és? Miért kell ennek olyan nagy feneket keríteni?

ON:

DX10 alatt biztos jobban fog kinézni a Crysis, de sztem játék közben senki se fogja ezeket az "apróságokat" nagyítóval nézni 😊 Szal DX9 alatt is tök király lesz a GAME 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Alwares
Má nem azért de ezek miféle izék? Az egyiken a Halo 1-et (!!!) rakják be egy Crysis render elé.... Aztán a híres Age of Conan kamúképek aminél szintén Dx9-ben kikapcsoltak mindent.... Ezek a képek azt mutatják be hogyan felejti el a Dx9 a bump mappingot a HDR-t és a hasonló dolgokat 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Alwares
Hát a dx10 körüli f*szlengetés egy nagy lol....

serito
Ha ezek valóban ingame képek, akkor van egy eladó Sapphire X1950XT VGA-m. Aki kapja marja az árban megegyezünk! Szóval nagyon durva külömbség van a DX9 ill a DX10 között. Bár az is meglehet, hogy ezeket a képeket DX9alatt is meg lehet valósítani gondolom a megfelelõ driverekkel. Bár nem nagyon értek a programozáshoz és az is meglehet, hogy a DX10 csak egy reklámfogás.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

c0llect0r
Hehe! Ez tetszik ,pont az osztja az észt aki azt se tudja mit ír le. Ablility-nek igaza van ,ha tudnád mit beszélsz nem írnád le.A témahoz meg csak annyit ,hogy hiába HÚÚÚ Dx10 de jó....most nem azért ,de a dx9-et se használják ki rendesen nemhogy dx10 .Ennyi.....

Egyettértek, szerintem sincs nagy különbség dx 9 és 10 között és szerintem a dx10-el még bõven ráértek volna mikor a 9 sincs kihasználva teljesen
Ability
Szerintem amíg fingod nincs a programozáshoz, addig ne oszd az észt. Az egy dolog amit látsz, de honnan tudod, hogy az csak DX 10 alatt valósítható meg? Egyértelmûnek kéne lennie, hogy a DX10 valamilyen szinten marketing fogás is. Biztos javítottak rajta, de amit látsz, azt nem feltétlen csak DX10 alatt lehet megvalósítani. OpenGL is tudja ugyan azokat, amit a DX10, mégsem reklámozzák, hogy milyen durva... Azt is figyelembe vehetnéd, hogy sok helyen írták, hogy a DX10 a teljesítmény javítására lett kihegyezve. Személyeskedést meg hagyd ki az egészbõl.
És ez minimum grafika.Ha ez valóban a béta:S:S:S😮OOO

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

zeus89
na megnézztem ezt a videót, hát csak annyit took mondani, hogy idén egy játék lesz amit megveszek eredetibe, na jó kettõ, az pedig nem lesz más mint a :

CRYSIS

és a

Pro Evolution Soccer 2008
<#finom>

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

L2Goku
És a Robanás se más ?😄 igazad van biztos: D Akkor ajánlom hogy mennyel szemészetre 😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
De ha szerinted ilyenek lesznek DX9 allat akkor elég nagy tévhitbe vagy barátom.!!! Amugy hányéves is vagy?:/

dx10 - 0
DX10 - 1
Crysis DX9 vs DX10
Bioshock
DX10 Game

És ezek az elsõ seria , kb 1 év és jön a jo sok játék ami dx 10 es és Turbositot motorok lesznek rajta! Szal biztos hülyeség baratom . vagy csak tevagy a szintiszta selejt már elnézést hogy vannak ilyen hülye emberek hogy megcáfoja azt amit lehet látni ... Ez ugyanaz mintha aztmesélnéd be nekem hogy létezik a télapo....

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

kirol
Hát én még sehol nem láttam különbséget 9 és 10 között, max annyit, hogy pl. Lost Planet 10 alatt szarabbul fut, mint 9 alatt. Ennyi.

kovecses
😄

az biztos

kill3r21
hubammeget ugy értettem hogy olyan jol fog kinézni hogy hubammeg :d
L2Goku
Ha az ms Fizetne engem akkor 8800 Ultra SLI be lenne meg egy NASAS 8 Magos Proci 😄 De amugy hidegeny hagy amit mondas olcsárolod itt a DX10 et ammikor még tese meg énse láttam igazi DX 10 es játékot... PL Crysis azlesz majd akkor mond azt hogy a DX10 Szar... Amugy sztem azért olcsárolod mer a VGA d nemtámogat DX 10 et... De Biztos csak Disznek van DX 10 :/ Hogy páros szám legyen!!!!

kovecses
Lehet. És? A játék élmény, a szórakozás a lényeg.

Aki a gépével akar villogni az csináljon mondjuk 3dmark fórumot és ott menõzhet...

kill3r21
sztem Crysisben a minimum grafra is azt mondjuk majd hogy hubammeg 😄
Ja ez igaz. Én sem veszek másik gépet, ebben az évben már megvolt a gépfejlesztés. Ezen is futni fog Crysis, sõt a tieden is. Remélem azért jól néz ki majd így is. 😊

A MOHA most majdnem minimumon megy de nem sokkal lett csúnyább (még így is jól néz ki) és megy mint a vaj. Úgyhogy nem kell félni!

kovecses
Egyet értek veled.

Pontosan erre gondoltam.

kovecses
Egy játék nem arról szól hogy mindent max grafikára állíts, hanem a szórakozásról.

Mindenki feldughatja magának a csilli villi kurva drága gépét és ha lehet ne itt menõzzön vele és még jóhogy meg nem fogom sajnálni hogy neki milyen szar hogy nem megy maxon mikor kidobott rá több százezer forintot.

Szánalmas

tegnap óta nem léptem be, 130 új üzenet, már azt hittem kijött a demó 😄

Még mindig nem érted. Mondom hogy téged az MS fizet. Ez válasz volt? Mert amit írtál az egy 10 éves gyerek írása. Te is beveszed a marketingdumát, ahelyett hogy elolvasnál pár cikket és körülnéznél.
warass
jeeeeeeeeeeeeeee<#taps>de h bíjuk ki addig?<#wow3>

Huszi84
demóóóóóó<#vigyor2>

ReD DevilS 4 LifE

gduck
A FAQba berakhatnátok EZT A CÍMET! Ha vége a BATCH1nek ami "Friends & Family internal test ", akkor lesz újra béta kulcs osztás. Ez a fileplanet BATCHektõl független. Akik beregisztrálják magukat az oldalon, azok között meg játékot sorsolnak ki 😄

L2Goku
ohh ez lemaradtt.
Engem ugy tanitottak hogy nevárd el hogy más segitsen rajtad , segics magadon és az istenis megsegit!😄 Igy könyebb felkészülni az életre 😄 na mék gyurni nem prédikálni 😄DD

L2Goku
ON:
Egyetértek veled!!! Szintiszta igazad van ha van pénzed és amig apuci nyomja beléd adig ne nyavajogjon senki! Én az én gépemre büszke vagyok tudom hogy nemnagy gép de legalább én kerestem meg a pénzt rá a 2 saját kezemel és még mellete tudok szorakozni nem anyuci vagy apuci Cessel engem!
OFF:

UI.: Nemnehéz jogépet venni se de kicsit más ha mellete még élniis akarsz, és szorakozni.

Roger6
Miért, õ mit vesz háromszázezeré'? Kistáskát?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

<#hehe>

Ami ezt a szimulátort illeti, én még nem is hallottam ilyenrõl, de biztos fantasztikus élményt nyújt autóverseny aspektusból. Érdekes találmány ami növeli a játékélményt.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Ha úriemberi választ akarsz akkor én azt mondom hogy 2048*1536 minden abszolut high-on 30 fps felett biztos nem fog menni! 😊

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

gduck
Gondolom EZT az oldat ismered 😊 Mert ezek is kellenek ahhoz hogy meglegyen a 20 FPS a Crysisban <#nevetes1> Amúgy grat a gépedhez 😉

UI: Egyébként a TDU 8800GTX SLIvel katasztrófális volt annó (év elején). Szal remélem az SLI problémát már megoldotta NVIDIA...

REAKTOR
De énis megdolgoztam a gépemért és büszke is vagyok magamra.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

REAKTOR
Ha tunád õ milyen faxságokra költ hülyét is kapnál<#idiota>

Roger6
Biztos nagyon boldog, hogy a kasszából elemeltem pár százezret ilyenekre... Komoly ember lehetsz! <#lama>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

REAKTOR
Hát szerintem meg nézz el a frex gp oldalára aztán g25 el eltolhatod a bicajt...

REAKTOR
örültek mert két napig volt az étkezõben. De hát csak az asszonnyal élek az meg már megszokta az ilyen hülyeségeim<#zavart1>

zeus89
besírok, ilyen ocsmány ez a szimulátor ? 😊) most láttom én is ... inkább akkor Logitech g25 ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

REAKTOR
Ja és nem álszent kérdés mert még korán nem bisztos ,hogy nálam futni fog fullon...

Roger6
És mit szól hozzá a család?

REAKTOR
Ott raktam össze mert hát darabokban jött japánból ,és nem értem fel vele az emeletre sem<#idiota>

REAKTOR
Már ha csak azt megnézed ,hogy a fák kidölnek ugyan úgy mint crysisben ,a füst is ugyan az ,stb.stb. szerintem nem mondják ki de ez ugyan az a motor. Keresek neked jó videót

Roger6
Megnéztem a képet a frex gp-rôl. Mond csak, ti hol esztek, ha az evôasztalon van a vasad? És félre ne értsd, nem irigykedem, éppen most vettem egy teljesen új gépet, amire fél évig gyûjtöttem, csak ezt az álszentséget utálom, ami a hozzászólásodból lejött. Ezektõl a megnyilvánulásoktól undorodom.

zeus89
azt hiszem az engine el kapcsolatban ténleg igaza van, volt régebben belineklve egy weblap amin hasonlították a FAR CRY 2-õt és a CRYSIS -t .... akkor talán azonos lehet az engine, nem véletlen ez a két játéknév 😊 .... másrészt a karakterek gyerekesebbek lesznek a FAR CRY 2 ben, ég és a föld a karakterek különbségek ...😊

Alwares
Jézus isten, na jólvan az ész az tombol... Addig még nézem a topicot míg nem mutatsz egy linket ami mögött hivatalos forrásból van megerõsítve, hogy a FC2 cryengine-t használ... Addig meg marad egy nagy lol az egész...

REAKTOR
Fsx talált is és a crysis is lehet ,hogy nem fogja bírni. Fsx mondjuk full grafon megy de tényleg nagy városoknál kicsit esik az fps.

REAKTOR
Na meg majd ha kiadják megmondom mit megy rajta.