CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
Én nem tudom, én erre a tesztre egy hete regisztráltam, az oldalra meg soha...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kill3r21
az oldalra igen a de a beta testre tegnap még nem lehetett
KILLER2
Nem tudom, én még nem vettem észre.

Töltsük le az internetet!

kovecses
???

Ide már hetek óta lehet regisztrálni...

kovecses
Ha kiválasztanak kapsz egy e-mailt amiben leírják hogyan juthatsz hozzá a játékhoz és a kulcshoz.

KILLER2
Én is regeltem. Remélem, hogy jön majd a key. Tiszta mázli, hogy felnéztem. El se hiszem. nagyon remélem, hogy ez a beta key. Már alíg várom a levelet.

kovecses
We will be opening the Crysis beta test shortly. If you are selected, an email will be sent providing you further details on how to obtain your key and client download.

kill3r21
gyerekek most regeltem a betahoz az incrysisen...akkor elvileg kapok levelet ha kiválasztanak a betara?
Az úgy mûködik hogy szerintem szedd le a az ATI Tool 0.26-ot asszem az a legújabb az jó nvidia-ra is ..feltelepíted és akkor van olyan funkció hogy magától beállítsa a kártya "maximumját" abból visszaveszel még 5-10mhz-et és készen is vagy.Elég kockázatos szerintem,habár egy két óráig ha úgy megy akkor nincs akkora gáz de ha mindig úgy hajtanád akkor elõbb utóbb meghal.Szóval elõbb várd meg a demot nézd meg hogy h fog futni a gépeden és majd csak utána tuningolj ha szükséges.Plusz most olvasom a konfigod..egy 3000+-es Sempron alapból nem hajtja ki a 8600GT-et szal fölösleges a tuningolás.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

DarkSector
Drájverre rátelepszik, és utána bemész a driver beállításokhoz a vezérlõpultba és leokézod a szöveget a Performance settings-be és ekkor átvált és lesz néhány új bekezdés....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

és ez hogy müködik ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

és ez hogy müködik ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Ability
Lacókám, az új gép mellé 100-as német vonalat is szerezz, mert különben 6-os pinggel laggolni fogsz! <#gonosz1> Legyen a közös jelszónk: "ezt a játékot is csak a crytek csinálta". Kár, hogy az Ubi már nincs érintve... <#idiota>
Viktor9202
Tök mind 1 nem? 9 nap mulva jön a rendes demó, annyi napot csak kihúzunk vhogy 😊

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Fehercsoki
Feltörték már?😊

DarkSector
Van sok , csak nem dzsungeles.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kisgabo
jöhetne már a gém, far cry tényleg uncsi...

DarkSector
Tunningok eddid is voltak ez nem újdonság
Ntune 2.0

Nos ez nem a crysishez tartozik,de vegyük ugy h nem offolok,mert az érdekében kérdem ezt,hogy majd jobban menjen a crysis ... 😛 hallottam vmiféle tuningról,amihez vmi progi kll,vagy mi,meg valami órajelet felhuzni vagy mi.... na ez hogy is bvan ? valaki tudna segiteni,hogy hogyan lehetséges kicsit felturbózni a 8600 GT-met ? elõre is thx

gduck
<#eljen>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Azért vettem meg ezt a gépet mert 130000 ft volt😊 szerintem simán megérte.és van még benne egy 400 gigás vinyó is,gondoltam hogy a videokártya nem erõs ,30ért belebaszok még egy 6800GT-t az egyenlöre elég lesz.és az egész egy SHINOBI SH09A házban van benne😞.

wapolok

Prince23
Ez szép sztory.... sztem a Cry fognak ezzel a gémmel tarolni...
és azt olvastam, h 3 küldetésmódja lesz...
lesz ez a kommandózás a koreaikkal, lesz a fõsztorija a jegelés után, és a csattanó a végére: végsõ harc az ûrben.
Ha valaki erre azt mondja, h szar, unalamas, akkor azzal ... XD

gduck
Nemtom te mirõl beszélsz, úgy néz ki ez az óriási marketing ami a programot övezi valahogy elkerülte a figyelmedet 😊 Ez a program nem csak a csili-vili grafikáról szól, jól lett volna ha megnéztél volna pár tech demót róla... Annó örültem a párcikaemberkének akit mozgathattam a képernyõn és fantasztikus játékélmény volt az is. Szal mostanában annyit nyavajod mindenki, ahelyett hogy játszana és élvezné a játékot!

Bakker menjetek inkább ki a grundra, mert mostanában mintha atomrobbanás után lennék, alig látok gyereket a szabadban játszani! (ez nem neked szólt 😉 )

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Jaffa 2843
tudja valaki mikor lesz a napokban béta kulcs osztás?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

L2Goku
a Crysis kifogja használni a Dual Core Procikat?

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

*FLAME*

lac coo
Nem mondtam, hogy ne használja akinek kell 😊
De hidd el ha átlépsz egy átlag otthoni letöltögetõs-cdíros-játszós useren, senkinem nem felel meg igazából a Vista...

De tényleg elég, az eladások elkeserítõek ez magáért beszél, és hát nem is ebbe a topikba való 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

KILLER2
És akinek ezek nem kellenek? te nem használsz Vistát, mert ezek kellenek. De akinek nem, az miért ne használhatna?

Menni fog...ram mien attól függ,de minimumon,esetleg mediumon ha nagyon becsukjuk a szemünket talán,de nem volt még demo,semmi sem biztos

lac coo
Oké ezek kellenének, de egészen hasonló legyen : 3DSMAX, Zbrush3, Right Hemisphere 3D Paint, Body Paint ......Csak jól is fusson alatta 😉)))) Egye fene kapsz 20 percet rá 😊)))))))))))

KILLER2
Hátakkormeg? FPSbe nincs mit újítani. Történet, fegyverek, ellenfelek, környezet más, de ezen felül nem nagyon lehet mit újítani.

Nyufeee
Ezt az embert nemértem, 😊)))))))))) vagy 50 hszen keresztül ecseteli hogy milyen szar a vista, amikor egyértelmûen egy 😊)))))))))))))) Crysis topicban vagyunk, és teletömi a 3 méteres smiley-ival 😊))))))))))))))))))))
amugy meg ha valaki találni akar egy olyan progit ami hasonló ahhoz ami XP alatt megy VIstán nem, kb 10percébe kerül...... 😉 ))

Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit

Na már azt hittem, hogy valami van a játékról(80hsz), de megnyugodtam hogy nem maradtam le semmiröl, mert megint beszéljük a semmit...az jó....<#eplus2>

lac coo
Nem tom mire vágyom de nem feltétlen erre, mert ez már ezerszer lerágott csont !!! Ha tudnám már milliomos fejlesztõ lennék 😊)))
De ha lesz olyan majd szólok ! 😉

Vannak fû alatt némi bizakodásra okot ado fejlesztések. Pl. a Lucasart nagyon rákapcsolt, elég csak a fullos ragdoll-jára gondolni. AI terén még mindig iszonyatos gagyik a játékok, bár határozott a fejlõdés, itt nem tom milyen lesz, majd kiderül, de FC alatt is hülyék voltak mint a bot 😊))))

Sziasztok!
Mi az esélye annak szerintetek hogy egy P4 2.8 Northwood, 7600gt kombón futni fog a Crysis?
KILLER2
De jut eszembe, asszem a Mayaból is jön az új, szeritnem az is fut majd Vistán, mert haladniuk kell a korral. Most ez az új, elõbb-utóbb ezt fogják használni és kényetelenek lesznek erre fejleszteni.
De inkább térjünk vissza a Crysisra. Neked mi bajod is van ezzel? Mire vágysz, amit más játék megad és ez nem?

KILLER2
Lehet. De mire rájövök úgyis jön az újabb és az tuti fog futni Vistán.

lac coo
Ja és neked mindegy , hogy Maya vagy Max ? 😊))))))) De a Max sem annyira tuti azért Vista alatt , majd rájössz 😉

Na tényleg befejeztem, értelmetlen vita... 😉

KILLER2
Szóval 3D. És Mayával kezdtem, az fosul futott Vistán, akkor áttértem a 3DS MAXra, nekem a javítással tökéletesen fut.

KILLER2
Akkor te minek játszol még játékokon? 10 éve is megjelentek játékok, nem 1 lehetõségekben ugyanaz volt, mint manapság. És ha már így a FarCry újdonságaira hivatkozol és még nem láttam játékot, amiben interaktívan fújt a szél, tudtad játék közben alakítani a fegyveredet és még jópár újdonság, ha az kell. Nem értelek. Mi kell neked? Már miden játéktípusból kiadtak egy rakatot és csak nagyon kevés lett azért jó, mert újat mutatott.

lac coo
Ja és mindenbõl találsz "legújabb " verziót, mikor a gyártok egyértelmüen távol maradnak még a Vistától ? 😊))))

Gondolom a szokásos CD-író, játék, letöltõ progin kívûl semmi egyebet nem használtok 😊))) Én megszállottan 3D-zem és ott bizony nem igen foglakoznak a gyártók a Vistával, valszeg tudják miért 😉))

END .

KILLER2
Ez a kedvencem. Hülye az, aki nem azokat csinálja, amit te? Mert kb ez jön le a hszbõl. Nekem eddig 1-2 programon kívül minden futott a Vistán (mert bizony nekem is az van én normális vagyok), ami nem, azt tudtam pótolni mással, ami rosszabbul, azt is vagy felváltotta valami más vagy nem volt jelentõsége a különbségnek. teljesen rendben van, hogy amiket te haszánlsz, azok nem futnak Vistán, jogod van nem szeretni, de ez pofátlanság, hogy normáli ember nem használja. Miért ne tegyem, ha mûködik, stabil, jó és minden fut rajta, ami kell?

lac coo
FC valóban teljeset újat mutatott a maga korában, csak ámultunk a hatalmas bejárható terep láttán 😉 (Ami azért rendesen csalás volt azért 90-es FOV-al 😊)))) Vagy a teljesen interaktív környzet pl ....

DE ez már semmi-semmi újat nem ad, kivéve , hogy szép, de anno FC-t is low-ban toltam eleinte mégis nagyon ott volt... Ma már ez az alap, amit a Crysis nyújt, leszámítva a grafikát, de ha valakinek tényleg az a legfiontosabb akkor nézzen mozifilmet 😊)))))

END .

Dante73
Jó, hogy nem vitázol, miután le-nemnormálisozol....
Érdekes, nálam minden fut. Pedig sokmindenre használom... Max leszedem a legujabb verziót a programból. Ha nem megy úgy sem, jobb klikk, futtatás rendszergazdaként, és láss csodát, megy...

http://www.freetvmaci.info/

KILLER2
Most tényleg, mondd már meg, hogy te mit vársz egy FPStõl? Pl a FarCry mitõl volt jó? Vagy akármi? A történettõl?

lac coo
Hát normális ember még nem használ Vistát az tuti 😉Fõképp hogy elég sok olyan progim van amit sûrün használok, és nem valami speciális dolog, viszont mivel egyelõre senki nem respektálja a Vistát, ezért azon nem v. rosszabul müxik .... Merthogy a gyenge eladások, és stabilitás hiányában senki nem supportolja a progijait a Vista miatt..... Majd ha lesz egy SP2 😉De ezen nem vitázom , mindenki azt rak fel amit akar 😊)))

Kandurex
lehagytad, h: "Dante"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

lac coo
Hát, nem tom, láttam én már szép FPS-t és dobtam fél óra után a kukába ( DOOM3 pl. ), viszont a fordítotja is elõfordult már (COD)....

Dante73
"ha nektek eza fontos és még egy vagyont is hajlamdóak vagytok költeni miatta, nem beszélve az Vista-ról. hát hajrá 😉"
Te mirõl beszélsz? Ha játszani is szeretnél egy géppel, akkor 2-3 évente cserélni kell... Hogy a mostani gépeken már elmegy ez a játék is? vagy Vistát rak fel az ember? Képzeld, Vista van a mostani gépemen, és sokkal stabilabb, mint az xp. sokkal testreszabhatóbb, és ha normális vasat raksz alá, az illesztõprogikkal sincs gond. Hogy sokat eszik a rendszerbõl? Na és? Ha valamit futtatsz rajta, odacsoportosítja az erõforrásokat, tehát, mikor kell, nem eszik sokat a rendszerbõl... Hogy lasabb is szokták mondani. Normális vason nem veszed észre azt az 5 FPS különbséget. Mire eljön az idõ, hogy észrevennéd, az illesztõprogik fejlõdnek annyit, hogy megint nem lesz különbség...
A következõ 1-2 évben is jönnek ki játékok. Ha játszani akarsz vele, Te is vasat fogsz cserélni, és fel fogod tenni a Vistát.
Emlékszem jópár éve ugyanez volt az xp-vel. Mostmeg ha ha nincs xp a gépeden, nem is vagy ember. Most divat szidni MS-t, nVidiát, ATI-t, Intelt, Amd-t satöbbi, Közben meg mindenki gépén ott figyel belõle vagy három. Szánalom...

http://www.freetvmaci.info/

DarkSector
Pont ez a lényeg...
Egy FPS a grafikáról szól...