CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nem volt több pénze gondolom...
Mondjuk ha késõbb vesz egy jobb kártyát akkor nem gond, mert legalább az alap egyszer jól össze van rakva...
Nincs gond...csak ha ki is szeretné használni akkor venni kell egy új vga-t...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lac coo
Tucatjáték , csilli-villi garfikával ! Nekem ez a véleményem errõl, igaz FPS-be nem igen lehet újat kitalálni.... (Mondjuk ezt addig , amíg valakinek sikerül 😉 )

He az a gém átlagos grafikával jönne ki, 2 hónap múlva senki nem beszélne róla 😉
De jól csinálják, ha a tömegnek ez a fontos, akkor megkapják, nem kis pénzekért 😊))))

Nem mondom, hogy rossz játék, és mivel egyéb okból kifolyólag tervezek egy gép-felújítást , valszeg meg is szerzem, sõt lehet, hogy tetszeni fog, de attól nem esek hasra, hogy szép...
Mondom én aki kemény FC fan voltam valamikor .)))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

KILLER2
Persze, teljesen rendben van, de én se értem, hogy egy FPSnél mit számít annyira a történet. Persze nem árt, ha azért tudja az ember, hogy mit miért csinál vagy legalább, hogy miért gyilkolja halomra az ellent, de szeritnem a Crysis történetileg teljesen rendben van. Nincs túlbonyolítva, de ami kell, az pont megvan.
A szörnyek viszont nekem se tetszenek annyira. Remélem azért a FarCrynál jobb lesz.

Töltsük le az internetet!

L2Goku
Már neharagugyál de hogylehet ennyire nemérteni a géphez?😄 Aki vesz egy Hard Proc meg Alaplapot akkor miert egy irodai VGA t vesz ? 8500 GT max irodaba jo mer másra nem.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

DarkSector
Igen, de a story akkor sem fog sokat számítani, mert akkor nem FPS lenne...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Bocsesz, mert azé nem teljessen mondtam igazat, mert a quake 4 nagyon tetszett mert volt benne egy rész, mikor elkaonak és ugye átváltoztatnak stroggá...
Na ez ügyes húzás szerintem....
Vagy mint a Riddick...de a Crysis, olyan, ahhol nem kell beszélgetni senkivel, meg semmi fontos feladat...Hanem vannak célok, hogy ezt-azt megölni és ezt-azt lerombolni és ennyi....
Saját vélemény...

Dante73
Egy játék lényege az interaktivítás, azaz, hogy Te magad vagy a fõszereplõ. "Kissé" jobban bele tudod élni magad, mint egy filmbe. Minden játék errõl szól. Vannak jobbak, rosszabbak, de mindegyiknek ez a lényege. Hogy ez a játék melyik kategória lessz, nem tudni, egyenlõre annyit tudunk, hogy a grafika ütõs lessz, és bár kissé fantáziátlan a sztori, (már amennyit tudunk róla, de ha lessz benne egy két csavar, máris nyert ügyünk van) de lessz benne. És mivel a Far-Cry alkotói készítik a játékot, valószinü, hogy az év egyik legjobbja lessz, mint annó, az elõdje.
Elõre magasztalni, lehúzni, elég nagy marhaság, alig tudunk valamit róla!
A demó majd egy kicsit útbaigazít, de az igazságra még várnunk kell 2 hónapot....

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

DarkSector
Ez igaz...(bár az még nem gond ha elmondja a véleményét, mert ez ugye rendben is van, hogy vanakinek ez tetszik van akinek az...)

KILLER2
Akkor te minek vagy itt, ha neked nem is kell a játék? Amúgy szerintem ha valamibe, hát ebben a játékban pont elég új ötlet és interaktivitás van, mert én eddig nem nagyon láttam játékot, amiben nano-rohával röhangálsz, dobálgatod az embereket és döntögeted a fákat. Ez egy tömény akció játék szeritnem, ami még szép is, nem is kicsit. Nem tudom, hogy neked mitõl lesz jó egy játék, de kérlek, oszd meg velünk, emg kezdek kíváncsi lenni.

DarkSector
Igen, de egy FPS-nél én nem tartom számon a story-t!
Egy mászkálós játéknak a történet a lényeg valóban...
De én legalábbis leszarom (már elnézést), hogy ki kit és hol támad meg...
Egy FPS-ben a Single-ben úgyis csak lövöldözget az ember...a multi-nál meg iszonyat nem számít....
Ahhogy elõttem is mondták már, itt a Grafika számít, a történet meg hanyagolható...és a Grafikus motor ami beszabályozza, hogy milyen legyen a játékmenet...itt már többmindent meg tudnak valósítani, mint a régiekben...
Részemrõl ez a fontos....

Jah és megnéztem az idegenekrõl egy videót, mikor repkedtek ott azok a polipszerû lények, na háát az egyeltalán nem frankó...
Remélem nem csak ezek a kék repkedõ meduzzák lesznek, mert akkor nekem a játék 2/3-ánál véget is fog érni a Crysis...de ez majd kiderül...

DarkSector
Nem vágom, hogy mirõl beszélsz...<#idiota>

lac coo
LOL. Hát mitõl változik egy játék ? Attól ha csilli-villi ? Valahogy nekem fontosabb a történet, de még inkáb az új ötletek, interaktivitás ....
De respect, ha nektek eza fontos és még egy vagyont is hajlamdóak vagytok költeni miatta, nem beszélve az Vista-ról. hát hajrá 😉

lac coo
Mindegy mi az csak jó szép legyen és lehessen jampizni vele, hogy nálam fullon megy 😊)))))

De ha a hangsúly az élethûségen van, akkor megnézema Rambo 3-at 😊)))

Kandurex
ejjj...van itthon egy üres DVD -ém, elküldöm neked postán utánvételbe, úgy 12-14 ezerért,...igaz üres, de találj ki magadnak rá egy játékot történettel....

hát beszarok egyes hozzáállásokon...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Aha, aztán 2 hónap múlva itt fogod verni a nyálad hogy nem indul a netrõl leszedett kalózverzió. 😄
DarkSector
Találj ki magadnak egy történetet...
Szerintem a játékon van a hangsúly, nem a story-n....
Attól, hogy jó történetet találnak ki, attól még a játék nem fog változni...

Egy hozzászólás nincs egy négyzetméter.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

<#taps><#eljen><#nyes> Csatlakozom hozzászólásod minden egyes négyzetméteréhez... igy van

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

skinnyman
Szól is valamirõl.
"Az USA és Észak-Korea már hosszú ideje tartó ellenségeskedése nyílt csetepatéba csap át a Dél-Kínai tengeren. A tét egy amerikai régészcsapat által felfedezett, titokzatos és õsi artifakt. Az Észak-Koreai kormány gyorsan megszállja a területet. Az amcsik erre beküldenek egy speciális kommandót, hogy kimentsék a régészeket. Az ostrom alatt hamar kiderül az artifakt igazi rendeltetése. Nyilvánvalóvá válik, hogy idegen civilizáció küldöttei rejtõznek már jó régen a Földön. Úgy döntenek, hogy itt az idõ egy masszív invázióra. Lefagyasztják a teljes trópusi területet. Megkezdõdik a végsõ harc az emberiség megmentéséért."

Forrás: hardwired
Ha ez neked unalmas, nem muszáj vele játszani. Szerintem ez eléggé messze van az unalmas kategóriától, már csak attól is izgalmas, hogy mennyire élethû az egész.

Regards,

lac coo
Ez a játék amúgy mirõl szól tulajdonképpen?
A szép grafikáról , vagy a játékról ?
Mert ha grafika kell nézek valami filmet 😊))))))))))))))))))))) Mondjuk ahogy a videokat néztem unalmas ez mint az állat >((((

skinnyman
Te viccelsz? Elõbb nézz utána kicsit a dolgoknak, mielõtt ilyen f@szságot beírsz. 13.44 GHZ-nek az ötödét is akkor éred el csak, ha húzól rajta rendesen. A videókártya kritikán alul gyenge, max low-on ha bírja majd 20-30 fps-el. DDR2 667MHz RAM- ez sem valami nagyon gyors, minimum 800MHz-es nem árt , de jobb, ha 1066MHz-es.

Regards,

Olyan 25-30 körül hírdesd prohardveren ott minden elkel.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Magiszter
Lenne egx totálisan OFF kérdésem, de mivel itt sok a szaki és kapcsolódik a játékhoz (valamelyest) ezért itt kérdezem meg:

Egy 5 hónapos garanciális ASUS GF EN7900GS Top VGA-t mennyiért tudnék elpasszolni?

Hogy azért némi on is legyen benne:
Stage6-os Crysis vidók

DarkSector
Egyetértek...
De nincs gond!!!!!!!!!!
Így is jó, mert faxa az alap, és egy ideig nem kell majd változtatnia...
De amint lesz rá lóvéja akkor azzonnal le kell cserélni, hogy valóban ki lehessen használni a rendszert...

Hát igen a gyerek nemigen hallott "arányos tuningról"...vett heyett inkább Quad Core-t 2gb ramot..ahelyett hogy vett volna egy E4300-at amit felhúzott volna az E6700 szintjére 1gb ramot meg 8600GT-t vagy 8800GTS-t...

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Utánnanéztem,és igazad van, a 8500 gt nem nagy eresztés
Viszont ahogy látom az eredményeket a 8600 gt jóval de jóval jobb mint a 8500 gt 😊 ez van

kirol
Miért, kicsit tuningolták.

DarkSector
Ezt meg nem rosszindulatból mondom, csak én ezt tanácsolom, hogy ha van rá keret, akkor le kéne cserélni, azt a 8500GT-t valami jobbra...ha már ilyen jó az alap és a proci....

DarkSector
Háát fogalmazzunk úgy, hogy 8600GS alatt én már inkább 7xxx-es felsõ kategóriával kezdeném a vásárlást....
8500-8400-8300....stb ezek már csak annyit tesznek, hogy van DX10 támogatás, de lószart nem ér a kártya...Szerintem....
És nem tudod kihasználni a DX10-et....és akkor inkább DX9-ben kéne egy nagyobbat venni....
PL Crysis-ban médiumnál biztossan nem lehet majd jobban nyomni....egy ilyen kártyával....vagy még ennyire sem.

a 8500 gt milyen szinten van ? gondolom messze sem az én 8600 gt-mén igaz ?

mikisanzi
esély

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

DarkSector
Az aszt jelenti, hogy a kártyád nem fogja bírni...
Az alaplap, meg proci az semmit nem számít, ha nincs elég ram, és egy erõs VGA-d.....
És a VGA számít a legtöbbet...

tugyiti
" INTEL CORE 2 QUAD 13.44 GHZ " <#taps><#banplz> jó lesz az 2,4 GHz-nek is.
gman906
sorsolnak majd

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

És ezzel msot mire megyek,ha regelek ?

reggeltem. xD

mikisanzi
uzsgyi reggelni, de elöbb feltételek elolvasása!

http://www.incrysis.com/crysis-beta/

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

And5
Én is egyetértek ha nem jó a multi hiába atomfasza a single 1-2 hét alatt végigjátszom és megy a süllyesztõbe.

Egyetértek itt az elöttem szolokkal,multi demo jo lenne mert énis a multi miatt venném meg ha jo... Mert pl ott volt a Fear, vááá milyen fasza meg minden multiba meg tök gagyi volt sztm..

Majd a demonál kiderül😄

wapolok

.

http://thenamelessphoto.com/

faszta picsádba.. csak nem merte leirni 😄

Kicsit túloztál ezzel a 640×480 dx 7-el,ha tuningolom a kártyát akkor 50%-os javulás lesz:@

wapolok

-.-
hamár ilyen géped van akkor vegyél valami táposabb vgat mellé.

É a 8600GT ehhez a konfighoz már jobb?

wapolok

"INTEL CORE 2 QUAD 13.44 GHZ Q6600 8MB CACHE 1066 MHZ ,2048 MB DDR2 667 BRANDED MEMORY"
szórakozol? persze ,h nemfog menni. talán minden lowban,640x480 és dx7.

NVIDIA 8500 GT 256MB SLI GE-FORCE PCI EXPRESS
Expertvision.Tehát azt mondjátok ez egy szar kártya.Azért azt leirhatnátok az mit jelent ,azért elindul vele a crysis?Ezvan még hozzá INTEL CORE 2 QUAD 13.44 GHZ Q6600 8MB CACHE 1066 MHZ ,2048 MB DDR2 667 BRANDED MEMORY.

wapolok

KILLER2
Akkor nem sír senki xD