CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ha késõbb vesz egy jobb kártyát akkor nem gond, mert legalább az alap egyszer jól össze van rakva...
Nincs gond...csak ha ki is szeretné használni akkor venni kell egy új vga-t...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
He az a gém átlagos grafikával jönne ki, 2 hónap múlva senki nem beszélne róla 😉
De jól csinálják, ha a tömegnek ez a fontos, akkor megkapják, nem kis pénzekért 😊))))
Nem mondom, hogy rossz játék, és mivel egyéb okból kifolyólag tervezek egy gép-felújítást , valszeg meg is szerzem, sõt lehet, hogy tetszeni fog, de attól nem esek hasra, hogy szép...
Mondom én aki kemény FC fan voltam valamikor .)))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A szörnyek viszont nekem se tetszenek annyira. Remélem azért a FarCrynál jobb lesz.
Töltsük le az internetet!
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Na ez ügyes húzás szerintem....
Vagy mint a Riddick...de a Crysis, olyan, ahhol nem kell beszélgetni senkivel, meg semmi fontos feladat...Hanem vannak célok, hogy ezt-azt megölni és ezt-azt lerombolni és ennyi....
Saját vélemény...
Elõre magasztalni, lehúzni, elég nagy marhaság, alig tudunk valamit róla!
A demó majd egy kicsit útbaigazít, de az igazságra még várnunk kell 2 hónapot....
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Töltsük le az internetet!
Egy mászkálós játéknak a történet a lényeg valóban...
De én legalábbis leszarom (már elnézést), hogy ki kit és hol támad meg...
Egy FPS-ben a Single-ben úgyis csak lövöldözget az ember...a multi-nál meg iszonyat nem számít....
Ahhogy elõttem is mondták már, itt a Grafika számít, a történet meg hanyagolható...és a Grafikus motor ami beszabályozza, hogy milyen legyen a játékmenet...itt már többmindent meg tudnak valósítani, mint a régiekben...
Részemrõl ez a fontos....
Jah és megnéztem az idegenekrõl egy videót, mikor repkedtek ott azok a polipszerû lények, na háát az egyeltalán nem frankó...
Remélem nem csak ezek a kék repkedõ meduzzák lesznek, mert akkor nekem a játék 2/3-ánál véget is fog érni a Crysis...de ez majd kiderül...
De respect, ha nektek eza fontos és még egy vagyont is hajlamdóak vagytok költeni miatta, nem beszélve az Vista-ról. hát hajrá 😉
De ha a hangsúly az élethûségen van, akkor megnézema Rambo 3-at 😊)))
hát beszarok egyes hozzáállásokon...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerintem a játékon van a hangsúly, nem a story-n....
Attól, hogy jó történetet találnak ki, attól még a játék nem fog változni...
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"Az USA és Észak-Korea már hosszú ideje tartó ellenségeskedése nyílt csetepatéba csap át a Dél-Kínai tengeren. A tét egy amerikai régészcsapat által felfedezett, titokzatos és õsi artifakt. Az Észak-Koreai kormány gyorsan megszállja a területet. Az amcsik erre beküldenek egy speciális kommandót, hogy kimentsék a régészeket. Az ostrom alatt hamar kiderül az artifakt igazi rendeltetése. Nyilvánvalóvá válik, hogy idegen civilizáció küldöttei rejtõznek már jó régen a Földön. Úgy döntenek, hogy itt az idõ egy masszív invázióra. Lefagyasztják a teljes trópusi területet. Megkezdõdik a végsõ harc az emberiség megmentéséért."
Forrás: hardwired
Ha ez neked unalmas, nem muszáj vele játszani. Szerintem ez eléggé messze van az unalmas kategóriától, már csak attól is izgalmas, hogy mennyire élethû az egész.
Regards,
A szép grafikáról , vagy a játékról ?
Mert ha grafika kell nézek valami filmet 😊))))))))))))))))))))) Mondjuk ahogy a videokat néztem unalmas ez mint az állat >((((
Regards,
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Egy 5 hónapos garanciális ASUS GF EN7900GS Top VGA-t mennyiért tudnék elpasszolni?
Hogy azért némi on is legyen benne:
Stage6-os Crysis vidók
De nincs gond!!!!!!!!!!
Így is jó, mert faxa az alap, és egy ideig nem kell majd változtatnia...
De amint lesz rá lóvéja akkor azzonnal le kell cserélni, hogy valóban ki lehessen használni a rendszert...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Viszont ahogy látom az eredményeket a 8600 gt jóval de jóval jobb mint a 8500 gt 😊 ez van
8500-8400-8300....stb ezek már csak annyit tesznek, hogy van DX10 támogatás, de lószart nem ér a kártya...Szerintem....
És nem tudod kihasználni a DX10-et....és akkor inkább DX9-ben kéne egy nagyobbat venni....
PL Crysis-ban médiumnál biztossan nem lehet majd jobban nyomni....egy ilyen kártyával....vagy még ennyire sem.
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
Az alaplap, meg proci az semmit nem számít, ha nincs elég ram, és egy erõs VGA-d.....
És a VGA számít a legtöbbet...
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
http://www.incrysis.com/crysis-beta/
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
wapolok
http://thenamelessphoto.com/
wapolok
hamár ilyen géped van akkor vegyél valami táposabb vgat mellé.
wapolok
szórakozol? persze ,h nemfog menni. talán minden lowban,640x480 és dx7.
Expertvision.Tehát azt mondjátok ez egy szar kártya.Azért azt leirhatnátok az mit jelent ,azért elindul vele a crysis?Ezvan még hozzá INTEL CORE 2 QUAD 13.44 GHZ Q6600 8MB CACHE 1066 MHZ ,2048 MB DDR2 667 BRANDED MEMORY.
wapolok