CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
hehe ez jo sztori en 2. hullamban kaptam kulcsot , eppen a tf2 betara vartunk a hivatalos forumban , ott postoltam be hogy van/lesz crysis beta ...es varok ra erre odairt nekem az egyik moderator, hogy "miert is varsz te?" ...enmeg "he?" raneztem a pagera es ment a 2. hullam 😉 juhejj

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Denes888
PC Guruban olvastam egy teljesítmény tesztet a World in Conflictról és azt írták, hogy very high grafon dx10-ben min 512mb vram kell hogy mennyen normálisan a játék és én 320-as gts-el 30percet toltam és meg se röccent.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

AnarchoiD
erdekes bug :

Van arnyekod ha Stealthed vagy .. 😉 meg nemsokan jottek ra lehet meszarolni a luzereket 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

lac coo
ps: mondták már, hogy a szövegdobozban a felirat milyen baromi idegesítõ, ha nem 2 szavas hozzászólásokat írna valaki? -.-

Ez mi ??? 😊)))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
FC-t hányan vették meg? Pedig az akkori csúcs gép sehol nem volt a full grafhoz...

Igen pont erröl beszélek én is.. Amugy megnéztem a videodat,maga a multi része nem fog nekem tetszeni.. "ide oda rohangálok,hogy ne találjanak el, pattogok össze vissza stb" ez nem az én világom valahogy a Fear-ra emlékeztet az egész multi része....

Hát figy szerintem nem olyan hülyék hogy ennyire elcsesszék az egészet xD gondolj bele ha csak GTX-en meg GTS-en lehetne játszani a játékkal akkor hányan vennék meg...

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Sokszor még a Demo és a full között is van külömbség (joesetben pozitiv irányba) szoval elképzelhetetlennek tartom hogy egy felsö kategoriás gépen 20-30 Fps-t produkáljon.Lehet én fogok meglepödni de nem nekem lesz ez kudarc hanem a Crytek-nek....

Pontosan én erre fizettem be.De szerintem miután letelik befizetek 1évre.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

lehet egy honapra is fizetni😊
FilePlanet Subscription Monthly $6.95
Tax $1.39
Total $8.34
1500Ft
robotnyk
hmm, ezzel nem értek egyet. persze egy kisebb névnél jelenthet valami plusz reklámot egy public beta, de egy olyan (kicsit túl-)hypeolt cím, mint a crysis... ez nem oszt, nem szoroz. viszont a beta nem véletlenül multi, a balancehoz kell a tömeges tesztelés. még úgy is hasznos, hogy mondjuk 10bõl 2 ember az, aki nem csak azért tölti le, hogy játszon, és nem törõdik a bug reporttal, balance problémák felvetésére a fórumokon. a belsõs tesztelés sokkal profibb, de jóval kisebb léptékû.
a company of heroes kiegészítõ betát is játszom, az elmúlt kb 2 hét alatt több mint 10 patch jött ki, bugfixekkel, és balance javító változtatásokkal, szóval van lényegi értelme is ezeknek a betáknak.

optimalizálás valószínûleg még lesz, lehet hogy majd friss driverek is sokat segítenek rajta, ha kijön majd a bolti verzió. ha nem lesz, az baj, mert jelen formájában gáz. ráadásul elég instabil még a játék.

ps: mondták már, hogy a szövegdobozban a felirat milyen baromi idegesítõ, ha nem 2 szavas hozzászólásokat írna valaki? -.-
mikisanzi
nekem 3961a ft-ba került. 3 hónap

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Peetboy
Nagy01! LEszedtem az elsõ videódat. Szuper lett!. A második videódat is le fogom szedni, csak most valami virusom lehet.
Azt irja ki amikor el akarom inditani a letöltést a Rapidról, hogy már megvan. Bármilyen mappába akarom lementeni. Valami TMP fájl-t tesz minden mappába. <#szomoru1>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

lac coo
Nem akrtam , de csak leírom 😊))

Én nem várnék számottetvõ sebsségnövekedést a fullostól sem....A publik beta teszt szvsz csak reklám ....Semmi új hibára nem fognak ebbõl rájönni, letesztelték ezt már oda-vissza nem egyszer a "hivatásos" teszterek . Az idõ meg túl rövid ahoz, hogy számottevõ változásokat eszközöljenek egy ekkora méretû játékban . Ha végig gondoljátok, régóta teszt alatt van már ez a játék, mindenféle gépen, már rég rájöttek hogy milyen a sebessége .Az a bûvös, misztikus optimalizálás amit annyit emlegettek az már a lehetõségekhez képest rég megtörtént....Hacsak nem valami õsrági pre-alpha verzíót kaptatok most, de annak meg értelme lenne . Ez ennyit tud, gyorsítani nem igen lehet rajta( pláne 70%-ot😊 ), csak rondítani esetleg hogy gyorsabb legyen ..

De a remény hal meg utoljára ! 😉

Nah készen van a második videóm is. Letölthetõ : INNEN

Egy kis ingame csata😄 Sajnálom hogy nem tudtam leszedni senkit dehát 20fps-el nehéz a célzás.
A gépem: E4300 @ 2.9 ghz , 2gb ram , 8800GTS <---nem reklámozom csak nehogy megkérdezze vki mégpárszázszor.És a videó 1440*900ban high beállítások mellett készült.

Nagyon úgy néz ki XD ahogy itt olvasgatok elég sokat nevetek

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

lac coo
Csak megkérdezem harmadszor is 😊)) Le tudom tölteni valahonnan jó sebességgel a demot, használni nem akarom, csak megnézni néhány dolgot benne ...

robotnyk
nem fizetõs a beta, hanem a beta "ajándék" a fizetõs felhasználóknak.
robotnyk
kipróbáltam a betát, vegyesek az érzelmeim.
elõször is öröm, hogy még van legalább egy hónap az aranylemezig, mert az optimalizálás borzalom. dx9 alól, c2d6400, 2 giga ram, 8800 gts 640 mb - mediumon sem elég neki. persze gyönyörû, de ha nem lesz mivel futtatni, akkor sokat nem ér majd a csicsa. a multiplayer egész összetett, fegyverek, kiegészítõk, részfeladatok... szóval ez nem rossz, bár engem a single rész jobban érdekel. a netkód 2-3 rövid meccs alapján nem rossz.
Peetboy
Senki se mondta, hogy el fog menni Geforce 2-ön. <#crazya>

Vdanosss
tudom😄

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

hát egy geforce 2-ön nem is fog el menni!!!

Vdanosss
véleményem szerint a játékélmény pedig hasonlítani fog a FarCry -hoz, csak sokkal bonyolultabb lesz....

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
szerintem is...
a Crysis tul jo.Ezellen nem lehet mit tenni<#wow3>

Smuge
Elfog futni simán. Nem fog csillanni hajadon a zsír kibirhato.. Bár én attol tartok játékélmény nem lesz valami jó. Ezt is csak a grafika adja el.

lac coo
Hogyne 😊)))) Csak azt nehogy nagyot csalódj,)

hülyeség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peetboy
Sokan azon izgulnak hogyan is fog elmenni a csúcs gépükön a Crysis. Egyetértek Lac Coo-val, ha egy Core 2 Duo 6600, 8800 GTX-es tulajú emberkéknek sem fog menni jól a Crysis, csak 20-30 FPS-el, akkor a Crytek nagyon meghúzta a mércét a gépigényt illetõen. Ez nem valami jó dolog tõlük.
Én pedig úgy gondolom, nekem régi fajta gépem van, ezen is el fog futni ha máshogy nem, hát majd Lowon.
A képeket nézegetne minimum grafikai beállitáson is eléggé szépen néz ki a játék. Annak idején a Far Cry-t még FX 5200-on toltam végig, és bizony le kellett vennem a grafikát,de még úgyis nagyon szépen nézett ki, élvezetes volt vele játszani. Talán az egyik legszebb játék még a mai napig is a Far Cry.
A Crysis videókat nézve kivül nagyon szépen néz ki,belül viszont kicsit visszavettek a grafikából alig jobb mint a Far Cry.

ToCsEk
Ha voltmár akkor sry: Nano ruha

1 kép
2 kép

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

"Az olvasom, hogy állítólag a demo 70%-al jobban fog futni..."
Ez biztos is!!!!!!
nem is szabad össze hasonlítani a bétával!!!
a béta azért béta,hogy információk-hoz jussnak a fejlesztök ,hogy ez esetben mit is javítsanak a MULTI-ba!!!
a single már sokkal stabilabb mert többet dolgoztak rajta !!!
és a multi is sokkal jobb lesz a végleges kiadásnál + az nvidia is majd ki ad jobb teljesítményt hozo drivert !!!
Ugyan az a szitu mint a Quake Wars-al!!! Béta nagyon xar volt a demó 1000x jóbb!!!!!! (teszter voltam)

Peetboy
Én is regisztráltam a File Planet oldalon, de mivel nem fizettem ezért nem fogok kapni kulcsot.
Mennyibe kerül egyáltalán a kulcs kérés? Még ezt senki nem irta le. Mintha 5 dollárt olvastam volna,kb 900 Ft-ba kerül a Beta kulcs?

kovecses
Mindenki megõrült itt?

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

L2Goku
"A demo 6, míg a teljes játék 58 nap múlva jelenik meg." Nemsokidö kilehet birni hamár ennyit vártál rá😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
ASUS hütök jók. Nemtudom én nemszeretem a vízhûtést , drága és ha gondvan vele akkor ténleg bibis=) De nagyon sokan mondták azt nekem hogy nagyon jó. Probáld ki . Hûtésterén nemvagyok nagyágyú 😊 Csak a Sajátomat szeretem😊

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

DarkSector
Figyuzzatok!
Csak a fileplaneten...elõfizetni a kulcsosztogatás alatt kell, vagy ha most elõtte fizetek elõ akkor is kapok egy kulcsot?
Nem szeretnék feleslegessen fizetni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Ha már így felmerült nekem egy ASUS hûtõ van a procimon, a VGAn meg az alap hûtése, + 1 házhûtõ fos venti, meg még1 a winyóknál és még 1 kicsi a gép oldalán is. Gondolkozom azért egy vízhûtésen, mert szépen be van tolva az asztalba, levegõhöz elég korlátozottan jut csak és a procit is fel akarom majd húzni kicsit.
OFF:
Processzor felhúzásában nem tudna valaki segíteni? Még sosem mûveltem ilyet és nem tudom, hogy egy 2.4 Ghz-s core 2 duo-t mennyire lehet felhúzni és kell-e utána jobban jûteni. Meg akkor már azt is megkérdezem, hogy a ramokkal nem kell szarakodni? Mert egyik haverom kezdett el valami olyat, hogy a ram órajelét akkor meg vissza kell venni vagy mi, bár szeritnem ez baromság, de akkor már megkérdezem.

Töltsük le az internetet!

L2Goku
Csodahütövel (GYK: Cooler) el simmán tugya huzzni a prociját 😄

L2Goku
Nekem van 6 Kristálygömböm! kell még 1 és akkor tudok kivánni 😊

KILLER2
Kristálygömböm nincs, de a plazmagömbömbõl kiolvastam, hogy ilyen coolerrel 200 FPSel fog menni maxon. xD (ezt még muszáj volt)
Amúgy szarjancsi, nem kellene úgy írnod, hogy nem tudsz szinte semmit. Mi köze a Crysishoz vagy egyáltalán akármihez a coolernek? A beteszed a géped e mélyhûtõbe, akkor sem fog jobban futni a Crysis. Az most megint, hogy 3 sorba írtad le a processzorod érdekes, de mindegy. A monitor ismét egy hiheetlenül fontos adat a géprõl. Jövõbe meg nem látunk, eddig csak egy beta jött ki a játékból, amibõl nem sok derül ki arról, hogy hogy fog futni. Amúgy meg a játék weboldalán kint van egy rendszerkövetelmény.
Szerintem jónak jó a crysishoz, de mediumnál biztos nem többre. Eleve DX9ben fut majd, ami nem szmottevõ, de az a 2 db 7900 GS nem hinném hogy kellõen hajtaná, bár nem tudom. 2.2 gigás Core 2 duo procit lehet, hogy kéne kicsit húzni, az az 1 GB ram megy nagyon kevés. Nem rég írta valaki, hogy a játék 1,2 GB ramot zabál fel, így hát az az 1 meglehetõsen kevés lesz neki. Futni fog rajta, de hogy nem higheon, az egészen biztos.

Töltsük le az internetet!

L2Goku
Nekem jobbvan!😊 Igaz nekem csak szar zolman hütök vannak de biztos ami lehüti a gépet az egy hütõ 😄 Méretreszabott hütö😄

pokla xD

Dante73
Nem kell lefikázni a srácot, Ti is voltatok kezdõk!
1, én azonnal nicket változtatnék, nehéz egy szarjancsit komolyan venni,
2, Ha nem tudod, mi micsoda, ne gizdázz vele, mert könnyen kiröhögnek, jogosan,
3, mivel (tudtommal) itt senkinél sincs kristálygömb, rossz a kérdés!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Ha jó a coolere akkor mért ne vinné 1920-ban very high-ban?? okosTóni XD

L2Goku
Ej ha jo a gyári cooler ugye? 😊 Biztos vinnifogja ha a Cooler jó! De néha nemártana tudni mit és mirõl beszélünk 😄

gduck
A multi béta 1024x768 LOW beállítással menne ezen a gépem (ezt írták sajnos, DE EZ MÉG CSAK EGY BÉTA PROGI)... Persze a memória kevés lesz mert a progi olyan 1,2GB memóriát zabál 😉 A FULL nem tudni hogy megy, kedd után (akkor jelenik meg a demó) lehet többet tudni majd....

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

tessék itt utána tudsz néznicrysis gépigény

Roger6
320x240-ben biztos nem. <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

szarjancsi
remélem nem fog szaggatni

AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )

szarjancsi
😄 jovan

AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )

<#nevetes1>