CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tugyiti
nem tudunk komolyan válaszolni mert:
1. ilyen nick csak rohadz jó coolerrel rendelkezõ embernek juthat eszébe
2.a caps lock gombot bekapcsolva hagytad
3.a monitor fontos adat ezért valszeg amiatt nem fogja tudni senki megmondani futni fog e...
grayfox
egyenlõre senki sem tudja a pontos gépigényt. várj 6 napot, próbáld ki, imo kemény kompromisszumokat kell majd kötnöd a folyamatos mozgásért 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

szarjancsi
😄 de most komolyan kérdem

AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )

grayfox
jaaa ha a cooler rohadt jó akkor tuti viszi 😄D

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

szarjancsi
császtok !
aZT SZERETNÉM KÉRDEZNI HOGY EZ A GÉP JÓ E cRYSISHEZ : ÉN GÉPEM :
-AMD ATHLON (TM) 64 X2 DUAL
-cORE PROCESSZOR 4200 +
-2,21 ghZ
-1 gb RAM
- 2DB (DUPLA ) NVIDIA GEFORCE 7900 GS
-Monitorom az Samsung Sync Master 710 M
- ja es a cooler alittolag rohadz jó a gépbe légyszi vki vélemény<#integet2><#integet2><#integet2><#gun>

AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )

Nem olyan estére gondoltam xD Olyan 20:00-óra fele.Ha neked ez nem este akkor mondjuk úgy hogy ma késõ délután.😄

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

gduck
Holnap benne vagyok, de ma estére kivételesen alvást terveztem <#nevetes2>

mikiking: béta fórumon olvastam.... reménykedek hogy DX10 alatt gyorsabban megy, hiszen az egy másik része a CryEngine-nek és azt még nem láttuk eddig mûködés közben... Kedden úgyis kiderül 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

És ezt hol olvasod ? Szerinted ez lehetséges ? mer sztem nem .....ugye tudjuk,h levan butitva a beta,és a demo nem lesz lebutitva gondolom.....nem 70 %-al rosszabbul ? 😛

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Mit szólnál hozzá ha ma este együtt bemennnénk egy szerverre egy csapatban lennénk én meg frapsolnám az egészet?😄

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

gduck
Az olvasom, hogy állítólag a demo 70%-al <#wink> jobban fog futni...

1. Számos játékmód van multiban, pl. Power Struggle;
2. Igen, többféle jármûvet is lehet vezetni (tank, dzsip, stb.).

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

gduck
Single! A MultiPlayer béta az elõzetes tervek szerint majdnem a teljes megjelenésésig fog menni (gondolom van még mit csiszolni rajta 😊 ), ezért nem lesz sztem a demóban se...

Jó ez az új ruci is, csak az is +1 gomb 😄 Szal szokni kell 😉

Single.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Seth
Amúgy ez multi demó lesz vagy single ,nem követem a topikot?

PSN ID.: Beegabor

koschwarz
na erre pont most sikerült megnéznem egy videót a power struggling módról. hát elég királynak tûnik. végülis az ellenfél HQ-jának az elfoglalása a cél, azt akár erõbõl is meg lehet oldani, de ha a pályán lévõ mindenféle épületeket elfoglal vagy alien technológiát megszerez az egyik csapat, akkor jobb cuccokhoz lehet hozzájutni... jó, mert, nem túl bonyolult, mindenki azt a küldetést teljesíti amit akar, de mégsem egy sima deathmeccs vagy bázisfoglalásos móka.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

wesker24
Akkor nincs más hátra kivárjuk azt a 6 napot mire kijön a Demo !!
kovecses
Az csak info oldal, ingyen nem lesz kulcs...sajna!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

wesker24
Most néztem a 2 oldal egy és ugyanaz !! 😞(( Csak más a külseje !! Akkor meg feleslegesen várok rá mert csak az elõfizetöknek osztanak kulcsot !!

Köcsög Fileplanet fizetni egy betaért !! akkor már inkább kivárom azt a 6 napot amig a demo jön !!
koschwarz
1. multiban milyen játékmódok vannak? mert ha csak annyi hogy lõjük egymást, akkor felejtõs, még akkor is ha mindezt nagyon szép graffal lehet.

2. jármûveket a multiban lehet használni?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

wesker24
Jah azt gondoltam hogy azon a helyen csak pénzért osztanak kulcsot !!

De van egy másik oldal is amit szoktam nézegetni és ott volt kiirva hogy már a 3 szekció is lezárult !!

Pedig akkor alig 1 órája néztem nem volt semmi erre tessék rá 1 órára már azt irja ki elfogyott !!

Amit te mondasz az egy másik oldal volt !!
gduck
Hát akkor sajnos alma a fa alatt, mert csak az elõfizetõknek osztanak kulcsot 😞((( Az incrysis oldalon nagyon mondták hogy külön kulcsosztás lesz ingyen, de úgy látszik felültették a "jónépet" 😞(((

wesker24
Tegnap este is láttam hogy le lehetne szedni a Crysis betáját a 3 szekcióban de csak akkor ha fizetsz érte !!

Nekem meg most abszolut nincs lovém !!
wesker24
Ugy érted akkor kezdödik a 4 szekció ???

De ami ma fél 8-kor lesz az nem valami fizetõs dolog ????

Mert én bevagyok regelve a Fileplanetre de nincs lovém hogy fizessek egy betaért !!
gduck
Sztem ma 19:30-kor legyél a gép elõtt 😊

wesker24
De az még messze van !!

I CAN'T WAIT !!! i WANT A PLAY GAME RIGHT NOW !! <#vigyor>
6nap mulva frissen üdén kipihenten lehet szedegetni a demót.

wesker24
Most aztán már tényleg teli van a hócipöm az egésszel !!! <#gun><#violent><#falbav><#boxer><#duma>

Most néztem hogy a Fileplanetnél már a 3 szekció is lezárult mert elfogytak a kulcsok megint !!

Pedig amikor kb másfél órája néztem nem volt még semmi erre tessék már megint lemaradtam !!

Köcsög Fileplanet !!! Mégis mit gondolnak ezek hogy az ember egész nap a gép elött ül !!

Végeztem a házi munkával bejövök fél 11 fele erre tessék megint lemaradtam az egészrõl !!

Kiváncsi vagyok vajon a 4 szekció mikor kezdödik ???
Roger6
Hát te aztán nagy amerikás Magyar vagy tonyr baszki!!! <#violent>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kovecses
ok

thx

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

VRSDM
ha statikus az ip-d akkor sehogy, ha dinamikus akkor egy újracsatlakozással megoldódik a probléma.

másrészt. ezeregy leírás meg program van már neten amik proxy-k segítségével játszák ki a rapidot -_-

u dont have to listen anybody else but me

DarkSector
Azt meg hogyan?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

VRSDM
ip csere.

tugyiti
Dehogynem,oda is irta hogy a vistás driverre gondolt
ForceWare Release 163
Version: 163.69 WHQL
Release Date: September 18, 2007
Operating System: Windows Vista 32-bit
Language: U.S. English
File Size: 30.3 MB
ezér nem komálom én a multit
pedig a cryis mp eléggé új cucc, nem sok edzett játékos lehet rajta, ellenben egy cod2 szerverrel

Na bocs,h ismét OFFmde tegnap felbaszodtam azon a dolgon,amikor beirtam,ho rapidshare wait 260 minutes,és azt irta vmei,hogy te semmihez nem értesz ? akkor ezt meglehet bütykölni,h ne keljjen várni ?????hogy ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

gduck
Szuper a MP csak rengetegszer fûbe harapok <#idiota> Nincs nagy gyakorlatom benne 😉

And5
Elég kemény videó ahogy elnézem a multiplayer sem lesz rossz.

Seth
Most készül angol alapfokú nyelvvizsgára, hagyjad 😊

PSN ID.: Beegabor

VRSDM
úristen? elhiszem hogy trendinek kell lenni interneten. de azért magyarul írjál már. köszönöm elõre is. nub

tonyr
i mean 7300gt xarabb mint 6600 gt

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
omg
7300 gt ??? én 7600gs alá nem mennék, me azok a 6600 gt -nél is xarabbak
na nincs elég léd, inkább wait, me szentem nem érdemes ennyire butitott wga-t buy

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

gduck
Interneten bármit meg lehet venni, sokszor még szállítási költség sincs! Másnap házhoz hozza a futár 😉

DarkSector
köcce de konkrétan csak ez a két fajta kártya van az üzletbe....😞

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gduck
Ez alapján a teszt alapján LINK, jobb választás egy 7300GT! Árban ugyanott van mint amiket írtál!

DarkSector
Köcce
Nem gáz, mert gyerek az mindenképpen dx9-ben nyomatná....

Akkor X2400, az modernebb (bár DX10-ben nem sokat ért, de legalább HD-s).

DarkSector
Köszönöm a válaszokat a kártyák ügyében, de sajnos a haverom e 2 kártya közül tud csak választani...
Azt vágom, hogy nagyon gyenge mindkettõ, és Crysis-ra nem jók....de kéne tudnom, hogy et a kettõ közül melyiket válassza.....

Ati Radeon X2400 HD és Nvidia GF7300 GS
(árban 12-13000 környéke mindkettõ)

DarkSector
És mindegyik képet meg tudnád csinálni...(akarom mondani az összes textúrát?)

gduck
INNEN letölhetõ az MP bétában lévõ tutorial video 😉 Megnézhetõ a béta pályája 😉

UI: Valaki írta, hogy ATI 9800pro (SM2) kártyával játszik 😊 Tehát azon is elindul! Beállítás, FPS értékeket nem írt...