CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
"Plusz én még ebben a nagy sebességjavulásban sem bízom."

Igen persze, a végleges játék a legjobb géppel is szaggatni fog... ^^ Ugye ezt nem gondolod komolyan? 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

lac coo
Egyetértek. Plusz én még ebben a nagy sebességjavulásban sem bízom. amit ki kell számolni azt ki kell számolni, az eddigi DX9 efektek is elég agyokat "csalnak"hogy gyorsabb legyen az egész. én úgy tudom (bár nem igen érdekel a DX10 ), hogy néhány ÚJ(!) eljárásnál sikerült egyszerûsíteni a a szmámításokat ezért is kerülhetett bele a játékba. PL displace..A legtöbb és legtöbb helyen használt shaderek már túl régiek, és túl kiforrottak ahoz, hogy azon bármi féle gyorsulást el lehessen érni pluszban .....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DarkSector
szerintem is

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ne igyunk elõre a medve bõrére.. félõ hogy az a 33 nap több lesz :-/

Mr_no_NaMe
Lassan már el lehetne kezdeni 😊
Ability
Vagy törlöm a fél topicot. 😄
bázmeg. ha már most unod ezt akkor milesz ha kijön a demo vagy a teljes? 😄 agyvérzést fogsz kapni

http://thenamelessphoto.com/

Ability
Senki sem mondta, hogy szar! Azt mondták, hogy üzleti fogás, és hogy látványban nem lesz nagy különbség. Ez pedig igaz is. Kiemelték viszont, hogy jobban fog teljesíteni, mint a DX9. Ha ebbõl ennyi ember csak azt tudja leszûrni, hogy leszarozzák, akkor gratulálok. Komolyan, a gumiban értelmesebb emeberek vannak. Bírom, hogy pont azok vitatkoznak róla, akiknek fingjuk nincs az egészhez. Egyik gyerek is beírta nekem NAGYBETÛVEL, hogy õ látja a különbséget. Megnéztem a linket amit mellékelt. Na azon frankón volt két egyforma modell. Az egyik kidolgozottabb volt., több polygon stb, és szebb textúra volt rajta. A másik tök ugyan az, csak le volt butítva... Igen, persze, van különbség, látható is, csak az nem a DX10 érdeme, hiába volt ráírva a szebbik modellre. 😄

ui.: ez nem kifejezetten Neked szólt, csak rohadt módon unom már ezt a témát...
KILLER2
Ha fizeted, ok xD

Töltsük le az internetet!

nem éri meg

AntiHero
Nekem se volt eddig bajom a Rapiddal. Ki lehet azt játszani ha egy idõ után ki írja. (általába akkor írja ha 2x egymás után töltök valamit.)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

L2Goku
te minden 3. Postodba eztkérded: Szerintetek elfut? ..... Olvasá! Tudod van Google a Világon...nemhülyeségnek találták fell. Lusta vagy irni? igy jártal. A BF2 meg Nem CryEngine.... UT3 Engin se valami nagy.... Szal ha már a MOHA AIrbone Full Maxba Szagattot akkor biztos low fele megy csak.. nekemis kb low-mid... szal és az a DX baromság nemanyira baromság. Nemdiszneklesz. Intel is csinál dx10 es karikat .. Biztos azért mer szar a dx 10 ahogy páran mondták itt...

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Mr_no_NaMe
Akkormeg a fix ipsek cseréljenek netet 😊
nepara peti, gyere msnre

fix ipseknek kell várni 1 órát..

Mr_no_NaMe
Nem tudom mit sírtok nekem még sose kellett várni a rapidsharera...
Prince23
A Cookikat ki kell törölni rapidoknál! ennyi az egész!
persz utána net kapcs bontás, és újra kapcsolni a nete...

lac coo
Így van. Arra tippelek, hogy barátunknak valami közös IP-jû (micro) netje van, és ott ha valaki letölt kapásból jön a várakozás...

Ability
Még ki- bekapcsolás sem kell, win-ben egy pillanat alatt lehet ip-t cserélni. Amúgy nekem fix ip-m van, és nem kell várnom. Amikor egymás után akarok tölteni, na akkor kell viszont 30 percet. :/
Banano
Nemtom mi a bajotok...én még sosem vártam ezen a rapidon...

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

lac coo
Bocsi, félreérthetõen írtam, ADSL kapcsolat kikapcs-bekapcs 😉 Ez kb. 5 mp .

Sil3nt
ki-be kapcs nem vesz el 1percet? eleg jo vasad lehet

lac coo
Ja, ADSL-ben ez a jó. Kikapcs-bekapcs és van új IP 😊)
Rapidon soha nem várok egy percet sem 😊))

Nem,mért te igen ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

KILLER2
Én megszívtam a FIX IP-mel.

lac coo
Nem tudsz IP-t váltogatni ?

jameg 150 percet várni kell ,amugy semmi gáz

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Ability
Ezt igazából loptam. Elõször olyat akartam, mint a szabályzatnál, hogy szépen egy klikkelésre nõ a mérete animáltan a textareának. Utána eszembe jutott, hogy láttam már egy oldalon ilyet -- mint ami most be van rakva -- , és ez mégis praktikusabb, meg hát nem kell sokat dolgozni. Bár volt vele munkám, mert tele volt fölösleges cuccal a script, amit ki kellett takarítanom. Meg ez egy drupal modul, és kellett hozzá pár drupal fv. Gyors egybecsaptam õket, azt ennyi. Meg pár dolgot javítottam, mert nálam nem ment elõször úgy, ahogy kellett volna, és volt pár bug is...
KILLER2
Kihagytad, hogy vársz 156 percet.

Banano
Mi a baj a rapiddal?Rámész a linkre: http://rs65.rapidshare.com/files/57751557/crysis_map.rar bemásolod mondjuk...legörgetsz...ott van hogy Free rámész a free-re legörgetsz beírod azt a kódot és download ilyen egyszerû...

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

szmájlik fölött megfogod a kék csíkot és húzod. és húzod,húzod...aaaah

haxor vagy baz+. én mindíg tudtam.

Mit kell tesztelni ?

lac coo
Firefox alatt jó .Köszi .

Ability
Teszteljétek már a scriptet minél több böngészõ alatt, és ha valakinek hibás, akkor feltétlenül szóljon!
megint rapidshare ? <#fejvakaras>

Banano
A 4. CRYSIS MOVIEM LETÖLTHETÕ INNEN: ( a pályát körbejártam spect. módban)
4. VIDEÓ

DarkSector
Mert én holnap fogok tudni kártyával fizetni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
habár szerintem holnapig még biztos hogy lehet kulcsot igényelni reméljük !!
wesker24
Jelenleg még lehet crysis kulcsot igényelni de ki tudja hogy mi lesz holnap ??
DarkSector
Holnap még lehet crysisra kulcsot igényelni FILEPLANET-en?

lac coo
Az a texturákat nem érinti, csak egy kép (textura) készül és azt "butitja" a játék ha lejjeb veszed a minõséget és ha távolodik az objektum ( mip-map). Na most akkor ez már marad ilyen, vagy brutál módon csináltak egy külön packot a DX10-es alá ami már kétszer ekkora texturákat tartalmaz, viszont akkor ez megint bunkó dolog és csak arra megy , hogy mindenki fejlesszen DX10 alá....
A vicc az ( és nehogy félreértsetek, nem akarok bosszantani senkit), hogy egy 3-500 M videomemoriás kártya ezeknek a texturáknak a dupláját, háromszorosát is simán elbírná ! És ahogy a beta videóitokat néztem semmi speckó efekt nincs ebben ami miatt a texturákkal kéne spórolni és/vagy számottevõ plusz számítási kapacitást igényelne ....És az optimalizálásban nem hiszek : vagy megcsinálják normálisan (értsd , hogy elfelejtik ezt a szándékos "lassítást") , vagy ez csak az én összeesküvés elméletem, és marad ilyen ,legfeljebb valamit még hoznak rajta, de kétszer ilyen gyors nem lesz csak az optimalizálásból ...

olvass vissza.
nem

Hi.
Leszedtem egy beta-t. nem akarok visszaolvasni. Aktiváláshoz nincs kód. El lehet indítani, akik nem jogosultak rá?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Viktor9202
Ez kevés neki, talán egy Comodor-on elfut 2x AA-val<#kuss><#hehe>

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Davidus
az a valami pár GB maxos textúra😛

V9ykn8_TZL0

gduck
Nem lehet a bétában VERY HIGH részleteséget állítani (a félreértések elkerülése végett a config fájlok buherálásával sem!) Úgyhogy hiányzik belõle vmi, mert azt mondták hogy akkor túl "méretes" lett volna a béta 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

lac coo

Szintén 1:1 ,ekkora méretben használják a játékok .

lac coo

1:1 méretekkel ...

arty
akkor szedd át HL2-bõl, nemérdekel, csak legyen már mai szinten az FC 😉))

Forza.